אבל תענה לי איפה רואים שהוא אש?!?!
Printable View
אבל תענה לי איפה רואים שהוא אש?!?!
[QUOTE=killerbee;779422]אבל תענה לי איפה רואים שהוא אש?!?![/QUOTE]
במצריים הצבעים האלה מסמלים את השמש. שמש=אש.
[QUOTE=pokedor;779426]במצריים הצבעים האלה מסמלים את השמש. שמש=אש.[/QUOTE]
אבל זה לא ממש קשור וחוץ מזה אמרתי לך כבר שהתפתחות הראשונה של כל התחלתי היא בעלת סוג היסוד... לדעתי בכלל לא רואים סוג אש הפייק יפה אבל זה לגמרי לא סוג אש...
אם אתה רוצה שם יש לי גם שם לזה Egosun
Egy[t+god+sun
סה"כ הפייק מצוין אבל אין בכלל אלמנט של אש! מילא בראשון אבל אתה חייב לשנות ולהוסיף עוד אלמנט של אש.
מה לא מובן! הוא [b]מצרי![/b] אוקיי? גם האלמנטים של האש פה הם [b]מיצריים[/b]
[quote=pokedor;779412]הנה ההתפתחות שלו-
[IMG]http://a.imageshack.us/img816/3203/eygpt002.png[/IMG]
קןראים לו eygimooro[/quote]
ואוו אחי יצא חבל על הזמן, הצורת ישיבה ההצללה , הכל מצויין, אין לי מה להגיד רע על הפייק, אחי השתפרתה ברמות מההתחלה שלך במפעל, ועד עכשיו, בהצתחלה היו לך בעיות עם הצללה ועם קווי מתאר אבל עכשיו השתפרתה ברמות, וזה מה שאני מנסה להגיד לכל משתמש שלומד פייקים שהמפעל בנוי בשבילו כי זה תירגול של פייקים עם רעיונות מקוריים ושונים.
באמת חתול יפה 10/10
[quote=po Zon;779563]ואוו אחי יצא חבל על הזמן, הצורת ישיבה ההצללה , הכל מצויין, אין לי מה להגיד רע על הפייק, אחי השתפרתה ברמות מההתחלה שלך במפעל, ועד עכשיו, בהצתחלה היו לך בעיות עם הצללה ועם קווי מתאר אבל עכשיו השתפרתה ברמות, וזה מה שאני מנסה להגיד לכל משתמש שלומד פייקים שהמפעל בנוי בשבילו כי זה תירגול של פייקים עם רעיונות מקוריים ושונים.
באמת חתול יפה 10/10[/quote]
תודה רבה=)
אני במיוחד מודה לך אחי, על התמיכה, העזרה ועל הכל.
[quote=po Zon;779563]ואוו אחי יצא חבל על הזמן, הצורת ישיבה ההצללה , הכל מצויין, אין לי מה להגיד רע על הפייק, אחי השתפרתה ברמות מההתחלה שלך במפעל, ועד עכשיו, בהצתחלה היו לך בעיות עם הצללה ועם קווי מתאר אבל עכשיו השתפרתה ברמות, וזה מה שאני מנסה להגיד לכל משתמש שלומד פייקים שהמפעל בנוי בשבילו כי זה תירגול של פייקים עם רעיונות מקוריים ושונים.
באמת חתול יפה 10/10[/quote]
אחי אתה כל הזמן מעיר לי: אין בו אלמנט איפה האלמנט! אבל למה אתה לא מעיר לו אני לא רואה סוג אש!!!
[quote=killerbee;779575]אחי אתה כל הזמן מעיר לי: אין בו אלמנט איפה האלמנט! אבל למה אתה לא מעיר לו אני לא רואה סוג אש!!![/quote]
אני אגיד לך למה, אני מבקש שתוסיף אלמטנים כי הפייקים שלך נריאים כמו חיות ללא שום תוספת, הוא השקיע מחשבה והוסיף אלמנטים, לא של אש האומנם אבל הוא בנה את הפוקימון בצורה מעניינת, אני מבקש ממך להוסיף אלמטנים כדי לבנות פוקימון מעניין.
לא כל פוקימון אש חייב להיות בעל להבה על אחד מאזורי הגוף שלו, אפשר לעשות אותו גם מאופק, ההתחלתי אש שלי, עד הפיתוח האחרון לא הייתה לו על הגוף להבה, אתם תיראו את זה שאני אפרסם את הפייקדקס המלא שלי.
[quote=po Zon;779593]אני אגיד לך למה, אני מבקש שתוסיף אלמטנים כי הפייקים שלך נריאים כמו חיות ללא שום תוספת, הוא השקיע מחשבה והוסיף אלמנטים, לא של אש האומנם אבל הוא בנה את הפוקימון בצורה מעניינת, אני מבקש ממך להוסיף אלמטנים כדי לבנות פוקימון מעניין.
לא כל פוקימון אש חייב להיות בעל להבה על אחד מאזורי הגוף שלו, אפשר לעשות אותו גם מאופק, ההתחלתי אש שלי, עד הפיתוח האחרון לא הייתה לו על הגוף להבה, אתם תיראו את זה שאני אפרסם את הפייקדקס המלא שלי.[/quote]
אבל הוא אפילו לא נראה כמו פוקימון אש! אולי אדמה על חושי או משהו אבל לא אש!
[quote=killerbee;779602]אבל הוא אפילו לא נראה כמו פוקימון אש! אולי אדמה על חושי או משהו אבל לא אש![/quote]
בזה אתה צודק, הייתי עושה אותו טיפה בצבע כתום יותר, של פוקימוני אש, זה היה עושה את ההבדל, אולי להוסיף להבה ל הראש, אבל בתכלס לשנות את הצבע זה יעשה את ההבדל.
[quote=po Zon;779610]בזה אתה צודק, הייתי עושה אותו טיפה בצבע כתום יותר, של פוקימוני אש, זה היה עושה את ההבדל, אולי להוסיף להבה ל הראש, אבל בתכלס לשנות את הצבע זה יעשה את ההבדל.[/quote]
זה גם נכון...
הגעתי למסקנה שההתפתחות שעשיתי מתאימה יותר להתפתחו שלישית אז עשיתי
התפתחות שניה אחרת-
[IMG]http://a.imageshack.us/img827/5695/eygpt003.png[/IMG]
פייקים נחמדים 9\10