-
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]לי יש המון, המון חלומות, ואת כולם תעדתי במחברת. ברובם מופיעים חברים שלי, ולכן מטעמי חיסיון מתנקש לקוח אני לא אכתוב את השם שלהם, אלא אתן לכל חבר מספר. אז למשל "שמוליק" יופיע בכל החלומות כחבר23 למשל. כדי לא להכביד על העמוד, כל חלום נמצא בספוילר. ליד כל חלום כתובה תקופה משוערת של מתי חלמתי אותו (כיום אני עולה לכיתה י"א כדי לעזור לכם להתמצא בזמן). כל עוד לא מצויין אחרת, אני די בטוח שזה אכן היה חלום מה שהיה, ולא המצאה שלי. כשכתוב "רקע של החלום" זה אומר שזה סוג של הקדמה לחלום שאינה לקוחה מהמציאות. כשכתוב "רקע מציאותי" הכוונה היא שמשהו במציאות השפיע על החלום. כעת נתחיל.[/FONT][/SIZE]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman][spoiler]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman]חלום המשי (כיתה ב-ג)[/FONT][/SIZE][/LIST][spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]כאשר מוג'ו ג'וג'ו (מבנות הפווארפאף) מנסה לתקוף את בית הספר בו למדתי אז באמצעות חוטי משי, חבר0 ואני מנסים להציל הכל.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]חלום הסבתא (כיתה ו)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: בכיתה ו' בכיתה שבה למדתי היו לנו הסעות שהיו לוקחות אותנו לבית הספר.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: אני רואה את ההסעה מתקרבת לרחוב שלי (מנקודת מבט בתוך ההסעה). ההסעה הופכת לאוטובוס. הטובוס הופך לאולם אירועים, בו המחנכת שלי בואתה תקופה צועקת עליי משהו שאני לא שומעת ונעלמת. בינתייים יש מהומות במקום מסויים בצרפת, ובמקום אחד האנשים בורחים, ושני אנשים נמצאים ליד עץ, ואז "הכל מסביבם התפרק והם נשאבו לגלקסיה" (כך סיפר לי את זה החלום, כאילו שהיה איזה מספר שמעביר את הסיפור). יש קורס להשרדות בטבע בו אומרים שדשא גבוה הוא מסוכן ולכן הוא מסומן בריבוע אדום (מזכיר קצת את תוכנת העריכה למשחקי פוקימון, Advance Map), בדיוק כמו מים בתוך ספינה ששקעה. אני ועוד כמה אנשים אחר כך נמצאים בתוך הספינה. אני רואה את סבת שלי יוצאת מקיר. אני שואל אותה אם היא זוכרת אותי.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"את זוכרת אותי?" אני שואל. היא מנידה בשלילה. "את לא זוכרת, דנוצ'קה?" אני שואל. היא מנידה לשלילה שוב. "נו, אביר מלפני 5000 שנה?" אני שואל. שוב פעם היא עונה לא. לאחר מכן מופיע ערפדית סופרת שאומרת שאם נמשיך לעשות רעש היא תאכל אותנו, ואז כולנו בורחים לאולם מסויים בספינה[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman]מלחמה בתאגידים (כיתה ה-ו)[/FONT][/SIZE][/LIST][spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]קבוצה המורכבת ממני ומשני חברים (בדיוניים) מסתובבת בעיר בדיונית ואנחנו רוצים לקנות Fluffy Tails (ממשחקי פוקימון) ואנחנו מתווכחים עם המוחרים. לפתע הקבוצה שלנו גדלה ואני עם רוב הקבוצה מופיעים במקום ליד עיר קטנה ו"ציורית", במובן שיש שלט ענקי עליו כתוב "עכו" ומאחוריו הרבה ציורים של בתים קטנים, והעיר ליד הים. אנחנו מדברים דרך מכשיר קשר עם חלק מהקבוצה שנשר כדי להתווכח איתם. יש ילדה בקבוצה (בדיונית אף היא) שבוכה, ואני מנסה להרגיע אותה, אבל היא אומרת לי שהיא לא יכולה להרגע כי חברה שלה נשארה שם ואז היא בועטת בי (וכנראה במציאות באותו זמן תקעתי את הרגל בקיר). לאחר מכן אני הולך לחוף ורואה ספינה בריטית מתקרבת, וכשהיא מגיעה לחוף אני רואה נער קושר את שרוכיו לפני היציאה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman]על גורדון ושנקר (כיתה ה-ו)[/FONT][/SIZE][/LIST][spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הערה: החלום מתרחש ומזכיר מספר מקומות בחולון. אם המקומות האלו אינם מוכרים לכם, דלגו על חלום זה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: ביה"ס גורדון משום נמצא איפה שנמצא אשכול פיס של קרית רבין, והכיתה הישנה שלי מבית הספר שנקר מגיע למרכז "יחד" (שלא קיים) באשכול פיס. לאחר סוף הלימודים אני מוצא את עצמי באוטובוס ואני מתקרב למישהו, וכל האנשים באוטובוס מקשיבים לשיחה, ואז בסוקולוב פינת קראוזה, המחנכת שלי (אותה אחת מ"חלום הסבתא") עולה, צועקת עלי משהו שאני לא שומע, ויוצאת מהאוטובוס.