-
[B]כינוי:[/B] NivX10
[B] שם פרטי:[/B] ניב
[B] שם במשחק:[/B]האריסון
[B] גיל:[/B] 14.5
[B] תיאור:[/B] גבוה, רזה, שיער חום קצר וקוצני, לבוש ג'אקט לבן ואדוה, ג'ינס, וכובע, ותיק צהוב לגבו.
[B] אופי:[/B] ג'ייסון בחור שאפתן שרוצה להגיע לגדולות, עקשן מאוד אין הרבה דברים שיגרמו לו לשנות את דעתו בנוגע משהוא, צנוע מטבעו בדומה לאביו, שטותניק לא מסוגל לשמור הרבה על רצינות, שנון וחברותי שתמיד יעזור יצחיק ויעודד חבר בעת צרה, חבר אמת שכזה.
[B] רקע: [/B]האריסון נולד ומתגורר בעיר דיאלגוס, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא חיי רק עם אמו..
אמו היא השוטרת ג'ני של העיר דיאלגוס, הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים..
האריסון אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיע לליגת הפוקימונים, אך בעקבות המצב וגילו הצעיר לא יכל לעשות זאת..
עברו השנים ומלאו להאריסון 16, יום אחד נגשה עליו אמו ג'ני והאחראית על הבטחון הכללי בעיר והביאה לו מכתב ובוא הזמנה למחתרת דיאלגוס.
הוא התרגש כל-כך שסוף סוף יוכל לעשות משהוא, להתחיל את המסע שלו ולשמור על עירו..
לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "יום יבוא ואני אחזור כשאסיים את המסע, אני עוד אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!".
אמו הלכה לארון פתחה שם תיבה ממנה הוציאה פוקימון, "זה היה הבלייזיקאן של אביך, עכשיו אתה תיהיה המאמן שלו, זה מה שאבא שלך היה רוצה!" אמרה אמו שניצוץ של התרגשות בעינייה!
הוא הודה לה לקח את הפוקדור, סגר את הדלת הבית ויצא למסעו לעבר הלא נודע..[B]
פוקימון:[/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=27477207.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/27477207.png[/IMG][/URL]
[B] נשק:
דרגה:
חפצים:
הערות, בקשות ושניצל:[/B] בעלילה שמגדירה כזה מצב מסוכן תרצה לראות איך אשלב את האופי שרשמתי? תצטרך לקבל אותי ולראות, מבטיח שלא אאכזב! (איזה שיווק עצמי XD)
-
היום אני הוסיף רקע דוגמה .
ולפיו תוכלו לדעת כמה להשקיע בינתיים כמה שיותר תשקיעו בטופס בעיקר ב:
אופי , תיאור ורקע ככה יותר סיכויים שתיתקבלו.!!
-
כינוי : monster
שם פרטי : ליאור
שם במשחק : לי
תיאור :שיעור צהוב חלק מאוד. ובאמצע השיער יש 2 פסים אדומים.חובש תמיד על הראש שלו כובע רגיל שצבעו שחור אדום וכחול.לובש חולצה אדומה עם עיגולים שחורים.ובמרכז החולצה כתוב המילה חרב באנגלית.לובש על החולצה שלו.ג'קט כתום ובקצות שלו הוא שחור.לובש מכנסי טרניג כחולים.שבצדים יש להם כיסים.נעלים בצבע כחול ופסים אודמים.גובו 1.80 ס''מ.עינו בצע שחור.בנסוף לי ילד רזה שלא אוהב ממש לאכול הכול.
אופי : לי ילד בישן מאוד.הוא בדרך כלל מסמיק ליד אנשים שהוא לא מכיר או שיש במקום 1 מלא אנשים והוא במרכז.אוהב להתגאות בנעלים שלו ובז'קט שלו לכול מישבא לו.בנסוף לי הוא ילד חכם מאוד.יש לו ידע נרחב מאוד על הפוקימונים.לי גם תמים מאוד.אנשים יכולים לעבוד עליו בקלות רבה.וגם לי ילד חברותי מאוד.הוא אוהב לשחק עם החברים שיש לו והוא מאוד מגובש עם חבריו.
