-
[B][I][U][SIZE=5][COLOR=red]התחלה[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[I]אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ריצ'י. "הו שלום לך! אתה בטח ___ נכון? כן אני רואה שקיבלת את החבילה הזו. נו,אז בחרת לך עם איזה פוקימון מתוך שלושתם תתחיל?" היא שואלת ומחייכת אלכם.[/I]
[I]מה תעשו?[/I][/quote]
"בוודאי" אומר לפרופסור בהתלהבות יתר.
"בחרתי בטאסוטאג'ה!" אקרא אך מיד לאחר מכן אשנה את מבטי לקצת יותר רציני.
"פרופסור, את לא תספרי שום דבר להוריי נכון?" אשאל אותה בחשש.
-
[QUOTE=DoR_RoD;825277][COLOR="Black"][b]
[B][I][U][SIZE="5"][COLOR="Red"]התחלה[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[I]אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ריצ'י. "הו שלום לך! אתה בטח ___ נכון? כן אני רואה שקיבלת את החבילה הזו. נו,אז בחרת לך עם איזה פוקימון מתוך שלושתם תתחיל?" היא שואלת ומחייכת אלכם.
מה תעשו?[/I][/QUOTE]
״כן קיבלתי את החבילה״ אני אומר לפרופסור ריצ׳י ״ואני חושב שאני רוצה להתחיל את המסע עם מיג׳ימורו!״
-
[quote=DoR_RoD;825277][B]
~ניב~
רשום!
[/B]
[B][I][U][SIZE=5][COLOR=Red]התחלה[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[I]אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ריצ'י. "הו שלום לך! אתה בטח ג'ייסון נכון? כן אני רואה שקיבלת את החבילה הזו. נו,אז בחרת לך עם איזה פוקימון מתוך שלושתם תתחיל?" היא שואלת ומחייכת אלכם.
מה תעשו?[/I][/quote]
[COLOR=DarkOrange]יווואאא תודהה שרשמת אותי, אני מבטיח לך שאני לא יאכזב!
- - - - - - - - - - - - -
"אםם.. פוקאבו גברתי!" אומר לה בחיוך, ואחכה בציפיה לפוקדור..[/COLOR]
-
[b]~ניב~
"בסדר גמור!" אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע לכיוון המדף. לאחר מכן היא מסתובבת אליך ומביאה לך פוכדור. "זה הפוכדור של פוקאבו. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את פוקאבו באור כחול ונוצץ מהפוכדור. פוקאבו יוצא ומתחכך בך בדיוק כמו חתול.
מה תעשה?[/b]
[COLOR="MediumTurquoise"]~מייק~
"מיג'ומרו הא? אוקיי רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע למדף האחורי. לאחר מכן היא מסתובבת חזרה אליך ונותנת לך פוכדור. "זה הפוכדור של מיג'ומארו. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את מיג'ומארו מהפוכדור באור כחול ויפה.
כשמיג'ומארו יוצא,הוא מחייך אליך ואתה רואה את הניבים הקטנים,החזקים והמבריקים שלו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]~אייס~
"אין צורך לדאוג נערי,אתה תדע מתי יגיע הזמן ליצור קשר עם ההורים שלך ובשביל זה יש את המחשבים במרכזי הפוקימונים." אומרת הפרופסורית ולאחר מכן מסתובבת למדף האחורי. היא מסתובבת חזרה אליך ומביאה לך פוכדור. "זהו הפוכדור של טסוטאג'ה. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את טסוטאג'ה מהפוכדור באור כחול ונוצץ. כאשר טסוטאג'ה יוצא,הוא משלב ידיים ומחייך אליך חיוך קצת מלחיץ...
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
"טסוטאג'ה הא? אוקיי בוא נראה.." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא מסתובבת חזרה אליך עם פוכדור ביד. "זהו הפוכדור של טסוטאג'ה. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את טסוטאג'ה מהפוכדור באור כחול ונוצץ. לאחר שהוא יוצא,טסוטאג'ה קופץ עליך ומחבק אותך. "בהבדל לשאר הטסוטאג'ה,הטסוטאג'ה הזה מיוחד מאוד משום שהוא לא מתנהג כמו שכולם מתנהגים אלא בצורה קצת יותר ידידותית." אומרת פרופסור ריצ'י וצוחקת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;826448]
[COLOR=black]~אייס~[/COLOR]
[COLOR=black]"אין צורך לדאוג נערי,אתה תדע מתי יגיע הזמן ליצור קשר עם ההורים שלך ובשביל זה יש את המחשבים במרכזי הפוקימונים." אומרת הפרופסורית ולאחר מכן מסתובבת למדף האחורי. היא מסתובבת חזרה אליך ומביאה לך פוכדור. "זהו הפוכדור של טסוטאג'ה. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את טסוטאג'ה מהפוכדור באור כחול ונוצץ. כאשר טסוטאג'ה יוצא,הוא משלב ידיים ומחייך אליך חיוך קצת מלחיץ...[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
תחילה אלחץ במקצת, אבל בכל זאת, ממה שלמדתי בספר פוקימונים אינם מזיקים כפי שאומרים אמא ואבא.
