-
[QUOTE=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את טסוטג'ה ואומר לו "תעזור לילד הקטן שם ע"י כך שתשתמש בחבטה על הפוקימון הפראי".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'אימון מושלם עבור פואקבו שלי' אני חושב לעצמי
אני מוציא את פוקאבו להיכרות ראשונה ואומר לו:"היי חבר נראה שנתחיל את האימונים מוקדם מן הצפוי"
כאשר אני מסיים לדבר אני מסמן לו לעות לכתפי ורץ לראות מי הוא הפוקימון ולמה הוא תוקף את הילד המסכן.
-
"עוד לא יוצא לי להכיר את טרטוויג וכבר יש לנו קרב!" אחשוב לעצמי
"טרטוויג צא! תגן על הילד בעזרת נשיכה לפוקימון הפראי!" אומר לו מהר
-
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"תקוף תפוקימון הפראי בשריטה חזקה"
-
[quote=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני יוצא לעבר הילד המותקף בזמן שאני מרגיש את הרוח הנעימה אני מוציא את [COLOR=blue]מיג'ומרו ואז פונה לילד המותקף ושואל אותו:"ילד הכל בסדר? אל תידאג אני יגן עליך" ואז אומר ל[/COLOR][COLOR=blue]מיג'ומרו להישתמש בסטירה ואז פונה לילד ובודק אם הוא פצוע בזמן שאני מסתכל מה קורה בקרב.[/COLOR]
-
[B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]אתה רואה את הטסוטג'ה שלך קופץ לעברו של הפוקימון הפראי בעזרת חבטה חזקה מאוד,אך הפוקימון הפראי הודף את המתקפה הזו בעזרת מסך אור חזק,אתה מסתנוור בגלל האור של מסך האור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]טרטוויג מתחיל לרוץ לעברו של הפוקימון הפראי בזריזות רבה מאוד,אך הפוקימון שולח מתקפת גחלת חזקה,אתה רואה את טרטוויג מתחיל לסגת לעברך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הפוקאבו שלך הולך לכיוון העלים ואתה רואה אותו מתחיל לנמנם,אתה מבין שנפלת לפוקימון די מרגיז,אתה שומע את הנחירות של פוקאבו:"פוק פוקאבו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*למה יוצא לך לפעמים כתב כחול?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו נפגע ממכת ברק שהפוקימון הפראי שולח,אך הוא מצליח להתאושש במהירות רבה,והוא מתחיל לתקוף את הפוקימון הפראי מסוג חשמל בסטירות חזקות.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר קופץ על אחד העצים בשביל להפתיע את הפוקימון הפראי,אתה רואה אותו קופץ על הפוקימון הפראי ושני הפוקימונים מתחילים להילחם,אתה מזהה שהפוקימון הפראי הוא צ'ימצ'אר זוהר.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820263][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר קופץ על אחד העצים בשביל להפתיע את הפוקימון הפראי,אתה רואה אותו קופץ על הפוקימון הפראי ושני הפוקימונים מתחילים להילחם,אתה מזהה שהפוקימון הפראי הוא צ'ימצ'אר זוהר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף את צ'ימצ'אר הזוהר בשריטות הכי חזקות שלך"
-
[quote=מאסטר פלריון;820263]
[COLOR=red][FONT=Arial]*למה יוצא לך לפעמים כתב כחול?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו נפגע ממכת ברק שהפוקימון הפראי שולח,אך הוא מצליח להתאושש במהירות רבה,והוא מתחיל לתקוף את הפוקימון הפראי מסוג חשמל בסטירות חזקות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
*לא יודע סליחה אם זה מפריע
אני מוציא את הפוקדקס ונותן לו ליסרוק את הפוימון הפראי בזמן שמיגמרו נותן לו סטירות אני מסתכל עם הפוקימון המותקף נפצע
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"מצב סריקת פוקימון מתחיל:אלקיד,פוקימון הבטרייה,מחוזו הוא מחוז ג'וטו,אלקיד משתמש בתנודות החשמל שבאוויר בשביל להפיק חשמל סטטי שמגביר את יכולת מתקפות החשמל שלו,אם פוגעים בו במתקפה פיזית,שלושים אחוזים שהפוקימון המתקיף ישותק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר הזוהר משתמש בגלגל להבה חזק מאוד,אך הצ'ימצ'אר שלך מצליח להדוף אותו באופן מדהים בעזרת השריטה החזקה שלו,אתה רואה את הילד מתחיל לברוח לכיוונה של מעבדת איקרן.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820286]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הצ'ימצ'אר הזוהר משתמש בגלגל להבה חזק מאוד,אך הצ'ימצ'אר שלך מצליח להדוף אותו באופן מדהים בעזרת השריטה החזקה שלו,אתה רואה את הילד מתחיל לברוח לכיוונה של מעבדת איקרן.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"חזור לפוכדור" אני מחזירר לפוכדור את צ'ימצ'אר ועוקב אחרי הילד הבורח
-
[FONT=Arial][COLOR=black]כינוי:Avi[COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שם במשחק:ג'ון[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr130.png[/IMG][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]גיל: 12[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]פוקימון [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]התחלתי: צ'רמנדר[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לגעת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תגי מכון:לא לגעת.[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:5 פוכדורים[/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4d528c][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/I][COLOR=black][FONT=Arial],פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות: אני ירצה לתפוס פיקאצ'ו וזורא או זורארק.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הילד נכנס לתוך המעבדה ואתה רואה גם את פרופסור איקרן יוצא מין המעבדה עם פוכדור אדום ולבן,הוא צועק:"טורוס צא אני בוחר בך ידידי!",אתה רואה לפניך טורוס חזק מאוד ויפה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לפרופסור איקרן יש טורוס![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]תגיב להתחלה לבסוף ע''מ 1.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;820286][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"מצב סריקת פוקימון מתחיל:אלקיד,פוקימון הבטרייה,מחוזו הוא מחוז ג'וטו,אלקיד משתמש בתנודות החשמל שבאוויר בשביל להפיק חשמל סטטי שמגביר את יכולת מתקפות החשמל שלו,אם פוגעים בו במתקפה פיזית,שלושים אחוזים שהפוקימון המתקיף ישותק".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מיגמרו תפסיק לתקוף!" אני פוקד ואז מוציא מהתיק פוקדור וזורק על אלקיד בזמן שאני מחזיר את מיגמרו לפוקדור
-
[quote=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "אני חייב להציל את הילד הזה", אני אומר בקול רם: "צא צ'רמנדר, תשתמש בחבטה על הפוקימון הפראי הזה".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820299][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את הילד נכנס לתוך המעבדה ואתה רואה גם את פרופסור איקרן יוצא מין המעבדה עם פוכדור אדום ולבן,הוא צועק:"טורוס צא אני בוחר בך ידידי!",אתה רואה לפניך טורוס חזק מאוד ויפה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]לפרופסור איקרן יש טורוס![/FONT][/COLOR][/B]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל הפרופסור ואומר לו"תגיד תרצה קרב הטורוס שלך נגד הצ'ימצ'אר שלי.?"