רקע : לי נולד לזוג הורים .שאביו היה חוקר הר קורנט.כשלי היה בגיל 4 הוא יצא מביתו כדי לשחק עם חבריו מחבואים.בדרך שלי הלך אל חבריו לשחק.לי פגש בצ'ימצ'אר קטן ופצוע.לי החליט לקחת יוזמה ולקחת את הצ'ימצ'אר הפצוע ולהביא אותו למרכז הפוקימונים.לי הגיע למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי טיפלה בצ'ימצ'אר.לאחר חצי שעה של טיפול.האחות ג'וי ריפא את צ'ימצ'אר.לי היה שמח שצ'ימצ'אר החלים.לי חזר לשחק עם חבריווצ'ימצ'אר חזר להיות צ'ימצ'אר פרוע.למחרת לי שוב פגש בצ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר החליט שהוא רוצה להיות הפוקימון של לי.לי הסכים.במשך השנים לי התחבר עוד יותר לצ'ימצ'אר ואימן אותו עד שהוא התפתח לאיינפרימפ.כשלי היה בגיל 16.שלחו את אביו לחקור את הר קורנט.אביו יצא מיד לחקור את הר קורנט.למחרת י שמע שבטלויזיה אביו מת על ידי פיצוץ מיסתורי.לי גילה שהאחרים על הפיצוץ היו קיסרי הכאוס.ולכן לי החליט להיצטרף לאירגון מחתרת דיאלגוס.שמטרתם היתה להילחם נגד קיסרי הכאוס.בנסוף לי הצטרף למחתרת עם האיינפרימפ שלו.
פוקימון : איינפרימפ
נשק : לא לגעת
דרגה : לא לגעת
חפצים : לא לגעת
הערות , בקשות ושניצל :שהנשק היה חרב
-
דוגמה לטופס :
כינוי : W.s.G
שם פרטי : רון
שם במשחק : ג'ק ספירו .
תיאור : ג'ק הוא בחור גבוה ורזה , שיערו בצבע בלונד בהיר מאד ויש לו תסרוקת קוצים (לייק נאורטו). עיניו בצבע ירוק בהיר וצבע עורו בהיר . יש לו קעקוע של נמר על החזה אותו עשה בגיל 20 לאחר שסיים את לימודיו . ג'ק לובש צ'קט כתום עם מעט תוספות שחורות את הג'קט הוא משאיר פתוח כדי שיראו תקעקוע שיש לו על החזה זאת אומרת שהוא הולך בלי חולצה מתחת לג'קט.
הוא לובש מגנס טרנינג שתואם לג'קט. על צווארו הוא עונד שרשרת זהב שקיבל מאביו ליום הולדתו ה20.
אופי : ג'ק הוא בחור אמיץ אשר תמיד יעזור לאדם במצוקה , בנוסף הוא גם ישר ובעל כבוד לאחרים.
הוא אמד ידידותי אך אם יפגעו בו הוא יחזיר בצורה קשה מאד. ג'ק שונא עכבישים וכל מיני חרקים שונים . בנוסף ג'ק אוהב להנהיג ולהוביל אנשים אחריו .
רקע :ג'ק הוא בנו של אחד מהמפקדים במחתרת דיאלגוס .
ג'ק גדל על ערכים של כבוד ואומץ , אביו שהיה מפקד דגול במחתרת לימד את ג'ק הכל על כבוד ואומץ.
ג'ק ואביו גרו בעיר דיאלגוס לבד שניהם , אמו של ג'ק מתה בלידתו .
בגלל המסים לא היה להם הרבה כסף אך הם בכל זאת הסתדרו .
יום אחד כשג'ק וחבריו יצאו לטייל ביער הקרוב תקפו אותם חבורת אוסרינגים מפחידים וגדולים , ג'ק חשב שהוא ימות באותו יום אך כשאחד האוסרינגים עמד לפגוע בו לפתע כאילו משום מקום נשלחה מתקפת פעימת אופל שחיסלה את האוסרינגים . ג'ק קם וראה דאסקלופ שנראה גדול יחסית ובריא מאד, ג'ק שאל את הדאסקלום אם הוא רוצה להצטרף אליו והדאסקלופ הסכים . במשך הרבה זמן ג'ק ודאסקולפ היו חברים טובים אפילו שדאסקולפ לא היה בבפוכדור.
