-
שם במשחק :אלינה אניקאו
כינוי בפורום :Spamer Girl
רקע :"אני שונאת את אבא שלי " אמרתי בליבי ."למה הוא לא יכל לעשות איזה בן ,למה הוא חייב להיות גאון ,
אני שונאת אותו.אני לא אוהבת אותו ,שונאים אותי בתיכון רק בגללו . כל החיים שלי צחקו עליי שאני חנונית
בגללו" אמרתי לעצמי בשקט ,בוכה ומחכה להירדם .יום אחרי זה,החלטתי...השארתי פתק לאימא ." אימא,אני מצטערת נורא,אני עוזבת את הבית.החיים שלי נהרסו ממתי שנולדתי,אני מצטערת..." שמתי את הפתק בשולחן הסלון וברחתי."מה זה?" אני אומרת לעצמי ,רואה משהו שחור עם זנב. וזה מתקרב אליי "זה פנתר שחור" הוא יהרוג אותי ! . ברחתי,אבל נפלתי,הוא תפס אותי ,למזלי היה שם צייד .הוא תקע חץ בוער בזנבו וברח. הפנתר סבל ,אבל גיליתי כוח מסתורי ,פתאום כשבכיתי על המסכן ,דמעותיי תמרנו עליו .שלטתי במי הגוף שלי , והצלחתי להציל אותו,מאז,הוא הפנתר שלי ומגן עליו מכל דבר.
כוח שנוא :חשמל
חיה אהובה :פנתר
כוח : X
נשק : X
ציוד : X
מקווה שהרקע בסדר
-
וואו בר , הרשמת אותי , לא ציפיתי ..
רשומה , עוד אחד ומתחילים .
-
[QUOTE=UknowName;860454]וואו בר , הרשמת אותי , לא ציפיתי ..
רשומה , עוד אחד ומתחילים .[/QUOTE]
תודה,אני משקיעה ברקעים שלי
-
[B]שם במשחק : שחר
כינוי בפורום : SysTem[/B]
[B]רקע : שחר , הוא ילד בן 15 אינו זוכר שום דבר על עברו כמעט אך יש לו חלומות מאוד מוזרים ולפעמים אפילו חשב שהם באמת התרחשו בעבר , אך עדיין ניסה להתכחש אליהם ולנסות לשכוך אותם אבל זה חזר יום יום.[/B]
[B]הפעמון מצלצל חוזרים ללימודים פוגשים את החברים , החברות ומתחילים ללמוד , עד היום שחר חשב שהוא ילד נורמלי ורגיל כמו כולם שמתקבל בחברה , ביום הולדתו ה16 התחיל להרגיש דברים מוזרים ביותר בגוף שלו , זה כאילו הוא התבגר תוך כמה שניות ומרגיש דיי מוזר , כמה ימים לאחר מכן בסיום יום לימודים הוא התחיל להרגיש מאוד צמא , אבל ממש צמא וגמר בקבוק של 3 ליטר בבת אחת ואז הוא התחיל לדאוג , כשהוא חזר הביתה גילה שיש שריפה אדירה בבית ממול , משום מקום הייתה לו הרגשה שיש משהו תקועה בבניין וזקוק לעזרה , זה היה נראה כאילו נוא נמשך לשם משום מקום , הוא נכנס לבניין והוא כאילו לא הרגיש את השרפות ממש , הוא ראה ילדה קטנה בוכה ומזיע כולה , הוא קופץ לעברה ועוטף אותה בידיו , כאשר הוא הביט בחלון ורואה את האמבולנס , משטרה ומכבי אש מגיעים למקום ויש התקהלות דיי גדולה , כשהוא לא הבחין שאחד הקורות נשרפה ועומדת ליפול עליהם , הוא אינו ידע מה לעשות והקורה נפלה לו לידיים והו אחשב שהוא עומד להשרף אך הידיים שלו לא היו חמות ולא נשרפו בכלל , ולהפך זה נראה שהקורה עומדת להכבות , שחר לקח יוזמה העיף את הקורה בידו ושם את הילדה הקטנה על קטפיו ויחד הם יצאו מן הבניין , הוא הניח את הילדה הקטנה מחוץ לבית וההורים שלה באו לחבקה , הם לא הספיקו להודות לשחר כי הוא ברח לביתו בדרך הוא נפל על הרצפה מסתכל לעצמו בידיים וצועק צעקה שלא יודע מי זה הבחור הזה , כאשר הרגיש הרגשה מוזרה והוא קיבל פלאשבק מן העבר והוא נפל על הרצפה והתעלף.[/B]
[B]כוח שנוא : אופל[/B]
[B]חיה אהובה : יגואר[/B]
[B]מין : זכר[/B]
[B]כוח : X[/B]
[B]נשק : X[/B]
[B]ציוד : X[/B]
-
[QUOTE=SysTem;860465]
בלהבלהבלה
[/QUOTE]
רשום שחר יופי של רקע , בעוד מספר דקות תפורסם התחלה של כל אחד מכם בהודעה הרביעית ..
