בעד!!!
בואו נשנה את כל הפוקימון לגמרי!
נשנה את הפורום מהקצה אל הקצה!
לא עוד לפורום פוקימון, מעכשיו נהיה פורום דיג'ימון!!!
(זאת הדרך הצינית שלי להגיד שאני נגד)
Printable View
בעד!!!
בואו נשנה את כל הפוקימון לגמרי!
נשנה את הפורום מהקצה אל הקצה!
לא עוד לפורום פוקימון, מעכשיו נהיה פורום דיג'ימון!!!
(זאת הדרך הצינית שלי להגיד שאני נגד)
פוקימון לא יוסר,הוא עדיין ישאר...
יהיה לך עדיין את הפוקימון שאתה אוהב...למה לך לעזוב?
אני בעד פורום כללי.
זה יגדיל את הקהילה ויפתח את הפורום לממדים יותר גדולים D:
אני נגד!
יש לי 2 סיבות....
1. אני שונא שינויים
2. פוקימון זאת הסיבה שבאתי לפורום הזה ואני לא רוצה עכשיו לעבור לפורום אחר כי אני רגיל לקהילה פה בבקשה רק תשפץ קצת בבקשה אל תשנה את הנושא של הפורום.
אני בעצמי מתבייש ומסתיר את זה אבל הסתדרתי עד עכשיו בבקשה....
בעד רעיון מעולה
שאלה קשה... דווקא הסתדרתי עם העיצוב של הפורום וחבל יהיה להתרגל לפורום החדש שוב,ושהוא יהפוך לפורום כללי,הרי הסיבה היחידה שבאתי לפה זה פוקימון,בקיצור רוצים להפוך את הפורום ל-fxp
אני אל כל כך אוהב את השינוי,אולי לשנות את הלוגו והעיצוב אבל נושא אני לא חושב...נגד
[QUOTE=shlomii4;716561]שאלה קשה... דווקא הסתדרתי עם העיצוב של הפורום וחבל יהיה להתרגל לפורום החדש שוב,ושהוא יהפוך לפורום כללי,הרי הסיבה היחידה שבאתי לפה זה פוקימון,בקיצור רוצים להפוך את הפורום ל-fxp
אני אל כל כך אוהב את השינוי,אולי לשנות את הלוגו והעיצוב אבל נושא אני לא חושב...נגד[/QUOTE]
צודק ואני מאוד שונא את fxp נגד לדעתי אף אקס פי הוא פורום די תת רמה בלי להעליב...
תרגעו,זה לא יהיה פורום Fxp...
זה יהיה פורום כללי כזה...
וכל הפורמים של פוקימון ישארו בשביל אלו שעדיין אוהבים פוקימון כמו שהם.
כל אלה שאמרו שהם באו לפורום בגלל הפוקימון והם נגד.. הפוקימון נשאר, הפורום פשוט יגדל והיהיו יותר פורומים והקהילה גם תגדל, אני לא רואה סיבה להיות נגד שינוי כזה טוב.......
הסידור של הפורומים יישאר אותו סידור... הכוונה שלא יהיו קטגוריות כמו ב-fxp אלא קטגוריות כמו שמסודרות פה... לכן הקהילה עדיין תהיה חמה ואוהבת ולא כמו ב-fxp שאף אחד שם לא מכיר אחד את השני חח
ועוד הערה.
כל הפורומים של פוקימונ'ס יישאר עם הלוגו של פוקימונ'ס שיכנסו לקטגוריה עצמה .... ועם הסקין שיש עכשיו.
אני בעד שינוי שאפשר קצת לשנות את העיצוב ואת השם, אבל שפורום פוקימון ישראל וכל השאר של המשחקים היו בתת פורום...
לגמרי בעד.
העיקר שהקהילה תישאר חמה ושכולם יכירו את כולם,השינוי רק יתרום ויבואו אנשים יותר בוגרים.
[QUOTE=SexStyle;716708]לגמרי בעד.
העיקר שהקהילה תישאר חמה ושכולם יכירו את כולם,השינוי רק יתרום ויבואו אנשים יותר בוגרים.[/QUOTE]
1+
אני נגד- פורום פוקימון הוא חלק מאתר פוקימון..
אני אומנם מבין את האנשים פה, שכבר התחברו לקהילה אבל זנחו את הרעיון.
אבל הפורום הזה הוא הבסיס של אתר פוקימון- אנשים חדשים נכנסים לכאן כדי לקחת חלק בקהילה שהנושא העיקרי שלה הוא פוקימון.
שהפורום יישאר כמו שהוא- יש את הסקשיין שלא קשור לפוקימון ואת הסקשיין שכן- וזה מתחלק לחצי חצי.
רק חבל לי שהרבה מהמנהלים של פורום פוקימון- כבר לא אוהבים כל כך את הנושא- ואני שכבר בן 23- אומנם כבר התבגרתי- אבל עדיין אוהב מאוד את הקונספט וחושב שהפוטנציאל שלו לא נעלם..
אבל הפחד שלי מגיע ממקום שבו המשתמשים שהגיעו ,הגיעו כי זה פורום פוקימון ...
מי אנחנו כפורום כללי ? אף אחד.
[quote=ErWiN;716734]אבל הפחד שלי מגיע ממקום שבו המשתמשים שהגיעו ,הגיעו כי זה פורום פוקימון ...
מי אנחנו כפורום כללי ? אף אחד.[/quote]
אבל תיהיה קטגוריה לפוקימון והאתר יישאר.
עדיין נישאר הפורום מס' 1 למעריצים של פוקימון.