תקשיב ה140 פרקים צריכים להיות מקסימום 50 פרקים וגם אז םה ייחשבו לקצרים, כל פרק קצר, אתה לא יכול לפרסם את זה ככה, גם לא נוח לקרוא קטעים קצרים בכל פעם, עדיף שתיקח את ה140 ותבנה מהם 40 פרקים מבוססים
Printable View
תקשיב ה140 פרקים צריכים להיות מקסימום 50 פרקים וגם אז םה ייחשבו לקצרים, כל פרק קצר, אתה לא יכול לפרסם את זה ככה, גם לא נוח לקרוא קטעים קצרים בכל פעם, עדיף שתיקח את ה140 ותבנה מהם 40 פרקים מבוססים
תגיד, אתה צוחק על מישהו?
אתה צריך לקחת ששה פרקים ולהפוך אותם לפרק אד ואז זה יהיה טוב. קצר מידי!
ככה היתה הכתיבה שלי בעבר. הפרקים היו מאד קצרים.
ככל שעבר הזמן כך הכתיבה שלי השתפרה ואורך הפרקים הלך וגדל. כיום, הפרקים שלי ארוכים פי ששה מאלה בעבר.
חוץ מזה, העיקר הוא לא האורך, אלא התוכן.
פרק 8 (''אנשי הגמינא לכודים בסנוודא'')-נכתב על ידי נדב
''מה שלומך, ליאורוס, ידידי הותיק?'' שאל עמידן את ליאורוס, שידיו היו כבולות בידי ולדמירוס. ''אתה חתיכת חלאה,'' אמר ליאורוס בכעס ''בן בלייעל ו..''
שה, שה,'' קטע עמידן את דבריו של ליאורוס וסתם את פיו ''למה לך לנבל את פיך כך? אני רק רוצה לעשות לכם טובה. ארבעתכם כעת תעזבו את ממלכתכם הקטנה והעלובה, ותעברו לממלכה החזקה באזור: סנוודא.''
''אני מעדיף להיות בכלא מאשר לחיות בקרבכם!'' הכריז פלג בבוז. ''משאלתך התגשמה.'' אמר ציחי ולקח את פלג לעבר כלא הממלכה.
''מה אתם עושים לפלג?!'' כעס קיסינו וניסה לתקוף את קיפא, קיפא המבוהל התחבא מאחורי רזוס. ''יש לי עצה בשבילכם, אנשי הגמינא.'' אמר ולדמירוס לחבורה ''אני מציע לכם להיכנע לנו. אין לכם ברירה אחרת. שערי סנוודא סגורים.''
ליאורוס, נדובי וקיסינו שוחחו ביניהם במשך מספר דקות, ולבסוף הגיעו לידי החלטה. ''בסדר,'' אמר ליאורוס לבסוף ''אנו מוכנים להישאר כאן, אך בתנאי אחד בלבד: אנו רוצים להיות אזרחים לכל מצב, ולקבל שוויון זכויות מלא.''
''עשינו עסק.'' אמר עמידן ולחץ את ידו של ליאורוס. וכך, שלושת החלוצים מממלכת הגמינא נשארו בסנוודא. החלוץ הרביעי, פלג, גם היה בסנוודא, אך לא חי כאזרח רגיל; הוא היה כלוא בבית הסוהר, למאסר שיימשך למשך כל ימי חייו. החלוץ החמישי, סזורב, הצליח להימלט ממלכת סנוודא לפני ששערי הממלכה נסגרו. הוא הגיע לעבר הממלכה הקטנה הגמינא, שכעת נותרה ללא מנהיג. כל תושבי הגמינא ציפו בכיליון עיניים לרגע בו החלוצים יחזרו מסנוודא, ונדהמו כשראו את סזורב בלבד. ''הירגעו, אזרחים יקרים,'' אמר סזורב בנאומו מול אזרחי הגמינא ''אמנם בשורה רעה בפי, אך עם זאת עלינו לשמור על ראש מורם. שלושת החלוצים שבאו יחד איתי לממלכת סנוודא, ליאורוס, קיסינו ונדובי, לכודים כעת בתוך ממלכת סנוודא הענקית.''