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman]מלחמת האוכל (כיתה ד-ה)[/FONT][/SIZE][/LIST][spoiler]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]כמה ילדים (בדיוניים) ואני נוסעים ומגיעים לפינת שדרות ירושלים וסקולוב, ושמה מופיע פנייה שלא קיימת שמאלה (אם מסתכלים מכיוון מקווה ישראל לשדרות ירושלים). אנחנו פונים לשם ומוציאם גופות. שני הילדים יוצאים מהמכונית והופכים למבוגרים ואומרים שאי אפשר להמשיך הלאה כי יש שם מלחמה. אנחנו מגיעים לבית החלום שמה מנתחים את המתים. בינתיים אני לומד כי במלחמה הזו יש 3 כלי נשק:[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]צ'יפס – נשק עיקרי לזריקה על אנשים.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]קטשופ (שכחתי מה זה עושה)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]אבקת יין – מעוור.[/SIZE][/FONT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הרופאים בבית החולים רצוצים לעשות בדיקה לעיניים של אחד המתים, אך בגלל אבקת היין הם נאלצים להוריד לו את הקרנית (או משהו כזה) אני יוצא מהחדר והיה שם מחשב שבו רשום unavailable לניתוח בעין. אמרתי זאת לרופאים, ואז חבר1 מופיע משום מקום ואומר "ברור שאי אפשר, רשום שם unavailable".[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/FONT][/SIZE][/spoiler] [RIGHT]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman]שיעור באבטחת מחשבים (כיתה ה)[/FONT][/SIZE][/LIST][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: באותה תקופה, אני וחבר2 התחרינו בינינו ב"מי משתמש טוב יותר בפורום פוקימון" או משהו מוזר כזה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: חבר2 נמצא אצלי ואנחנו גולשים בפורום פוקימון המקורי. הוא מנסה להשתלט על המחשב שלי, והוא שולח ידיים למקלדת כל הזמן, ואני כל הזמן עוצר אותו. לבסוף אנחנו לוחצים איכשהו על הרבה דברים ביחד ומגיעים למסך כחול שאומר שיש שגיאה כלשהי. אני צועק לאחרי שיעזור לי. אחי הולך למדפסת ולוחץ על משהו, שגורם לכך שהמחשב שלי ושל אחי עושים ריסט בו זמנית. אני מגרש את חבר2 מהבית שלי.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler] [RIGHT]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החיים ומה שמסביב (כיתה ט)[/FONT][/SIZE][/LIST][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בתחילת החלום אני בספק האם אני מתתי או שמא אני עדיין חי, ולאורך כל החלום אני מנסה לבדוק את זה[/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=3].[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]תחילה אני מכאיב לעצמי ומהעובדה שכואב לי אני מסיק שאני חי. אבל אז אני חושב שאולי רק דמייניתי את הכאב, ואני מת בכל זאת. יורד גשם, ואני יוצא מהבית, לרחוב, ובשני הקצוות שלו יש ילדים שרוכבים על אופניים, וידוע לי שהם רוצים להרוג אותי. תחילה אני חושב שהעובדה שמישהו רוצה במותי מוכיחה שאני חי, אבל שוב אני מבין שיכול להיות שרק דמיינתי אותם. מרוב פחד אני מתקשר להורים שלי. היא באה לאסוף אותי (לאן? הרי אני ליד הבית). בזמן שאני הולך אליה, אני עובד ליד אחד הילדים. אני אומר לו שאני יודע שהוא מנסה להרוג אותי. אני נכנס למכונית ושואל את ההורים שלי אם זה היה טוב לאמר לו את זה או לא, וכולנו מסכימים שזה היה רע. אחר כך אני נמצא ליד בית הספר וסבא שלי עובר שם. אני ניגש אליו ושואל אם הוא מזהה אותי. הוא אומר שלא[/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=3].[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"[/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Times New Roman]נו, אתה לא זוכר אותי, 1+1=2?!" אני אומר לו. הוא ממשיך והולך משם. [/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בסוף החלום לא הצלחתי לקבוע האם אני חי או מת.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/FONT][/SIZE]
[/spoiler] [RIGHT]
[LIST][*][FONT=Times New Roman][SIZE=3]לוס אנג'לס (כיתה ט)[/SIZE][/FONT][/LIST][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע של החלום: יש תרגיל במתמטיקה שאני מתקשה לפתור.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: אני נמצא במלון בלוס אנג'לס, ואני פוגש שם את ברוס וויליס (או שחקן ידוע אחר) אני הולך איתו לאוקיאנוס השקט ליד החוף, ושם יש כמה סומואים שמציעים לאנשים קרבות. ברוס וויליס ניגש למים ואז הופך לחבר3. אני מתעצבן על חבר3 (זה קורה הרבה במציאות. חצי מהזמן בבית הספר אני רודף אחריו ומנסה להשמיד אותו) ואומר לסומואים לתקוף אותו, ואז חבר3 בבהלה אומר "אבל פתרתי את התרגיל!"[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler] [RIGHT]
