[QUOTE=YoRt3m;747885]עשו לכמה בנות ולא איכפת לך , זה כן נחשב שראית חרם. זה שאתה מתעלם לא הופך את זה לנכון :peee:[/QUOTE]
זה לא היה ממש חרם כי לא ראיתי את זה ביסודי היה ריב מתמיד בין הבנות והן כל הזמן דיברו על חרם
Printable View
[QUOTE=YoRt3m;747885]עשו לכמה בנות ולא איכפת לך , זה כן נחשב שראית חרם. זה שאתה מתעלם לא הופך את זה לנכון :peee:[/QUOTE]
זה לא היה ממש חרם כי לא ראיתי את זה ביסודי היה ריב מתמיד בין הבנות והן כל הזמן דיברו על חרם
[QUOTE=DarkTiger;747921]זה בערך מה שעשו לי, אבל אני ילד שקט..[/QUOTE]
הוא ממש לא היה ילד שקט... הוא היה ממש מעצבן.
אבל אני עדיין חושב שזה לא הגיע לו.
[quote=מיכאל 357;748035]הוא ממש לא היה ילד שקט... הוא היה ממש מעצבן.
אבל אני עדיין חושב שזה לא הגיע לו.[/quote]
בגלל זה רשמתי [B][U]אבל[/U] [/B]כי לא עשיתי כלום לאף אחד..
כשהייתי בכיתה ה אני חושב היה חרם על איזה ילד אחד
חרם שלמען האמת אני ארגנתי
הוא היה ילד מניאק שכול הזמן הלשין למורה, הגיע לו. :d
חרם זו פגיעה נפשית היא בחיים לא תחלוף אז צריך להזהר מזה זה יכול להוביל לקריסה נפשית (או משהו כזה) ולהתאבדות (מקסימום)
זה נורא להרגיש שאף אחד לא מדבר איתך בגלל שכמה בכיתה אירגנו את זה באמת אני לא בטוח שחוויתי את זה כי התקופה הכי גרועה שהייתה לי בבית ספר הייתה כאשר הייתי בכיתה א' ולא ידעתי עיברית טוב אז אולי אירגנו משהו ולא ידעתי אני לא ממש זוכר משהו משם אבל אני יודע שהלך לי רע מאוד (חוץ מבלימודים)
[quote=מיכאל 357;747914]אני זוכר שבבי"ס יסודי היה ילד אחד מעצבן רצח שהציקו לו כל הזמן.
זה לא היה חרם, זה היה יותר גרוע.
בחרם לא מדברים איתך ומתעלמים ממך אבל במקרה שלו הציקו לו כל הזמן (בלי אלימות אבל בכל זאת).
היום כשאני מסתכל על זה לאחור, אני מצטער שאף פעם לא בדיוק היה אכפת לי ממנו ולא עשיתי כלום נגד זה...
ואני מרגיש לפעמים כמו חרא בנאדם למרות שהוא היה מעצבן, זה אף פעם לא הגיע לו...
אתם יודעים, עכשיו כשכתבתי את כל זה אני מבין שאני צריך לתקן את זה למרות שאני לא רואה אותו יותר אז עכשיו אני הולך להתנצל. ואני מקווה שהוא יסלח...[/quote]
ואהה וואהה אני רואה שהוצתי מממכם דברים שלא חשבתם עליהם..
אף פעם לא נתקלתי במשהו רשמי...
מחלקים כאפות לילדים,יורדים עליהם,אבל לא אמרו "עושים עליך חרם!!".
לדעתי חרם זה כמו באן מרחיקים ילד מין החברים לכיתה\פורום לכמה ימים או לנצח זה גרוע מאוד לדעתי
[quote=אדון פלריון;749807]לדעתי חרם זה כמו באן מרחיקים ילד מין החברים לכיתה\פורום לכמה ימים או לנצח זה גרוע מאוד לדעתי[/quote]
באן זה בהכרח (אלא במקרים מוזרים) בגלל שעשית משהו רע.
חרם זה פשוט בגלל שילדים רעים, ובגלל שאנחנו כבני אדם, לצערנו, מתקשים לקבל את השונה.
חחח מה זה חרם אולי חרם ביסודי אבל בחטיבה זה כבר לא כמו הכיתה שכל הכיתה יוצאת למקום אחד מלא ילדים בחטיבה זה קצת ילדים עם החברים הכי טובים שלך ובכלל בתיכון אתה כבר מסתובבים עם אנשים שהם כמו האחים שלך בחיים לא תשמע על המילה "חרם" אין דבר כזה חרם בתיכון...
[quote=HighDis;747658]היה בכיתתי ילד אתיופי וילד רוסי ,ששניהם היו חברים ,זה היה בכיתה ו'
הילדים האלה התבודדו מכולם ואז החליטו להחרים אותם ,אז ראיתי שיש עליהם חרם והחלטתי לנסות לבטל את החרם ,ואיכשהו החרם עבר עליי ,וזה הגיע למצב שגם האתיופי והרוסי שניסיתי לעזור להם ,היו נגדי.[/quote]
עשו עליי חרם בערך 100 פעם בכיתה ה-ו' אבל אני פשוט יצאתי עם ילדים לא מהבית ספר.ואז מישהו חכמולוג בא וניסה להוריד את החרם מעלי וזה עבר עליו :X.
עכשיו אנחנו לא עושים חרם כי זה סתם מעפן...
ואי ואי
חרם
לפי דעתי,אם זכרוני לא בוגד בי,אניה ייתי ממארגני חרם פעם,אני הייתי "מהמקובלים"
אז כיתה ו' זה
יאואו
אני מסתכל לאחורנה ואני רק קולט כמה מטומטים היינו ואני מצטער על זה
גם בגילאים יותר מתקדמים מקיימים "חרם" לפעמים, פשוט לא מגדירים את זה כחרם כי זה נשמע ילדותי יותר.
עשו עלי 4 פעמים חרם בגלל שאני אוהב להיות לבד
[quote=יגאל;750515]עשו עלי 4 פעמים חרם בגלל שאני אוהב להיות לבד[/quote]
מסכן...
דרך אגב, "להיות לבד" זה לא במובן שעלול להיווצר כאן, נכון?