אפרסם בנו"ד שההתחלה נחשפה :)
-
X לא משנה חבר שלי כבר נרשם... :(
-
לוקאס מה אתה עושה כבר נרשמת Xd
ההתחלה פורסמה בהודעה הרביעית בעמוד הראשון ..
-
[QUOTE=UknowName;860574]לוקאס מה אתה עושה כבר נרשמת Xd
ההתחלה פורסמה בהודעה הרביעית בעמוד הראשון ..[/QUOTE]
סליחה חבר שלי (הדביל) לא אומר לי דברים
[QUOTE]לוקאס
היום השני ללימודים , כבר רגיל לקום מוקדם .. אמך כבר במרפאה ואביך מעיר אותך
כמו בכל בוקר של לימודים "לוקאס רד לאכול ארוחת בוקר" הוא אומר ואתה פותח את עיניך ,
רואה את אביך מסתכל במראה שבחדר שלך , לבוש בחליפת העבודה שלו "בתור עורך דין אני חייב
להגיד לך שאם תמשיך ככה עוד יטבעו אותך" הוא אומר ומצחקק .. אתה שוטף את הפנים שלך
ויושב לאכול את ארוחת הבוקר "שאתה מסיים תעלה להתלבש ולך לבצפר השארתי לך כסף לאוטובוס..
לא אספיק לקחת אותך , יום טוב" אומר אביך ויוצא מהבית[/QUOTE]
"לא נורא אבא" אני גומר בתאבון את ארוחת הבוקר שנתנו לי ועולה לחדרי להתארגן מיד לאחר שלבשתי את בגדי וסידרתי את שערי אני יוצא לדרך
-
[QUOTE=UknowName;857405][center][SIZE="3"][I]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
שוב מתעוררת מעצבים מהנהמות של הפנתר שלך , אבל זה הזמן לקום , במקום תרנגולת .. זהו פנתר
שמשמש לך לשעון מעורר , היום השני ללימודים את שוטפת את פנייך ומתיישבת בשולחן שבחצר , אוכלת את
ארוחת הבוקר ובלי חשק בכלל ללכת לבית הספר 'עוד יום מעצבן זה הולך להיות ?' את חושבת לעצמך
ומנסה לתאר איך יראה היום שלך ..
[/COLOR]
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"ארג, ממש לא בא לי ללכת היום לבית ספר " אני אומרת לפנתר שלי ,בעודי מלטפת
אותי בעדינות כדי שלא יבהל.
"פנטרוס (השם של הפנתר) אני הולכת עכשיו מתוק שלי ,חבל
שאני לא יכולה להביא אותך ,אם אתה רואה צייד תתחבא במערה שמצאנו "
אני אומרת לו ,מלטפת בעדינות ואומרת "ביי"
-
[quote=UknowName;857405][CENTER][SIZE=3][I]שמור לפרטים נוספים[/I][/SIZE]
[B][SIZE=3]התחלה לכולם[/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=green][SIZE=3][U]אדם[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]היום השני ללימודים , אתה נמצא אצל חברך הטוב ניב , שמארח אותך בביתו עד שתמצא את הוריך האמיתיים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]יש לו דירה משלו אז זה לא כל כך אכפת לו שאתה יושן בחדר ליידו , על הספה . אתה קם לשטוף את הפנים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ושומע שניב מתקלח , מחכה בחוץ והוא יוצא עם חיוך "בוקר טוב , זה היום השני ללימודים .. אני הולך להתלבש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ולהכין ארוחת בוקר , כנס להתקלח" הוא אומר , אתה יוצא מהמקלחת נקי ומצוחצח , מריח את ריח ארוחת הבוקר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"מה מתוכנן לנו להיום ?" הוא שואל אותך .[/COLOR][/B]
[/quote]
"האמת אני לא כל כך יודע,אני חושב שנילך לבצפר ונראה מה יתפתח משם" אגיד בחיוך
"מה יש לך תוכניות להיום?" אשאל
-
[quote=UknowName;857405][CENTER][B][COLOR=deepskyblue][/COLOR][/B]
[/CENTER]
[B][COLOR=red][SIZE=3][U]שחר[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"זהו , אתה שלי עכשיו !" אומרת הילדה ויוצרת דרקון קרח מגבישי הקרח שלה , גבישי הקרח מכוונים ישר לפנים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שלך ו..אתה קם בבהלה מהחלום המוזר ..הבוקר השני של הלימודים , אתה קם כרגיל עם השעון המעורר , עדיין בהלם מהחלום שחלמת בלילה , הולך לשטוף את הפנים ומופתע לגלות שאין אף אחד בביתך .[/COLOR][/B]
[/quote]
' וואו אני לא יודע מה עובר עליי בזמן האחרון , אבל מה שבטוח אני מרגיש קרבה למים ' שאני שותף את הפנים ויוצא מן המקלחת שהמגבת בידי ואני מנגב איתה את פני יהרטובות , ' אין אף אחד בבית אה? , וואי מה השעה? ' אני אומר לעצמי ורץ לגלות מה השעה , ' וואי אני כנראה נרדמתי מלא זמן כבר זמן של בית ספר , כנראה הרגשתי לא טוב או משהו ' שאני נוגע אם היד במצח וממחפש מדום בחדר של הוריי
-
[B]יש שתי מקומות אחרונים תוכלו להמליץ לחברים להירשם
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]לוקאס[/U][/SIZE]
אתה מסדר את שיערך , מתלבש בתלבושת בית הספר , מסיים לאכול את ארוחת הבוקר ,
ויוצא לבית הספר , האוטובוס מיד מגיע ואוסף אותך , אתה מגיע מוקדם ויש לך זמן לטייל קצת ,
אתה לא חושב פעמיים ומחפש חברים "היי לוקאס" אתה שומע קול מוכר ומסתובב ..
