[QUOTE=guylamed;856140]כנ"ל[/QUOTE]
אולי אתה לומד איתי בבצפר...
ואחי מור תאמת אם מה שסיפרת נכון אתה יכול להתלונן במשטרה...
זה מה שאני הייתי עושה
Printable View
[QUOTE=guylamed;856140]כנ"ל[/QUOTE]
אולי אתה לומד איתי בבצפר...
זה מה שאני הייתי עושה
[QUOTE=yuval2132131;856125]זה נשמע כמו הילדים האלה שזורקים על המורה נייר מול הפרצוף והיא מוציאה אותם והם אומרים "מה עשיתי??"
אצלנו 3/4 מהכיתה כאלה...[/QUOTE]
אני לא כזה O:
אם אני עושה משהו אני מודה, אני לא פחדן
בשיעור הראשון שלי איתו (כיתה ז') הוא אמר לי שהוא שם עליי עין וכדאי שאני אזהר (אני עדיין לא יודע מה אני עשיתי)
שנה שעברה הוא לא לימד אותי, והשנה כן והוא עוד זוכר לי את המשהו הזה
הוא תמיד מנסה לעצבן אותי
[QUOTE=shubi dubi;856150]אני לא כזה O:
אם אני עושה משהו אני מודה, אני לא פחדן
בשיעור הראשון שלי איתו (כיתה ז') הוא אמר לי שהוא שם עליי עין וכדאי שאני אזהר (אני עדיין לא יודע מה אני עשיתי)
שנה שעברה הוא לא לימד אותי, והשנה כן והוא עוד זוכר לי את המשהו הזה
הוא תמיד מנסה לעצבן אותי[/QUOTE]
אמרתי שזה נשמע
ויש מורים כאלה.. כמו המורה שלי שנה שעברה בערבית (השנה זאת אותה מורה) אני כל הזמן הברזתי אז היא ממש שנאה אותי...וגם לא הייתי מכין שיעורים
השנה אני לא מכין אבל אני אומר לה שהכנתי אז היא לא שונאת אותי...
כל מקצוע שהוא לא כימיה, ביולוגיה, פיזיקה או היסטוריה.
[quote=yuval2132131;856148]אולי אתה לומד איתי בבצפר...
זה מה שאני הייתי עושה[/quote]
לאאא חחחח אל תחשוב על זה ככה, הוא נשוי אם 2 ילדים הוא פשוט הרים לי תראש ויצא שהוא ליטף אותו כזה בטעות+זה שהוא [B]מדבר[/B] כמו הומו זה היה נראה כזה אבל בדוגרי שמכירים אותוו הוא לא הכי גרועה המורה לאנגלית שונאתת אותי ממש ותאמינו או לא אני אצלה בהקבצה A
[QUOTE=mor15;856160]לאאא חחחח אל תחשוב על זה ככה, הוא נשוי אם 2 ילדים הוא פשוט הרים לי תראש ויצא שהוא ליטף אותו כזה בטעות+זה שהוא [B]מדבר[/B] כמו הומו זה היה נראה כזה אבל בדוגרי שמכירים אותוו הוא לא הכי גרועה המורה לאנגלית שונאתת אותי ממש ותאמינו או לא אני אצלה בהקבצה A[/QUOTE]
אהה אמרת ליטף.... ואחי לך תדע יכול להיות שהוא גם וגם (יש דבר כזה זה בי סקסואל)
ואצלי אנגלית זה שפת אם אז המורה שמה לב שאני טוב ושאני יודע אנגלית מושלם אז היא אוהבת אותי אני בהקבצה A ולא רציתי להיות בA+ כי הם מתקדמים מהר ואני לא יספיק את הקצב...
אה ואחי המורה שלך מזכיר מורה שלי של ספורט בכיתה ז' הוא רק לימד אותנו כדורעף (ספורט בעיקר של בנות) ופעם אחת (נשבע לכם) הוא לבש חולצה של יובל המבולבל חחח
חחח יואו אחי אז אתה חייב להיות עם המורה שלנו לספורט אחלה של מורה נשבע לךךךך אבל שמעעע אחי כדורעף זה רק נראה לך ספורט של בנות למרות שאני גרוע בו אני אוהב לשחק עם חברים ככה בשביל הכיף וזה ספורט של בנים גם.
למרות שכן בד"כ זה ספורט של בנות ואצלנו תמיד עושים אותו לבנות ובאמצע שיעור ספורטט שלנו אני וחברים מתפלחים ומשחקים כדורעף עם הבנות חחח
יובל אמרתי לך כבר איפה אני לומד...
[QUOTE=mor15;856187]חחח יואו אחי אז אתה חייב להיות עם המורה שלנו לספורט אחלה של מורה נשבע לךךךך אבל שמעעע אחי כדורעף זה רק נראה לך ספורט של בנות למרות שאני גרוע בו אני אוהב לשחק עם חברים ככה בשביל הכיף וזה ספורט של בנים גם.
למרות שכן בד"כ זה ספורט של בנות ואצלנו תמיד עושים אותו לבנות ובאמצע שיעור ספורטט שלנו אני וחברים מתפלחים ומשחקים כדורעף עם הבנות חחח[/QUOTE]
אצלנו כל שנה החליפו מורה שנה שעברה המורה שלנו רק משחקים השנה יש לנו את המורה הכי גרוע...
הוא כבר עשה לנו 1000 ובהמשך השנה נדמה לי הוא עושה לנו איזה 10 2000
אנגלית.
[quote=mor15;856139]ספרות ואנגלת
באנגלית הזמן לא זז ובספרות טוב עדיף שלא נדבר מבט אחד על המורה שלנו אומר הכל הוא פשוט גיי כזה(למרות שהוא נשוי אני די בטוח) עד שיום אחד כזה ישנתי והא אמר לי קום וליטף לי כזה תראש חטפתי עצבים של החיים העפתי תשולחן כזה ויצאתי החוצה חחח[/quote]
חחחח
אתמול אני נירדמתי בספרות והמורה שאלה אותי אם הסיפורים שלה עד כדי כך משעממים, אז אמרתי לה כן ואז היא אמרה לי שאני לעוף מכיתה ואז אמרתי לה שבני אדם לא יכולים לעוף ואז היא קראה למחנך שלי.
תודו שזה סיפור יפה:wink:
[QUOTE=zoro;856214]חחחח
אתמול אני נירדמתי בספרות והמורה שאלה אותי אם הסיפורים שלה עד כדי כך משעממים, אז אמרתי לה כן ואז היא אמרה לי שאני לעוף מכיתה ואז אמרתי לה שבני אדם לא יכולים לעוף ואז היא קראה למחנך שלי.
תודו שזה סיפור יפה:wink:[/QUOTE]
חח טוב
אנגלית המורה פשוט מעצבנת
תנ"ך.
וכן, אני יהודי :tiresome:
התלבטות קשה בין היסטוריה למתמטיקה...נראה לי אני אלך על מתמטיקה