אני משחק בגיימבוי. מה עם השאלה ששאלתי הרגע על הפוקיבלוק?
Printable View
אני משחק בגיימבוי. מה עם השאלה ששאלתי הרגע על הפוקיבלוק?
אם אתה לא יכול להשיג דיטו תפוס עוד פיבאס ותן לו פלוקים עם רמה גבוהה שמעלים יופי
ניסיתי כבר. פעם ראשונה הלך לי די בקלות למצוא אותו, עכשיו כבר ממש קשה. לא מצאתי אפילו עוד אחד באותו המין.
פיבאס זה פוקימון ממש אבל ממש אבל ממש אבל ממש מאוד מאוד מאוד נדיר אולי אפילו הכי נדיר שקיים לתפוס אותו דורש המון אבל המון מאמץ
בעניין הרבייה נראה לי אפשר להרבות אותו עם פוקמון אחר חוץ מדיטו רגע הוא זכר או נקבה?
זכר.
חבל :( תנסה או להחליף דיטו (אין לי מושג איך) או לשמור לפני שהתחלת להאכיל אותו בפוקבלוקים ואז לעשות את הפוקבלוקים ולהאכיל אותו לבדוק שהוא במקסימום יופי ואז הוא יתפתח
אם היופי שלו עד המקסימום ואתה לא יכול להאכיל אותו ביותר פוקיבלוקים נשאר רק להרבות אותו עם דיטו או לתפוס אחר
עוד 14 הודעות לסיקור הdmc שלי
נתת לו מעלה רמה והוא לא התפתח?
אנלא יודע אם הביוטי במקסימום או לא. זה משנה אם העלתי לו רק את הביוטי או את הביוטי עם עוד דברים?
העלית אותו כבר רמה?
ניסיתי פעמיים לעלות אותו רמה, אבל עם האקספישייר, ועכשיו עם ראר קנדי והוא לא התפתח.
תביא לו את הבלוקים שמעלים יופי עד שהוא לא ירצה עוד
מתישהו כשאני אתן לו הוא יפסיק לאכול אותם?
כן
תודה לכל העוזרים! אני שמח לבשר לכם שפיבאס התפתח למילוטיק. הוא התפתח ברמה 24, האם זה היה כדאי לפתח אותו עכשיו, או שהיה עליי לאמן קצת את פיבאס? (תפסתי אותו ברמה 21)
זו הייתה החלטה טובה לפתח אותו עכשיו כי פיבאס לומד רק שתי מתקפות ושתיהן גרועות ביותר
דרך אגב עוד רמה אתה תקבל טוויסטר על מילוטיק כדאי לך ללמד