ליום הולדתו ה15 של ג'ק הוא קיבל פוכדור ואריג מתים , ג'ק הביא את אריג המתים לדאסקלופ ובאותו הרגע דאסקלופ החל לזהור ולגדול לאחר כמה שניות האור נעלם ובמקום דאסקולפס הופיע דאסקנויר ענק ומאיים , ג'ק הושיט את הפוכדור לדאסקנויר והוא לקח אותו ונכנס לתוכו.
פוקימון : [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/8256f384dfd40e534d3af8d254aac93a.png[/IMG] זכר.
נשק : לא לגעת
דרגה : לא לגעת
חפצים : לא לגעת
הערות , בקשות ושניצל : שניצל עם שוקו וגבינה XDD
ליארו תמשיך לתקן ותעיף תחלק של החרב הנשקים זה בכלל אקדחים ואל תכניס את זה בכלל לרקע(תקטע של הנשקים),ההרשמה תיסגר בעוד כמה ימים,.
-
האמת נראה משחק מגניב לאללה.
אני אשמח אם תשמור לי מקום, אני אמלא את התופס בקרוב P:
-
אוקי תערוך בזמנך הפנוי את ההודעה הזאת . כאילו אל תגיב עוד הודעה .(כדי למנוע ספאם מיותר )
-
כינוי :סיגל123
שם פרטי :סיגל
שם במשחק :מילין(שם מוזר אני יודעת אבל לדעתי הוא יפה)יש המכנים אותה "הנערה המיסטורית" כי לא יודעים מה קרה לה ולמה היא כזאת עצובה בלי חיוכים כי כולם מחיכים רק היא לא
תיאור :שער ארוך וחום שמגיע עד לגב עיינים חומות דבש ושמלה שחורה אם שרוולים אורכים וצמודים ושמלה צמודה שלמטה נפתחת מגיעה עד הברכים אבל מאחורה ממשיכה כמו גלימה כזאת עד למטה
אופי :ביישנית אבל מלאת מרץ מיסטורית אוהבת להיות בחברת אנשים אבל לפעמים גם אם היא מוקפת אנשים מרגישה בודדה עצובה וחושבת יום יום על הכפר באותם ימים שלא היה עוד תצוות הזה ששלט בכפר ומה עלה בגורלו של אביה אוהבת מאוד וחברה טובה מאוד של גארדוואר היא לא מחיכת מאז מות אביה והשתלטות על הכפר שלה החברים שפעם היו לה שהכפר היה חופשי ראו ילדה רגשנית מחייכת בלי סוף ושמחה ומלאת חיים יראו היום ילדה עצובה שקטה בלי חיוך ונראת דוממת מאוד וחסרת רוח חיים
רקע :מילין נולדה בעיירה קטנה שנשלטה על ידי ארגון כאוס והארגון מאוד אהב להתעלל באנשים היה לה רק אבא וזהו פוקדורים היה דבר נדיר אבל יום אחד היא מצאה פוקדור קטן אם ראלטס ואז הוא היה החבר הוא יותר נכון החברה שלה שהבינה אותה אבא שלה כול יום היה בעבודה והבית היה ריק אז היא שיחקה אם ראלטס ולאט לאט בגרה קצת יותר והלכה לשדה ושם ראלטס התפתחה לקרליה יום אחד שהיא הייתה כבר בת 14 גילו שיש אצלה פוקדור והיא ידעה מה העונש לקיחת הפוקדור ומוות ככה קרא לאנשים אחרים שהיו בכפר היא שמעה שידעו את זה אבא שלה היה בבית באותו יום והיא שמעה דפיקה נשימה נעצרה והיא צעקה "אבא אל תפתח!" אבל זה היה מאוחר מידי נשמע כול ירי היא ירדה למטה אם הפוקדור בכיסה וראתה את אביה שוטט דם.. הוא צעק "רוצי מילין!" היא רצה ורצה לתוך היער ורדפו אחריה היא הוציאה את קרליה פתאום נשמע כול ירי הכול היה כול כך לא מובן היא ראתה תחיים שלה עוברים מול עיינה את השדה העצים הכדור שבא לעברה ואת קרלייה זוהרת את גארדוואר את הכדור תמגן השקוף שמתנפץ ממטח של כדורים את גארדוור רצה אליה ופתאום הכול היה שקט כול כך היה מסביבה שדה פרחים ואת גארדוואר ואז שאלתי
"קרליה את התפתחת לגארדוואר נכון?" גארדוואר הנהנה "ו.." המשכתי "ואת הצלת את חיי"היה שקט
ואז נזכרתי באבא שלי וחשבתי מה יעשו לו מה יקרה לו.. והתחלתי לבכות... האדם היחיד שנשאר קרוב לי בחיים זה היה גארדוואר(קרדיט לאח זאב דברי ימי האופל ) כולם לא נשארו כבר... כמעת כולם... אחר כך הצתרפתי לצוות דיאלגוס שנתנו לי נשק (אם אפשר שהיה נשק של הפוקימון אהה... אני חושבת זורא שזה אופל או מיו שזה על חושי אני ישמח כי זה מיסטורי מתאים לדמות אני מעדיפה מיו ואם לא זורא ואם לא אז... גרטינה ) ואמרו לי שאני צריכה להגן על הכפרים הקטנים מפני הצוות הזה שהורס אותם ושולט בהם ולכן הצתרפתי.. כדאי להציל את הכפר שלי.. ואם אפשר להציל אל אבי
פוקימון: גארדוואר[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/282.png[/IMG] [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/282.png[/IMG][IMG]http://www.psypokes.com/dex/picdex/rs/282.png[/IMG](לא קשור לגלאיד!!!!)