"אוקיי טסוטאג'ה, אני אייס המאמן שלך" אקרא ואחייך אליו אושיט לעברו יד ואנסה לתת לו תחושה שאני חבר שלו.
-
[QUOTE=DoR_RoD;826448][b]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
"טסוטאג'ה הא? אוקיי בוא נראה.." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא מסתובבת חזרה אליך עם פוכדור ביד. "זהו הפוכדור של טסוטאג'ה. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את טסוטאג'ה מהפוכדור באור כחול ונוצץ. לאחר שהוא יוצא,טסוטאג'ה קופץ עליך ומחבק אותך. "בהבדל לשאר הטסוטאג'ה,הטסוטאג'ה הזה מיוחד מאוד משום שהוא לא מתנהג כמו שכולם מתנהגים אלא בצורה קצת יותר ידידותית." אומרת פרופסור ריצ'י וצוחקת.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'זה באמת טסוטאג'ה מיוחד'אני חושב לעצמי ומלטף את טסוטאג'ה,"כשאתה איתי בצוות אף אחד לא יוכל להביס אותנו!"אני אומר לו בביטחון,ולאחר מכן מודה לפרופסורית.
-
[QUOTE=DoR_RoD;825277][COLOR="Black"][b]
אני אערוך את כולכם מחר בתגובת הרשומים! בינתיים תגיבו להתחלה!
[B][I][U][SIZE="5"][COLOR="Red"]התחלה[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[I]אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ריצ'י. "הו שלום לך! אתה בטח גיא נכון? כן אני רואה שקיבלת את החבילה הזו. נו,אז בחרת לך עם איזה פוקימון מתוך שלושתם תתחיל?" היא שואלת ומחייכת אלכם.
מה תעשו?[/I][/QUOTE]
"בחרתי במוג'ימרו!" אומר לה בגאווה
-
[quote=DoR_RoD;826448][B]~ניב~
"בסדר גמור!" אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע לכיוון המדף. לאחר מכן היא מסתובבת אליך ומביאה לך פוכדור. "זה הפוכדור של פוקאבו. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את פוקאבו באור כחול ונוצץ מהפוכדור. פוקאבו יוצא ומתחכך בך בדיוק כמו חתול.
מה תעשה?[/B]
[/quote]
[COLOR=DarkOrange]אתכופף ואחייך עליו אומר "היי חבר קטן, אני ואתה הולכים ליהיות שותפים, מה אתה אומר?" אושיט לעברו ידיים ואחכה לתגובתו..[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;826448][b]
[COLOR="MediumTurquoise"]~מייק~
"מיג'ומרו הא? אוקיי רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע למדף האחורי. לאחר מכן היא מסתובבת חזרה אליך ונותנת לך פוכדור. "זה הפוכדור של מיג'ומארו. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את מיג'ומארו מהפוכדור באור כחול ויפה.
כשמיג'ומארו יוצא,הוא מחייך אליך ואתה רואה את הניבים הקטנים,החזקים והמבריקים שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
״וואו!״ אני אומר למראה מיג׳ומרו ״אתה נראה ממש חזק! אני בטוח שנסתדר ביחד במסע שלנו!״ אני אומר לו בחיוך ואז פונה לפרופסור ריצ׳י ואומר ״תודה על ההסבר. לאיפה אני צריך ללכת עכשיו?״.
[U][B]נ.ב.[/B][/U]
אחי, אתה יכול לשנות בבקשה את הצבע של הכתב?
אני גולש מהאייפוד וממש קשה לראות את מה שכתבת.
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]~מייק~
שיניתי,זה בסדר או שאתה עדיין לא רואה? [B]ועוד משהו,אתה צריך לבחור שותף מתוך רשימת השותפים שעשיתי בעמוד הראשון,כלומר אם אתה רוצה אחד.[/B]
--------------------------------
"עכשיו אתה צריך ללכת לכיוון הזה." אומרת הפרופסורית ומצביעה מחוץ לדלת לכיוון אזור מלא עשבים גבוהים. "יש שם פוקימונים שונים אז תיזהר." היא אומרת תוך כדי שהיא מלווה אותך החוצה.
מה תעשה?[/COLOR]
[B]~ניב~
פוקאבו הקטן מלקק את ידך ואתה מבין שהוא מחבב אותך. "עכשיו אתה יכול להתחיל את המסע שלך." אומרת ריצ'י ומצביעה לכיוון אזור עם עשבים גבוהים. "שם יש פוקימונים פראיים,אז תיזהר." היא אומרת בזמן שהיא מלווה אותך החוצה.
