-
[quote=po Zon;701571]חבל שאני לא יכול לשלוח לך חיבוק דרך המחשב, באמת סוף סוף משהו מבין אותי, הייתם צריכים לבטוח בי, אני לפחות מראה שאני משקע לו סתם מדבר[/quote]
Po Zon- אני תמכתי בך באופן מלא, ולא רציתי לשים את זה גם בפורום שלך- אבל אתה ילדותי, עקשן ונלחץ בגלל דברים קטנים- ואתה שמת את עצמך במצב הזה- דיברתי עם אלכס להחזיר אותך- והוא לא רצה. אתה יודע למה? כי אתה האשם היחידי לפרישתך.
-
מה הבעיות שלכם??
תנו לו הזדמנות לעזאזל!
הוא הראה כמה מהפייקמונים שלו, רואים שזו השקעה עצומה בגודלה, ומה, יהרוג אתכם לפתוח עוד פורום?!
תנו לו להוכיח את עצמו, באמת...
-
[QUOTE=LightSword;701572]אוקי.. אז אני מפתח פרויקט באופן סודי ולא משתף אותך בו..
מה יש כאן לקחת לתשומת הלב- יש פרויקט שחצי מהפורום מכיר בו- בקרוב אני אתחיל לבקש עזרה כדי להאיץ בהתקדמותו ולהתחיל אותו- כי עד עכשיו עשיתי אותו לבד..
לא מרצון- אלא מצורך לראות שיש לי תשתית מספיק רחבה כדי להריץ אותו בה.
ולגבי אנשים שנותנים לי את החומר למשחק ואני רק מנהל אותו- אני עובד קשה נורא בשביל זה, ואנשים נותנים לי לא יותר מכמה מילים- ביניהם CAPTAIN CHARISMA שאחד הרעיונות הם שלו.. והוא הגיב כאן
...
אז ראיתם 6 פייקים..
אם זה היה 2 של נינטנדו הייתם כבר מתחילים להזיע ולדמיין..
תנו קצת אמון- ואני אחזיר לכם..
תשמיצו- וזה לא יקדם אף אחד מאיתנו לשום מקום..
במוחד לא לבן אדם שפתח את האשכול הזה מלכתחילה- שמיד לאחר פתיחת הפורום פניתי אליו בהודעה פרטית לשיתוף פעולה מלא ולחשיפה מלאה של כל החומר הקיים של הפרויקט..
מה אני יגיד- עוד מנהל שמחפש להרוס השקעה במקום לעודד אותה..[/QUOTE]
אז אחד הרעיונות שלי,נתתי רעיון ותמכתי ברעיון כי חשבתי שהפורום יישמש לציורים שלך כי באמת הייתה בעיה עם המיקום של זה.
אבל נותנים לך מקום לפרסם את הציורים ואתה רוצה עכשיו פורום למ''ת עצמו,
ממש נותנים לך אצבע אתה רוצה את כל היד.
-
[quote=LightSword;701572]אוקי.. אז אני מפתח פרויקט באופן סודי ולא משתף אותך בו..
מה יש כאן לקחת לתשומת הלב- יש פרויקט שחצי מהפורום מכיר בו- בקרוב אני אתחיל לבקש עזרה כדי להאיץ בהתקדמותו ולהתחיל אותו- כי עד עכשיו עשיתי אותו לבד..
לא מרצון- אלא מצורך לראות שיש לי תשתית מספיק רחבה כדי להריץ אותו בה.
ולגבי אנשים שנותנים לי את החומר למשחק ואני רק מנהל אותו- אני עובד קשה נורא בשביל זה, ואנשים נותנים לי לא יותר מכמה מילים- ביניהם CAPTAIN CHARISMA שאחד הרעיונות הם שלו.. והוא הגיב כאן
...
אז ראיתם 6 פייקים..
אם זה היה 2 של נינטנדו הייתם כבר מתחילים להזיע ולדמיין..
תנו קצת אמון- ואני אחזיר לכם..
תשמיצו- וזה לא יקדם אף אחד מאיתנו לשום מקום..
במוחד לא לבן אדם שפתח את האשכול הזה מלכתחילה- שמיד לאחר פתיחת הפורום פניתי אליו בהודעה פרטית לשיתוף פעולה מלא ולחשיפה מלאה של כל החומר הקיים של הפרויקט..
מה אני יגיד- [B]עוד מנהל[/B] שמחפש להרוס השקעה במקום לעודד אותה..[/quote]
המנהלים יודעים הכי טוב לטובת הפורום ,ואם לא היינו מתערבים עד היום ,הפורום הזה לא היה כמו שהוא היה היום.
אתה מוציא שם רע ,וזה לא הוגן.
-
[QUOTE=Captain_Charisma;701578]אז אחד הרעיונות שלי,נתתי רעיון ותמכתי ברעיון כי חשבתי שהפורום יישמש לציורים שלך כי באמת הייתה בעיה עם המיקום של זה.
