אני חושב שצריך לשוחח ולהגיד מה הסיבות קודם מתוך כבוד לבן אדם,גם אם הוא לא יצליח לשנות את דעתכם.
אותו דבר גם שעולים לניהול.
זאת רק דעתי כמובן אין לי מושג בנוגע לאחרים...
Printable View
אני חושב שצריך לשוחח ולהגיד מה הסיבות קודם מתוך כבוד לבן אדם,גם אם הוא לא יצליח לשנות את דעתכם.
אותו דבר גם שעולים לניהול.
זאת רק דעתי כמובן אין לי מושג בנוגע לאחרים...
זה באמת נראה רע. ניצן ראויה לפחות להודעה מראש, גם אם מחליטים להוריד אותה.
[QUOTE=Hit Man;800415]זה באמת נראה רע. ניצן ראויה לפחות להודעה מראש, גם אם מחליטים להוריד אותה.[/QUOTE]
כדי שהיא תהרוס את הפורום? (לא שאני אומר שהיא כזאת ומצטער אם אני פוגע)
כי אם מודיעים לאדם מראש והוא מתעצבן הוא יכול להרוס הרבה בפורום(במיוחד בתור מנהלת ראשית).
[QUOTE=hgss1234;800419]כדי שהיא תהרוס את הפורום? (לא שאני אומר שהיא כזאת ומצטער אם אני פוגע)
כי אם מודיעים לאדם מראש והוא מתעצבן הוא יכול להרוס הרבה בפורום(במיוחד בתור מנהלת ראשית).[/QUOTE]
תחשוב על ההשפלה שאתה בא לפורום ואתה יודע ששם יש לך תפקיד גבוהה,יש לך מילה שם ואתה אחראי על זה בעצם,אתה בא ורואה שכל זה כבר אל קיים.
תאמין או לא זה יותר מכעיס מאשר שיגידו לך רגע לפניי..
באמת למה לא מודיעים לאדם עצמו על עלייה לניהול הורדה נגיד אני לא רוצה להיות מנהל בכלל אז מעלים אותי ואני לא רוצה אז אני לא יכול להגיד לא? אם אני חושב שאני מתאים לניהול אז ארצה להיות מנהל והאשר אם אני חושב שאני לא מתאים אני ידחה את הבקשה
וניצן מה זה הורידו אותה בלי להודיע לה אפילו
[QUOTE=shonnn;800421]תחשוב על ההשפלה שאתה בא לפורום ואתה יודע ששם יש לך תפקיד גבוהה,יש לך מילה שם ואתה אחראי על זה בעצם,אתה בא ורואה שכל זה כבר אל קיים.
תאמין או לא זה יותר מכעיס מאשר שיגידו לך רגע לפניי..[/QUOTE]
יש אנשים שיתעצבנו רגע לפני...
אני לא אומר שכולם כאלו וגם לא נראה לי שניצן כזאת אך יכולים להיות משתמשים כאלו...
[QUOTE=hgss1234;800424]יש אנשים שיתעצבנו רגע לפני...
אני לא אומר שכולם כאלו וגם לא נראה לי שניצן כזאת אך יכולים להיות משתמשים כאלו...[/QUOTE]
נכון אבל אז יהיה להם להגיד את הצד שלהם,זה חלק מהזכות שלהם לפניי שיורידו אותם.
בכל מקרה אם מודדים את מד ההשפלה,כאשר מורידים אותך ואתה לא יודע זה הרבה יותר משפיל מאשר שיגידו לך או מכבוד לתת לאותו בן אדם להכריז שהוא יורד מניהול...
[quote=hgss1234;800419]כדי שהיא תהרוס את הפורום? (לא שאני אומר שהיא כזאת ומצטער אם אני פוגע)
כי אם מודיעים לאדם מראש והוא מתעצבן הוא יכול להרוס הרבה בפורום(במיוחד בתור מנהלת ראשית).[/quote]
אם מעלים בנאדם לניהול ראשי זה אומר שסומכים עליו ב100 אחוז...
היא לא ילדה בת 13,היא בת 16 ואפילו אלכס לא מאמין שהיא תעשה דבר כזה...
[QUOTE=SexStyle;800428]אם מעלים בנאדם לניהול ראשי זה אומר שסומכים עליו ב100 אחוז...
היא לא ילדה בת 13,היא בת 16 ואפילו אלכס לא מאמין שהיא תעשה דבר כזה...[/QUOTE]
גם את ארווין העלו לניהול אז מה...
אנשים יכולים להשתנות, במיוחד מתבגרים...
עוד פעם, היא ספציפית אני לא רואה שום דבר רע בלהודיע לה מראש אבל אי אפשר לדעת לגבי כולם...
אבל מצד שני היא צריכה לדעת שהיא כמנהלת ראשית צריכה להיות פעילה להיכנס לפחות 3 פעמים ביום
[quote=hgss1234;800431]גם את ארווין העלו לניהול אז מה...
אנשים יכולים להשתנות, במיוחד מתבגרים...
עוד פעם, היא ספציפית אני לא רואה שום דבר רע בלהודיע לה מראש אבל אי אפשר לדעת לגבי כולם...[/quote]
זה לא היה בגלל "הורדה מניהול" או משהו כזה..
בכ"מ אין לי כוח להתעסק בקקה הזה,אם ההנהלה רוצה להתנהג כמו בני אדם שתתנהג כמו בני אדם-ואם לא אז זה עניין שלהם.
[QUOTE=SexStyle;800435]זה לא היה בגלל "הורדה מניהול" או משהו כזה..
בכ"מ אין לי כוח להתעסק בקקה הזה,אם ההנהלה רוצה להתנהג כמו בני אדם שתתנהג כמו בני אדם-ואם לא אז זה עניין שלהם.[/QUOTE]
אני יודע שזה לא היה בגלל הורדה מניהול, אבל כמו שקרה לו יכול לקרות לכל אחד אחר מירידה מניהול...
לדעתי צריך להודיע למשתמשים דברים כאלה
הייתי מופתע מאוד שראיתי את ניצן ורודה.