[LIST][*][SIZE=3][FONT=Times New Roman]חטיפה (כיתה ז)[/FONT][/SIZE][/LIST][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני טס לאנשהו, אבל המטוס נחטף ומטיסים אותו למקום אחר. החוטפים אומרים לנו לצאת לחפש לעצמנו אוכל. אחר כך אני קופץ מעץ לעץ (כמקובל בנארוטו) בעיד שאיזשהו כלי רכב מרחף בסגנון דרגון בול נמצא לידי. כשאני חוזר למחנה החטופים מתברר שעושים טורניר לצורך מטרה לא ברורה, שרוק לי מנארוטו משתתף בו.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]10 תפילת שחרית (כיתה ח המקודמת)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הערה: אני לא דתי בשום דרך שהיא (כמובן שאני מאמין בדת שאני ממציא, אבל לא באף דת קיימת)[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: אני (למרבה הפלא) נמצא בתפילת שחרית בבית הכנסת. בתום התפילה כמה אנשים הולכים לאוטובוס, ואחד מהם נותן לי שרשרת ברזלית מוזרה שאמורה לאחסן תפילין, ומישהו שומר שלתת את זה זה קצת מוגזרם כמתנה ראשונה. [/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הערה: כשהתעוררתי מצאתי 3 סיבות למה זה לא יכול להיות אמיתי. החלום עצמו היה אמיתי למדי.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]11. טיול שנתי (כיתה ח)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: אני לעולם לא הולך לטיולים שנתיים.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: משום מה הגעתי ליבת הספר בשעה 5 בבוקר ביום של טיול שנתי, ואני רואה בכניסה לבית הספר את חבר1 עם אמא שלו. אני מגיע לכיתה וחושש ממה שיקרה בטיול, כי לא באתי מוכן אליו. אחת המורות לוקחת אותנו לאוטובוס, ואני משתמש (וכאן אין שום דבר גזעני, אני פשוט כותב את הדברים כפי שהם קרו בחלום) "זריזות תימנית" מה שגורם שבסטאטים שלי (חלון בסגנון של מייפל סטורי) במהירות יהיה כתוב "@+2", ואני בורח מהכיתה לאזור המעבדות בבית הספר, רק שמשום מה יש שם מגדל מדרגות. אני רץ במדרגות האלה כדי להתחמק מהכיתה שהולכת לטיול השנתי.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]12. מחנה זריקת אבנים (כיתה ט)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: למדתי אז פיזיקה עם כיתה י"א. החלום מתחיל לאחר סוף של שיעור כזה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בנוסף, אני וחבר4 שעוד לא הופיע כאן, נהגנו לאסוף אבנים מהאדמה ולסווג אותם לסוגים. [/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: אני יורד למטה לחצר, שמשום מה יש בה כיפה שבה מתאמנים בזריקת אבנים. אני מתאמן עם מישהו ואז אני מפסיד והוא בא לקחת את האבן שלי שהיא מטיפוס "אבן חפירה". אני מתלונן שבטענה שזה לא היה קרב רציני, ולאחר התרחשות לא ברורה של התווכחות, המשטרה מגיעה ועוצרת אותי, ואני מתלונן עליהם.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]13. אינפי3 (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הערה: החלום עוסק במתמטיקה גרידא. אם אינך רוצה לראות מתמטיקה בחופש, דלג על חלום זה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: אני מנסה להבין את המשמעות של dx בסמל של אינטגרל (למי שהמושג מוכר לו), ולכן אני קורא ספר אינפי3 (קורס באוניברסיטה הפתוחה), ושם אני מגיע למסקנה (שמתתמטית אין לה שום משמעות) שx נמצא בקבוצה A אם ורק אם dx נמצא בקבוצה זו, ואם x לא נמצא ב-A, אז x=dx[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]14. חלום אניברסיטת תל אביב הראשון(כיתה ה)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: בכיתות ה, ו מחוננים בבית ספר שבו למדתי הייתה תוכנית בה היינו הולכים כל יום ראשון במשך עשרה שבועות לאוניברסיטת תל אביב לחוגי העשרה. קוראים לזה "נוער שוחר מדע".