החפירות שלנו יצילו את הפורום אם הוא לא יטחרת חצי מהקהילה תלך ואף אחד לא יבוא כי כולם בכלליים האחרים
Printable View
החפירות שלנו יצילו את הפורום אם הוא לא יטחרת חצי מהקהילה תלך ואף אחד לא יבוא כי כולם בכלליים האחרים
[QUOTE=killerbee;718172]החפירות שלנו יצילו את הפורום אם הוא לא יטחרת חצי מהקהילה תלך ואף אחד לא יבוא כי כולם בכלליים האחרים[/QUOTE]
אתה צודק ב100%
אתם תראו אם תעשו את זה אתם תצתרכו למצוא חברים חדשים ואיפה תמצאו? תגיד לי מה תלכו לתפוז ולאף אקס פי ותגידו לאנשים בהודעות פרטיות לנו יש קהילה חמה בואו אלינו אז הם יענו לכם : "גם פה יש קהילה חמה ואני אוהב להיות פה!"
אני אציל את הפורום וכל בוגרי הפורום סעו לתיכון תפוז המפתחות באוטו (קרדיט למור)
[QUOTE=killerbee;718182]אתם תראו אם תעשו את זה אתם תצתרכו למצוא חברים חדשים ואיפה תמצאו? תגיד לי מה תלכו לתפוז ולאף אקס פי ותגידו לאנשים בהודעות פרטיות לנו יש קהילה חמה בואו אלינו אז הם יענו לכם : "גם פה יש קהילה חמה ואני אוהב להיות פה!"
אני אציל את הפורום וכל בוגרי הפורום סעו לתיכון תפוז המפתחות באוטו (קרדיט למור)[/QUOTE]
תפוז זאת בכלל ליגה בפוקימון, אתה סותר את עצמך:peee:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;718186]תפוז זאת בכלל ליגה בפוקימון, אתה סותר את עצמך:peee:[/QUOTE]
תפוז זה פוקימון :nose_pick: שיט אז לתיכון fxp
[QUOTE=killerbee;718182]אתם תראו אם תעשו את זה אתם תצתרכו למצוא חברים חדשים ואיפה תמצאו? תגיד לי מה תלכו לתפוז ולאף אקס פי ותגידו לאנשים בהודעות פרטיות לנו יש קהילה חמה בואו אלינו אז הם יענו לכם : "גם פה יש קהילה חמה ואני אוהב להיות פה!"
אני אציל את הפורום וכל בוגרי הפורום סעו לתיכון תפוז המפתחות באוטו (קרדיט למור)[/QUOTE]
אם היה פה סמיילי מצקצק הייתי משתמש פה..
התינוקיות חוגגת,ובשונה מההנהלה אתם לא חושבים צעד אחד קדימה,
אתם אומרים,אנחנו רוצים את הפורום שלנו שישאר פוקימון וכל השאר תתפגרו.
זה מה שאתם אומרים.
איך אומרים:
"לא נגענו."
טוב אמן ש3/4 מהקהילה הטובה שיש פה תעבור למתחרים בגלל השינוי ואז כולכם תבכו שלא יבואו אנשים ותסגרו את הפורום ואז אני וכל מי שנלחם על זה שלא יהיה שינוי נצחק על כולכם מהמתחרים!
אתם פשוט מגעילים לקהילה הזו, לא מגיעה לכם קהילה כזו
Ace - למה שלא באמת תפרוש לFXP כרגע הוא לא פורום מתחרה כי זה עדיין לא פורום כללי, אני מאוכזב ממך כמנהל, אני מבין שאתה לא קראתה, יש עוד משתמשים שצריכים את המסגרת של פורום פוקימון, בפורום כללי פוקימון לא יקבל את הכבוד הנכבד, זו קהילת פוקימון, בפורום כללי יצחקו על מי שיכנס לפורום פוקימון, זה נהיה מעצבן שאתם לא קוראים את כל מה שאני כותב, פורום פוקימון נוצר לקהילה כולה ולא רק לך, כולם מתבגרים אבל יש כאלה שרוצים קהילה של פוקימון ואתה תהרוס להם ותהרוס את פוקימון בארץ כי הפורום הזה זה הדבר היחיד שנשאר מפוקימון בארץ.
pumba
עשה טובה אל תגיב פה אתה רק מוציא שם רע לפורום, בגלל אנשים כמוך שיבואו אני לא רוצה פורום כללי.
[QUOTE=PO ZON;718202]אתם פשוט מגעילים לקהילה הזו, לא מגיעה לכם קהילה כזו
Ace - למה שלא באמת תפרוש לFXP כרגע הוא לא פורום מתחרה כי זה עדיין לא פורום כללי, אני מאוכזב ממך כמנהל, אני מבין שאתה לא קראתה, יש עוד משתמשים שצריכים את המסגרת של פורום פוקימון, בפורום כללי פוקימון לא יקבל את הכבוד הנכבד, זו קהילת פוקימון, בפורום כללי יצחקו על מי שיכנס לפורום פוקימון, זה נהיה מעצבן שאתם לא קוראים את כל מה שאני כותב, פורום פוקימון נוצר לקהילה כולה ולא רק לך, כולם מתבגרים אבל יש כאלה שרוצים קהילה של פוקימון ואתה תהרוס להם ותהרוס את פוקימון בארץ כי הפורום הזה זה הדבר היחיד שנשאר מפוקימון בארץ.
