אני יסביר לך משהו הכל מזויף חוץ מ2 מהם שצבועים על בסיס משהו אמיתי
האחרון של העשב מזויף והאחרון של המים מזויף אבל ההתפתחות האמצעית שלהם אמיתית
Printable View
אני יסביר לך משהו הכל מזויף חוץ מ2 מהם שצבועים על בסיס משהו אמיתי
האחרון של העשב מזויף והאחרון של המים מזויף אבל ההתפתחות האמצעית שלהם אמיתית
ואו המים מכוער. כנראה שאני לא יקח מים , עשב או אש נחמד
טוב שהם זיופים הם מכוערים רצח
[QUOTE=ErWiN;789174]טוב שהם זיופים הם מכוערים רצח[/QUOTE]
לא כולם מזויפים
אז כנראה שבסוף הם כן אמיתיים..
סרבי החזירו אותם אבל הפעם בלי סימני שאלה..
תמיד יש סיכויי שהם מזוייפים אבל לצערי כמעט בטוח שהם אמתיים...
פאק.. כתוב בסרבי ש-"יש סיכוי קטן שהם מזוייפים"
:(
כל כך חבל עד שאמרתי כל הכבוד, פוקימון האש נראה נהדר, הצוה האחרונה של המים ממש מגניבה והעשב גם לא רע, ממש ממש חבל לדעתי צריך לאמץ את ההתפתחויות הללו וזה מבלי לראות בכלל את המקוריים ><
אהבתי מאוד את ההתפתחויות האחרונות..
אבל השילוב של אש-לחימה כבר חרוש..
משהו לא מסתדר לי בזה שבהתפתחות העשב מאבד את הידיים והרגליים...
הצורה האחרונה של המים לא קשורה, אבל בהחלט מאוד יפה.על חושי או קרח לדעתי (או טהור).
והאש... חרוש כזה. לפחות שלא יהיה לחימה.
אם אלה האמיתיים אני בוחר את המים ללא ספק.
מקווה שהם טועים והם לא אמיתיים רק שלא יעשו אש/לחימה זה כבר נמאס
אני רואה פה רק שתי צורות של ההתחלתיים... איפה הראשונה? וגם לא הבנתי מי מהם מזוייף ומי לא.
אני אישית דווקא אהבתי את הצורה האחרונה של המים.
השילוב של אש-אופל מגניב, ועשב-לחימה לא ככ בעיני. עם זאת, כמעט כמו כל הפוקימונים בצורה השלישית שלהם של ההתחלתי מסוג האש בדורות האחרונים(פנינה וספיר) דומים יותר מדי, והמראה באמת חרוש כבר.. כמו שציינו מעליי.
[quote=Horny_Pikacho;788879][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/7171/starterevolutions.png[/IMG]
הם מזוייפים סרבי גם הורידו אותם אבל ההתפתחות של פוקמון המים והעשב אמיתיים אבל הצבע שלהם לא[/quote]
ושכחתי לציין עוד משהו
איך(אם ההתפתחויות אמיתיות)לעבור מפוקימון התחלתי עשיו חזק,נראה טוב כמו טורטרה להתחלתי מכוער כמו זה...
וגם אמפוליון הרבה יותר מושקע מהזבל המים הזה ואותו דבר לגבי האש. שמתי לב שהם חורשים כבר על התחלתיים אם סימנים כלשהם בגוף,לצ'ימצ'אר היה איזה משהו על הבטן שלו,לחזיר האש פה הם עשו משהו כמו סימן שאלה ולמים העתיקו את הצדף הזה שדבוק לרגליים שלו(ועל הראש של המפותח השלישי)