לשמע בשורה זו, החלו האזרחים להיכנס לחרדה. ליאורוס, שהיה מושל ממלכת הגמינא, לכוד בתוך ממלכה ענקית, והרי כיצד ממלכה יכולה לתפקד ללא מושל? ''הירגעו,'' אמר סזורב ''זה באמת מצב לא נחמד במיוחד, בעיקר לנוכח העובדה שאין לנו כרגע מושל. לכן, אני אמנה את עצמי למושל הממלכה הנוכחי, עד שליאורוס ושאר החלוצים ישובו אלינו.''
וכך, סזורב הפך למושל ממלכת הגמינא. בינתיים, בממלכת לוביקופ, פקד נודלס על צבאו להתחיל ולכבוש את ממלכת מג'סמא, כפי שתכננו קודם לכן. הצבא החל לכבוש חלק נרחב מן הממלכה. חן, נדהם למראה עיניו כשראה מה מתרחש בממלכתו. כיצד זה ייתכן שממלכה תתקוף את בת בריתה. ''מה אתה מציע שנעשה, אדוני?'' שאל שאול את חן. ''אין לנו כרגע מה לעשות.'' אמר חן ''המצב מעולם לא היה עגום יותר. מי היה מאמין שלוביקופ, הממלכה שכה סמכתי עליה, תתחיל לכבוש את שטחינו? אולי עדיף שניתן לה את מבוקשה, ולא נעשה דבר.''
לוביקופ לא היתה הממלכה היחידה שהחלה לכבוש את מג'סמא. גם ממלכת סנוודא יצא צבא חיילים, שהחל לכבוש את שטחה המערבי של מג'סמא. וכך, שני הצבאות כבשו את שטחיה של מג'סמא, צבא לוביקופ את שטחה המזרחי וצבא סנוודא את שטחה המערבי. בסופו של דבר, שני הצבאות נפגשו. באותו רגע, לכולם היה ברור שמשהו רע עומד להתרחש.
פרק יפה נדב.
תודה!
פרק 9: נכתב על ידי ליאור
"אתם לא משאירים לי ברירות" מלמל ולדימירוס "אני התאמנתי במשך 4 שנים אצל עמידן ולמדתי את המתקפה הזאת." מלמל "באן IP!" קרא והתחילה להשעות משתמשים וכולם התמוטטו על הרצפה.
"אני חושב שזה ברור מי ניצח" קרא ולדימירוס. "יזהר ולדימירוס!" קרא קיפא הדביל וזינק, לנדיקס שהיה החזק ביותר ממלכת נודלס הייתה תכונה מיוחדת.
העלמות! הוא נעלם מאחורי ולדימירוס עם הסכין שלו וכיוון אותו, קיפא שהיה דביל וקוף היה לו חוש שישי והוא גילה זאת,
הוא זינק והציל את ולדימירוס, אך קיפא מת. "לעזאזל!" קרא נדיקס ונעלם.
ימים ושבועות הוא הלך לו עד שהגיע לממלכה מסיומת, הגמינא, "איזה באסה" חשב ונכנס לבקש עזרה, אך גילה שליאורוס לא נמצא ונמצא במקומו מחליף. "מצויין חשב, הוא באמת נראה לי דביל" הוא עבד על סזורב וקרט איתו ברית. "ליאורוס" קרא נדובי "חייבים לברוח!!!" קרא. "באמת?" קרא ליאורוס בציניות.
לוביקופ הלכה ואיבדה שטחים ולאיאהמינא התחילו לחשוש. הם שלחו מכתב לממלכות הנמאות ביותר:
"
[i]ליאורוס/חן המאסטר יקר,
כפי שאתם רואים סנוודא גודלת ובקרוב היא תשמיד את כולנו, אנחנו פיתחנו נשק קטלני שיכול להשמיד אותה ולהביס אותה
הבחירה היא בידכם, אם אפילו אחד מכם לא מסכים, אין עיסקה, חישבו על זה,
בכבוד,
לאיאהמינא[/i]
"ברור!" קרא חן המאסטר.
"נדובי, הם יכולים להבריח אותנו ושאנחנו נעלם ונברח מסנוודא עם נחליט שכן, אבל..."
"אנחנו נברח וכל סנוודא תיחרב עד היסוד ולא ישאר ממנה כלום"
"זה מצויין!" קרא נדובי.