[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: כשנרשמנו לחוגים של נוער שוחר מדע באוניברסיטת תל אביב, שכחתי למלא את החוגים שאני רואצה לקחת, ולכן כשהגעתי לאוניברסיטת תל אביב נשארתי עם עוד ילד בחדר משחקים משונה מאוד. (שכמובן לא קיים במציאות). כשהתור שלי לשחק נגמר, אני יוצא להרגע מהחדר ואז רואה שם את אח שלי וחבר שלו עוברים שם. (הם אכן למדו באוניברסיטת תל אביב)[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]15. הילדים הקטנים והמעצבנים (כיתה ט)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: בהמשך לרקע המציאותי של "מחנה זריקת אבנים" היו שני ילדים בכיתה ז שמדי הפסקה באו להפריע לנו ועשו בלאגן באבנים שלנו וניסו כל הזמן להרוס לנו. הם נקראים "הילדים הקטנים והמעצבנים".[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום:חבר4 ואני בורחים מהילדים הקטנים והמעצבנים, שזורקים עלינו אבנים. אני מגיע לאזור ליד הבניין הראשי של בית הספר, ליד מדרגות שמובילון לבניין קולנוע. אני יורד במדרגות ואז רואה שם מישהו מהכיתה שלי רץ לעברי עם מגן ברזל שחור.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]16. חיפוש המקלות (חופש גדול: כיתות ט י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: ב-20 ליוני בסוף כיתה ט, חבר4 ואני החבראנו מספר מקלות ברחבי בית הספר, בין השאר צינור ירוק מתכתי חלול. [/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: בראשון לספטמבר בכיתה י אני נמצא במקום בבית הספר שלא קיים ואני הולך לאיפה שהחבאתי את הצינור ההוא, ובדרך אני עובר ליד הרבה תלמידים שמעשנים. אני רואה שהצינור מושלך מחוץ למחבוא שלו. החבאתי אותו שוב. כשאני חוזר אחר כך אני רואה שהשיח בו החבאתי אותו נעלם. אני רואה שהצינור נמצא מחוץ לבית הספר ושני אנשים משחקים איתו, ולמרבה האירוניה אני שואל אותם איפה הם החביאו את השיח.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]17. המפעל הרדיאקטיבי (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע של החלום: בית הספר הוציא הנחיות חדשות שמכריחות את כל המורים שבעה מסויית להתפלל איפה שהם נמצאים. אני פוגש את המורה ללשון ליד הבית שלי כשהיא יוצאת מהמכונית שלה, ואז היא מגלה שהגיעה הזמן להתפלל, אז היא מוציאה כיפה ומתפללת לכיוון המכונית שלה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום:[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אבא של חבר4 אירגן סיור של הכיתה למפעל רדיואקטיבי. (הערה, אבא של חבר4 הוא מרצה למתמטיקה באוניברסיטה) הוא יושב באמצע חדר הכניסה וכולם עוברים לידו והוא אומר להם לאן ללכת. אני התעכבתי קצת אבל הלכתי לאן שצריך. אז הגעתי לחדר שהייתה בו בריכה עם מים רדיואקטיביים. מכיוון שילד1 וילד2 מהכיתה שלי הגיעו ראשונים, הם ישחקו במשחק הבא:[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]במים עומדת סירת עץ, ועליה מובילים שני קרשים. הם יעלו בקרשים לסירה, ואז הסירה תתנדנד והם יפלו. ילד1 עולה למעלה, וילד2 הופך לחבר2 ואז עולה למעלה. הספינה מתנדנדת, והם נופלים, ואז חבר2 הופך לגוקו סופר סאייה 1. הם נופלים למים הרדיואקטיביים, ונכנסים לסירות קטנות ומזרות, בהם הם יושבים בתנוחה מוזרה, הם המתכופפים ושמים את הידיים מעל הראש. איכשהו גוקו ניצח. חבר4 ואני רואים הילוך חוזר של מה שקרה, ושמה רואים שהספינה של גוקו התנגשה בזו של ילד1 ואז הספינה של ילד1 קופצת מהמים, והספינה של גוקו עוברת מתחת למים ואז עולה חזרה. חבר4 אומר שגוקו נכנס למים ראשון, אבל אז אני אומר שהוא גם יצא ראשון. לאחר מכן אני שוב נמצא ליד הבית סלי, ושוב המורה ללשון נמצאית שם. אני מברך אותה על הזכייה שלה על ילד1 (ומכאן נסיק שגוקו הפך למורה ללשון אחר כך) ואז היא אומרת שצריך להיות ספורטיבי. לאחר מכן היא שוב מוציאה כיפה ומתפללת לכיוון המכונית שלה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]18. פארק השעשועים (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]חבר4 ואני הולכים לפארק שעשועים מוזר, בו הלכנו לחדר עם הרבה דברים מתכתיים שאמורים להפחיד. חבר4 רץ קדימה, ואני מתעכב בגלל שהדברים המתכתיים האלה. בסוף אני יוצא. בחוץ יש משחק, שבו צריך לזרוק כדור על ערימת כדורים צפים והם צריכים לטבוע. אני זורק כדור אחד ומצליח להטביע כמה כדורים. אז אני זורק כדור שני, מחטיא והכדור חוזר אליי. אז אני לוקח את הבקבוק שלי, זורק אותו למעלה, ועליו זורק עט שלי, ואז הבקבוק טובע, ואז חבר4 אומר לי שבגלל שהבקבוק אינו חלק מהמשחק אז "אודינוי לא יסלח לי".[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]19. 