אלכס לעשות את התפקיד של המנהל זה לא רק לתת אזהרות ובאנים.
Printable View
אלכס לעשות את התפקיד של המנהל זה לא רק לתת אזהרות ובאנים.
מסכים עם כל מילה! לא כל כך הכרתי את יוסי אבל אני מסכים עם מה שהוא אומר
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;859832]כל מה שעשית זה לדבר בנו"ד עם חברים שלך,זה לא נקרא לפקח...
בכל מקרה,אתה לא תחזור לניהול.[/QUOTE]
רגע, ומתי אתה השקעת? שהבאת ערכת נושא לטלפון? שפירסמת הורדה לפיפא שגם היא לא עובדת?
וואלק אלכס, אתה דוגמה למופת!
כואב לי שישבתי אתך בצוות ההנהלה תאמין לי, בושה!
כבר אנשים התחילו לשלוח לי במסנ אתרים מתחרים רק בשביל שאני אהיה אתם באותו פורום!
אתה הגורם לפירוקו של הפורום הזה!
"מאוחדים נעמוד, מפולגים ניפול".
אני לא הולך לתפוס פה שום עמדה אבל [COLOR=Black][B]אתם[/B][/COLOR] ... בעצם אתקן את עצמי...
אני לא הולך לתפוס פה עמדה אבל [B][COLOR=Black]אנחנו[/COLOR][/B] משפחה ואם נריב בינינו לבין עצמינו, לא נגמור בטוב.
אני חושב שלכל צד יש את האמת שלו וזה לא יפתור דבר אם רק נהפוך את זה לריב מכוער.
שתהיה שבת רגועה ושקטה.
[QUOTE=David Villa;859851]רגע, ומתי אתה השקעת? שהבאת ערכת נושא לטלפון? שפירסמת הורדה לפיפא שגם היא לא עובדת?
וואלק אלכס, אתה דוגמה למופת!
כואב לי שישבתי אתך בצוות ההנהלה תאמין לי, בושה!
כבר אנשים התחילו לשלוח לי במסנ אתרים מתחרים רק בשביל שאני אהיה אתם באותו פורום!
אתה הגורם לפירוקו של הפורום הזה![/QUOTE]
+1234
כדי [B]לנהל[/B] פורום מסויים צריך להשקיע בו, כדי [B]לפקח[/B] על הקהילה צריך להיות חלק ממנה, להיות מחובר אליה..
[QUOTE=guylamed;859865]+1234
כדי [B]לנהל[/B] פורום מסויים צריך להשקיע בו, כדי [B]לפקח[/B] על הקהילה צריך להיות חלק ממנה, להיות מחובר אליה..[/QUOTE]
אתה כזה צודק !
אלכס, מה עוד עשית חוץ מלתת באנים לאורי ונדב ובשנה האחרונה?
לתת באנים לעוד משתמשים ולפרסם כמה הורדות... (בזמן שאני הייתי)
אלכס חוץ מלתת באנים אזהרות וכו', ולפרסם שני נושאים שביום הראשון שלי בפורום השקעתי יותר מהם.(לידע כללי התחלתי להגיב רק אחריי שבוע ם:)
מה עשית בזמן האחרון ? איך אתה יכול לבוא ולהגיד שדודי לא עושה כלום ?הוא פאקינג משקיע ([url]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=28399[/url] ) אתה יודע כמה זמן לוקח לעשות דבר כזה ?אני מניח שכן הריי איך שהו היית צריך להגיע לדרגה הזאת ~
ורק שתדע התפקיד של פקח זה לפקח על המשגיחים לא לפרסם מיליון נושאי ספאם שאף אחד לא צריך (דגש על פורום אוכל ומתכונים/ירוק).
אתם רואים רק את הדברים שאתם רוצים לראות,אני עשית יותר ממה שנראה לכם..
אני אמרתי את דבריי ולא אוסיף עוד.
[QUOTE=the flupy like bananas;859878]אלכס חוץ מלתת באנים אזהרות וכו', ולפרסם שני נושאים שביום הראשון שלי בפורום השקעתי יותר מהם.(לידע כללי התחלתי להגיב רק אחריי שבוע ם:)
מה עשית בזמן האחרון ? איך אתה יכול לבוא ולהגיד שדודי לא עושה כלום ?הוא פאקינג משקיע ([url]http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=28399[/url] ) אתה יודע כמה זמן לוקח לעשות דבר כזה ?אני מניח שכן הריי איך שהו היית צריך להגיע לדרגה הזאת ~
ורק שתדע התפקיד של פקח זה לפקח על המשגיחים לא לפרסם מיליון נושאי ספאם שאף אחד לא צריך (דגש על פורום אוכל ומתכונים/ירוק).[/QUOTE]
לקח לי 3 שעות \:
אין לי כבר מה להגיד, אתם הופכים את הפורום הזה גרוע מרגע לרגע ...
תשימו לב מהרגע שבו דודי היה פקח,הפורום היה בסדר חחח
[QUOTE=the flupy like bananas;859878]אלכס חוץ מלתת באנים אזהרות וכו', ולפרסם שני נושאים שביום הראשון שלי בפורום השקעתי יותר מהם.(לידע כללי התחלתי להגיב רק אחריי שבוע ם:)
ורק שתדע התפקיד של פקח זה לפקח על המשגיחים לא לפרסם מיליון נושאי ספאם שאף אחד לא צריך (דגש על פורום אוכל ומתכונים/ירוק).[/QUOTE]
מחזק את דעתם של דודי ופלופי
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;859887]תשימו לב מהרגע שבו דודי היה פקח,הפורום היה בסדר חחח[/QUOTE]
נכון
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;859887]תשימו לב מהרגע שבו דודי היה פקח,הפורום היה בסדר חחח[/QUOTE]
מהיום שבו אתה עלית לראשי, הפורום הפך לגטו.
דאלכס 100% צודק לא ראיתי בכלל פעילות מצד יוסי הוא לא הראה נוכחות אני לא רואה למה הוא פקח בכלל