"אבל פלג נמצא בכלא..." קרא ליאורוס
"זה אומר שאו החיים של פלג או העולם" קרא ליאורוס.
"הבחירה בידך" הוסיף לומר.
לול, בתור מנהל פורום סיפורים, אסף. ציפיתי לתגובה מעודדת ממך.
תמשיך נדב.
פרק 10 (''נדובי המורד מקבל את עונשו'')-נכתב על ידי נדב
''אני מצטער,'' אמר נדובי בטון עמידני ''אבל לא. לולא פלג היה בכלא הייתי מסכים, אתה יודע את זה, אבל...כשפלג בכלא, אני לא מוכן לגרום לו למות על חשבון הרווח האישי של הממלכה. ליאורוס, לוחם אף פעם לא נוטש את חברו בעת הקרב. פלג הוא אחד משלנו, למרות שהוא נחשב בתור אחד מסנוודא אני רואה אותו בתור אזרח בהגמינא לכל דבר. אני מקווה שהבהרתי את עמדתי.''
ליאורוס התרגש מאוד מנאומו של נדובי. ''אתה צודק, נדובי,'' הוא אמר ''זה באמת טיפשי מצידי לוותר על חבר כל כך טוב כמו פלג בשביל להשמיד את ממלכת סנוודא. אז עכשיו שנינו יודעים מה להשיב ללאיאהמינא, נכון?''
''אז לנדובי חשובים חייו של פלג, הא?'' חשב עמידן בליבו, שצותת לשיחה של השניים ''מצוין, זה נותן לי כמה רעיונות זדוניים...''
וכך ליאורוס, נציג ממלכת הגמינא, סירב להצעתה הנדיבה של ממלכת לאיאהמינא. כתוצאה מכך, כל הרעיון בוטל והאיום על סנוודא חלף. ככל שחלף הזמן, התרגלו ליאורוס, קיסינו ונדובי לשגרת החיים של סנוודא. ליאורוס התחיל להתחבר עם כל האנשים שהוא שנא מאז ומתמיד, וקיבל יחס של כבוד בממלכה. לעומת זאת נדובי לא הסתדר כל כך בממלכה. הוא הרבה להתווכח עם ולדימירוס ועם ציחי, והתנהגותו הייתה גועלית במיוחד. עמידן דאג לתת לו קנסות על כל פעם בה התחצף. להתנהגותו הנוראית של נדובי היתה סיבה אחת עיקרית: השנאה שהוא צבר בבטנו כלפי סנוודא על כך שפלג מוחזק בכלא. ''נדובי, אולי מספיק?'' שאל קיסינו את נדובי ''אתה ממש מגזים עם ההתנהגות שלך. אתה עושה מתושבי סנוודא אנשים שטניים וזדוניים. סנוודא היא לא ממלכה כל כך גרועה כמו שאתה עושה ממנה.''
''לא כל כך גרועה?'' שאל נדובי בזעם ''לא כל כך גרועה?! שכחת כמה עוול הם גרמו לנו? סנוודא היא הממלכה הכי נוראית בכל היבשת הזאת. כל מה שבראש להם זה רק לכבוש עוד ועוד שטחים. הם מתכננים להפוך למעצמה ענקית, אני אומר לך! שלא נדבר על המושל שלהם, מר עמידן הפל..''
''אהם.'' אמר עמידן שצותת לשיחה בין השניים. ''מה נשמע, עמידן?'' שאל קיסינו את עמידן, ועמידן הזעיף פנים, והלך. ''זה כבר ממש מוגזם!'' כעס נדובי ''זו שיחה פרטית! אין לו זכות לחטט בשיחות שלא שייכות לו! אז מה אם הוא המושל? מה עם הזכויות האזרח הפשוט, לכל הרוחות?!''
