-
[quote][i]Originally posted by קיבוצניק מתוסכל[/i]@Jan 22 2008, 05:05 AM
[b] מי מספר לחברים שלו באיזה אתרים הוא גולש
וגם אם כן, אפשר לחשוב [/b][/quote]
אני...
ואצלך כל הכיתה מושפעת מפוקשמוק...
זה לא אותו דבר...
אם הפורום יהפוך לפורום אנימה, שזה לפחות ישפר קצת את המצב הוא יצליח הרבה יותר...
אנחנו פחות טובים מפוקשמוק כי שם יש משתמשים שראו את הפורום ובגלל שהוא לא פעיל יותר מפוקשמוק הם עזבו, זאת עוד בעיה.
-
[quote][i]Originally posted by Omer הקטן[/i]@Jan 22 2008, 12:52 AM
[b] אני...
ואצלך כל הכיתה מושפעת מפוקשמוק...
זה לא אותו דבר...
אם הפורום יהפוך לפורום אנימה, שזה לפחות ישפר קצת את המצב הוא יצליח הרבה יותר...
אנחנו פחות טובים מפוקשמוק כי שם יש משתמשים שראו את הפורום ובגלל שהוא לא פעיל יותר מפוקשמוק הם עזבו, זאת עוד בעיה. [/b][/quote]
אם אתם כל כך רוצים לשנות את נושא הפורום, מוטב לשנות אותו לנושא אחר, שלא קשור בכלל לאנימה.
אנמה זה נושא שחרשו אותו כל כך הרבה עד שזה נהיה פשוט נושא משעמם, וכבר לאף אחד אין כח להרשם לפורומי אנימה.
אני מכיר הרבה פורומי פוקימון ששינו את נושא הפורום לאנימה מתוך תקווה שזה יביא הרבה אנשים, וזה רק גרם להרס אותם פורומים.
-
אבל תראו פוקישמוק זה פורום פוקימון אבל תמיד יש לפחות עשרה מוחברים
זה לא הגיל...זה התרגיל
יש איזה טריק בפורומים שאנחנו עוד לא תפסנו...
-
[quote][i]Originally posted by shadow forreterss[/i]@Jan 22 2008, 01:05 AM
[b] אבל תראו פוקישמוק זה פורום פוקימון אבל תמיד יש לפחות עשרה מוחברים
זה לא הגיל...זה התרגיל
יש איזה טריק בפורומים שאנחנו עוד לא תפסנו... [/b][/quote]
אם היינו יודעים מה זה מזמן היינו אנימשמוק איי אל 2 :) חחח
הבעיה היא מה הטריק?!
-
נדוב אתה מדבר שטויות אני 5 שנים במשחקי תפקידים, מי שאוהב משחקים לא מושקעים הם נובים כמו מי שפתח אותם, אם נחשוב כמו שאתה אומר, נישאר פורום נובי וקטן ובחיים לא נהיה כמו פוקיבלוק או אייאל[טוב זה בחיים XD]
---
אין שםו טריק, אם תביאו משתמשים, תשקיעו פה ולא תלכו לפורומיםאחרים, נצליח, זה הדבר היחידי
-
אנשים יגלשו בפורום שהוא מהנה, פעיל ושהוא כזה שמכיל את ה"חברים" שלהם,
פה אנחנו לא ממש פעילים, אנחנו לא מכילים הרבה אנשים כך שמשתמשים מעדיפים
להיות בפורומים שבהם חברים שלהם כן מבקרים.
פשוט שזה מתסכל אותי, אנחנו מוקרצים מחומר טוב. אנחנו לא נופלים
משום פורום לא בחומר האנשים ולא בחומר הרעיונות שלנו.
והעניין שדברים כאלה הם כמו כדור שלג, אם זה בגדר הצלחה - זה ימשיך להצליח.
אם זה כישלון - זה רק עניין של זמן עד קריסה.