נשק :לא לגעת
דרגה :לא לגעת
חפצים :לא לגעת
הערות , בקשות ושניצל :ממ לא בא לי שניצל... יש נודלס? גם שיפוד קטן היה טוב
אבל אם אי אפשר אז שניצל וציפס
-
[SIZE=3][U][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]טופס ריק[/FONT][/COLOR][/U][U][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][/U][/SIZE][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]כינוי[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שם פרטי:אלמוג[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רוברט וויליימס.[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]גיל[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]21[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]תיאור[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רוברט רזה וגבוהו ממוצע, שיערו בצבע שחור חלק ומקדימה יש לו פוני. עיינו בצבע ירוק זית וצבעו עורו בהיר הנוטה לחום. רוברט לבוש בחולצה שחורה כהה שעליה מצויר דרקון אדום היורק אש על חולצתו יש לו עניבה אדומה כהה וג'ינס אותו קיבל בירושה מסביו. נעליו שחורות וחגיגיות ובכיסו הוא שומר על מטפחת בצבע אדום שמסמלות עברו את הסבל.[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]אופי[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רוברט נחשב כילד מחונן ותמים, בנוסף הוא חברתי במקצת ובעל לב רך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הוא בעל ראש חריף ורעיונות יצירתיים ולעולם לא יפגע במישהו לרעה. רוברט פטפטן ובעל תחביבים מגוונים ורבים. וכמו כן הוא שקדן ונינוח.[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רקע[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רוברט נולד לזיאלוג פוקימונים ועקרת בית פשוטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]בגלל הידע הרב שלו בתחומים רבים קיבלו אותו למחתרת דיאלגוס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רוברט גדל על ידע, תבונה, מחקר ואומץ גם שהוא לא היה אמיץ במיוחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]בגלל הקשיים הרבים אמו מתה (ז"ל) ואביו יצא למחקרים יחד איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]באחד מן מסעותיהם הם נתקלו במערת קרח מרשימה שהייתה מלאה במשפחת גלקסונים אשר היו בתקופת הרבייה ולכן הם תקפו את רוברט ואביו מלשון הגנה על גוריהם הטריים. זה היה רגע מוזר עבור רוברט הוא הבין שהעולם מורכב מכמה צדדים שהם לא בהכרח רעים או טובים, הוא ידע שהוא חייב להגן על עצמו אך לא רצה לפגוע בגלקסונים ובגוריהם ובכך הוא נשאר בדילמה. פילוסווין שהיה בסביבה והבין מתנועות רוברט שהוא לא מתכוון לתקוף אז הוא צעק לגלקסונים לא להשתמש בכוח. פילוסווין התחבר מיד עם רוברט והם נשארו חברים טובים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]לכבוד ההתקבלות לדיאלגוס אביו לימד את פילוסווין את מתקפת התפתחותו וקנה פוקדור (שכחתי איך קוראים למתקפה איתה הוא מתפתח) באותו הרגע פילוסווין התחיל לזהור ולגדול לאחר רגעים מספר במקומו עבד מומוסיון גדול ואימתני,רוברט הגיש למומוסיון את הפוקדור ומומוסיון נכנס לתוכו.[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]פוקימון[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]מומוסיון זכר[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]נשק[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]דרגה[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]חפצים[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הערות , בקשות ושניצל:בהצלחה בכתיבה מקווה להרשם![/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
-
אלמוגסי יש לך סיכויים גדולים ..
