תודה ואתה לא שואל איזה התחלתי אני רוצים לבחור?
ואתה יכול להתחיל לי?
Printable View
תודה ואתה לא שואל איזה התחלתי אני רוצים לבחור?
ואתה יכול להתחיל לי?
[CENTER][COLOR=Red]יוסי:
אתה יוצא לכיוון המעבדה, דופק בדלת ורואה קלף: "האפלה תחזור מהטהרה"
[/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=roi857;862077][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Red]י
ליאור:
הפרופסור נראה די מבולבל ואמר: "בוא איתי", הוא הכניס אותך לביתו אבל לפני זה כשנכנסתם ראית על המשקוף של הדלת קלף עור ישן שרשום עליו בדיו: "האפלה תחזור מהטהרה", אתם נכנסתם הוא שם את ידיו מאחורי הגב והניח את המקל, ואז התחיל לדבר אליך: "אני בימים עברו הייתי גם מאמן פוקימונים, דע לך שזו אחראיות גדולה, במיוחד שעכשיו", "עכשיו..", הוא נראה שקול והחליט לשנות נושא, ואז אמר לך: "אני מקווה שהתסכלת במגזין, באיזה פוקימון אתה מעוניין לבחור?"
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור אלן"אבחר בצ'ימצ'אר בפוקימון התחלתי שלי."
[quote]
יוסי:
אתה יוצא לכיוון המעבדה, דופק בדלת ורואה קלף: "האפלה תחזור מהטהרה"[/quote]
אני נכנס פנימה ושואל את הפרופסור:"פרופסור תגיד מה זה הקלף שיש בכניסה
[CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
מאמן חדש נכנס, הפרופסור אומר לו: "רק רגע", הוא מושיט לך פוקדור ואומר: "בבקשה הפוקדור של צ'ימצ'אר, בהצלחה", לאחר מכן הוא מביא לך 5 פוקדורים ופוקידע, ואז אתה יוצא.
[COLOR=Red]יוסי:
אתה נכנס ורואה שהפרופסור עם מישהו, והפרופסור אומר לך: "רק רגע", הוא מושיט למאמן את הפוקדור ואומר לו: "בבקשה הפוקדור של צ'ימצ'אר, בהצלחה", הוא מביא לו 5 פוקדורים נוספים ופוקידע, המאמן יוצא ואז הוא מתפנה אליך ואומר לך: "גם אני לא מבין כל כך לגבי הקלף, בכל מקרה ראית כבר את המגזין איזה פוקימון תרצה?"
[/COLOR]
[/COLOR][/CENTER]
[quote]
יוסי:
אתה נכנס ורואה שהפרופסור עם מישהו, והפרופסור אומר לך: "רק רגע", הוא מושיט למאמן את הפוקדור ואומר לו: "בבקשה הפוקדור של צ'ימצ'אר, בהצלחה", הוא מביא לו 5 פוקדורים נוספים ופוקידע, המאמן יוצא ואז הוא מתפנה אליך ואומר לך: "גם אני לא מבין כל כך לגבי הקלף, בכל מקרה ראית כבר את המגזין איזה פוקימון תרצה?"[/quote]
אפשר גם צ'ימצ'אר אשאל אותו ואם לא אז אני אבחר בצ'ארמנדר
[quote=roi857;862120][CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
מאמן חדש נכנס, הפרופסור אומר לו: "רק רגע", הוא מושיט לך פוקדור ואומר: "בבקשה הפוקדור של צ'ימצ'אר, בהצלחה", לאחר מכן הוא מביא לך 5 פוקדורים ופוקידע, ואז אתה יוצא.
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני מוציא את צ'ימצ'אר להיכרות ואומר לו"הי אני ליאור ואני המאמן שלך"
[CENTER][COLOR=Red]יוסי:
הפרופסור מגיש לך צ'רמנדר, פוקידע ו5 פוקדורים, ומוציא אותך לשלום, הוא נראה מוזר מאוד
[COLOR=Navy]ליאור:
צ'ימצ'אר יוצא, והוא מתחיל לבהות בך ולבחון אותך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[quote=roi857;862131][CENTER][COLOR=Red]
[COLOR=Navy]ליאור:
צ'ימצ'אר יוצא, והוא מתחיל לבהות בך ולבחון אותך
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"בוא נלך לאמן אותך" אני הולך עם צ'ימצ'אר אל דרך 1 ומחפש פוקימון שהיה אימון טוב בשביל צ'ימצ'אר
אני מוצא את צ'ארמנדר מהפוקדור ועושה איתו היכרות:שלום צ'ארמנדר אני המאמן שלך לאחר מכן אני שם אותו על הכתף ונכנס איתו לדרך 1
[CENTER][COLOR=Red]יוסי:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG] יוצא ומתבונן בך, הוא נראה מפוחד, הוא מתיישב ישיבה מזרחית ומכניס את ראשו לברכיו מפחד
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה הולך לדרך 1, צ'ימצ'אר עוקב אחריך, לפתע אתם שומעים רעש ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/352.png[/IMG] עובר בין השיחים, צ'ימצ'אר מוכן לתקיפה ומחכה להוראה שלך
[quote=roi857;862146][CENTER][COLOR=Red]
[COLOR=Navy]ליאור:
אתה הולך לדרך 1, צ'ימצ'אר עוקב אחריך, לפתע אתם שומעים רעש ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/352.png[/IMG] עובר בין השיחים, צ'ימצ'אר מוכן לתקיפה ומחכה להוראה שלך
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אוקי תשתמש בגיצים ואז תתגל ותשתמש בגלגל להבה על קקליאון"
[CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
תגיב רגיל, תתאר מה לעשות, לא רק להגיד תתקוף בX ואחר כך בY
[/COLOR][/CENTER]
[quote]יוסי:
יוצא ומתבונן בך, הוא נראה מפוחד, הוא מתיישב ישיבה מזרחית ומכניס את ראשו לברכיו מפחד[/quote]
אל תפחד אומר לצ'ארמנדר אני רק רוצה לעזור לך בוא תעלה אומר לו תוך כדי שאני מושיט לו את הכתף
[quote=roi857;862159][CENTER][COLOR=Navy]ליאור:
תגיב רגיל, תתאר מה לעשות, לא רק להגיד תתקוף בX ואחר כך בY
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"רוץ אל קקליאן ואז מטוחח אפס תקוף אותו בגיצים.לאחר מכן קפוץ לאויר ומשם תגלגל בגלגל להבה אל קלליאן"