[quote=LordAbizi;818884]
עומר
אוקיי אני פשוט אמחק את הפרטים למטה כדי למנוע מצב של שחקנים חולי נפש.
אתה בחרת להתחיל בג'וטו, אז בתור פוקימון התחלתי תבחר כל פוקימון לפי התנאים שכתבתי קודם מג'וטו.
[/quote]
אני בוחר בדרטיני כפוקימון התחלתי זה בסדר?
Printable View
[quote=LordAbizi;818884]
עומר
אוקיי אני פשוט אמחק את הפרטים למטה כדי למנוע מצב של שחקנים חולי נפש.
אתה בחרת להתחיל בג'וטו, אז בתור פוקימון התחלתי תבחר כל פוקימון לפי התנאים שכתבתי קודם מג'וטו.
[/quote]
אני בוחר בדרטיני כפוקימון התחלתי זה בסדר?
צורת פנייה: dor_rod
שם במשחק: דורבינצ'י רודני
אופי: לפעמים חוצפן,אוהב לנקום,עקשן,לרוב משתדל לדבר בנימוס.
מחוז: קוטור
רקע: מאז ומעולם סקווירטל היה הפוקימון שדורבינצ'י היה הכי אוהב והכי קשור אליו. דורבינצ'י נולד בעיר פלטיום למשפחה עשירה ושמחה. בגלל זה הוא קיבל כל דבר שרצה כמעט והיה די מפונק. כאשר הוא רק נולד,היה לדורבינצ'י סקווירטל קטן וחמוד שבמקרה בקע מביצה בדיוק כאשר נולד. הסקווירטל הזה היה איתו ברגעים,השמחים,העצובים,המאכזבים ועוד ובעזרתו בלבד,הצליח דורבינצ'י להתעלות על הפינוק הזה שלו ולהפוך להיות ילד אמנם חצוף אך עדיין נחמד. מאז היה תינוק,דורבינצ'י משחק ומסתובב תמיד עם סקווירטל שלו ותמיד הוא אהב אותו כאילו היה אחיו. דורבינצ'י שמח כל כך שיש לו את הסקווירטל הזה ושמח גם שכאשר הוא גודל,סקווירטל גודל יחד איתו מכיוון שיצאו לעולם באותו זמן. בגלל זה בדיוק,דורבינצ'י רצה להתחיל את מסעו יחד עם סקווירטל משלו ויוכלו לצאת יחד למקומות יפים,מפחידים,מגניבים,חשובים ועוד.
פוקימון התחלתי: סקווירטל
תמונה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/f720330d97617ae228866718486367cc.png[/IMG][/URL] (למרות שהוא נראה כמו ילד-הוא לא)
בקשות/הערות/הארות: אחלה רעיון למשחק!:) והרקע בסדר?
סטיבן
קצת קשה לדעת מה השעה, כי כלים נוחים לבדיקת השעה של היום לא ממש קיימים אז. אפשר אבל בקלות להעריך.
הפעם אני אכתוב בפירוט איך הגעת לשם, כדי שבעתיד תוכל לעשות את זה בעצמך.
--
אתה יוצא מהבית שלך והולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השילוט ואתה רואה שלט עם הסימן המוסכם של הכישוף: שני עיגולים אקוצנטריים כחולים, ומתוכם יוצאים פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע בקלות לכישופייה של אלבוס, שגם עליה נמצא הסימן המוסכם.
פלופי
קראת את מה שכתבתי בנוגע לJTP?
והפעם אני אכתוב בפירוט איך הגעת לשם, אבל בעתיד אני מצפה שתעשה את התהליך לבד.
--
אתה מתארגן במהירות ויוצא מביתך. אתה מגיע לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השילוט ורואה שלט עם הסימן המוסכם של כישוף: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ומתוכם יוצאים פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט, ואתה בקלות מגיע לכישופייה של אוקוס, שגם עליה יש את הסימן המוסכם של כישוף.
עומר
לדעתי זה מאוד פשוט: אם כתבת שאתה מג'וטרמו, אז עליך לבחור פוקימון מג'וטו, דהיינו פוקימון דור שני.
dor_rod
הכל בסדר, אבל אני כופה עליך לקבל פוקימון מהמכשף, אז האם אתה תדבוק ברקע הזה? (כי אסור לך להתחיל עם סקווירטל שלך, עליך לקחת פוקימון של המכשף)
אבל אי אפשר דור לפני? דרטיני מקנטו ואם השני זה דור ריאשון אז אני בוחר בשני
עומר
לא, כל אזור מוגבל אך ורק לפוקימונים הנמצאים בדור שלו [B]למעט[/B] פוקימונים שאחת מצורות ההתפתחות שלהם אינה מהדור הזה. כלומר, אם x פוקימון בדור 2, אז כל ההתפתחויות ותת התפתחויות של x יופיעו בג'וטרמו (אבל אם תת ההתפתחות אינה מדור 2 אסור לבחור אותה כהתחלתית)
דסו
שכחתי אותך...