ההרשמה תיסגר בקרוב תמשיכו לשפר ולהירשם..
-
[B][SIZE=2]אוקיי החלטתי שזהוא אני לא משפר יותר.. [U]אני מאוד רוצה להתקבל[/U] למשחק אבל זו פעם רביעית שאני משדרג ואתה אפילו לא אומר איך זה.. עם אתה לא רוצה אל תקבל אותי.[/SIZE]
[/B]
[B]כינוי:[/B] NivX10
[B] שם פרטי:[/B] ניב
[B] שם במשחק:[/B]האריסון
[B] גיל:[/B] 14.5
[B] תיאור:[/B] גבוה לגילו כמטר 69, רזה ובנוי טוב, שיער חום קצר וקוצני, לבוש ג'אקט מהודר בצבעים לבן ואדום, ג'ינס כחול בהיר קצת משופשף, וכובע אדום שזכה בוא בתחרות קרבות לגילאי 4-8, ותיק לגבו.[spoiler][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=1664336.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/1664336.png[/IMG][/URL][/spoiler]
[B] אופי:[/B] האריסון בחור שאפתן שרוצה להגיע לגדולות, עקשן מאוד אין הרבה דברים שיגרמו לו לשנות את דעתו בנוגע משהוא, צנוע מטבעו בדומה לאביו, שטותניק לא מסוגל לשמור הרבה על רצינות, שנון וחברותי שתמיד יעזור יצחיק ויעודד חבר בעת צרה, חבר אמת שכזה.
[B] רקע: [/B]האריסון נולד ומתגורר בעיר דיאלגוס, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא חיי רק עם אמו..
אמו היא השוטרת ג'ני של העיר דיאלגוס, הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים..
האריסון אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיע לליגת הפוקימונים, אך בעקבות המצב וגילו הצעיר לא יכל לעשות זאת..
עברו השנים ומלאו להאריסון 16, יום אחד נגשה עליו אמו ג'ני והאחראית על הבטחון הכללי בעיר והביאה לו מכתב ובוא הזמנה למחתרת דיאלגוס.
הוא התרגש כל-כך שסוף סוף יוכל לעשות משהוא, להתחיל את המסע שלו ולשמור על עירו..
לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "יום יבוא ואני אחזור כשאסיים את המסע, אני עוד אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!".
אמו הלכה לארון פתחה שם תיבה ממנה הוציאה פוקימון, "זה היה הבלייזיקאן של אביך, עכשיו אתה תיהיה המאמן שלו, זה מה שאבא שלך היה רוצה!" אמרה אמו שניצוץ של התרגשות בעינייה!
הוא הודה לה לקח את הפוקדור, סגר את הדלת הבית ויצא למסעו לעבר הלא נודע..[B]
פוקימון:[/B][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=27477207.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/27477207.png[/IMG][/URL]
[B] נשק:
דרגה:
חפצים:
הערות, בקשות ושניצל:[/B] בעלילה שמגדירה כזה מצב מסוכן תרצה לראות איך אשלב את האופי שרשמתי? תצטרך לקבל אותי ולראות, מבטיח שלא אאכזב! (איזה שיווק עצמי XD)
-
סיגל חלאס להספאים לי בנושא אוקי??
וניב אני אל אמרתי שלא קיבלתי אותך אני לא הודעתי על אף אשום עד עכשיו אני מחכה שיהיה מספיק אנשים שאני רושפ ואז אני מתחיל תמשחק עד אז אני אומר לכולם שימשיכו להוסיף עוד מידע לרקע ולשפר כדי שהם יוכלו לעלות תסיכויים שלהם להיתקבל....
-
כינוי :Spamer Girl
שם פרטי :בר
שם במשחק :רייצ'ל בולטון
תיאור :יפה,שיער חלק ורוד,עיינים יפיפיות בצבע כחול ,בדרך כלל לובשת בגדים ירוקים .היא רזה,
ואפשר להגיד שהיא מטומטמת מכמה שחושבים שהיא יפה.
