-
[QUOTE=moriomer;721256]:punch:שהייתי בכיתה ב הלכנו לטיול בגלבוע ואז אני הסתכלתי לנוף פתאום ילד מהכיתה שלי דוחף אותי כמעט נפלתי הראש שלי עף קדימה וראיתי את הכל למטה(יש לי פחד גבהים)והגלבוע איזה 50 מטר.. אמאלה
-------
שמתם לב שהכל כמעט קשור לבית ספר? טיולים מבית ספר,בכיתה וכאלה[/QUOTE]
צודק צריך לבטל את בתי הספר!
-
הכי טראומתי:
כשהייתי בן 4/3 אבא שלי נשא אותי במנשא כשהיינו בטיול, עכשיו הטיפסנו על הר שהולך בצורת ספירלה מתמשכת למעלה מלמטה.
באמצע היה נהר ענקי וגועש מאוד (מאוד.), ואז בטעות נפלתי מהמנשא הישר לתוך המים.
הדבר היחיד שהחזיק אותי זה שיח פטל קטנטן שהקוצים שלו נצמדו לחולצה שלי, ואני תלוי בין שמיים וארץ, רחוק חצי מטר מוות בטוח.
ואז אחרי איזה כמה שניות אבא שלי קפץ לתוך המים, לקח אותי וטיפס חזרה.
בלעדיו לא הייתי כאן היום.
אני יודע שזה היה חצי דקה בערך, אבל זה טראמותי מאוד...
-
[quote=darkon10000;721266]הכי טראומתי:
כשהייתי בן 4/3 אבא שלי נשא אותי במנשא כשהיינו בטיול, עכשיו הטיפסנו על הר שהולך בצורת ספירלה מתמשכת למעלה מלמטה.
באמצע היה נהר ענקי וגועש מאוד (מאוד.), ואז בטעות נפלתי מהמנשא הישר לתוך המים.
הדבר היחיד שהחזיק אותי זה שיח פטל קטנטן שהקוצים שלו נצמדו לחולצה שלי, ואני תלוי בין שמיים וארץ, רחוק חצי מטר מוות בטוח.
ואז אחרי איזה כמה שניות אבא שלי קפץ לתוך המים, לקח אותי וטיפס חזרה.
בלעדיו לא הייתי כאן היום.
אני יודע שזה היה חצי דקה בערך, אבל זה טראמותי מאוד...[/quote]
אתה זוכר את זה?
---
איך אני רואה את לורד איביזי אומר...
"הפאדיחה הכי גדולה שלי הייתה שלא הצלחתי לפתור בעיה בחשבון בכיתה א'".
-
הרגע הכי טראומתי שהיה לי ,זה כשראיתי איך סבתא שלי מתה מול עיניי בבית החולים ,המחזה הזה לעולם לא ייצא מראשי ומליבי
הרגע הכי מביך ,זה שילדה אחת ניסתה להוריד לי את המכנסיים (סיפור אמיתי) ו"לשחק" איתו
אבל אני הייתי דפוק וקטן בן 13 וסירבתי :o
-
[quote=SexStyle;721283]אתה זוכר את זה?
---
איך אני רואה את לורד איביזי אומר...
"הפאדיחה הכי גדולה שלי הייתה שלא הצלחתי לפתור בעיה בחשבון בכיתה א'".[/quote]
לא, אני לא אגיד את זה, ומצד שני אני גם לא אגיד שום דבר אחר כי אני לא ממש זוכר אירועים טראומטיים או מביכים, כנראה שכחתי אותם. יכול להיות שאני לא זוכר את זה כי אני עושה שום דבר באופן כרוני. מה שכן, יש לי שני אצבעות ביד שמאל שהן חתוכות, (הייתה עוד אחת חתוכה אבל היא הודבקה חזרה). מעולם לא התעניינתי למה זה קרה, אבל ה"אגדה" מספרת שזה קרה כי ארון נעליים נפל עליי. נו טוב.
-
פאדיחות היו לי מלא, אבל לא זכור לי אחת גדולה ממש, נראה לי שפעם אחת איזה חבר שלי ירד עלי וניסיתי לרדת עליו בערך באותה צורה אבל קצת שונה ויצא מאוד מפגר וטיפשי ולא הגיוני.... וכל מי שהיה לידי ולידו התחיל לצחוק ולרדת עלי על זה.
--
טראומה היה לי כמה, כמו שפעם אחת חציתי את הכביש ברמזור אדום (נראה לי שהייתי בכיתה ג-ד) ומכונית כמעט דרסה אותי וזהו לא זוכר משהו עוד יותר טראומתי מזה...
-
כבר היה נושא כזה לפני שנתיים ומשו ><
פאדיחה
שאבא שלי היה עם הרבה אנשים ב'גינה' שלנו מיחוץ לבית...
והוא קרא לי וביקש ממני להביא לו את "הסולם" אז הלכתי הביתה לקומה ה-2 והבאתי סולם...
אבל בסוף התברר לי שהוא דיבר על ספר שנקרא "הסולם"...
והיו לי עוד הרבה פאדיחות בחיים.... אפילו יותר רציניות אבל לא עולה לי בראש.