20/07/2010 (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בסוף שנת הלימודים (בחלום כמובן, במציאות עוד היינו רחוקים משם) חוגגים בבית הספר ויש מוזיקה במקום מסויים. אני בכיתה, ולפתע אומרים לי ולחבר4 לרדת למטה כי יש משהו ברמקול שהתקלקל. אנחנו יורדים למטה במהירות, אבל יש הרבה יותר מדי מדרגות, ועליהן יש מישהי שעומדת במצב הלא הגיוני הבא:[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]יש מדרגות, ועל מדרגה אחת עומד מישהו. באותו גובה, עומדת המישהי הזו, אבל מעל המדרגות. היא פשוט מרחפת שם. היא מצלמת את זה שעומד על המדרגות. בסוף חבר4 ואני מגיעים למטה. חבר4 מנסה לאמר לי משהו, אך ההפרעות ברמקול משפיעות על הקול שלו. אני תופס מיקרופון שתלוי באוויר ואז הבעיה מופסקת. מנהלת בית הספר מופיעה במדרגות ואני מפנה אליה את המיקרופון למרות שהיא מאוד רחוקה ממניה, ואז היא שואלת:[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אז, י4 (הכיתה שלי) עכשיו בסוף השנה, איך אהבתם את הלמידה האחרת שהייתה?" (אין לי מושג על מה היא דיברה שם)[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]20. חלום אוניברסיטת תל אביב השני (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: החלום מתרחש כמה ימים לפני מבחן בפיזיקה וטיול באוניברסיטת תל אביב.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: הכיתה שלנו נמצאית באוניברסיטת תל אביב, בגשר מוזר שעובר ליד בניין שרן. כולם מבקשים ממני עזרה בפיזיקה, אבל אני מתרחק מהם לאט, יחד עם חבר4. אנחנו מגיעים לרציף של רכבת, אבל הצד בו אנחנו הולכים מביא למבוי סתום, ולכן אנחנו חוצים במהירות את פסי הרכבת כמאחורינו נעה רכבת, ואנחנו מגיעים בשלום לתחנה. חבר4 ואני נכנסים לחדר עם טלויזיה, וחבר4 רואה ערוץ 23 הטלויזיה החינוכית. מהרכבת יוצאים סטונדטים, שנכנסים לחדר הזה והם כועסים שרואים ערוץ 23. אני קם ומתרחק משם, ואז אני רואה את אמא שלי. היא מביאה לי מחשב נייד ואומרת שאני אסדר שם משהו, כי שאר התלמידים מהכיתה ניסו לתפוס אותי במסנג'ר, אבל זה לא עבד ולכן היא הביאה לי את המחשב כדי שאני אפעיל את המסנג'ר, ואז היא תביא אותו לאלה מהכיתה שלי והם ידברו איתי (למרות שאז לא יהיה לי מחשב ואני לא אוכל לדבר איתם...)[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]21. נקמת היורמים (??) (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]חבר1, חבר4, ועוד מישהו מכיתה אחרת שאני עזרתי לו במתמטיקה, הולכים למקום שהוא ספק קמפוס רמת אביב של האוניברסיטה הפתוחה, וספק בית הספר. אנחנו נמצאים בכיתה ריקה, וחבר1 וחבר4 משחקים במשחק בו משגרים דברים לבנים במהירות על הלוח וגורמים להרבה רעש. אני מודע לכך שבכל רגע תכנס מורה ותתעצבן עליהם ולכן אני יוצא מהכיתה, ובדיוק מורה נכנסית פנימה וצועקת עליהם. (כרגיל, אני לא שומע מה היא צועקת). אני יוצא מהמקום הזה והולך בשביל אאבנים החוצה, כשאני נזכר שעדיין לא בצעתי את המשימה שלשמה באתי (מה היא?) אני מסתובב ורץ חזרה במהירות. בקטע הבא אני לא נוכח, אלא זה כמו שחבר1 מספר לי את זה בטלפון ואני מדמיין את הסיפור שלו. מה שקורה זה שמספר בריונים מטרידים חנון, והחנון בורח במכונית. אני מנסה לעקוב אחריו (למרות שאני לא נמצא שם) אבל הוא בורח. לאחר מכן יש תחרות בין החנונים לבין הבריונים. בחלק הראשון (והיחידי בחלום), מישהי מטעם הבריונים שנראית באופן מפתיע כמו בובת ברבי מזיזה את השער שלה בצורה מעגלית, וזה החלק שלה בתחרות. אז מגיע תור החנונים. החד רמהם מוציא בובה שבמקום ראש יש לה כדור והוא מנסה לפתוח את הכדור, אבל הוא לא מצליח, ולכן אמא שלו, שהייתה איתם בקבוצה, ונראית גם היא כמו בובת ברבי מזיזה את השיער שלה באותה צורה ולכן יש תיקו.