--
אחרי לילה ארוך ומייגע של שטיפת כלים, יצאת מהפונדק. אתה יודע שהיום תצטרך ללכת לקחת פוקימון, אבל לא ממש ישנת.
[quote]אחרי לילה ארוך ומייגע של שטיפת כלים, יצאת מהפונדק. אתה יודע שהיום תצטרך ללכת לקחת פוקימון, אבל לא ממש ישנת. [/quote]
"כמה שאני עייףףףףף" אני ממלמל לעצמי תוך כדאי התמתחות, אני מדדה ברחובות ונאבקת בעייפות
אני נעצר אל מול הכשפייה (?), "לפחות משהו אחד טוב יצא מהיום הזה" אני חושב לעצמי ודופק בדלת.
[QUOTE=LordAbizi;818941]
פלופי
קראת את מה שכתבתי בנוגע לJTP?
והפעם אני אכתוב בפירוט איך הגעת לשם, אבל בעתיד אני מצפה שתעשה את התהליך לבד.
--
אתה מתארגן במהירות ויוצא מביתך. אתה מגיע לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השילוט ורואה שלט עם הסימן המוסכם של כישוף: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ומתוכם יוצאים פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט, ואתה בקלות מגיע לכישופייה של אוקוס, שגם עליה יש את הסימן המוסכם של כישוף.
[/QUOTE]
כן :O
---------------
אקח נשימה ארוכה, אתקרב אל הבית ואדפוק על הדלת.
[QUOTE=LordAbizi;818941]
dor_rod
הכל בסדר, אבל אני כופה עליך לקבל פוקימון מהמכשף, אז האם אתה תדבוק ברקע הזה? (כי אסור לך להתחיל עם סקווירטל שלך, עליך לקחת פוקימון של המכשף)[/QUOTE]
כן בהחלט! לזה התכוונתי,כאילו שדורבינצ'י אהב את סקווירטל ורצה להתחיל עם סקווירטל טוב משלו.
[QUOTE=LordAbizi;818941]סטיבן
קצת קשה לדעת מה השעה, כי כלים נוחים לבדיקת השעה של היום לא ממש קיימים אז. אפשר אבל בקלות להעריך.
הפעם אני אכתוב בפירוט איך הגעת לשם, כדי שבעתיד תוכל לעשות את זה בעצמך.
--
אתה יוצא מהבית שלך והולך לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השילוט ואתה רואה שלט עם הסימן המוסכם של הכישוף: שני עיגולים אקוצנטריים כחולים, ומתוכם יוצאים פסים בצבעים רבים לכיוונים רבים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע בקלות לכישופייה של אלבוס, שגם עליה נמצא הסימן המוסכם.
[/QUOTE]
אני מגיע לכישופייה של אלבוס, נכנס ושואל "אלבוס נמצא? אני אמור לקבל היום את ההתחלתי שלי ממנו".
-------------------
הערות:
1. מעכשיו אני אדע איך להגיע.
2. אמור זה שם של דג (סתם עובדה מעניינת...).
[B]צורת פנייה:[/B] ג'ייסון
[B]שם במשחק:[/B] ג'ייסון
[B]מין:[/B] זכר
[B]גיל:[/B] 14.5
[B]אופי:[/B] נחוש, שנון, מחוכם
[B]מחוז:[/B] קוטור
[B]רקע:[/B] ג'ייסון נולד במחוז קוטור, הוא היה חיי עם המשפחה שלו במקום מבודד רחוק מן העיר.. כך שלא היה לו חברים..
הדבר היחיד שהיה אפשר ליקרוא לו חברים הוא הפוקימונים שבוא היו במחוז הגידול של אימו.. וגם זה לתקופה קצרה.
הוא תמיד היה מקנא בכל המאמנים שבאים לקחת את הפוקימונים שישאירו ולצאת איתם במסע, זה היה החלום שלו עוד מגיל 6.
אך אף פעם הוריו לא הרשו לו, הם טענו שזה מסוכן מידי, יום אחד הוא החליט שזהוא מספיק ליהיות "הילד התמים של אמא ואבא"!
הוא השאיר להם מכתב שבוא כתב שהוא בורח בשביל ליהיות המאמן הגדול מכולם, ויחזור כשישלים את מסעו ושהוא אוהב אותם מאוד.
