-
אני לא יודע אם אני אוהב היסטוריה או לא אבל זה המקצוע הכי קל בבית ספר ._. לפחות בעיניי..
ואני שונא חשבון: כי זה ממש ממש קשה וכי יש לי מורה מפגרת (בתקווה שהיא תתחלף שנה הבאה)
ותנ"ך, כי זה בולשיט, עדיף כבר להשקיע את השעות המיותרות האלה במקצועות שיעזרו לאנשים בחיים, כמו מתמטיקה. טוב לא נורא, אחרי הבגרויות (עוד שנתיים בערך ._.) אני ישרוף את הספרים שלי, עד אז יש לי רק לצפות ליום המיוחל >:
-
[quote=Guille;759320]בכיתה ט מתמטיקה זה כבר לא המקצוע האהוב עליי אלא אנגלית אני מה זה טוב באנגלית אני יכול לקרוא כל דבר ולהבין ואני יכול לדבר אנגלית בסיסית
אבל בכתיבה אני לא משהו ובכלל בחיבור אני גרוע[/quote]
איך אתה יודע מה המקצוע הכי אהוב עליך בכיתה ט' אם אתה רק עולה לט'?
אני עולה לט' וסביר להניח שייקח לי איזה חודש לראות איך המקצועות, זה תלוי כמובן בחומר הלימוד והמורים גם.
-
אני עולה לי' בחרתי בכימיה ובפיזיקה
אם אתה אוהב מתמטיקה פה זה מסתיים עכשיו יהיו לך פרבולות ומשוואות ריבועיות שמי יודע איך פותרים חיובי שלילי
-
[quote=Guille;759324]אני עולה לי' בחרתי בכימיה ובפיזיקה[/quote]
אה, חשבתי שאתה עולה לט'.
אני די תכננתי לקחת בתיכון מחשבים ופיזיקה... אני רוצה ללכת ללמוד בטכניון ולעבוד בתחום המחשבים. (חומרה, תוכנה, הנדסה או משהו בסגנון, עם העדפה לתוכנה)
-
אני ילמד מחשבים בקורס של האוניברסיטה כחלק מפרויקט
-
-
מתמטיקה, לשון, ועוד כל מיני
אבל הלו: אט טה באסט
-
תנ"ך לשון ו[b]ערבית[/b]
הייתה לי מורה מעפנה לערבית (וכנ"ל לשאר) השנה אני עולה לז' ועובר בצפר אני מקווה שיהיה יותר טוב
-
אני האמת שנאתי מתמטיקה,אבל רק כי היו לנו מורים לא טובים ולא אכפתיים עד שנה שעברה,
הייתה לנו מורה מדהימה,שבאמת היה לה אכפת מאיתנו והוציאה מכל אחד את המקסימום גם אם היה לו קשה.
המקצוע הכי שנוא עליי הוא תנ''ך...
את השיעור עצמו אני אוהב אבל המורה הרגה אותנו עם ההכתבות,דפים שלמים הייתה מכתיבה...
אין זאת תכונה של מורים לתנ''ך להוציא ממשפט אחד בכתוב דף שלם..
אחרי זה מתפלאים למה ילדים לא מצביעים לפני שהם מדברים,כואב להם הידיים מההכתבות בתנ''ך..
-
תכלס תנך והיסטוריה הם מקצועות מיותרים שעוזרים רק לטריוויה
-
היסטוריה וספרות
גאד דמיט
צריך להשמיד את זה
-
היסטוריה המקצוע היחידי שהוצאתי 100
בכול השאר יש לי מזל שעברתי את השישים.
שונא לשון, המקצוע הכי מיותר בעולם.
וגם אזרחות שזה פשוט חפירה מטורפת
-
רשימת המקצועות המיותרים
היסטוריה
תנך
ספרות
לשון (מי בכלל זוכר את זה כולם נרדמים כולל המורה)
-
את הבצפר בכללי
סתם לא ספרות כי יש לנו מורה דפוקה יש לנו שיר 5 שורות אנחנו כותבים 10 עמודים פירוש לשיר.. מפגרת
-
זה לא המורה זה מערכת החינוך