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]22. שובו של נחש הרשע! (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום מתחיל כשציפורים מטילות ביצים על המיטה שלי ואני בטעות שובר אותם. אני מחפש את שברי הביצים כדי לבנות את הביצה מחדש, אבל לא מוצא, אז אני מכסה אותם במצע של המיטה שלי, והולך. כשאני חוזר, אני מגלה שמבקום הציפורים יש נחר שחורות עם עיניים סגולות ורודות. אני מיד קופץ ומזהיר את ההורים שלי, ואני נזכר ש"בחלום אחר כבר ניצחתי נחש כזה" (אם כי זה לא נכון, לא היה לי חלום אחר כזה). אני טוען שאני לא מפחד מהנחש, אני יכול פשוט לשסף אותו עם סכין ולהרג אותו. אני לאחר מכן מבחין שהנחש נמצא בחדר שירותים אחד. איכשהו, אני יושב על הכיור, בזמן שאמא שלי שוטפת שם כלים, ואז אח שלי מתקרב, ואני יודע שהנחש השחור היפנט אותו[/FONT][/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=3]. [/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]"[/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Times New Roman]איך זה הולך?" אני שואל את אמא שלי[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]ימין לשמאל, שמאל לימין" היא עונה. אחי מסתכל עליי במבט מוזר, שמכאיב לכתף שלי. אני מבחין שהוא מסתכל יותר עם עין שמאל מאשר עין ימי, אז עם יד ימין שלי אני מבצע את תנועת הניצחון (V עם האצבעות) ליד הכתף שלי. זאת בגלל שאני יודע שהוא מקרין עליי מזל רע, והסימן הזה הוא מזל טוב, ולכן הוא מנטרל את זה). אחי עוזב. אני מסתכל לכיוון השירותים בהם מתחבא הנחש, ומימנו יוצאית מישהי מכיתה אחרת שחוץ מהעובדה שהיא קיימת אני לא יודע כלום עליה. ואז היא נלעמת. אז גם חבר1 יוצא משם, ומתקרב לכיווני, בעוד אני לא בטוח אם הנחש השחור שולט בו או לא.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]23. בניית הכיתה מחדש (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הערה: החלום נחלם במהלך טיול מאורגן במדריד.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הכיתה שלנו נהרסה ולכן נאלצנו ללמוד בבית ספר יסודי, לפי התחשיב הבא: א=ז, ב=ה, ג=ט, ד=י, ולכן אנחנו צריכים ללמוד בכיתה ד. אבל הילדים בכיתה ד עויינים ואנחנו מחליטים לבנות את הכיתה מחדש. לאחר מכן אנחנו נמצאים באוטובוס, כשמדריך הטיול המאורגן אומר לנו שכדי להצליח לבנות, נצטרך למחוק ממכישירי הMP שלנו הכל, פרט למוזיקה קלאסית ופוליטיקה (מה??)[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]24. משחק טניס (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני נבחרתי לשחק במשחק טניס וזוגת חשוב מאוד המסוקר בטלוזיהי. אני והשותף שלי משחקים, וכעבור זמן מה הזוג היריב מוביל 2-1 במשחקונים. אני מבקש פסק זמן כי אני חושב שמשהו עם הגידים של המחבט שלי נהרסו. אני הולך למורה שלי לטניס ומראה לו את החבט, והגידים נראים נוזליים קצת ויש הרבה יותר מדי מהם. המורה לוקח כמה גידים ומסיט אותם הצידה ואז הגידים חוזרים להיות בסדר, אבל הצורה האליפטית של המחבט הפכה עכשיו לאיזה משהו משונן ומוזר. כשאנחנו חוזרים לשחק, מסתבר שקיבלנו נקודה מתנה ואז 2-2. לאחר מכן אני מוצא את עצמי נוהג המכונית הנוסעת ברחוב המעפילים בחולון לכיוון רחוב הלוחמים, אך משום מה, זה נראה כמו הכיוון השני של הרחוב. אני מחפש פניה הביתה, ולאחר שאני מפסספ שני פניות כאלה, אני מעלה בראשי מסלול אחר.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]25. למידה בלילה (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: באותו הלילה נשארתי עד 1 וחצי בלילה כדי לעזור לחבר1 להכין מטלה לקורס באוניברסיטה הפתוחה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: אני עדיין מדבר עם חבר1 במסנג'ר, ואני לשפתע שם לב שהשעה 7:23 (ובחוץ עדיין חשוך). אני כותב לחבר1 שעכשיו 7 וחצי (הערה: יש פיגור בערך של 7 דקות בין השעון במחשב שלי לבין שעון במטבח שנוח לי להתסכל עליו), ועוד מעט אני צריך להתעורר, ולכן כדאי לי ללכת לישון. אני מכבה את המחשב והולך לישון.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]26. ציונים במתמטיקה דיסקרטית (כיתה י).[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: היה לי קורס באוניברסיטה הפתוחה שקוראים לו מתמטיקה דיסקרטית. הדרך המתוארת בחלום לקבל ציונים רחוקה מאוד מהמציאות.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: אנחנו אמורים לקבל ציונים במתמטיקה דיסקרטית, ולכן נפגשנו עם המרצה שלנו, והתיישבנו ב"ח". התחלקנו לקבוצות, ובכל קבוצה היה ראש קבוצה. חבר5 ואני יושבים איפשהו לידו, ואני רואה שבאחד הדפים שלו כתוב את השם שלי. אני אומר לו את זה. זה עצבון אותו ואמרתי לו שכתוב על אחד הדפים את השם שלי, ואז הבחנתי שזה לא השם שלי, אלא משהו אחר, וזה בכלל כותרת לדף עם תוי מוסיקה. המרצה התעצבן ואמר לי שאין לי כבוד לרכוש של אחרים והוא נזף בי.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]27.