pumba
עשה טובה אל תגיב פה אתה רק מוציא שם רע לפורום, בגלל אנשים כמוך שיבואו אני לא רוצה פורום כללי.[/QUOTE]
אתה צודק פו זון... למה המתבגרים של ההנהלה לא עוברים לפורומים כלליים ביחד (הרי כולם חברים לא?) ואז נפתור 2 בעיות 1. כל אוהבי הפוקימון ישמחו 2. למתבגרים יהיה את הפורום הכללי שלהם והם יהיו חברים טובים...
pumba
עשה טובה אל תגיב פה אתה רק מוציא שם רע לפורום, בגלל אנשים כמוך שיבואו אני לא רוצה פורום כללי.[/QUOTE]
ואו, פוקימון זה ממש זן בהכחדה בארץ הא?
pumba
רוצים קהילה כזו? פרשו למתחרים מה אני אגיד לכם,
באים אליכם בטוב,אומרים לכם שתהיה קהילת פוקימון ותסמכו על ההנהלה,תהיה קהילת פוקימון,ואם סלחו לי על הביטוי משתינים לתוך הבאר שאתם שותים ממנה.
[QUOTE=Ace;718212]רוצים קהילה כזו? פרשו למתחרים מה אני אגיד לכם,
באים אליכם בטוב,אומרים לכם שתהיה קהילת פוקימון ותסמכו על ההנהלה,תהיה קהילת פוקימון,ואם סלחו לי על הביטוי משתינים לתוך הבאר שאתם שותים ממנה.[/QUOTE]
אני לא שותה מהבאר שלך חוצפן !
[QUOTE=killerbee;718214]אני לא שותה מהבאר שלך חוצפן ![/QUOTE]
משתגיד.
בכ''מ,אני בטוח ב100% שפוקימון יקבל את חלקת הכבוד שלו בתוך פורום ראשי,שכולם יוכלו להסתכל בו ולא באיזה חור,תת תת תת תת פורום באנימה
אני מבין אתכם,ואני מוכן אישית לדאוג שזה מה שיקרה,שפוקימון ייקבל את החלק שלו ולא יוחבא בתוך איזה תת פורום באנימה.
killerbee
אני מבקש שתפסיק להגיב פה כי אז הנושא יגרר לספאם ואני רוצה שעוד אנשים יקראו.
Ace
אני לא אפרוש למתחרים, זה הפורום שאני אוהב, אני לא שותה מהבאר שלך, אתה שותה מהבאר שלנו, אנחנו אלו שהרמנו את הפורום, באנו לפה בגלל פוקימון, וברגע שאתה לא אוהב יותר פוקימון זה הזמן שתפרוש, זה קהילת פוקימון, [SIZE=4]פוקימון[/SIZE] , [SIZE=7]פוקימון.[/SIZE]
הדיבור שלך מעליב, אתה קורא למשתמשים תינוקות, זה שאתה התבגרתה לא מחייב את כל הקהילה להתבגר, תפתחו פורום כללי תפתחו שם פורום פורנו גם שילדים בני 9 יראו, נכון? באמת עשה לי טובה, פורום פוקימון יש רק אחד בארץ, ואתה רוצה גם להרוס את זה, אין לך כבוד בפורום הזה, פשוט פרוש, אנחנו פה בשביל פוקימון, כל מי שלא פה בשביל פוקימון שילך לFXP, לכל פורום יש מטרה, ולפורום הזה הוא בשביל אוהבי הפוקימון, תת פורום בכללי לא יעוזר, תקרא את מה שכתבתי שוב בקשר למשתמשים שיבואו בפורום הכללי ותבין למה, אתה פשוט לא קראתה את מה שכתבתי אתה סתם זפזפתה והבנתה מה שאתה רוצה להבין!
[QUOTE=PO ZON;718229]killerbee
אני מבקש שתפסיק להגיב פה כי אז הנושא יגרר לספאם ואני רוצה שעוד אנשים יקראו.
Ace
אני לא אפרוש למתחרים, זה הפורום שאני אוהב, אני לא שותה מהבאר שלך, אתה שותה מהבאר שלנו, אנחנו אלו שהרמנו את הפורום, באנו לפה בגלל פוקימון, וברגע שאתה לא אוהב יותר פוקימון זה הזמן שתפרוש, זה קהילת פוקימון, [SIZE=4]פוקימון[/SIZE] , [SIZE=7]פוקימון.[/SIZE]
הדיבור שלך מעליב, אתה קורא למשתמשים תינוקות, זה שאתה התבגרתה לא מחייב את כל הקהילה להתבגר, תפתחו פורום כללי תפתחו שם פורום פורנו גם שילדים בני 9 יראו, נכון? באמת עשה לי טובה, פורום פוקימון יש רק אחד בארץ, ואתה רוצה גם להרוס את זה, אין לך כבוד בפורום הזה, פשוט פרוש, אנחנו פה בשביל פוקימון, כל מי שלא פה בשביל פוקימון שילך לFXP, לכל פורום יש מטרה, ולפורום הזה הוא בשביל אוהבי הפוקימון, תת פורום בכללי לא יעוזר, תקרא את מה שכתבתי שוב בקשר למשתמשים שיבואו בפורום הכללי ותבין למה, אתה פשוט לא קראתה את מה שכתבתי אתה סתם זפזפתה והבנתה מה שאתה רוצה להבין![/QUOTE]
הפורום יישתנה אל תדאג,מה שיהיה פה זה שיהיה פורום של פוקימון,ואם אתם תהיו בו או לא זה לא החלטה שלי אלא שלכם כי אתם רוצים לפרוש ולראות את קהילת הפוקימון ממשיכה לשגשג,
וזה שחלק אמרו פה,יצחקו עלינו חדשים שיבואו שאנחנו בפוקימון? שימו ז** ותמשיכו לעסוק במה שאתם אוהבים.