-
אחי,ההנהלה הגבוה בוחרת אנשים שראויים להיות פקח/ראשי ולא רק מי שמשקיע.
קח לדוגמא את האמירה החכמה של היטמן מהנושא הקודם שלך שמישהו משקיע המון אבל התנהגות שלו לא מתאימה לניהול במעמד גבוה ואחרי שהוא יקבל להיות פקח הוא יעשה כל מה שבראשו. ניהול גבוה צריך לתת דוגמא למשתמשים אחרים איך להתנהג ולפעול וגם בגלל זה ירדו פה מניהול לא מעט משתמשים בהנהלה הגבוה. אני אקח לדוגמא את ניצן,אולי היא לא פעילה בזמן האחרון אבל היא תרמה רבות לפורום ונתנה דוגמא למשתמשים אחרים לבנתיים לא ראיתי אותה מפשלת פעם אחת מאז שעלתה שזה היה לפני שנה אחי. ניצן הייתה פעמיים בהנהלה הגבוה לפי מה שהבנתי. היא ירדה בפעם הראשונה להיכל התהילה בגלל סיבה כלשהי שאני לא יודע למה לא הייתי בזמן שזה קרה וכמו שראית מי שיורד מההנהלה יכול לעלות אליה עוד פעם כי היא למדה מהטעויות שעשתה לפני הרבה זמן ועכשיו היא היחידה שנשארה כמנהלת ראשית כי היא מתאימה לתפקיד יותר מאחרים. ומאיפה תדע אולי אלה שירדו מהניהול יעלו שוב בעתיד כי הם למדו מהטעויות שלהם. אני חושב שאלכס מתאים להיות מנכ''ל ולא צריך בכלל להחליף אותו,הוא רק רוצה בטובת הפורום ושומר על הסדר ואלה שאומרים שהוא מגזים מידי זה לטובתכם. חלק ממשתמשים אמרו שההנהלה מסריחה כי היה להם משהו נגד מנהלים מסויימים וכמו שראיתם הם ירדו מניהול ואולי בעתיד יחזרו שוב כי למדו ממה שהמשתמשים אמרו. ההנהלה יודעת מה היא עושה אחי לא צריך להחליף כל הזמן בגלל שמשתמשים משקיעים,ההנהלה רואה כל משתמש שמתאים להיות בהנהלה הגבוה כמו לדוגמא קח את מור שהוא די חדש בהנהלה שהוא מהווה דוגמא למשקיען,התנהגות טובה וספאמר אהוד על הקהילה חחח
בקיצור ההנהלה לא צריכה לפי דעתי את הרעיון שלך.
-
מה גם שיש לנו מלא גולשים ופעילויות שוטפות, והחלפת מנהלים כל יום לא תעשה טוב לאתר.
מי שמתאים בדרך כלל מוצא את עצמו פה, מי שפה ולא מתאים בדרך כלל מוצא את עצמו בחוץ.
-
[QUOTE=Wolf Team Kiker;765869]אחי,ההנהלה הגבוה בוחרת אנשים שראויים להיות פקח/ראשי ולא רק מי שמשקיע.