דונדינון (כיתה ז-ח)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני מאמן את DoDinon, דמות במייפל סטורי של חבר5, ואני נמצא בקרנינג, כשלפתע סנייל הורג אותי, למרות שהיה לי הרבה חיים. בתגובה אני צועק "לאאאאאאא!!..."[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]28. אמא שלי אסטרונאטית (תקופה לא זכורה)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אמא שלי הוגרלה להיות אסטרונאטוית. אנחנו הולכים ללוות אותה לנמל התעופה, והיא ממריאה לארצות הברית. אנחנו יוצאים מנהל התעופה ואינ מסתכל לשמים ורואה שם את החללית. אני תוהה איך זה הגיוני ומבין שבגלל הבדלי השעות, היא כבר הספיקה להגיע לארצות הברית ולטוס לחלל.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]29. מהומה בסוקולוב (כיתה י)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הערה: החלום יכול להיות לא מובן בתכלית. ראו הוזהרתם.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני הולך עם אחי ברחוב סוקולוב. חלק מהדרך אני הולך בלי מכנסיים, עד שאני מרגיש שזה לא נוח ואני לובש אותם. בינתיים במקום אחר טרוריסטים אפגניים נלחמים נגד חילים אמריקאים צרפתים ומצריים, אבל האפגנים מנצחים והצבאות האחרים נעלמים. נשלחמת משלחת חילוץ. באזור הקרב יש בד שחור שתלוי מעל חלק מהרחוב, וגורם שם לצל. על הבד הזו יש קישוטים שחורים כאלה. איכשהו הקישוטים האלה גורמים למשלחת החילוץ להעלם. אז מגיעה משלחת חילוץ נוספת והם מנסים להוריד את יריעת הבד, אבל כשהם מוצאים את אחד החבלים שקושרים את יריעת הבד הם מגלים מתחתית פנים של מישהו מת ואז גם הם נעלמים.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]30. מבחן בהיסטוריה (חופש גדול, י-י"א)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע של החלום (שלא קשור לחלום): מישהי שבעקרון לומדת בבית הספר אבל היא לא קיימת עוברת מבחן בסגנון Jigsaw. המישהי הזו תומכת בחתולים, ולכן גם כל החברות שלה כאלו (והחברות מוצגות בטבלה מוזרה). במחבן שולחים אליה שומר ראש שתומך בכלבים וחברה חדשה ניטרלית. לא זכורים הפרטים, אך היא עשתה משהו מאוד צפוי שגרם לה להכשל. לאחר מכן מוסבר שהיא הייתה צריכה להפוך את החברות שלה לתומכות בכלבים, ואז שומר הראש היה מצטרף לבד, והחברה חדשה ממילא תצטרף, כי היא ניטרלית.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום:[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]יש מבחן, כנראה בהיסטוריה. המשגיחה היא מורת אחת ללשון. בתום המבחן אנחנו הולכים לאודיטוריום, אבל לוקחים אותנו משם כדי להמשיך את המבחן. אני נכנס לכיתה ורואה שנייים מהכיתה שלי יושבים ליד אותו שולחן ועושים את המבחן בשיתופיות. מסבתר שבסוף המבחן יש להכניס אותו למעטפה. אני הולך מהכיתה והחוצה עד שמשגיחה שנמצאית מחוץ לכיתה מבחינה בי ורצה חזרה לכיתה. אני חוזר לכיתה ומתיישב במקום ואז היא צועקת למורים אחרים שהחשש משליף היה אמיתי, והיאמתחילה להקריא (אולי מהחולצה שלי) שברי מילים לא ברורות. להגנתי אני טוען שמישהו קשקש לי משהו על החולצה, אבל היא ממשיכה לדבר, ואני לא רואה מאיפה היא מקריאה את כל זה. ני שואל מאיפה היא רואה את השליף. היא אומרת בשמים, ואז אני קם ושואג עליה בקול שאני לא בטוח שיש לי שבשמים אין שליף, אז שתגיל לי איפה זה. לאחר מכן אני מתיישב ואומר "סלח לי המורה, אבדתי את הלך הרוח שלי".[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אפילוג:[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני לא בטוח עד כמה אני ישן, אבל אני בערך חולם שחבר1 כותב לי שבמסנג'ר שיש לו חלום ממש מוזר (ובימים האלה כמעט כל יום הוא כתב לי את זV) ואז אני עונה לו "חכה שנייה, אני מסיים לחלום את שלי ואז אני אדבר איתך".[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]31. כיתת שודדים (חופש גדול כיתה י-י"א)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הערה: ייתכן וחלקים רבים מהחלום הם פרי דמיוני ולא באמת חלמתי אותם.