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Jan 22 2008, 01:48 AM
[b] נדוב אתה מדבר שטויות אני 5 שנים במשחקי תפקידים, מי שאוהב משחקים לא מושקעים הם נובים כמו מי שפתח אותם, אם נחשוב כמו שאתה אומר, נישאר פורום נובי וקטן ובחיים לא נהיה כמו פוקיבלוק או אייאל[טוב זה בחיים XD]
---
אין שםו טריק, אם תביאו משתמשים, תשקיעו פה ולא תלכו לפורומיםאחרים, נצליח, זה הדבר היחידי [/b][/quote]
באמת?
מעניין. שמעת על המשחק ''the sensational life'' באנימקס? היה לו את ההודעה הראשית הלובה ביותר. בלי תמונות, רקע של שורה אחת או שתיים, למראית העין זה היה המשחק הכי עלוב שיכול להיות. אך למרות זאת, המשחק הגיע ל-120 עמודים. היו לו התחלה, אמצע וסוף. משתמשים שיחקו בו ונהנו בו, ואפילו אחד מהמשתתפים במשחק רצה משחק המשך. בעקבות הצלחת המשחק נמנפתח לו סיפור.
ואותו משחק היה כביכול משחק נובי חסר כל השקעה.
זה באמת יפה מאד שאתהרוצה שכל המשחקים כאן יהיו מושקעים וזה, אבל אין לך טיפת התחשבות במשתמשים האחרים? הם בסך הכל רצו לפתוח משחק תפקידים ולהנות, בלי שיבוא פתאום מנה ויסגור להם אותו רק מפני שלדעתו המשחק לא מספיק מושקע.
-
120 עמודים? 120 עמודים בלמשל משחקים שאני משחק בהם, זה מקסימום מכון ראשון-שני XDD ובמשחקי פנטזיה גם כן זה לא עמוד מתקדם במיוחד...זה שאנשים שלא מבינים במשחקי תפקידים נהנים, זה לא הבעיה שלי, אני רוצה שחתם יהיה פורום מקצועי. טיפת התחשבות? תגיד את זה לפורומים אחרים יצחקו לך בפרצוף, טיפת התחשבות? מי שלא יודע ללמוד משחק תפקידים, ילמד זה לא קשה בכלל. מכיוון שאין כרגע הרבה משתמשים אני יתגמש אבל אם נגיע למצב שיהיו הרבה משתמשים, לא ארשה שיהיו פתוחים כאלה משחקים
-
יוסי צודק...
אין לנו בעיה כפורום וכתיפקודו רק מעטים מאיתנו מעריצים פוקימון וזו הבעיה של הפורום!
-
הבעיה זה שכולכם מגיבים כאן ולא מגיבים בכלל בנוד1
אל תגידו בעיה, אתם מגיבים והולכים אחר כך לפורומים אחרים ועוד מדברים על בעיות!
-
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jan 22 2008, 03:06 AM
[b] אם היינו יודעים מה זה מזמן היינו אנימשמוק איי אל 2 :) חחח
הבעיה היא מה הטריק?! [/b][/quote]
אביב כן יש טריק....
תראה את מבסוט פורומים או פוקישמוק איך להם יש כל כך הרבה משתמשים.....
יש טריק זה שילוב של פירסום פעילות וותק
-
פוקיביבלוק קיים עוד מימי אנימקס, הוא קיים שנים!!!
מבסוט גם שנים!
-
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Jan 22 2008, 08:01 PM
[b] פוקיביבלוק קיים עוד מימי אנימקס, הוא קיים שנים!!!
מבסוט גם שנים! [/b][/quote]
והפורום הזה שנה
אז יש לו זמן להתפתח...
-
בסדר אבל כל עוד אתה משקיע בפורומים אחרים או לא מפרסם וכו', אתה אחראי
-
הפורום הזה אולי 7 חודשים לא שנה.
בקשר למשחקי תפקידים , אני לא מתכוון לקחת חלק בזה , תשאלו את ניני שהוא המנהל לשעבר מה דעתו.
ומה הסיבה שלו.