מה אתם בסדר יש להם פוקרוס זה סימן טוב נקודות הev שלהם מוכפלות אז אל תסירי את הפוקרוס בשום אופן את יודעת כמה שווה פוקימון נגוע בפוקירוס בהחלפות?
Printable View
מה אתם בסדר יש להם פוקרוס זה סימן טוב נקודות הev שלהם מוכפלות אז אל תסירי את הפוקרוס בשום אופן את יודעת כמה שווה פוקימון נגוע בפוקירוס בהחלפות?
זה גורם לה ל"באד אג" ביצה שלא מביא לשום דבר
מה הקשר? פוקרוס זה משהו שמכפיל Ev לכן זה דבר טוב זה לא באד אגג
אבל יש לה באד אג
אה אוקיי לא ראיתי את העריכה אין לי מושג למה יש לה באד אגג לי זה הופיע פעם ופשוט שיחררתי אותו עם Relase
תודה רבה!!! אבל עדיין אין לי מושג איך להשיג לטיאטוס
כדי להשיג את לטיואס תיסתובבי במפה ותימצאי אותו(הוא יהיה בשיחים)
לא הבנתה מאצתי כבר את הלטיאס ותפסתי ואני לא מוצאת את לטיאוס באי
ואני לא מצליחה לעשות רליס לבד אגג... והלוואי שהייתי יכולה לשמור את הפוקוירוס אבל אני חייבת להיפטר ממנו הלך ךי רקוויזה רמה 74!!!
הפוקימונים שנגועים לי בפוקוירוס:
המפותח הסופי של ההתחלתי מים רמה 46
גולדגוואר (המפותח הסופי של רלטס) רמה 45
לטיאס רמה 40
קיוגר רמה 70
קווקסיר רמה 36
מיאו רמה 8
איגליפאף שרק בקע רמה 5
אודיש רמה 27
מריך רמה 16
ושלוש בד אג שהיו פעם:רקוויזה רמה 74 פנפי רמה 30 (הוא כל כמה דקות החזיק חפץ המון שיקויים ואפילו אבן מלך) ועוד אחד שאני לא זוכרת...
ודרך אגב היה לי פעם מזמן בד אג שבקעה מתוכה צ'קוריטה אז הם כן יכולות לבקועה
[quote=ttrrtte;863513]ואני לא מצליחה לעשות רליס לבד אגג... והלוואי שהייתי יכולה לשמור את הפוקוירוס אבל אני חייבת להיפטר ממנו הלך ךי רקוויזה רמה 74!!!
הפוקימונים שנגועים לי בפוקוירוס:
המפותח הסופי של ההתחלתי מים רמה 46
גולדגוואר (המפותח הסופי של רלטס) רמה 45
לטיאס רמה 40
קיוגר רמה 70
קווקסיר רמה 36
מיאו רמה 8
איגליפאף שרק בקע רמה 5
אודיש רמה 27
מריך רמה 16
ושלוש בד אג שהיו פעם:רקוויזה רמה 74 פנפי רמה 30 (הוא כל כמה דקות החזיק חפץ המון שיקויים ואפילו אבן מלך) ועוד אחד שאני לא זוכרת...
ודרך אגב היה לי פעם מזמן בד אג שבקעה מתוכה צ'קוריטה אז הם כן יכולות לבקועה[/quote]
מתוך [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=4384"]חוקי פורום רובי, ספיר וברקת[/URL]:
[QUOTE]
5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ו[B]אסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות)[/B].
אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
[/QUOTE]
ועשית 2 דאבל פוסטים בנושא הזה.
ננעל וקרא חוקים!