[QUOTE=NiGhtShiFt;871417]אני לא חושב שאני ישים לב לזה אי פעם...[/QUOTE]
אשים*
Printable View
אשים*
אז כנראה גם לא תעבור את הבגרות בתנ"ך, ספרות ולשון.
כי אם לא תרשום נכון יורידו לך נקודות אפילו אם התשובה/פתרון שלך נכון ועל טעויות מהסוג הזה מורידים הרבה.
[quote=YoRt3m;871421]אשים*[/quote]
רואה?
וזה לא בכוונה...
ובלי קשר אני מדבר נכון, זה לא שאני מדבר כמו עולה חדש...
ספרות לא מיותר!
>< סתם... בפורום לפחות זה לא מיותר...
אבל רותם צודק, לכל נושא יש מה שיפתח אותך ויתרום להשכלתך.
מתי באמת ניתקלים במשוואה ריבועית או בריבוע חסום במעגל בכלל?
חח סליחה אבל ספרות זה באמת מקצוע מיותר
[quote=bw1234;871423]אז כנראה גם לא תעבור את הבגרות בתנ"ך, ספרות ולשון.
כי אם לא תרשום נכון יורידו לך נקודות אפילו אם התשובה/פתרון שלך נכון ועל טעויות מהסוג הזה מורידים הרבה.[/quote]
ברור שבבגרות אני ישים לב, אבל שאני סתם מדבר בלי לבדוק את עצמי 3 פעמים, אני לא שם לב לזה.
דרך אגב, בקשר לשאלה שלך אם למישהו זה עזר.
אני חושב שזה עוזר לי מאוד לא רק "בעבודה" אלא גם ביום-יום ללמוד אנגלית אחרי כיתה ג' (דרך אגב אנגלית לא למדתי כיתות א' ב'.)
לגלוש באינטרנט באתרים בחו"ל ולהבין זה מאוד כיף. לראות סדרות וסרטים בלי תרגום זה מאוד מהנה מבחינתי.
--
פעם שעבדתי אצל דוד שלי בחנות צילום אז הייתי צריך לחשב מהר (בלי להשתמש במחשבון או במכונה) כל מיני מספרים. אפילו שזה לא קשה כל כך לעשות תרגילים של 21 כפול 3 ואז להחזיר עודף מ-100. אבל זה מקצר מאוד את הזמן שמחשבים את זה ככל שמתרגלים.
--
לאנשים שלומדים מקצועות מסויימים ומיוחדים יכולים להתקדם במציאת עבודה בתחום הנוח שלהם \ להתאקלם בלימודים אקדמיים באותו תחום וכו'... כמו למשל אח שלי שלמד בגרות נוספת בכיתה יב' והיום הוא כבר עומד לסיים לימודים כ'מהנדס'.
--
לא חסר דוגמאות.
רוב המקצועות הם בכלל לא פקטיים סתם לומדים אותם כדי לתרגל מיומנויות למידה אבל אם כבר עושים את זה אי אפשר לעשות את זה על דברים חשובים?
אנגלית ומתמטיקה יסודית תמיד הבנתי את השימוש שלהם
[QUOTE=NiGhtShiFt;871427]ברור שבבגרות אני ישים לב, אבל שאני סתם מדבר בלי לבדוק את עצמי 3 פעמים, אני לא שם לב לזה.[/QUOTE]
אשים*
[QUOTE=Guille;871426]מתי באמת ניתקלים במשוואה ריבועית או בריבוע חסום במעגל בכלל?
חח סליחה אבל ספרות זה באמת מקצוע מיותר[/QUOTE]
תאמת, תחשוב על זה שספרות לא מיותר לאנשים שרוצים להכנס לתחום הספרות.
גם תנ"ך, אולי אותך לא מעניין, אבל בשביל חרדים למשל, הנושא המרכזי אצלהם זה תנ"ך משנה וגמרא, הילדים הופכים לבחורים צעירים שלומדים גמרא במרץ כל שעות היום!
[quote=YoRt3m;871431]אשים*
תאמת, תחשוב על זה שספרות לא מיותר לאנשים שרוצים להכנס לתחום הספרות.[/quote]
מה למה לא "ישים" זה מהאותיות "א[U][B]י[/B][/U]תן" שלכם...
[U][B]י[/B][/U]שים
[QUOTE=NiGhtShiFt;871434]מה למה לא "ישים" זה מהאותיות "א[U][B]י[/B][/U]תן" שלכם...
[U][B]י[/B][/U]שים[/QUOTE]
למדת מושג אז תשתמש בו כל הזמן גם כשהוא לא מתאים?
כשאתה רוצה לאמר משהו שאתה תעשה בעתיד , אתה אומר א' בהתחלה.
אני אשים
אני אחלק
אני אפריד
אני אלך.
ישים
זה שמישהו אחר עשה את זה.
הוא ישים
הוא יחלק
הוא יפריד
הוא ילך.
ואדם,
עם כל הכבוד אל תיתן דוגמא מבתי ספר חרדים לנושא כזה.
[QUOTE=NiGhtShiFt;871427]ברור שבבגרות אני ישים לב, אבל שאני סתם מדבר בלי לבדוק את עצמי 3 פעמים, אני לא שם לב לזה.[/QUOTE]
בבגרות אין לך כל כך זמן לבדוק את עצמך...
בעצם זה אשים זה מבדיל בין גופים אבל זה לא משנה
אבל אני לא יהיה לא חרדי ולא סופר אז למה זה עוזר
סליחה רותם אבל למה לא בדיוק?