בספריט-
[SPOILER][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/j04mmuymd4mu.png[/IMG][/URL][/SPOILER]
אופי :שתלטנית ,חצופה ,כריזמטית ,ויחסית מגעילה לאנשים.יכולה להיות חמודה,נחמדה ,ולהיות
החברה הכי טובה של מישהו אם היא באמת רואה עתיד טוב עם אותו אדם.
רקע :"את מגזימה יותר מדי ,רייצ'ל." אמא שלי אמרה לי ,אפילו שראיתי שאפילו היא מוציאה דמעה.
"אתה לא מבינה?!הוא היה בעלך!זה היה אבא שלי ,והוא מת !" אמא שלי ברחה מהחדר,כנראה כדי
לבכות ולהוציא את הכאב...הארכאוס האפל הזה,אני אשמיד אותו,אני יהרוג אותו ,הוא ימות וישלם את
כל המחיר על זה שאבא שלי מת בגללו.חשבתי לעצמי .איך בכיתי על אבא שלי מתי שראיתי את זה בטלוויזיה.
הוא ישלם על כל דמעה ודמעה .אמרתי לעצמי והלכתי לישון.
[B]~היום שאחרי~[/B]
"אמא ,החלטתי להצטרף למחתרת דיאלגוס."אמרתי לה,
כשתיק על כתפי למסע ,והולכת לקחת את הפוקימון שלי בחזרה מהפרופסור.
"ביי ,מתוקה שלי" אמרה אימי בעודה בוכה,כנראה מפחד שתאבד גם אותי.
הגעתי למעבדת הפרופסור ,ולקחתי אותו.
הפרופסור אמר לי שביער אהיו סכנות ,אך לא חששתי .
לקחתי את הפוקימון נכנסתי למחתרת שנמצאת בבית חברי, ויצאתי ליער.
ואז שוב פגשתי את הארכאוס הזה,אבל הפעם,לא בטלוויזה.
הוא נתן לי מכה חלשה שלו והייתי שבועיים בבית חולים .
ומאז אני יד אחת שבורה לי .ההצלחה במסע פחות בטוחה כרגע,אך אני אשתדל במרב יכולתי.
פוקימון :בלסטויז זוהר ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yygzo0gdg2dm.png[/IMG][/URL])
נשק :
דרגה :
חפצים :
הערות , בקשות ושניצל :X
-
אוקי ההרשמה תיסגר בקרוב ...
-
מותר לי דאבל במ"ת שלי.
טוב אז הרשומים הם :
בר.את מקבלת את אקדח קרסליה.
ניב. אתה מקבל את אקדח רג'ירוק
אלמוג. אתה מקבל את אקדח דארקראי.
פוקיג'ו . אתה מקבל את אקדח ראיקו.
התחלה :
אתם מיתעוררם משנתכם בגלל רעשים חזקים , אתם קמים ממיטתכם ומתקרבים לחלו ומסתכלים דרכו אל הרחוב כדי ליראות מה קורה שם , ורואים מחזה אימיים : חבורת אוסרינגים וטרייניטארים תוקפת את העיר.
מספר חברי מחתרת דיאלגוס ומספר אנשים שבבעלותם פוקימון נלחמים כנגד חבורת הפוקימונים . אתם ממשיכים ליצפות כלפתע פעימת אופל עפה לכיוון הבית שלכם.
-
[quote=W.s.G;890055]התחלה :
אתם מיתעוררם משנתכם בגלל רעשים חזקים , אתם קמים ממיטתכם ומתקרבים לחלו ומסתכלים דרכו אל הרחוב כדי ליראות מה קורה שם , ורואים מחזה אימיים : חבורת אוסרינגים וטרייניטארים תוקפת את העיר.
מספר חברי מחתרת דיאלגוס ומספר אנשים שבבעלותם פוקימון נלחמים כנגד חבורת הפוקימונים . אתם ממשיכים ליצפות כלפתע פעימת אופל עפה לכיוון הבית שלכם.[/quote]'הם קרובים המתקפה הוא שכוונה ופגעה במטרתה או שהיא לא כוונה לכאן אך היא תהרוס את הבית! בכל מקרה כדי לי להגן על ביתי!'אני חושב קופץ מהר מין המיטה ורץ לכיוון הדלת.