אפשר להלחם מולם רק פעם אחת
Printable View
אפשר להלחם מולם רק פעם אחת
תבדוק כמה Exp חסר להם כדי לעלות רמה נראה לי בכל סיבוב בליגה אתה מקבל 20000 Exp או משהו כזה
[quote=mind control;704800]אני בכיתה י ואני כיתת מופת פשוט יש לי סגיות כתיב אבל לא זה העיניין הבעיה שאני יכול לשחק יום שלם ולא לעלות רמה אחת[/quote]
כיתת מופת זה לא למחוננים?
ובנוגע לשאלה שלך, מקבלים EXP על קרבות חוזרים נגד מאמני מכון, ובכל יום יש מאמנים אחרים (אפשר להחליף ימים דרך המחשב). חוץ מזה שהליגה אמורה להעלות לפחות 2-3 רמות אם אתה עולה הכל עם פוקימון אחד.
חוץ מזה יש קצב עליית רמות. יש פוקימונים שעולים בטיל (600,000 EXP ברמה 100 - לדוגמא אלטריה), שעולים בקצב רגיל (1,000,000 EXP ברמה 100 - לדוגמא כל ההתחלתיים) וכאלה שעולים די לאט (1,250,000 - לדוגמא האגדיים) וממש לאט (1,400,000 - לדוגמא ווילורד).
על איזה פוקימון אתה מדבר?
[QUOTE=pokedex;704962]כיתת מופת זה לא למחוננים?
ובנוגע לשאלה שלך, מקבלים EXP על קרבות חוזרים נגד מאמני מכון, ובכל יום יש מאמנים אחרים (אפשר להחליף ימים דרך המחשב). חוץ מזה שהליגה אמורה להעלות לפחות 2-3 רמות אם אתה עולה הכל עם פוקימון אחד.
חוץ מזה יש קצב עליית רמות. יש פוקימונים שעולים בטיל (600,000 EXP ברמה 100 - לדוגמא אלטריה), שעולים בקצב רגיל (1,000,000 EXP ברמה 100 - לדוגמא כל ההתחלתיים) וכאלה שעולים די לאט (1,250,000 - לדוגמא האגדיים) וממש לאט (1,400,000 - לדוגמא ווילורד).
על איזה פוקימון אתה מדבר?[/QUOTE]
יש לך טעות במספרים הכי איטי זה 1600000 או משהו כזה
כל ההתחלתיים יש להם EXP אחר 1.027 נראה לי ולא מיליון
יכול להיות שהוא מאמן
סוויפר ווירלורד ו4 האגדיים?
שלי גנגר דרגוניטי פלוצר מולטרס רמפרדוס ולוקאריו וכן מופת זה מחוננים
יש חפץ שנקראה Exp. Share והוא מכפיל את הExp שהפוקימון אמור לקבל תשים אותו כל פעם על פוקימון ותאמן אותם לשלב 100 בחצי זמן
[quote=יגאל;705049]יש חפץ שנקראה Exp. Share והוא מכפיל את הExp שהפוקימון אמור לקבל תשים אותו כל פעם על פוקימון ותאמן אותם לשלב 100 בחצי זמן[/quote]
זה לא מכפיל, זה רק מחלק אותו שווה בשווה בין הפוקימון שניצח לבין הפוקימון שמחזיק את האייטם.
[QUOTE=יגאל;705049]יש חפץ שנקראה Exp. Share והוא מכפיל את הExp שהפוקימון אמור לקבל תשים אותו כל פעם על פוקימון ותאמן אותם לשלב 100 בחצי זמן[/QUOTE]
EXP SHARE לא מכפיל EXP בכלל הוא מחלק אותו גם לפוקימון שלא ישתתף בקרב!!
את ראמפרדוס אתה אמור להצליח לאמן עד לרמה 100 בטיל (600000 EXP)
אז מה הקשר לשגיאות הכתיב גם אני במופת עולה לכיתה י' לחפץ קוראים LUCKY EGG ומוצאים אותו רק על צ'אנסי נראה לי 5% שכיחות
מה עושה Lucky Egg
[quote=mind control;709798]מה עושה Lucky Egg[/quote]
זה מכפיל, אבל הסיכויים למצוא אותה מאוד נמוכים.