נדובי החליט שהגיע הזמן לפעול, ולהפסיק רק להתלונן. היה לו רעיון מהפכני ביותר-להקים אגודה שתילחם למען שיחרורו של פלג. הוא החל לכתוב מכתבים, שסיפרו על עברו של פלג בסנוודא ועל היחס המשפיל שקיבל. במכתבים הוא קרא לכל אזרחי סנוודא להתאחד, ולפעול למען הצדק. את המכתבים הוא שלח לכל אזרחי סנוודא, ופסח על הסגנים והפקחים. עמידן ראה את נדובי הולך לעבר הדואר ובידיו ערימת מכתבים, והבין שקורה משהו חשוד. הוא גנב את כל המכתבים מתיבת הדואר, וברוב חוצפתו החל לקרוא אותם. ''אז זה מה שהוא זומם, הא?'' כעס עמידן וקימט את המכתב שבידו. מיד הוא פקד על ולדימירוס להכניס את נדובי לבית הסוהר באשמת בגידה במולדת. ''בקרוב מאוד תצטרף אל פלג.'' אמר ולדימרוס בעודו מחזיק את נדובי הכבול באזיקים. ולדימירוס הכניס את נדובי המסכן לתוך הכלא, ולא שכח לנעול את הדלת.
אחלה, תמשיך.
תראה לכולם שיש לך סיפורים מגניבים!
פרק 11: נכתב על ידי ליאור
"אז עכשיו גם נדובי בכלא" חשב ליאורוס. "אני חייב לעשות משהו" חשב. "אני מצטער חבריי" חשב ליאורוס
והוציא נייר מקומט, זה היה המכתב ששלחו ממלכת לאיאהנימא. והתחיל לשנות משהו בכתוב.
"היי מה אתה עושה פה?" נשמע קול. "אני הוא רד-גראודון וזה מרחב סטרילי" ליאורוס ירק על הרצפה ואמר "אני משתין על אדוונס, ולא שם על אף אחד פה" קרא. "גם אני" השיב רד-גראודון.
"תקשיב" התחיל לספר רד-גראודון "אני פעם בשבוע מגיע לממלכה ועושה לולדימירוס פדיקור. אנחנו נחפש אותך
ל'עוזרת שלי' ותיכנס איתי לארמון ואז נעזור לחברים שלך לברוח, שמעתי שמתעללים בהם."
"רעיון מצויין" קרא ליאורוס "דרך אגב, אני ליאורוס, מושל ממלכת הגמינא כשנחלץ את החברים שלי, אני מזמין אותך
להיות איש כבוד ונערץ בהגמינא."
-"תודה לך" קרא רד-גראודון
[b]יומיים מאוחר יותר:[/b]
"זאת השעה" קרא רד גרודון ולעבר ליאורוס שלבש חצאית ופאה. "בואי, בלו-גרודון" קרא בצחוק.
שניהם הלכו ונכנסו לשערי הארמון. שמענו הרבה על הסגנים והמושלים בממלכה אבל לא סיפרנו על מישהו אחד:
"לאנס!" הוא לא היה מרושע כמו עמידן, אך היה טיפש ושפוט שלו.[b] "האידיוט הזה מטומטם"[/b] קרא רד-גראודון.
"מה אמרת?!" לפתע קרא לאנס.
תמשיך. חבל שהפרק כה קצר.
פרק 12 (''הבריחה מהכלא'')-נכתב על ידי נדב
''מה..מה אתה רוצה?'' שאל רד גראודון בפחד. ''אל תעשה את עצמך!'' אמר לאנס בכעס ''אני שמעתי יפה מאוד מה אמרת. אמרת שאני מטומטם!''
''לא, לא, זה בכלל לא מה שהוא ניסה לומר!'' אמר ליאורוס בקול נשי ''אתה מבין, רד גראודון קרא לפלג מטומטם, לא לך.''
''פלג?'' שאל לאנס ''הוא לא זה שנמצא בתא השמור ביותר בבית הסוהר? לא משנה. אז..מה גברת יפהפיה שכמוך מחפשת במקום כזה?''
''אני רוצה..לעבוד בבית הסוהר.'' השיב ליאורוס ''אם אתה מוכן לכך, כמובן.''
''הו, בטח שכן!'' אמר לאנס ''אני הוא אחד מסגניו של עמידן, ובנוסף לכך אני גם האחראי על אגף בית הסוהר. אז העבודה שלך תהיה לנקות תאים. הנה, אני נותן לך צרור עם מפתחות לכל התאים בכלא. אל תאבדי אותו!''