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בבית הספר נפתחה כיתת שודדים מוזרה בה מלמדים להיות שודדים. מהכיתה הזו אסור לנו לצאת. בכיתה יש מישהו שקוראים לה קארה (ומקורה או מספר שקראתי באותה תקופה, או מדמות בסיפור שאני כותב כדי להפיג את השעמום שלי. לשניהן קוראים קארה אז אני לא יודע מי השפיעה יותר). אני לא יודע מה בדיוק הקטע שלה אבל לא משנה, לחלום היה חשוב להדגיש שהיא קיימת. אני מקבל מעמד מיוחד בכיתה הזאת ואני יכול לצאת מהכיתה. בקטע הבא אני נמצא ברחוב סוקולוב ליד הבורגרנץ' ומישהו אומר לי שמשהו קרה שם בכיתה, ולכן אני חוזר. בכיתה יש שיעור של המורה לתנ"ך. במהלך השיעור אני שם לב שכאלה שיושבים לידי נעלמים, ואני מסיק שאפשר לברוח. המורה לתנ"ךל עומדת בסוף הכיתה עם הגב אלינו, אז אני חוטף את הקלמר התיק והמעיל ובורח. אני יוצא מהכיתה, אבל הדברים הרבים שלי מסרבלים אותי. אז אני שומע שעוד מישהו מנסה לצאת אבל המורה לתנ"ך תפסה אותו. הוא מלשין עליי. אני משאיר את הקלמר מאחור ובורח. אני יורד לקומת הלובי די מהר, אבל הלובי ארוך מדי, והמורה לתנ"ך מתחילה להשיג אותי. אני זורק את המעיל שלי. אני נמצא ליד הכניסה לבית הספר.ואומר לה שהיא לא יכולה לעשות לי כלום.לאחר מכן אני וחבר1 הולכים לאנשהו, ואני מספר לו את החלום הזה (במהלך החלום!). במקביל המורה לתנ"ך מתקרב אלינו, אבל זה לא מפריע ואני ממשיך לספר את החלום ופשוט לא מאזכר את השם שלה. לבסוף אנחנו מגיעים למקום שיש בו טקס של בית הספר ואנחנו צריכים להזדהות. חבר1 מזדהה ואז זאתי עם רשימת השמות אומרת שאני בוודאי בן. אני אומר לה את שמי, והיא אומרת ש"זה מוזר, כי היא כאן כל היום והיא לא ראתה דניאל", אבל היא מוצאית אותי, ובמקום לתת לנו להכנס, נותנת לנו דף מטעם בית הספר שהוא בגדר פרס תנחומים כי אפשר להכנס לטקס.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]32. מבחן באינפי2 (חופש גדול, י-י"א)[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[spoiler]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]רקע מציאותי: כמה ימים לפני החלום קיבלתי את הציון שלי במבחן שעשיתי באוניברסיטה. קיבלתי 100 (זה פרט חשוב לחלום).[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Times New Roman]החלום: החלום מתחיל בכך שאני עושה עוד מבחן באינפי2. אני בהתחלה מתכנן לעשות את מבחן לא על ציון אלא סתם ככה. המבחן קשה ובמהלכו אני מגלה שאסור לי לעשות אותו סתם ככה, ועליי להגיש. אני כותב את התשובות ומגיש את המבחן. לאחר מכן אנחנו נמצאים בשיעור של המורה להיסטוריה (שהיא גם המחנכת) והיא מדברת על מבחן ש"היה" (בחלום כמובן, לא במציאות) בהיסטוריה. וכעת, היא מדברת על שאלה העוסקת במפלגות הפועלים בארץ בתקופת העלייה השנייה. בשאלה היו 2 דגלים, אחד דגל ישראל נורמלי, והשני מעוות. השאלה היית בסגנון "איזה מ2 הדגלים מייצג מפלגת פעולים מסויימת". התשובה הייתה שדגל ישראל הרגיל, כי המפלגה רצפתה להיות ישראלית. בתום השיעור אני שואל את המורה מתי אני אקבל את המבחן מהאוניברסיטה, והיא עונה שזה בכיס של השומר, והוא היה עצלן מדי כדי להוציא אותם. אני ניגש לשומר ומבקש את המבחן, ואז הוא מוציא כמה מחברות מבחן וזורק אותם על הרצפה. אני מרים את המחברת ופותח בעמוד בו כתוב "דניאל, בשאלה דיברו על קטע (הספקתי לשכוח), ולא על [0,1] כפי שעשית" (אגב, באוניברסיטה מבחנים נבדקים בעילום שם) ובדף אחר יש דף מקופל שמודבק. אז מגיעה אליי ההבנה שבאוניברסיטה זה לא הציון הגבוה ביותר שקובע, אלא הציון האחרון. התעוררתי בבהלה.[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[/spoiler]
[/spoiler][/FONT][/SIZE][/LIST]
-
-
[quote=HighDis;745471]אתה למדת בבית הספר שנקר?[/quote]
כן, עד כיתה ג. אז עברתי לגורדון בכיתה ד.
-
[quote=LordAbizi;745484]כן, עד כיתה ג. אז עברתי לגורדון בכיתה ד.[/quote]
באמת ?אתה מכיר אולי את יואב קשטלנסקי ?שיר ניסני? תומר רזון ?אופיר אבן חיים?
אלה שמות שעולים לך לראש?
-
יש לי תשובה ללוס אנג'לס נראה לי: אתה לא הצלחת לפתור תרגיל נכון? (לא הגיוני) אז הלכת לישון וזה כל כך הטריד אותך שהמח שלך חשב על התרגיל וחבר 3 מדמה את התת- מודע שלך שמתי שאתה מתעצבן עליו (תת-מודע) שלא הצלחת לפתור (הוא הפך לחבר 3) אז הוא אומר הצלחתי לפתור את התרגיל ואז אחרי הלילה קמת ובטח ידעת את התשובה לא?
-
HighDis
אני מאמין שבנושא הזה זה די ספאם, ולא, אף אחד מהם לא זכור לי יותר מדי.
killerbee
לא, לא זכור לי שבאותה העת הייתה לי בעיה בראש. לדעתי החלום יותר מתמקד בעובדה שחבר3 לפעמים בא עם שאלות מוזרות בתמתמטיקה שהוא לוקח מהאתר פרוייקט אוילר ומעצבן איתם את כולם, או משהו כזה. אבל זה היה לפני איזה שנה אני לא זוכר הרבה ממתי זה קרה.