אבל נותנים לך מקום לפרסם את הציורים ואתה רוצה עכשיו פורום למ''ת עצמו,
ממש נותנים לך אצבע אתה רוצה את כל היד.[/QUOTE]
מלכתחילה ביקשתי פורום למשחק- פשוט אף אחד לא קורא.. הם רק מנסים להבין מההקשר מה הצורך.
חוץ מזה אחי- תמשיך לעזור, הקרדיט תמיד יינתן- והרעיון שלך הוא אחד המקוריים..
חוץ מזה- אין אחד ממני שרוצה להוכיח את ההשקעה שנעשתה לא רק בתחום הציורי, אלא בתחום הלוגיסטי של המשחק.. אבל תנו קצת זמן ומרחב.. רומא לא נבנתה ביום אחד..
ועוד כל הזמן הזה שאני משקיע בויכוחים והצטדקות אני יכול להשקיע בהתקדמות..
אז אתם בעצם מעכבים את הכל בלי להבין את זה..
-
[quote=LightSword;701575]Po Zon- אני תמכתי בך באופן מלא, ולא רציתי לשים את זה גם בפורום שלך- אבל אתה ילדותי, עקשן ונלחץ בגלל דברים קטנים- ואתה שמת את עצמך במצב הזה- דיברתי עם אלכס להחזיר אותך- והוא לא רצה. אתה יודע למה? כי אתה האשם היחידי לפרישתך.[/quote]
בטח שאני אפרוש כי סיכמתי איתך משהו ואתה לא הקשבתה המשכתה לחפש פירצה, וההנהלה לא הקשיבה שאמרתי שאתה מספים חופשי על הפורום, זה עניין של זמן עד שיבינו שמשהו לא בסדר, אתם יודעים מה נמאס לי מהדיון המפגר הזה.
[SIZE=4]רותם בלי להעליב זה שהמתשמשים בפורום עושים עליך לחץ חברתי לפרויקט לזה אתה מוכן, אבל לזה שפאקינג חצי פורום אמר לך שקרעתי את התחת לנהל את ציור ממוחשב ועבדתי קשה לזה אתה לא מקשיב, ותיכנס שניה לפורום ציור ממוחשב תראה מה עשיתי, ואחר כך תדבר, עכשיו לפחות הפורום חי, מה היה לפני, מה היה לפני?? כלום[/SIZE]
-
[QUOTE=ErWiN;701579]המנהלים יודעים הכי טוב לטובת הפורום ,ואם לא היינו מתערבים עד היום ,הפורום הזה לא היה כמו שהוא היה היום.
אתה מוציא שם רע ,וזה לא הוגן.[/QUOTE]
אני מוציא שם רע? אני מנסה פה לפתח פרויקט להנאת חבריי הפורום.. אבל מישהו אחד שמקבל פריבילגיה לא נראה לכם.. כי הוא לא מראה לכם מה הוא עושה..
יודע מה.. בסדר.. גם אני ייוותר- איזה התקדמות אתם רוצים לראות..?
אני מבטיח לפרסם את הדרישות תצוגה עד סוף השבוע הזה- כדי שתדעו מה אני עושה מאחורי הקלעים..
-
[quote=po Zon;701584]בטח שאני אפרוש כי סיכמתי איתך משהו ואתה לא הקשבתה המשכתה לחפש פירצה, וההנהלה לא הקשיבה שאמרתי שאתה מספים חופשי על הפורום, זה עניין של זמן עד שיבינו שמשהו לא בסדר, אתם יודעים מה נמאס לי מהדיון המפגר הזה.
[size=4]רותם בלי להעליב זה שהמתשמשים בפורום עושים עליך לחץ חברתי לפרויקט לזה אתה מוכן, אבל לזה שפאקינג חצי פורום אמר לך שקרעתי את התחת לנהל את ציור ממוחשב ועבדתי קשה לזה אתה לא מקשיב, ותיכנס שניה לפורום ציור ממוחשב תראה מה עשיתי, ואחר כך תדבר, עכשיו לפחות הפורום חי, מה היה לפני, מה היה לפני?? כלום[/size][/quote]
לפניך היה הרבה, ויהיה עוד הרבה, תפסיק עם הגישה של הילד קטן, הייתה לך עמדה של כוח- ואיבדת אותה..
רוצה אותה שוב? תוכיח שמגיע לך אותה- לא על ידי השמצה.. אלא על ידי להמשיך להשקיע..
כי עד עכשיו חוץ מכמה צלליות ופתיחת נושא רצון לעשות משחק Rpg באמת שלא ראיתי שום דבר..
-
[quote=LightSword;701588]אני מוציא שם רע? אני מנסה פה לפתח פרויקט להנאת חבריי הפורום.. אבל מישהו אחד שמקבל פריבילגיה לא נראה לכם.. כי הוא לא מראה לכם מה הוא עושה..
יודע מה.. בסדר.. גם אני ייוותר- איזה התקדמות אתם רוצים לראות..?
אני מבטיח לפרסם את הדרישות תצוגה עד סוף השבוע הזה- כדי שתדעו מה אני עושה מאחורי הקלעים..[/quote]
אין מה להגיד לך .