טראומתי :
ממממ אולי פעם אחת אכלתי סוכריה מוזרה שהרגשתי שאני גוסס למשך יומיים.
-
ירקתי על המורה שלי..
אבל זה היה בגן , עדיין לא ידעתי מה אני עושה.
-
חחח..
הרגע הכי טראומטי היה בילדותי,כשכלב קטן נשך אותי בברך בגלל שמשום מה הרגזתי אותו וגרם לי לפציעה שטוחה ויצא המון דם..היה שורף...אבל בסוף יצאתי מזה בשלום חח
אם זה היה עכשיו,הייתי בועט בכלב בזה את המכה של החיים שלו שאף פעם לא ישכח חח
שובר לו את כל העצמות...
-
יו אני זוכר שפעם אחת שהייתי קטן הייתי מפחד מכלבים וכלב קטנטן כל הזמן נבח עלי וניסה לתפוס לי תרגל... אז מתוך הגנה עצמית בעטתי אותו ואז הבעלים של אותו הכלב צועקת לי "מה אתה בועט אותו מה אתה בהמה?! תעיף את הרגליים שלך ממנו!" משו בסגנון.... כאילו איזו חוצפנית שהיא צועקת את זה לילד בן 8 שמפחד מכלב ~.~ הייתי נותן לה כאפה אם זה היה היום :\
ואם הייתה לי אישיות אחרת ^^
-
[quote=YoRt3m;722229]יו אני זוכר שפעם אחת שהייתי קטן הייתי מפחד מכלבים וכלב קטנטן כל הזמן נבח עלי וניסה לתפוס לי תרגל... אז מתוך הגנה עצמית בעטתי אותו ואז הבעלים של אותו הכלב צועקת לי "מה אתה בועט אותו מה אתה בהמה?! תעיף את הרגליים שלך ממנו!" משו בסגנון.... כאילו איזו חוצפנית שהיא צועקת את זה לילד בן 8 שמפחד מכלב ~.~ הייתי נותן לה כאפה אם זה היה היום :\
ואם הייתה לי אישיות אחרת ^^[/quote]
רק בראש העין יכולות להיות בחורות כאלה מגעילות..
מה היא צועקת על ילד בן 8?ועוד אחרי שהכלב שלה רודף אחריו?
מזכיר לי פאדיחה..
פעם בערך בגיל 12 רדף אחריי כלב גדול ממש מפחיד,קיצור הוא רדף אחרי כמה דקות והיה רגע שאפילו לא הסתכלתי אחורה,מסתבר שהכלב כבר התייאש/קרה לו משהו בדרך ואני רץ בלי ששום דבר רודף אחריי ><
כל מי שעברתי לידו חשב שאני מפגר....
-
חחחחחח חזק.
והכלב לא רדף אחריי... אני עמדתי במקום :|
-
[QUOTE=YoRt3m;722229]יו אני זוכר שפעם אחת שהייתי קטן הייתי מפחד מכלבים וכלב קטנטן כל הזמן נבח עלי וניסה לתפוס לי תרגל... אז מתוך הגנה עצמית בעטתי אותו ואז הבעלים של אותו הכלב צועקת לי "מה אתה בועט אותו מה אתה בהמה?! תעיף את הרגליים שלך ממנו!" משו בסגנון.... כאילו איזו חוצפנית שהיא צועקת את זה לילד בן 8 שמפחד מכלב ~.~ הייתי נותן לה כאפה אם זה היה היום :\
ואם הייתה לי אישיות אחרת ^^[/QUOTE]
חח אתה צוחק? כשהייתי קטן הייתי שונא אתום מוות פעם אחת שברתי לפינצ'רית שלי את שתי הרגליים האחרויות כי היא נבחה עלי כשראיתי טלויזיה....... אבל אחרי שזה קרה והיא הייתה צולעת למשך חצי שנה נהיה לי סוויץ' במוח ומאותו יום אני מת על כלבים [אז שלא תחשבו שאני מניאק..]
פדיחה: הלכתי לבצפר בלי תחתונים ועם חור במכנס ובאוטובוס ידלה באה לדבר איתי וראתה את שמוליק עומד XD
טראומה - ערבי דרס לי את הכלבה שלי מול הפרצוף :S [היא באה לעבור ת'כביש ובמקום להאט הוא שם גז בכוונה מרח אותה על הכביש זה היה מזעזע]
-
חחחחחח..... איזה דברים הזויים קורים לכם.....
לי קרו הרבה דברים והכי טראומתי זה שהלכתי לבית ספר וובכביש ראיתי ג'יפ ענק נוסע מהר ואז חתול/ה עבר/ה
שם והוא דרס אותה אחרי זה היא הלכה לצד השני והקיאה......
וגם אותי כמעט דרס אוטו......
וגם אני כמעט נפלתי ממקום גבוה.....
בקשר לפאדיחות קרו לי הרבה.... יותר מידי......
בואו נגיד שכבר יש לי הרבה חוקים כדי לשרוד בבית הספר......
-
פאדיחת חור במכנסיים קרה לי מיליון פעם ביסודי חח ... אבל שטויות.
[b]ואני לובש תחתונים![/b] מה גם שאצלי זה היה בית ספר לבנים בלבד ><