יש לי Dsi ו-ps2
Printable View
יש לי Dsi ו-ps2
לי יש psp, ds lite, wii וגם יש לי פלייסטישן 1 ממש ממזמן.......
Psp...
אני לא בין העשירים שמרשים לעצמם Xbox360,ps3,ds,wii וכל החרא....
אני מסתפק במחשב
הולכים לקנות לי אייפוד טאץ' בקרוב [32gb] בלעדיו כלום
יש לי wii ו NDS
PS2
Wii-היה ונהרס
DSL
PSP-לאח שלי.. אבל אם אני רוצה אני גם משחק..
והולכים לקנות Xbox או PS3,זה בתכנון...
Psp???
יש לי Psp ו Wii
[QUOTE=DarkTiger;798463]הולכים לקנות לי אייפוד טאץ' בקרוב [32gb] בלעדיו כלום[/QUOTE]
אתה יודע שיצא כר דור 4 כה?
ps2 אייפוד טאץ גיימבוי זיוף MIWII זיוף ויי אימולטור סוני 1 אימולטור DS אימולטור גיימבוי אדוודאנס אימולטור גיימקיוב
[quote=iTai;798954]אתה יודע שיצא כר דור 4 כה?[/quote]
כן, במה הוא שונה מהדור שלפניו?
[quote=Just Haim;795753]Ps3... חרא של דבר אין פריצה וכל דיסק 300 שקל, אם הוא משחק חדש אז 400 -.-[/quote]
פריצה, פריצה זה לקמצנים שכל דבר רצים להורים "תקנו לי!!!"
באקסבוקס מי שפורץ לא משחק ברשת.. ואחריי שסיימת פעמיים שלוש משחק מה תעשה בוא? תשים אותו באיזה מקום ולא תיגע בוא אף פעם..
עם אתה כבר כן קונה משחקים ומשחק ברשת אז עשית טעות שקנית X-box כי הרשת עולה כסף לחודש (של הסוני בחינם..)
המשחקים עולים אותו דבר.. כל המשחקים בדירוג הכי טוב של השנה הם אקסלוסיבים (אקסלוסיבים = בלעדי) ל-PS3 וכל אלה שלא הם גם לסוני גם ל-X-box
ועוד משהוא יצא פריצה וואלה אני גם יגיד לך שאני לא פורץ כדי שיהיה לי מה לעשות איתו אחר-כך!
חוץ מds יש לי הכל ><
לי יש xbox360. איזה כיף זה חחח:)
[quote=DarkTiger;799236]כן, במה הוא שונה מהדור שלפניו?[/quote]
מצלמה קדמית (לשימוש בסקייפ ובשיחות עם אייפוד 4 ואייפון 4 אחרים), מצלמה אחורית (לצילום וידאו ב-HD וסטילס), פי 2 RAM, מעבד מהיר יותר, תצוגה משופרת וטובה יותר.
[quote=iTai;799906]מצלמה קדמית (לשימוש בסקייפ ובשיחות עם אייפוד 4 ואייפון 4 אחרים), מצלמה אחורית (לצילום וידאו ב-HD וסטילס), פי 2 RAM, מעבד מהיר יותר, תצוגה משופרת וטובה יותר.[/quote]
זה ממש חדש או שיצא לפני כמה חודשים?