זהו חברך לכיתה , ניב "מה שלומך ?" הוא שואל .
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]שחר[/U][/SIZE]
עדיין מבולבל מהחלום וההרגשה שאתה מרגיש שאתה נוגע במים , כל כך נסער שאתה ער ואין אף אחד בבית
אבל להפתעתך השעה 7:00 , בידיוק השעה בה אתה קם לבצפר , אבל בד"כ אתה רגיל לקבל את ארוחת
הבוקר מאימך , הפעם אימך לא בבית 'באסה להיות בן יחיד' אתה חושב לעצמך ..
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]אלינה[/U][/SIZE]
*את גרה בבקתה באמצע היער מכיוון שעזבת את ביתך
--
פנטרוס מילל מעט , זנבו מזדקר והוא יוצא לטיול קטנטן ביער , את רואה שהשעה 7:30
כאשר את צריכה להגיע בעוד חצי שעה לבית הספר , מסיימת לאכול את ארוחת הבוקר ובמהרה
מתארגנת לבצפר ,את מגיעה לבית הספר יחסית מוקדם ויש לך זמן לטייל קצת ,
את לא חושבת פעמיים ומחפשת חברים "היי אלינה" את שומעת קול מוכר ומסתובבת ..
זוהי חברתך לכיתה , ג'וליה "מה שלומך ?" היא שואלת .
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]אדם[/U][/SIZE]
"לא אין לי תוכניות , אני מקווה שהיום נוכל למצוא עוד רמזים"
הוא אומר ושניכם אוכלים את ארוחת הבוקר וצועדים לכיוון בית הספר ,
"תגיד אדם" אומר ניב "איך גילית שההורים שלך הם לא באמת ההורים שלך ?" הוא שואל
וקצת נבוך מהשאלה מכיוון שזה לא כ"כ עניינו ..
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=UknowName;860626]
[B][COLOR=red][SIZE=3][U]שחר[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]עדיין מבולבל מהחלום וההרגשה שאתה מרגיש שאתה נוגע במים , כל כך נסער שאתה ער ואין אף אחד בבית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אבל להפתעתך השעה 7:00 , בידיוק השעה בה אתה קם לבצפר , אבל בד"כ אתה רגיל לקבל את ארוחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הבוקר מאימך , הפעם אימך לא בבית 'באסה להיות בן יחיד' אתה חושב לעצמך ..[/COLOR][/B]
[/quote]
' אני רעב , איני יכול ללכת ככה לבית ספר יש ל יזמן נעשה ארוחה מהירה ' אני חושב לעצמי וניגש למקרר כדי להכין איזה ארוחה טובה לפני הבית ספר.
-
[QUOTE=UknowName;860626][B]יש
--
פנטרוס מילל מעט , זנבו מזדקר והוא יוצא לטיול קטנטן ביער , את רואה שהשעה 7:30
כאשר את צריכה להגיע בעוד חצי שעה לבית הספר , מסיימת לאכול את ארוחת הבוקר ובמהרה
מתארגנת לבצפר ,את מגיעה לבית הספר יחסית מוקדם ויש לך זמן לטייל קצת ,
את לא חושבת פעמיים ומחפשת חברים "היי אלינה" את שומעת קול מוכר ומסתובבת ..
זוהי חברתך לכיתה , ג'וליה "מה שלומך ?" היא שואלת .
[/COLOR]
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני יודעת,אמרתי שאנחנו מצאנו מערה ביער.
אני שותה מהמים שלי .
-
[quote=UknowName;860626][B]יש שתי מקומות אחרונים תוכלו להמליץ לחברים להירשם[/B]
[B][COLOR=green][SIZE=3][U]אדם[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"לא אין לי תוכניות , אני מקווה שהיום נוכל למצוא עוד רמזים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הוא אומר ושניכם אוכלים את ארוחת הבוקר וצועדים לכיוון בית הספר ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"תגיד אדם" אומר ניב "איך גילית שההורים שלך הם לא באמת ההורים שלך ?" הוא שואל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]וקצת נבוך מהשאלה מכיוון שזה לא כ"כ עניינו ..[/COLOR][/B]
[/quote]
"שמעתי ילדים בבצפר מתלחששים עלזה שאני מאומץ אז רציתי לבדוק אם זה נכון,ואני לא יכלתי לעזוב את זה במנוחה אז הלכתי להורים שלי וסיפרתי להם והם אמרו שאני באמת מאומץ...בגלל זה אני רוצה לגלות מי ההורים האמיתיים שלי הבנת? אגיד בחיוך