[B]פוקימון התחלתי:[/B] טריקו
[B]תמונה:[/B] [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/g1nyzdgzdjo0.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] אםם לא לא ממש..
[quote=LordAbizi;818979]עומר
לא, כל אזור מוגבל אך ורק לפוקימונים הנמצאים בדור שלו [B]למעט[/B] פוקימונים שאחת מצורות ההתפתחות שלהם אינה מהדור הזה. כלומר, אם x פוקימון בדור 2, אז כל ההתפתחויות ותת התפתחויות של x יופיעו בג'וטרמו (אבל אם תת ההתפתחות אינה מדור 2 אסור לבחור אותה כהתחלתית)
[/quote]
אה אוקיי סליחה על אי ההבנה אני בוחר באברה זה בסדר?
דסו
אתאר לך בפירוט הפעם איך אתה מגיע לכישופייה, כדי שבפעם הבאה תוכל לחזור על התהליך בעצמך.
--
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר, ומסתכל על השילוט. אתה מוצא שלט עם הסימן המוסכם של כישוף: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ומהם יוצאים פסים בצבעים רבים להרבה כיוונים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע לכישופייה. אתה דופק על הדלת, ומישהו לבוש בגלימות ירוקות רבות פותח את הדלת.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
פלופי
אתה מתקרב לכישופייה ודופק על הדלת. כעבור זמן קצר פותח אותה מישהו לבוש בגלימות סגולות רבות.
"מה אתה רוצה?" הוא שואל
dor_rod
כלומר אתה מתחיל עם סקווירטל חדש שלא קשור לזה שלך (אחרת תשנה את הרקע)
אם יש בינינו הבנה הדדית אז תתחיל:
--
אתה מתעורר בבוקר, רואה את השמש במיקום סביר, אך נמוך בשמים.
סטיבן
אתה נכנס פנימה ושואל ואז ניגש אליך אחד המכשפים, שלבוש בגלימות ירוקות רבות.
"הס נערי. אין אנו מכנים את המכשף העליון בצורה כה מזלזלת כאן. אם חייך חשובים לך כנה אותו בתואר המכשף העליון. והוא אכן נמצא. אביא אותך אליו" הוא אומר ומתחיל ללכת בכישופייה.
ג'ייסון
פסילה ראשונה:
"[B]גיל:[/B] 14.5"
[quote]גיל: (16-40, יותר מ16 כי אחרת אף אחד לא יספור אותכם, מתחת ל40 כי אנשים לא חיים בדרך כלל מעל הגיל הזה)
[/quote]
פסילה שנייה:
"הוא השאיר להם מכתב שבוא כתב "
[quote]אבל אתם לא יודעים לקרוא כמו רוב האנשים בימי הביניים[/quote]
פסילה שלישית:
"[B]פוקימון התחלתי:[/B] טריקו "
[quote]פוקימון התחלתי: (פוקימון בעל שלוש צורות התפתחות עוקבות שצורתו הראשונה היא מהמחוז שלכם.[/quote]
והוא בחוץ!! (דינג-דינג-דינג!!)
עומר
[B]אבל כתבת שבמחוז אתה מג'וטרמו = ג'וטו!!![/B]
[QUOTE=LordAbizi;818995]
פלופי
אתה מתקרב לכישופייה ודופק על הדלת. כעבור זמן קצר פותח אותה מישהו לבוש בגלימות סגולות רבות.
"מה אתה רוצה?" הוא שואל
[/B][/QUOTE]
אקח הרבה אוויר ואז אומר ברצף"שלום מכשף יקר ,באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי בחרתי בצארמנדר!"
[quote]אתאר לך בפירוט הפעם איך אתה מגיע לכישופייה, כדי שבפעם הבאה תוכל לחזור על התהליך בעצמך.
--
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר, ומסתכל על השילוט. אתה מוצא שלט עם הסימן המוסכם של כישוף: שני עיגולים כחולים אחד בתוך השני, ומהם יוצאים פסים בצבעים רבים להרבה כיוונים. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע לכישופייה. אתה דופק על הדלת, ומישהו לבוש בגלימות ירוקות רבות פותח את הדלת.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.[/quote]
"שלום לך הו מכשף גדול" אני אומר ביראה.
"באתי היום, כלומר הלילה לקבל את הפוקימון הראשון שלי!"
צורת פנייה: דן
שם במשחק: דניאל
אופי: מעדיף שלא
מחוז: ג'טרמו
רקע: כעני בימי הבניים דניאל תמיד רצה פוקימון. ואינה המשאלה שלו התגשמה
פוקימון התחלתי: צארמנדר
תמונה: צריך או אפשר שלא?
בקשות/הערות/הארות: בהצלחה