קח לדוגמא את האמירה החכמה של היטמן מהנושא הקודם שלך שמישהו משקיע המון אבל התנהגות שלו לא מתאימה לניהול במעמד גבוה ואחרי שהוא יקבל להיות פקח הוא יעשה כל מה שבראשו. ניהול גבוה צריך לתת דוגמא למשתמשים אחרים איך להתנהג ולפעול וגם בגלל זה ירדו פה מניהול לא מעט משתמשים בהנהלה הגבוה. אני אקח לדוגמא את ניצן,אולי היא לא פעילה בזמן האחרון אבל היא תרמה רבות לפורום ונתנה דוגמא למשתמשים אחרים לבנתיים לא ראיתי אותה מפשלת פעם אחת מאז שעלתה שזה היה לפני שנה אחי. ניצן הייתה פעמיים בהנהלה הגבוה לפי מה שהבנתי. היא ירדה בפעם הראשונה להיכל התהילה בגלל סיבה כלשהי שאני לא יודע למה לא הייתי בזמן שזה קרה וכמו שראית מי שיורד מההנהלה יכול לעלות אליה עוד פעם כי היא למדה מהטעויות שעשתה לפני הרבה זמן ועכשיו היא היחידה שנשארה כמנהלת ראשית כי היא מתאימה לתפקיד יותר מאחרים. ומאיפה תדע אולי אלה שירדו מהניהול יעלו שוב בעתיד כי הם למדו מהטעויות שלהם. אני חושב שאלכס מתאים להיות מנכ''ל ולא צריך בכלל להחליף אותו,הוא רק רוצה בטובת הפורום ושומר על הסדר ואלה שאומרים שהוא מגזים מידי זה לטובתכם. חלק ממשתמשים אמרו שההנהלה מסריחה כי היה להם משהו נגד מנהלים מסויימים וכמו שראיתם הם ירדו מניהול ואולי בעתיד יחזרו שוב כי למדו ממה שהמשתמשים אמרו. ההנהלה יודעת מה היא עושה אחי לא צריך להחליף כל הזמן בגלל שמשתמשים משקיעים,ההנהלה רואה כל משתמש שמתאים להיות בהנהלה הגבוה כמו לדוגמא קח את מור שהוא די חדש בהנהלה שהוא מהווה דוגמא למשקיען,התנהגות טובה וספאמר אהוד על הקהילה חחח
בקיצור ההנהלה לא צריכה לפי דעתי את הרעיון שלך.[/QUOTE]
זה נכון בתאוריה, אבל אם רק מי שראוי עולה לנהל, ורק ההנהלה הגבוהה מחליטה, איך אתה מסביר שאנשים כמו ארווין מגיעים לעמדות כוח?
-
כדי לחסוך את הויכוח העתידי שתגובה כזו יכולה להניב, אני נועל את הטופיק.
אם יהיה לאלכס או לניצן או למישהו מההנהלה מה להוסיף, הם יוסיפו. נעול.
-
זה לא רעיון רע, להפך זה גם טוב.
רעיון נחמד חח...
אבל כל המנהלים בפורום יהיו נגד ....
-
ניצן לא הייתה פעילה לאחרונה כי לניצן יש חיים (תאמינו או לא) גם מחוץ לפורום
ההייתי בראשל"צ שבועיים ומתי שיכולתי התחברתי לבדוק מה קורה דרך האייפוד
עכשיו אני פה עד יום חמישי או שישי ואז אני אעדר לתקופה של בין יומיים לארבעה ימים
תלוי כמה זמן אני אהיהה בראשל"צ אצל בת דודה שלי שההורים שלי נוסעים לאילת שניהם עם אחי הקטן
שתגיע לרמת ההשקעה שאני עשיתי פה תוכל לבוא אליי בטענות
מאז ה15.6.2007 היום שהפורום נוסד, אני פה עם הפסקות של גג חודשיים
שגיא,ירדתי בשנה שעברה מניהול גלובאלי בגלל שלא ההייתי פעילה (לימודים)
לקחתי את זה לתשומת ליבי וחזרתי להנהלה אחרי שאני השקעתי שוב
בזכות ולא בחסד
ההייתי המחליפה של רותם אבל נתתי את התפקיד ליוסי שלדעתי נראה מתאים יותר
בחודש האחרון לפני סוף שנה נעלמתי בגלל הבגרויות
ובזמן האחרון שוב בגלל שאני מנצלת את החופש מחוץ למחשב
עם תקופת הלימודים אני אחזור לפעילות מלאה אבל כנרראה אוריד אותה באמצע שנה עם הבגרויות
אתם כנראה צריכים לעבור תקופה של בגרויות לפני שאתם באים בטענות
לגבי הרעיון שהצעת
שאלכס יחליט
-
רעיון גרוע.
צריכים להיות מנהלים קבועים ולא שכל פעם יהיה מנהל אחר...