[QUOTE=LordAbizi;707996]לומד באוניברסיטה הפתוחה, משוואות דיפרנציאליות רגילות ואלגברה לינארית (2).[/QUOTE]
הסבר פרט ונמק, מה זה?
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;707996]לומד באוניברסיטה הפתוחה, משוואות דיפרנציאליות רגילות ואלגברה לינארית (2).[/QUOTE]
הסבר פרט ונמק, מה זה?
דודי איך אתה הולך למצויינות ועוד שנה שעברה היו לך מיליון שגיאות כתיב ><
[quote=guylamed;708002]הסבר פרט ונמק, מה זה?[/quote]
יקח לי הרבה זמן להתחיל להסביר מה זה הקורסים האלה, אם אתה רוצה אתה יכול לעבור לפרטי/להרשם למשחק התפקידים שלי ואני אסביר לך בתוך המשחק (כמובן, לא בזה עוסק המשחק, אבל אני אספר לך הכל בהערות שוליים)
על רגל אחת:
אלגברה לינארית 2 זה קורס ההמשך לאלגברה לינארית 1 שעוסק במרחבים לינאריים וטרנספורמציות לינאריות (זה בערך כל החומר ה"כבד" של הקורס), והקורס הזה ספיציפית, עד כמה שהספקתי להבין, עוסק במרחבי מכפלה פנימית.
משוואות דיפרנציאליות רגילות זה קורס העוסק בפתרון משוואות, אך כאלה שמה שצריך למצוא בהם זה פוקנציה ולא משתנה. (ובדרך כלל מופיעות נגזרות הפונקציה במשוואה)
[QUOTE=LordAbizi;708014]יקח לי הרבה זמן להתחיל להסביר מה זה הקורסים האלה, אם אתה רוצה אתה יכול לעבור לפרטי/להרשם למשחק התפקידים שלי ואני אסביר לך בתוך המשחק (כמובן, לא בזה עוסק המשחק, אבל אני אספר לך הכל בהערות שוליים)
על רגל אחת:
אלגברה לינארית 2 זה קורס ההמשך לאלגברה לינארית 1 שעוסק במרחבים לינאריים וטרנספורמציות לינאריות (זה בערך כל החומר ה"כבד" של הקורס), והקורס הזה ספיציפית, עד כמה שהספקתי להבין, עוסק במרחבי מכפלה פנימית.
משוואות דיפרנציאליות רגילות זה קורס העוסק בפתרון משוואות, אך כאלה שמה שצריך למצוא בהם זה פוקנציה ולא משתנה. (ובדרך כלל מופיעות נגזרות הפונקציה במשוואה)[/QUOTE]
רציתי לדעת מה זה אלגברה לינארית והדיפרנציאלים האלו שדיברת עליהם כי עדיין אני לא לומד את זה
אמרתי שאני לא אפרט כאן, כי אז אנשים ירצחו אותי בגין "דיבור על מתמטיקה בעת החופש". רוצה הסבר, נוסף, שלח לי הודעה פרטית. זהו.
[QUOTE=LordAbizi;708022]אמרתי שאני לא אפרט כאן, כי אז אנשים ירצחו אותי בגין "דיבור על מתמטיקה בעת החופש". רוצה הסבר, נוסף, שלח לי הודעה פרטית. זהו.[/QUOTE]
חיפשתי בויקיפדיה... אני עוד רחוק מהרמות האלו..
מורה למתמטיקה לחופש...
[QUOTE=YoRt3m;708010]דודי איך אתה הולך למצויינות ועוד שנה שעברה היו לך מיליון שגיאות כתיב ><[/QUOTE]
חחחח ראית גדלתי D:
אני לומד באוניברסיטת בר-אילן מתמטיקה בדידה ולינארית1, הדברים האלה פשוט גורמים לי להרגיש יותר מפגר בכל יום שעובר