מה תעשה?[/B]
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
"מיג'ומארו הא? חכה רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא חוזרת אליך ונותנת לך פוכדור. "הפוכדור ההוא שקיבלת היה לתצוגה בלבד. זה המיג'ומארו האמיתי שלך. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את מיג'ומארו מהפוכדור באור כחול ונוצץ. מיג'ומארו יוצא החוצה,מתנער קצת ואז מביט אליך בחיוך חמוד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה מחייך ומהנהן בראשו,כאילו הוא מסכים איתך. "טוב עכשיו אתה יכול להתחיל את המסע! אתה רואה שם? יש שם פוקימונים פראיים שתוכל להתאמן מולם ואולי לתפוס אחד מהם." היא אומרת בחיוך בזמן שהיא מצביעה על מקום עם עשבים גבוהים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]~אייס~
טסוטאג'ה מסתכל עליך בלי לזוז,כאילו הוא בוחן אותך. לאחר מספר שניות הוא מחייך ושם את ידו על ידך. "אז אני רואה שמצאת לך חבר חדש,הא טסוטאג'ה?" אומרת פרופסור ריצ'י ומחייכת. "עכשיו אתה יכול ללכת לשם. שם יש פוקימונים פראיים כדי לתפוס או להילחם מולם." אומרת הפרופסורית ומצביעה לכיוון מקום עם עשבים גבוהים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;826792]
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
"מיג'ומארו הא? חכה רק רגע." אומרת הפרופסורית ומסתובבת לרגע. לאחר מכן היא חוזרת אליך ונותנת לך פוכדור. "הפוכדור ההוא שקיבלת היה לתצוגה בלבד. זה המיג'ומארו האמיתי שלך. בוא נעשה בדיקה שאתה יודע להוציא פוקימון מהפוכדור. קודם כל,הפוכדור קטן מדי בשביל להיפתח ובגלל זה תצתרך ללחוץ על הכפתור שמקדימה כדי להגדיל אותו. לאחר מכן תלחץ על אותו כפתור שוב בשביל להוציא ולהכניס אותו לפוכדור." אומרת פרופסור ריצ'י ולאחר ההסברים אתה מוציא את מיג'ומארו מהפוכדור באור כחול ונוצץ. מיג'ומארו יוצא החוצה,מתנער קצת ואז מביט אליך בחיוך חמוד.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
" שלום מוג'ימרו!" אומר לו, " אני גיא המאמן שלך! נעים להכיר!" "זאת פרופסור ריצ'י, בזכותה אני מאמן אותך!"
-
[QUOTE=DoR_RoD;826792][COLOR="DeepSkyBlue"]~[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
טסוטאג'ה מחייך ומהנהן בראשו,כאילו הוא מסכים איתך. "טוב עכשיו אתה יכול להתחיל את המסע! אתה רואה שם? יש שם פוקימונים פראיים שתוכל להתאמן מולם ואולי לתפוס אחד מהם." היא אומרת בחיוך בזמן שהיא מצביעה על מקום עם עשבים גבוהים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
-----------
"תודה על העצה"אני אומר לפרופסורית בנימוס,הולך לעבר המקום שהיא הצביעה לעברו,ומקווה שאני ימצא פוקימונים טובים.
-
[COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
מיג'ימארו נראה שמח מאוד. "אוקיי,עכשיו אתה יכול ללכת לשם." אומרת פרופסור ריצ'י ומצביעה לכיוון מקום עם עשבים גבוהים וממשיכה:"שם יש פוקימונים שתוכל לתפוס ולהילחם מולם." לפתע מיג'ומארו נראה ממש משתוקק ללכת לשם.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]~מקס~
אתה הולך שם כשלפתע אתה רואה כמה שיחים זזים... כשפתאום קופץ עליך קורומירו [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/474182ead10cf5b965611c8f9bbbd34d.png[/IMG][/URL] וקושר לך את הפנים עם מתקפת קור!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=DoR_RoD;826792]
[COLOR=black]~אייס~[/COLOR]
[COLOR=black]טסוטאג'ה מסתכל עליך בלי לזוז,כאילו הוא בוחן אותך. לאחר מספר שניות הוא מחייך ושם את ידו על ידך. "אז אני רואה שמצאת לך חבר חדש,הא טסוטאג'ה?" אומרת פרופסור ריצ'י ומחייכת. "עכשיו אתה יכול ללכת לשם. שם יש פוקימונים פראיים כדי לתפוס או להילחם מולם." אומרת הפרופסורית ומצביעה לכיוון מקום עם עשבים גבוהים.[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מעולה!" אקרא בשמחה.
"טאסוטאג'ה, אני בטוח שאני ואתה נהיה צוות מצויין!" אקרא שוב בהתלהבות מרובה.
לאחר מכן אצא עם טסוטאג'ה למקום שהפרופסורית הראתה לנו כשטסוטאג'ה הולך לצידי ואעדיף שלא להחזיר אותו כרגע לפוכדור.
-
[QUOTE=DoR_RoD;826830][COLOR="RoyalBlue"]~גיא~
מיג'ימארו נראה שמח מאוד. "אוקיי,עכשיו אתה יכול ללכת לשם." אומרת פרופסור ריצ'י ומצביעה לכיוון מקום עם עשבים גבוהים וממשיכה:"שם יש פוקימונים שתוכל לתפוס ולהילחם מולם." לפתע מיג'ומארו נראה ממש משתוקק ללכת לשם.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
" טוב, מוג'ימרו אני רואה שאתה ממש רוצה ללכת לעשבים האלה אז בוא נלך לשם!" אומר לו בהתרגשות