-
[QUOTE=Guille;767435]5d כי הבינו שהסדרה צריכה להתקדם ויוסיי לא אמין בלב הקלפים מה זה לב של קלפים במה זה עוזר קיצר סתם מאמין ביכולתו של החפיסה שלו
פוקימון צריך לקחת דוגמא מיוגי הו ולעשות את הצעד הזה גם כן
לא אוהב את הקרב טורבו בגלל כל קלפי הקסם ואי היכולת להפעיל קלף זירה[/QUOTE]
נכון כי להתאבד בשביל להציל מישהו שפגשת עכשיו זה ממש לא ילדותי D:
ואני אשמור על החברים שלי בכל מחיר !
אני עוברת לעולם החלום !
זאת עדיין אותה סדרה \:
פשוט הדמות הראשית שונה.
היוגי הו הרגיל זאת היית אנימה D:
-
[QUOTE=Flupy;768116]נכון כי להתאבד בשביל להציל מישהו שפגשת עכשיו זה ממש לא ילדותי D:
ואני אשמור על החברים שלי בכל מחיר !
אני עוברת לעולם החלום !
זאת עדיין אותה סדרה \:
פשוט הדמות הראשית שונה.
היוגי הו הרגיל זאת היית אנימה D:[/QUOTE]
1.על מי אתה מדבר? אם אתה מדבר על אקיזה אתה חייב להגן על אנשים שהרכת מאז שהייתה קטן?
2.נו מה הבעיה? מה תהרוג את החברים שלך?
3. דווקא חלק טוב לעבור לעולם המפלצות היא חושבת שזה עולם החלום אבל זה עולם מפלצות הדו קרב
4. זה איזה 100 שנה קדימה מהGX (אקדמית הדו קרב שאקיזה הייתה שם , סרט ה3D )
5. זוכר את חפצי המילניום? אני לא
יוסיי לא מאמין בלשחק בכל הכוח או בלב הקלפים הוא רק מגן על חברים שלו מה ילדותי בזה
יותר ילדותי זה פוקימוןהוא מגן על אנשים שמכיר בקושי חצי שעה
-
הרגיל והנורמלי.
עם פרעה וכל זה.
ברצינות הרסו את כל יוגיהו עם ה-gx הזבל הזה.
אני אחד שאהבתי יוגיהו , אבל אני אומר ובגאווה שהרסו את יוגיהו..
זה כבר לא אותו דבר.
מה עם קאיבה , שלושת האלים המצריים?
וגם הכי אהבתי ביוגיהו את הקטע עם חותמת אוריקלקוס וכל זה.
-
אתה מעדיף כמו פוקימון? 6 סאגות עם אותה דמות?
יוגי הו היה ממש גרוע בסוף הם הלכו למצריים והיה מה זה משעמם בgx הכל היה ממש טוב עד העונה השניה שכבר גיידן לא היה אותו דבר אהבתי לגלות דברים על האקדמיה והדמויות אבל אז המסדר הלבן הזה ואז עולם השדים הזה פשוט בילגנו הכל
שמעתי שהייתה עונה רביעית לא ראיתי אותה בכלל
ה5d ממש מחדשים עם הטונרים והכל
-
יוגיהו זה מהסדרות שעם כל עונה זה הולך ומתקלקל...
-
להפך פוקימון זה הסדרה שראה משמעותית שכל עונה זה הולך ומתקלקל אם עושים עונה ש50% ממנה לא מקדמת את העלילה זאת לא עונה טובה בכלל
ביוגיהו לעומת זאת כל פרק מקדם את העלילה העונה הזאת עם בעלי החותם האפל הייתה ממש טובה
בעצם קיימים רק 2 אנימות שממשיכות וממשיכות כבר 10 שנים יוגיהו ופוקימון
דרגון בול רצה לעבור את השינוי אבל לא הצליח
דיגימון 2 עונות טובות ואחר כך לא משהו
-
-
[quote=Powerslave;768373]אין ולא יהיה כמו המקורי[/quote]
+1
מסכים ביותר .
-
יוגי הו הרגיל יותר טוב בהרבה
-
יוגיהו Gx, ובפרט עונה 2 שלה זה הדברי הכי גאוני בכל העולם. זה מכיל טירוף כל כך נחמד, נו באמת, איפה כבר אפשר לפגוש מישהו שרוצה לפרוש מבית הספר, הוא בורח מבית הספר, נפגע מכוכב נופל, מתעורר בנאו חלל ואז דולפין מדבר משכנע אותו לחזור?! איפה עוד אפשר לפגוש גאונות שכזאת?!
בנוסף יש שם את באסטיון שעל הקירות בחדר שלו כתובים פיתוחי מקלורן של פונקציות, משפט לגרנז', ועוד כל מיני זהויות טריגנומטריות.
-
יוגיהו 5d לדעתי זה יישום של מה שפוקימון עוד לא למדו..
במקום לחפור על אש 14 עונות יכלו לגרום לו לפרוש אחרי עונה או שתיים ואז לשים מישהו אחר ואש יהיה סוג של אגדה כמו יוגי מוטו ביוגיהו.
-
הכי אהבתי את הראשון.. GX היה נחמד.. ואת ה-5d הזה זה חרא צרוף לדעתי לא סבלתי את זה..