-
מעניין מה יקרה אם יורידו אותך (בתיאורייה ) מה תעשה גם תהיה זועם?
אם לא הגיונית אני לא אפרוש בטח אני יראה אבל אם ישימו אותי בניהול אני לא רואה סיבה למה יורידו אותי אני בדרך כלל לא עובר על החוקים
בדרך כלל יש סיבה הגיונית
בכל מקרה אני רואה את הניהול כזכות לא כדבר יקר שאם מאבדים מתים
-
עכשיו כל אחד יגיד שהוא לא יפרוש אבל אף אחד לא יודע מה יקרה באמת חח
מקווה שהם דוברים אמת =0
-
[QUOTE=Guille;860313]מעניין מה יקרה אם יורידו אותך (בתיאורייה ) מה תעשה גם תהיה זועם?[/QUOTE]
אני לוקח את החיים באיזי, לא באתי לפורום בשביל להיות מנהל אלא בשביל להנות ולעזור לפורום.
עונה לך על השאלה?
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;860314]עכשיו כל אחד יגיד שהוא לא יפרוש אבל אף אחד לא יודע מה יקרה באמת חח
מקווה שהם דוברים אמת =0[/QUOTE]
אני גם מקווה.
-
סתכל מה אני אומר,אם יגידו לי נגיד "bw1234 (לדוגמא) מחליף אותך בגלל שהייתה בשירותים (0_0) הייתי מנסה להבין למה אבל אם היו מסבירים גם אם זה לא מוצא חן בעיני אתן לך את התפקיד,התפקיד לא אכפת לי אם לא הייתי משקיע כמו במצע שלי שרשמתי אם אני לא ישקיע יורידו אותי מהניהול,אני רוצה להשקיע בפורום הזה ומקווה שהצליח הבנתה?
-
[QUOTE=OmerFake;860329]סתכל מה אני אומר,אם יגידו לי נגיד "bw1234 (לדוגמא) מחליף אותך בגלל שהייתה בשירותים (0_0) הייתי מנסה להבין למה אבל אם היו מסבירים גם אם זה לא מוצא חן בעיני אתן לך את התפקיד,התפקיד לא אכפת לי אם לא הייתי משקיע כמו במצע שלי שרשמתי אם אני לא ישקיע יורידו אותי מהניהול,אני רוצה להשקיע בפורום הזה ומקווה שהצליח הבנתה?[/QUOTE]
הבנתי.
אני מקווה שגם האחרים כמוך.
-
[QUOTE=OmerFake;860329]סתכל מה אני אומר,אם יגידו לי נגיד "bw1234 (לדוגמא) מחליף אותך בגלל שהייתה בשירותים (0_0) הייתי מנסה להבין למה אבל אם היו מסבירים גם אם זה לא מוצא חן בעיני אתן לך את התפקיד,התפקיד לא אכפת לי אם לא הייתי משקיע כמו במצע שלי שרשמתי אם אני לא ישקיע יורידו אותי מהניהול,אני רוצה להשקיע בפורום הזה ומקווה שהצליח הבנתה?[/QUOTE]
גם אני הייתי פועל ככה אם הייתי מנהל, מקווה שהמנהלים באמת יפעלו כך ולא יפרשו כמו עד היום.
-
ניהול הוא כמו ווינר רק ארוך יותר נותן פריבילגיות לזמן מסוים
אתה רואה מישהו בוכה על הוינר?
אתה רואה ראש ממשלה בוכה ומקלל בגלל שעברו 4 השנים?
-
bw1234 אם אתה רוצה לעזור לי בניהול אז תנסה להיות באחד הדברי םהחדשים אתגר ווינרים.צוות סיקורי מסעדות. מה שנוח לך יותר
-
[QUOTE=OmerFake;860356]bw1234 אם אתה רוצה לעזור לי בניהול אז תנסה להיות באחד הדברי םהחדשים אתגר ווינרים.צוות סיקורי מסעדות. מה שנוח לך יותר[/QUOTE]
נרשמתי, יש לי מלא מסעדות לסקר, אבל אני מחכה שמישהוא ייסקר לפני כ יאני רוצה לראות איך אתה רוצה שהיסוקורים של המסעדות ייראו..
-
בסדר אני ייפתח עוד מעט סיקור אם אתה רוצה לבנתיים תעבוד על אתגר הווינרים
-
[QUOTE=OmerFake;860368]בסדר אני ייפתח עוד מעט סיקור אם אתה רוצה לבנתיים תעבוד על אתגר הווינרים[/QUOTE]
עברתי על זה, אני אכנס לאתגר.
תתכונן בשבוע הבא להפצצה של עשרות סיקורים+מתכונים.
-
חחחח שוב, אני לא פורש כי הורידו אותי, אני פורש כי אלכס הוא האחראי פה.
אני יכול להגיע איתו למצב כזה:
הוא יבקש סליחה, אני אסלח לו ונראה מה יהיה.
יש לי פה הסכם אם אחד השתמשים שאני אלך מפה לזמן מה וכשאחזור אני אנסה להתמודד שוב לניהול.
-
[QUOTE=David Villa;860388]חחחח שוב, אני לא פורש כי הורידו אותי, אני פורש כי אלכס הוא האחראי פה.
אני יכול להגיע איתו למצב כזה:
הוא יבקש סליחה, אני אסלח לו ונראה מה יהיה.
יש לי פה הסכם אם אחד השתמשים שאני אלך מפה לזמן מה וכשאחזור אני אנסה להתמודד שוב לניהול.[/QUOTE]
אני מבין, אבל שים לב לסתירה שאמרת כרגע:
אתה הולך לזמן מה וכשתחזור תנסה להתמודד שוב לניהול...
-
[QUOTE=bw1234;860403]אני מבין, אבל שים לב לסתירה שאמרת כרגע:
אתה הולך לזמן מה וכשתחזור תנסה להתמודד שוב לניהול...[/QUOTE]
אני יודע שסתרתי את עצמי.
אבל עדיין, היו פה אנשים שהלכו, ואפשר להגיד שבחודש האחרון הידרדרתי בפורום.
לא כזה משנה לי באיזה עמדה אני.
-
דודי באמת מה עשית כמנהל לא ראיתי בכלל למה לך מגיע ניהול יותר מאשר ל Bw או אחד אחר