אז עוד ליגה הוא מפסיד ? מה חדש...
Printable View
אז עוד ליגה הוא מפסיד ? מה חדש...
[QUOTE=shonnn;772641]אז עוד ליגה הוא מפסיד ? מה חדש...[/QUOTE]
הפעם הוא הגיע לחצי הגמר, והוא הפסיד למאמן עם אגדיים, לא היה לו ממש סיכוי.
אבל, הוא יחסית התמודד יפה נגדו(יחסית לקרב נגד אגדיים).
[QUOTE=hgss1234;772648]הפעם הוא הגיע לחצי הגמר, והוא הפסיד למאמן עם אגדיים, לא היה לו ממש סיכוי.
אבל, הוא יחסית התמודד יפה נגדו(יחסית לקרב נגד אגדיים).[/QUOTE]
צריך לעשות חוק על איסור אגדיים בליגה חח : P
אבל זה ממש מעצבן הוא כבר מלא מלא מלא זמן במסע בן אם זה כל המחוזות האחרים והוא עדיין אפס בשביל לנצח בליגה.
וכמובן שנתחיל את הסאגה החדשה מישהו יעלם אש יצטרך ציפור,ילכד את הציפור האפורה שחשפו אבל עד שילכוד יהיה קרב קשה נגדו בעזרת פיקאצ'ו(שפתאום חלש) והכל מהתחלה זה פשוט מעצבן צריך גיוון בסדרה,דמויות ובגדים זה לא הגיוון המתאים...
אז איך קבעו שטאקוטו מנצח?
[QUOTE=shonnn;772656]צריך לעשות חוק על איסור אגדיים בליגה חח : P
אבל זה ממש מעצבן הוא כבר מלא מלא מלא זמן במסע בן אם זה כל המחוזות האחרים והוא עדיין אפס בשביל לנצח בליגה.
וכמובן שנתחיל את הסאגה החדשה מישהו יעלם אש יצטרך ציפור,ילכד את הציפור האפורה שחשפו אבל עד שילכוד יהיה קרב קשה נגדו בעזרת פיקאצ'ו(שפתאום חלש) והכל מהתחלה זה פשוט מעצבן צריך גיוון בסדרה,דמויות ובגדים זה לא הגיוון המתאים...[/QUOTE]
מה אתה מעדיף שהוא ינצח ותגמר הסדרה הוא ככה?
אני מעדיף שישאר ככה, רק בלי כל הפילרים המשעממים(שאמרו שיורידו ב-bw)...
[QUOTE=gible;772658]אז איך קבעו שטאקוטו מנצח?[/QUOTE]
כי כל הפוקימונים של אש התעלפו ולטאקוטו יש כנראה עוד פוקימונים(שלא הראו) ולכן קבעו שהוא המנצח...
[QUOTE=hgss1234;772664]מה אתה מעדיף שהוא ינצח ותגמר הסדרה הוא ככה?
אני מעדיף שישאר ככה, רק בלי כל הפילרים המשעממים(שאמרו שיורידו ב-bw)...[/QUOTE]
יהיה נחמד אם ישנו קצת,אם תשים לב הקטע עם הפוקימון הציפור קורה כל הזמן...
העניין זה לא איך שזה מסתיים,העיניין זה איך שזה מוצג.
אני כברי כול להגיד לך שהציפור האפורה תיהיה חלק מהשישייה : P
יש מצב גם יהיה לו את ההתחלתי של העשב כי זה הפך הרגל בסאגות האחרונות
[QUOTE=shonnn;772672]יהיה נחמד אם ישנו קצת,אם תשים לב הקטע עם הפוקימון הציפור קורה כל הזמן...[/QUOTE]
ואתה לא תופס כל פעם במשחקים את הציפור?
[QUOTE=hgss1234;772676]ואתה לא תופס כל פעם במשחקים את הציפור?[/QUOTE]
לא דיברתי על זה שיש לו את הציפור דיברתי שהקטע חוזר על עצמו...
[QUOTE=shonnn;772682]לא דיברתי על זה שיש לו את הציפור דיברתי שהקטע חוזר על עצמו...[/QUOTE]
אתה רוצה שלא יראו אותו תופס את הציפור, אלא שישר תהיה לו הציפור?
[QUOTE=hgss1234;772717]אתה רוצה שלא יראו אותו תופס את הציפור, אלא שישר תהיה לו הציפור?[/QUOTE]
לא הבנת(ה) אותי ואין לי כח להתווכח אז נסיים את זה ככה...
אש כל כך מטומטם!
בימקום ללכת למחוז חדש רק עם פיקצ'ו ואז ליתפוס עוד חרא של פוקימוינים הוא צריך לקחת למסע פוקימונים ישנים שלו כמו צ'אריזרד סנורלקס כל אלה ואז הוא ינצח כל מכון בקלות וגם את הליגה
[QUOTE=death note;772731]אש כל כך מטומטם!
בימקום ללכת למחוז חדש רק עם פיקצ'ו ואז ליתפוס עוד חרא של פוקימוינים הוא צריך לקחת למסע פוקימונים ישנים שלו כמו צ'אריזרד סנורלקס כל אלה ואז הוא ינצח כל מכון בקלות וגם את הליגה[/QUOTE]
המפיקים עושים את אש מטומטם:wink:
את צ'ריזארד הוא שיחרר, אבל ראית כשהוא לקח את כולם לג'וטו הוא לא הצליח כמו שהוא הצליח בעונה הזאת...
חבל שזה ככה, אני חושב שהם צריכים לעשות אותו אלוף ואז יהיה סיפור על ילד חדש שהוא מעריץ את אש וכל החרא הזה ושהילד הזה לא יהיה נמושה כמו אש
מאיפה המאמן הזה בא, שני פוקימונים אגדיים, בטח שאש יפסיד לו, במיוחד עם הפוקימון שהוא בחר בהם לקרב, גיבל חלש מאוד ואש בקושי היה איתו במסע.