אי אפשר לפתוח פורום ולהציג בו 6 פוקימונים -_-
זה לא אתי וזה לא מקצועי ,עד שהפרויקט לא יעבור את החצי ,אי אפשר לעשות דברים כאלה.
-
[QUOTE=LightSword;701582]מלכתחילה ביקשתי פורום למשחק- פשוט אף אחד לא קורא.. הם רק מנסים להבין מההקשר מה הצורך.
חוץ מזה אחי- תמשיך לעזור, הקרדיט תמיד יינתן- והרעיון שלך הוא אחד המקוריים..
חוץ מזה- אין אחד ממני שרוצה להוכיח את ההשקעה שנעשתה לא רק בתחום הציורי, אלא בתחום הלוגיסטי של המשחק.. אבל תנו קצת זמן ומרחב.. רומא לא נבנתה ביום אחד..
ועוד כל הזמן הזה שאני משקיע בויכוחים והצטדקות אני יכול להשקיע בהתקדמות..
אז אתם בעצם מעכבים את הכל בלי להבין את זה..[/QUOTE]
רומא לא נבנתה ביום אחד אני מסכים איתך,מה שיש לי להציע זה רק זה:
שיסגרו את הפורום הזה,לך עם עצמך תעבוד על הרעיון,תסיים אותו לגמרי,ורק כשיהיה לך רעיון מוגמר תבוא אלינו ותראה לנו הכל,ואז נחליט אם תבנה פורום לזה או לא.
כי אתה מדבר ומדבר עליו,ובינתיים לא זז שום דבר.
לך סיים אותו,בהכל,כל המשחק כל מה שאתה רוצה שיהיה בו,ורק אז תחזור.
כרגע זה נראה לי סתם מיותר.
-
שוב:
מה אתם רוצים לראות בהתקדמות? כבר יש את החומר- אני פשוט מסתיר אותו
אבל הוגן יהיה להתפשר..
תגידו לי מה אתם רוצים שאני יציג- ואני יציג עד סוף השבוע את כל החומר שאתם דורשים..
-
נינטנדו מראים 8 כל חודש ולפחות אחד בשבוע אתה מראה 6 וזהו זה ההבדל בינך ובין נינטנדו בלהראות יצירות אבל על נינטנדו אנחנו בוטחים הם מוכיחים את עצמם שוב ושוב ולא רק דיבורים
פתחו לך פורום תראה תוצאות בהתחלה הייתי בעדך (אבל אף פעם לא רציתי בפרישה של Po Zon :( )
אבל עבר חצי יום ומה שאתה אומר הוא ברוכים הבאים תראה תוצאות !!!
אז די להסתיר!!! מה אתה ילד קטן? תראה עבודות ותשתיק פה את כולם (אם מה שאתה מבטיח נכון) מה הבעיה שלך במקום לריב תחשוף לפחות עוד 10 עבודות ונראה מה קורה איתך?
-
[quote=PO ZON;701584]בטח שאני אפרוש כי סיכמתי איתך משהו ואתה לא הקשבתה המשכתה לחפש פירצה, וההנהלה לא הקשיבה שאמרתי שאתה מספים חופשי על הפורום, זה עניין של זמן עד שיבינו שמשהו לא בסדר, אתם יודעים מה נמאס לי מהדיון המפגר הזה.
[SIZE=4]רותם בלי להעליב זה שהמתשמשים בפורום עושים עליך לחץ חברתי לפרויקט לזה אתה מוכן, אבל לזה שפאקינג חצי פורום אמר לך שקרעתי את התחת לנהל את ציור ממוחשב ועבדתי קשה לזה אתה לא מקשיב, ותיכנס שניה לפורום ציור ממוחשב תראה מה עשיתי, ואחר כך תדבר, עכשיו לפחות הפורום חי, מה היה לפני, מה היה לפני?? כלום[/SIZE][/quote]
על כל מנהל שעלה ישר התחילה יותר הצפה.. כולה שבוע היית זה הזמן שכולם מתלהבים מהכל ונכנסים.. ומה כבר עשית פתחת תחרות? ><
אם זו השקעה אני חמור..
-
אני דווקא חושב שצריכים לפתוח פורום לפרויקט (הסבירו לי תסיבות במסן וקיבלתי),אבל רק אחרי שכל המשחק יהיה גמור-אם המשחק יעמוד ברף שקבעת ייפתח פורום.
-
[QUOTE=LightSword;701596]שוב:
מה אתם רוצים לראות בהתקדמות? כבר יש את החומר- אני פשוט מסתיר אותו
אבל הוגן יהיה להתפשר..
תגידו לי מה אתם רוצים שאני יציג- ואני יציג עד סוף השבוע את כל החומר שאתם דורשים..[/QUOTE]
תציג את הכל,כולל הכל,שנראה מה אתה מתכנן,
כי כרגע איך שאתה מציג את זה בפורום,יש לך פייקדקס של 6 פייקמונים וזהו.
זה נראה לא מקצועי ולא אתי,כשיהיה לך פרויקט מוגמר,אני אהיה בעד לפתוח לך פורום,
כרגע לא.