-
מה שעושים פה תלוי בהרבה מאיזה איזורים של הפורום אתה נמצא בו.
אם אתה נמצא באזור של הפורום שבו אני נמצא, אז אתה פותר משוואות דיפרנציאליות רגילות.
בכל מקום אחר אתה מדבר עם משתמשים אחרים בנושא הרלוונטי לפורום, ואם אתה רוצה לדבר בנושא שאינו רלוונטי לשום פורום אזי שמקומך הוא בנו"ד, נושא הדיבורים (אם כי לפעמים גם אני מגיע לשם, ואז בדרך כלל נוצר עיקום בחלל ובזמן שמעוות את נושא השיחה).
להבנה מקיפה יותר על הפורום הייתי ממליץ לך להכנס לכל פורום ולהעיף מבט בנעוצים שלו.
-
תקשיב לו תתפגר מהר אבל אני חייב להודות די כיף להתווכח איתו
-
חחחח.....
אני מבין שאתם חברים קרובים
אשמח להכיר כל אחד מכם ודן אותך במיוחד
-
-
בזה אתה טועה, שכן המשפט היסודי של חקר לורד אביזי גורס:
[b]אין לי חברים.[/b]
לא אגיב כאן יותר מחשש לספאם, אם ברצונך לשוחח עוד פנה אליי בהודעות פרטיות, נו"ד, או תלפטיה. מה שתמצא לנכון.
-
שלום קילרבי אני רואה שאתה כותב הרבה בפורום אולי תעזור לי באחד הימים
אדוני הלורד....
אין לך חברים טוב... בעיה שלך
אשמח לדבר איתך לפעמים אפילו בתלפטיה חחח....
אהי נחמד להכיר אותך קצת
-
[QUOTE=dragon;760706]שלום קילרבי אני רואה שאתה כותב הרבה בפורום אולי תעזור לי באחד הימים
אדוני הלורד....
אין לך חברים טוב... בעיה שלך
אשמח לדבר איתך לפעמים אפילו בתלפטיה חחח....
אהי נחמד להכיר אותך קצת[/QUOTE]
אכן שלום שלום כבר נמאס לי מהחדשים שבאים לפורום ופותחים אשכולות: "שלום" "חדש" "היי לכולם" וכו'
-
ברוך הבא לפוקימונס,
תהנה ותשקיע !
-
-
כן אני ישקיע אני מבטיח..!!!
וקילרבי נמאס לך אז אל תגיב אל תהיה נאחס
-
[QUOTE=LordAbizi;760705]בזה אתה טועה, שכן המשפט היסודי של חקר לורד אביזי גורס:
[b]אין לי חברים.[/b]
לא אגיב כאן יותר מחשש לספאם, אם ברצונך לשוחח עוד פנה אליי בהודעות פרטיות, נו"ד, או תלפטיה. מה שתמצא לנכון.[/QUOTE]
תלפטיה :D אני שולח לך כאפה בגלל שלא קראת לי חבר.
אותי במיוחד? נו טוב
-
[QUOTE=dragon;760755]כן אני ישקיע אני מבטיח..!!!
וקילרבי נמאס לך אז אל תגיב אל תהיה נאחס[/QUOTE]
אני נאחס בכוונה שאנשים יפרשו מהפורום איך שהם נכנסים זה ה"פשע" היחיד שאני יכול לעשות לא יכולים לתת לי עליו באן...
-
[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=7096"][COLOR=#000000]killerbee[/COLOR][/URL],אם הפורום לא מוצא חן בעיניך,תפרוש כבר עכשיו אבל אל תעודד משתמשים חדשים לפרוש מהפורום.
-
ברוך הבא:)
תתכונן לחפירות על בוויזל:)