-
[QUOTE=Guille;837669]פגיעה בתשתיות זה לא סוף העולם וזה סך הכל לכמה שניות זה תופעה טיבעית שקוראת בכל 100 שנים (אמרת בעצמך) אז אין מה לדאוג
מה שמדאיג אותי זאת רעידת האדמה שתהייה בישראל אומרים שהיא תהייה חזקה מעניין כמה הבניין שלי חזק
אם זה קרה ב1859 אז מה הבעיה?[/QUOTE]
על מה לעזאל אתה מדבר פגיעה בתשתיות זה הרבה יותר מכמה שניות למדינה יכול לקחת[COLOR="Red"]שנים להשתקם מהרס כזה[/COLOR]נגיד מנילת פצצת אטום מתים מאה אלף איש מהרס התשתיות נהרגים מאאתים אלף איש
-
אתם בכלל סתם דואגים סך הכל יהיה זוהר בשמיים כמו בקוטב לכמה דקות זאת תופעת טבע לא יהרוג אף אחד
גורדון ואתה ממש יודע הכל תהיה אופטימי
למה הדברים האלה לא יכולים לקרות בשבוע הבא ככה זה פשוט יעבור כמו כל האגדות האחרות (יום השטן , חור שחור , באג 2000)
-
[QUOTE=Guille;837692]אתם בכלל סתם דואגים סך הכל יהיה זוהר בשמיים כמו בקוטב לכמה דקות זאת תופעת טבע לא יהרוג אף אחד
גורדון ואתה ממש יודע הכל תהיה אופטימי
למה הדברים האלה לא יכולים לקרות בשבוע הבא ככה זה פשוט יעבור כמו כל האגדות האחרות (יום השטן , חור שחור , באג 2000)[/QUOTE]
את החרא שהיה עד עכשיו אנשים סתם המציאו,כאן מדענים בדקו...,
-
אני ראיתי את הסרט "2012" ובאמת פחדתי, זה היה באמת מפחיד כל מה שקרה שם, נקווה שזה לא אמיתי ושהכל המצאות.
-
כן ואת החור השחור גם מדענים בדקו
-
תראו אתם יכולים להאמין ואתם יכולים להגיד שזה שטויות
אני לא כתבתי את זה
אני רק הבאתי את המידע..
-
קיצר אם נמות זה יקרה בשנייה אז לא נורא נחייה רגיל אם זה יקרה זה פשוט יקרה אם לא יקרה אז לא יקרה
-
[QUOTE=Guille;837709]כן ואת החור השחור גם מדענים בדקו[/QUOTE]
כן אני זוכר את היום הזה,המון ילדים בכיתה שלי אמרו שהיום הם ימותו,והם התחילו לספור כמה דקות נותרו להם לחיות XD,בכל מקרה זה היה בשביל המדע אז זה טוב,וגם פרסמו בכמה עיתונים שיש מדענים שאמרו שזה סתם חירטוטים.
-
[b]אולי תהיה הפרעה מגנטית אבל אני לא מאמין שזה "ישתק את הכדור" -.-[/b]
[b]סתם כל הזמן מדענים מחפשים אסונות...[/b]
[b]גם אמרו ש-2012 מוכח מדעית -.- שטויות במיץ...[/b]
[b]דרך אגב- לגבי רעידת האדמה בישראל-[/b]
[b]זה באמת מפחיד. בביניין הכנסת מצאו המון סדקים שהלכו וגדלו, וגם בהרבה בתים (כולל הבית שלי) התחילו להיווצר סדקים... רציני, ראיתי פאום סדק ענק לאורך הקיר שלי והוא נשאר שם עד ששיפצו את הבית שלנו...[/b]
-
תראו תמיד יש אגדה של סוף העולם נראה לך שבימי הביניים ובעת העתיקה לא הייתה אגדה כל 3 שנים?
רעידת אדה זה דבר מפחיד כי זה אמיתי 100% עלול לקרות כל רגע ואפשר להיתכונן לזה ולשרוד זה לא ממש נדיר בזה אבל אפשר להיות אחד מתוך ה1000 שמת...
-
[QUOTE=BrakeTime lior;837733][b]אולי תהיה הפרעה מגנטית אבל אני לא מאמין שזה "ישתק את הכדור" -.-[/b]
[b]סתם כל הזמן מדענים מחפשים אסונות...[/b]
[b]גם אמרו ש-2012 מוכח מדעית -.- שטויות במיץ...[/b]
[b]דרך אגב- לגבי רעידת האדמה בישראל-[/b]
[b]זה באמת מפחיד. בביניין הכנסת מצאו המון סדקים שהלכו וגדלו, וגם בהרבה בתים (כולל הבית שלי) התחילו להיווצר סדקים... רציני, ראיתי פאום סדק ענק לאורך הקיר שלי והוא נשאר שם עד ששיפצו את הבית שלנו...[/b][/QUOTE]
2012 לא היה מוכח מדעית,לא תועד שום כוכב אשר היה במסלול התנגשות עם כדור-הארץ...
עריכה:2012 זה סרט נחמד,אבל היום שאחרי מחר יותר יפה לדעתי...
-
-
שנתיים לכוכבים בחלל זה ממש קצת זמן אם משהו עומד להיתנגש בכדור הארץ נדע על זה 50 שנה לפני
-
מפחיד :s
איך בחיים לא שמעתי על הפיצוץ של השמש שקרה לפני 100 שנים?
-
גם אם משהו יפגע, אני חושב שהחלק של אמריקה יפגע יותר .אנחנו במין אמצע העולם כזה
אז הסיכויים שלנו הם פחות מקלושים.