-
[QUOTE=YoRt3m;774702]ליאור, אלכס אומר שהוא לא נותן פרוטקציות לארווין, נגמר הסיפור. על מה הויכוח פה?[/QUOTE]
שהוא נתן לנדב באן עם אפס ראיות בגלל שארווין אמר שהוא מציק לו.
ועכשיו שאנחנו מביאים לו הודעות שמוכיחות שהוא לא השתנה אז הוא רק אומר לו להפסיק \:
זה נראה לך בסדר ? כי לי זה לא.
-
[QUOTE=YoRt3m;774702]ליאור, אלכס אומר שהוא לא נותן פרוטקציות לארווין, נגמר הסיפור. על מה הויכוח פה?[/QUOTE]
למה כי הוא מההנהלה הגבוה אין ויכוח פה?! למה אנשים לא משקרים? אם הייתי אומר שיש לי חבר פה אבל יש ויכוח ואני נגדו אז לא שיקרתי לו? כולם משקרים ואתה בתמים מאמין לאלכס כי הוא חבר שלך מההנהלה הגבוהה!
-
נתתי לנדב באן בגלל שהוא העליב את ארווין.הוא ירד עליו באחד מהודעותיו וזה מספיק בשביל לתת לו באן.
-
נכון שאני לא ידוע את כל הסיפור, אבל אני רואה את הציטוטים של ארווין שנתת ונו באמת.... בגלל שמישהו רושם "נדב חושב שהוא חכם" לתת לו באן ? תפסיקו להיות ילדים קטנים. "זה לא גנון פה".
-
[QUOTE=~Tyrael~;774735]נתתי לנדב באן בגלל שהוא העליב את ארווין.הוא ירד עליו באחד מהודעותיו וזה מספיק בשביל לתת לו באן.[/QUOTE]
לא! זה לא! אני מתי שמור היה עוד משגיח העלבתי כמה וכמה אנשים בנו"ד בהתקף זעם שלי והוא נתן לי שתי אזהרות אז היית נותן לו אזהרה 10% על קללה!
-
ואנחנו נתנו לך כאן הודעה מלאה במלא הודעות מתנשאות סכסוכים ועוד ואתה רק אמרת לו ארווין תתנהג יפה \:*
והוא חזר מבאן זה אומר שצריך לבחון אותו \:
רותם הוכחה שמראה שהוא כן נותן לארווין פרוטקציות היא התגובה שלו עכשיו.
הבאנו לו הודעה מלאה בלפחות עשרה הודעות שארווין מקלל מתנשא מסכסך ואלכס היקר לא עשה כלום!
עכשיו ראיתי שדיי איחרתי ><
רותם הוא מסכסך בין אנשים יוצא על ההנהלה והוא לא מקבל שום עונש רק נזיפה קטנה מאלכס.
אתם יודעים מה אני רוצה לראות הודעה מנדב שהוא רשם משהו שיותר גרוע מנדב חושב שהוא חכם או אין לכם חיים בגרוש לכו תעשו ביד על תמונות של בר רפאלי \:
-
רק עכשיו אני קולט שאתה פותח אשכול תלונה אחרי שאלכס כתב במפורש שאסור לפתוח נושאים כאלה.
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=27235[/url]
בשביל לפתוח דף חדש לחוק הזה של אלכס הבאן של נדב יורד ולהבא החוקים יהיו יותר ברורים.
נעול.
אם אתה חושב שהנושא הזה ננעל בצורה לא הוגנת. אין מה לעשות.
-
בתור נועל הטופיק הקודם ובתור גורם מנהלתי בפורום, אני יכול להגיד שאין אדם שאני נותן לו פרוטקציה בפורום הזה.
אתה קראת למשתמש (ואין זה משנה מיהו) בשמות ואני צפיתי שהוא יגיב. אם זה היה הפוך, גם אתה היית מגיב, ולכן זה ננעל.
בנוגע לתלונה של ארווין, אם הזכרון שלי לא מטעה אותי, אני זה שניסיתי להרחיק אותו לחודש, אז פרוטקציה ממני אין לו.
יש לאלכס את הסיבות שלו לתת לארווין סיכוי אחד נוסף בפורום ובינתיים הוא שורד את הניסיון ואתם צריכים לכבד את זה.
היה ואתה ו/או ארווין תעברו על החוקים, כל אחד יטופל לפי ראות עיניה של ההנהלה ובזה נגמר הסיפור. סבבה?
סוף שבוע נעים ושקט.