לאנס נתן לליאורוס צרור מפתחות עם עשרות מפתחות. ''תודה רבה, אדוני!'' אמר ליאורוס ופנה לדרכו. רד גראודון עמד ללכת יחד עם ליאורוס, אבל לאנס עצר אותו. ''ובקשר אליך...'' אמר לאנס בקול כועס ''אתה לא סנוודאי. אתה ממג'סמא. רואים זאת לפי בגדיך. מה אתה עושה בממלכה שלנו?''
''אני..עושה לולדימירוס..פדיקור.'' ענה רד גראודון במבוכה. ''אז מה אתה בדיוק עושה כאן?'' שאל לאנס בכעס ''לך מיד לולדימירוס! אחת-שתיים! קדימה!''
ובערב, נכנס ליאורוס לבית הסוהר, כשבידו צרור מפתחות. הוא עבר בין תאי בית הסוהר, וחיפש אחר תא של אחד מחבריו. לבסוף, הוא נעצר מול תאו של נדובי. ''ליאורוס!'' הבחין נדובי בליאורוס ''מה אתה עושה כאן? ולמה לכל הרוחות אתה לבוש כמו בחורה?''
''אסביר לך מאוחר יותר.'' אמר ליאורוס בזמן שחיפש מפתח מתאים למנעול התא ''כעת עלינו להזדרז, יכולים להבחין בנו בכל רגע!''
ליאורוס מצא את המפתח לתאו של נדובי, ופתח את דלת התא. ''תודה רבה!'' אמר נדובי ויצא מן התא ''אתה יכול לתת לי את הפיאה שלך? אסור שיזהו אותי כאשר אצא מבית הסוהר. הם בוודאי יאסרו אותי שוב!''
ליאורוס נתן לנדובי את פיאתו. ''נתראה מאוחר יותר.'' אמר ליאורוס, והתחיל לחפש את תאו של פלג. בסופו של דבר, הוא מצא את התא במקום הנידח ביותר, ממש בסוף המסדרון. ''ליאורוס!'' קרא פלג בשמחה כשהבחין בליאורוס ''כמה טוב לראות אותך! אין לך מושג איזה יחס נוראי הם נותנים לי כאן, בכלא.''
''בקרוב מאוד תצא לחופשי.'' אמר ליאורוס וחיפש את המפתח המתאים. לרוע מזלו, לא היה מפתח אחד שיכול לפתוח את התא! ''לא, לא, יקירתי,'' נשמע קולו של לאנס המתקרב לליאורוס ''בצרור הזה אין את המפתח לתאו של פלג. רק עמידן יודע היכן נמצא המפתח ו..יקירתי?! מה קרה לשיערך? יש לך נשירת שיער?''
''לא, לא!'' אמר ליאורוס ''אין לי שום נשירת שיער! תפסת אותי, בסדר? אני לא באמת בחורה. התחפשתי לבחורה בשביל להשיג את העבודה הזאת. בוודאי בקרוב תסגיר אותי לעמידן ואז אושלך לכלא...''
''אממ...'' הירהר לאנס ''אני בהחלט מאוד כועס, אין דבר שאני שונא יותר משקרים. אבל יש לך מזל שאני בחור טוב. אני לא אסגיר אותך לעמידן ואשמור את מה שקרה בינינו, אבל בתמורה לכך, אתה תהפוך לאחד מפקחי הממלכה.''
''עשינו עסק.'' הסכים ליאורוס ולחץ את ידו של לאנס. וכך, הפך ליאורוס לסגן בממלכת סנוודא. נדובי, שהצליח לברוח מהכלא, שם מסיכת מתכת על ראשו. כן, נדובי אימץ לעצמו זהות חדשה: מר פטישן.
דורש המשך!
פרק 13 ("[b]פ[/b]י[b]ל[/b]ו[b]ג[/b]")-נכתב על ידי פלג
בינתיים, כולם התפלגו להם. נדובי, סליחה, מר פטישן. ליאורוס שהפך לאחד ממפקחי סנוודא. פלג , שכלוא לו בכלא סנוודא, בתא הנידח והעגום ביותר. ואיך אפשר לשכוח את סזורב, שמנסה להשתלט על הגמהמינא לבדו. וכמעט שכחנו את קיסינו, השורר לו בממלכת סנוודא, ולא יודע מה לעשות.
