-
[SIZE=2][COLOR=#696969]כינוי: [/COLOR][/SIZE][URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=3005"][COLOR=#00CCDB]Golden Boy[/COLOR][/URL]
[SIZE=2][COLOR=#696969]שם פרטי:לאון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]ימים נוחים:בשבועים הקרובים כל יום נוח לי אחרי זה אני העדכן[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]הערות:בהצלחה לכולם
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
-
כינוי:
Dark~Crocodile
שם פרטי:טל
ימים נוחים:כל יום חוץ משישי
הערות/הארות/הצעות/תלונות/אחר:אין
-
[SIZE=2][COLOR=#696969]כינוי: SysTem
שם פרטי: שחר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]ימים נוחים: כרגע הכל.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]הערות/הארות/הצעות/תלונות/אחר: אחלה רעיון דניס.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
-
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]כינוי:zoro[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]שם פרטי:תומר[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]ימים נוחים:שני,רביעי,חמישי,שבת[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=darkgreen][SIZE=2][COLOR=dimgray]הערות/הארות/הצעות/תלונות/אחר:אין[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
רשום, כשיהיו יותר מ15 רשומים נתחיל
-
כינוי:אני בובי בוטן כן
שם פרטי:תומר
ימים נוחים:כל הימים משעה 16:00 עד 20:00
הערות/הארות/הצעות/תלונות/אחר:אני אולי ישתתף
-
-
כינוי: barfon2
שם פרטי: בר
ימים נוחים: שני רביעי שישי ושבת
הערות/הארות/הצעות/תלונות/אחר: אין :)
-
-
כינוי:yuval2132131
שם פרטי:יובל
ימים נוחים: כמעט כל יום חוץ משלישי
הערות/הארות/הצעות/תלונות/אחר:אין
-
רשום, בקרוב נתחיל..
[B][U][COLOR=red]*אפשר להרשם בכל שלבי התחרות, ההרשמה נשארת פתוחה*[/COLOR][/U][/B]
-
כינוי: FakeBoy
שם פרטי: דביר
ימים נוחים: כולם חוץ מיום רביעי, ושבת ושיש כי אני דתי. (וכל יום רק מהשעה 3 בערך)
הערות/הארות/הצעות/תלונות/אחר: אהבתי מאוד את הרעיון, אני לא כל כך מבין בפורום ירוק, אבל גם באחד נגד מאה יש כאלה שלא מבינים...
-
רשום, אל תדאג, אני לא אעשה משבת..
ויש לך את האינטרנט, אתה יכול למצוא בו את כל התשובות