אני הפעלתי את זה על האימולטור ועובד פיקס.
יש שם מלא דברים שתרגמו.
תרגמו את כל הדברים כמעט למעט חלק מהדיבורים.
Printable View
אני הפעלתי את זה על האימולטור ועובד פיקס.
יש שם מלא דברים שתרגמו.
תרגמו את כל הדברים כמעט למעט חלק מהדיבורים.
שנייה כמעט הכול תורגם?
[QUOTE=X_David;853144]שנייה כמעט הכול תורגם?[/QUOTE]
חוץ מהדיבורים.
איזה אמולטור אתה משתמש? האם אתה יכול להביא לי קישור להורדה? הקישורים באתר לא עובדים.
[QUOTE=popolp;853191]איזה אמולטור אתה משתמש? האם אתה יכול להביא לי קישור להורדה? הקישורים באתר לא עובדים.[/QUOTE]
תשתמש באמולטור DeSmuME הנה לינק לעמוד הורדה:
[url]http://desmume.org/download[/url]
המשחקים עובדים נהדר איתו, ללא שום תקלות, ללא בעיות. עובדים מושלם. רק מהירות במשחק לא גבוהה כמו בNO$GBA אבל מהירות טובה יחסית.
[quote=Inuzuka Kiba;853093]שוב: תפעיל את זה על האימולטור ותביא תומנות ...[/quote]
...
זה נשמע בדיוק כמו הגרסא שבנעוץ..
[QUOTE=Inuzuka Kiba;855143]...
זה נשמע בדיוק כמו הגרסא שבנעוץ..[/QUOTE]
ממש לא.
תנסה ותראה את ההבדל.
למה אתם לא מוכנים להביא תמונות? X:
זה עובד טוב! שווה להורדיq!!
רגע זה פאץ זה הופך את מה שיש לי לאנגלית או שאני צריך להתחיל הכל מההתחלה? (אני אחרי הליגה)
[QUOTE=Guille;855909]רגע זה פאץ זה הופך את מה שיש לי לאנגלית או שאני צריך להתחיל הכל מההתחלה? (אני אחרי הליגה)[/QUOTE]
אני לקחתי את השמירה שלי.
פשוט צריך לשנות את השם של המשחק.
רגע יש לי שאלה - כל הפוקימונים מתורגמים ? כל המתקפות? החפצים? ולגבי הדיבורים - אפשר לומר שרבע מהם תורגמו ?
ועוד שאלה - אם אני אף פעם לא שיחקתי בלבן\שחור ככה שאין לי בעיה לגבי שמירה חדשה - להוריץ את זה ולהפעיל באימולטור ? או צריך להוריד קובץ אחר ולפצ'פץ'?
[QUOTE=tomkane;856341]רגע יש לי שאלה - כל הפוקימונים מתורגמים ? כל המתקפות? החפצים? ולגבי הדיבורים - אפשר לומר שרבע מהם תורגמו ?
ועוד שאלה - אם אני אף פעם לא שיחקתי בלבן\שחור ככה שאין לי בעיה לגבי שמירה חדשה - להוריץ את זה ולהפעיל באימולטור ? או צריך להוריד קובץ אחר ולפצ'פץ'?[/QUOTE]
זה לא מתורגם 100 אחוז ויש טעויות קטנות פה ושם. אבל זה שווה להורדה. רק תפעיל את המשחק באמולטור. לא צריך לפצ'פץ' שום דבר כי המשחקים כבר מפוצ'פצ'ים.
אני משחק בds וזה עובד מצויין
זה עובד גם בno$gba ?