נדובי גידל לעצמו זיהות חדשה בשם מר פטישן. כעת הוא רק מסתובב, בתקווה שימצא את כלא סנוודא. הוא מחפש ומחפש, עד שרואה את ליאור, הולך לצד לאנס. נדובי משקיף על ליאור ולאנס, הוא רואה שלאנס, מציג אותו בפני מישהו, הוא לא רואה בדיוק מי הבן- אדם, אבל הוא מבחין שיש לו חולצה כחולה.
"מי זה יכול להיות, ולמה ליאור מסתובב עם לאנס, מה?- הוא שתה וודקה או משהו?" חושב נדובי לעצמו. "טוב, נברר את זה אחר- כך, עכשיו צריך למצוא את כלא סנוודא". לא עברו כמה דקות, והוא מבחין בחברו הטוב, אם לא זה קיסינו המהולל שמסתובב בממלכת סנוודא. "היי, קיסינו!" צועק נדובי. "היי, ר..ראש פטיש.." מגמגם קיסינו לעצמו. "אני מכיר אותך?" הוא שואל. 'הא! וואלה! שכחתי שפיתחתי לעצמי זהות חדשה, אני צריך להתרגל אל זה' חושב לעצמו קיסינו. "לא, התבלבתי עם מישהו אחר.." ענה לא נדובי. "אז איך זה שאתה קראת בשמי?" שאל אותו במיסתוריות קיסינו. "אני קראתי בשמך?! מה פתאום!"
אמר בהיסוס נדובי, וקיסינו מרוב טיפשותו, שכח. נדובי ברח משם כמו הרוח, עד שהוא נעצר לפני דלת ענקית, ומעליה שלט: "כלא סנוודא לתושבים ספאמרים שחטפו סוג של באן בלבד ע"ש של עמידן צ'יבומרבא". "טוב, זה בטח זה" אמר ונכנס נדובי. נדובי חיפש בכל תא, וראה סוגים שונים של תושבים, עד שהגיע לתא האחרון והנידח ביותר: התא של פלג. "פלג! פלג! קום!" צרח נדובי, וניסה להעיר את פלג. אך פלג לא קם. "מי אתה? ראש פטיש?! מואהאהאהאה!" נשמע קול צחוק זדוני מהאפלה. "אני, המנקה פה.." אמר נדובי בקול של בחורה. "ומה המסכה שעל ראשך?" שאל הקול וחשף את עצמו, עם לא אחר זה היה לאנס. "היום פורים, לא?" שאל נדובי ובלע רוק. "הא! וואלה נכון!" אמר לאנס. "נראה לך?! הינה באן בשבילך!" צעק לאנס וירה בטיל באן IP. "זה נגמר" אמר לאנס. עכשיו נראה מי מתחת למסכה...
פלג והפרקים הקצרים שלו XD
תמשיך..
פרק 14: נכתב על ידי ליאור
נדובי שהיה רגיל לאימונים עם ליאור ידע להתגונן מבני IP, אבל לבאני הIP של סנוודא היו קטלניים יותר היה בהם "עידניות"
"נמאס לי!" קרא פלג בבןוז לעבר לאנס וירק עליו, לאנס תקף בטפשות את פלג אך פגע בדלת שהתנפצה.
"עכשיו אני חופשי!" קרא פלג. "הגיע הזמן להראות לך מה שווה ממלכת הגמינא" קרא פלג וזינק לעבר לאנס, אך באן IP חיסל את פלג. "כעת, כששניכם מחוסלים אף אחד לא יכול לנ..." קרא לאנס ולפתע התמוטט.
זה היה ליאורוס ששבר לו כוס/כוס על הראש. לאנס נפל ומת "בואו חבר'ה" קרא ליאור בעודו גורר את שתי חבריו.
בחוץ חיכה לו רד גרודון המגניב עם הג'יפ שלו כולם עלו ונסעו. הם הגיעו למג'סמא, והיו קרובים יותר להגמינא. "כעת אנחנו קרובים יותר הביתה" קרא ליאור. "למען האמת לא ממש" קרא רד גרודון.
ועשרות חילים הקיפו את החבורה. "אני מרגל של חן המאסטר והוא אמר לי להביא אתכם לכאן"
"אתה גמורים"