כן. מאוד.
Printable View
כן. מאוד.
[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]פרק 4 הקרב וארץ השמיים[/SIZE][/COLOR][/B]
בחור שלבש מכנס ג'ינס בצבע כחול בהיר.ג'קט בצבע בורדו ושיער בצבע שחור עם תלתלים.זה היה אחד מהלוחמים הפשוטים של המחתרת.הוא עלה במדרגות מהר אל עבר המשרד של לי.כשהגיע הוא דפק בדלת של המשרד שלו 3 פעמים בדפיקות חזקות.אף אחד לא פתחו לו תדלת.אז הוא הוא צעד 10 צעדים אחורה."אגרוף מגה"אמר החיל ולפתע סביב האגרוף שלו נוצרת הילה ירוקה קטנה.הוא רץ אל הדלת שידו מונפת קדימה."ארג"שאג החיל.האגרוף שלו התנגש בדלת המשרד של לי. האגרוף שלו שבר את הדלת לשלושה חלקים גדולים.החיל נכנס מהר למשרד וחיפש את לי.הוא נדהם ממה שראה.לי מנח על הריצפה ומן הגוף שלו יורדים כמויות גדולות של דם."צות רפואי"אמר החיל.תו חצי דקה הגיעו 4 אנשים עם חלוקים לבנים ואלונקה.הם היו הצוות הרפואי של המחתרת.2 אנשים מן הצצות הרפואי ניגשו אל לי והרימו אותו ושמו אותו על האלונקה.2האנשים האחרים הזיזו תאלנוקה.הם הזיזו מהר תאלנוקה עד שהגיעו למדרגות.שם נאלצו לסחוב את לי ואת האלונקה.2 סחבו את לי וה2 האחרים סחבו תאלנוקה.לאחר כ 20 מדרגות הם הגיעו ליציאה מן הבסיס.הם שמו את לי על האלונקה ויצאו מן הבסיס.הרופאים היו בהלם ממה שקורה בחוץ.
בחוץ היו כ1000 יוצרים.היו שם 450 יוצרים בצבע לבן ובגובה 2 מטר.אלו היו ענקי הקרח.500 יצורים בצע אש גופם היה עשוי מלבה ובמרכז שלהם הייתה אבן מגמה גדולה.שהיא הלב של ביצורים האלו.הם נקראו מגמון.מעל הענקי הקרח והמגמון עפו להם 50 יצורים מועפים בעלי 4 כנפים בצבעי הקשת,.היה להם זנב ארוך מאוד גם הוא בצבעי הקש ונראה שהוא היה עשוי מברזל.על ראשם הייתה כרבולת ענקית שעשויה מברזל.יצורים אלו נקראו:פנקור.לרופאים לא היה שום סיכוי מנול היצורים שהתקרבו אליהם.לפתע הפנקור והמגמון פתחו את פיהם.מן הפה שלהם הם הוציאו גוש אש ארוך שעומד לפגוע ברופאים.הגוש הזה נקרא להביור.ענקי הקרח קפצו לאוויר והשתמש באגרוף מגן קרח.הם שלחו את ידם הימנית קדימה וסביב היד הייתה הילה בצבע ירוק.הרופאים ידעו שזה הסוף שלהם.והם עומדים למות בעוד שנייה.קרן אור אדומה יצאה מן השמיים.ופגעה ברופאים ובלי.הקרן נשאה את הרופאים ואת לי באוויר.עד שהגיעו לסוף הקרן האדומה.
הקרן האדומה הובילה את לי ואת 4 הרופאים אל העננים.הרופאים לא האמינו שהם עומדים על עננים.מן האופק באה בחור שעל ראשו לבוש כתר בצבע צהוב.והוא לבוש בגלימה ארוכה בצבע אדום.אחד מן הרופאים עשה צעד קדימה ל הבחור"תגיד לי מיד.איפה אנחנו? ומי אתה?."אחד הרופאים אמר."אוקי אני יספר לכם.שמי קלאודס וזאת ארץ השמיים ואני שולט על הארץ הזאת.הבאתי אותכם לפה כדי שלא תמותו.תבינו לון שלח את היצורים שתקפו אותכם מקודם.שיהרגו אותכם.אך השתמשתי בכוחתי והצלתי אותם.אתם פה מוגנים"אמר קלאודס."אבל מה עם כול שאר האנשים אותם אתה לא תציל ממות?"אחד הרופאים אמר."אני שיותר תבינו אותי.אני יכול לרפא את לי ולתת לו לשדרג לו את הכוחות שלו. שכך יביס את היצורים של לון.אבל אין לנו הרבה זמן.יש לנו רק שעה אחת כדי לרפא את לי ולשדרג את כוחותיו."אמר קלאודס.קלאודס מוציא מותך הכיס הימני שלו פוכדור בצבעים אדום לבן.הוא לוחץ על הכפתור שבמרכזו.הפוכדור נפתח ויוצא מימנו אור לבן.לאחר כמה שנית נעלם האור הלבן. ומופיע יצור בעל 2 כנפיים בצבע אדום וגוף ענק כחול.הוא נקרא סאלאמנס."טוב תעלו את לי על סאלאמנאס.ותעלו גם אתם עליו.הוא יביא אותכם טירה שלי.שם אני ירפא את לי ואביא לו כוחות חדשים"אמר קלאודס.הרופאים מיד שמים את לי על גבו של סאלאמנס ואז הם עולים עליו."סאלאמנס תוביל אותם לטירת השמיים"אמר קלאודס.סאלאמנס שאג בקול והתחיל לעוף אל טירת השמיים של קלאודס.קלאודס התחיל לרחף באוויר ועף בעקבות סאלאמנס.
[SIZE="4"][B][CENTER][COLOR="red"]המשך יבוא[/COLOR][/CENTER][/B][/SIZE]
אהבתי את הפרש. אשמח אם תעשה יותר אנטרים, כיון שכל עוד אינך עושה אנטר זה בא בגוש מאיים ומפחיד.
אבל העלילה מעולה, אני מחבב את הרעיון
אגב כתבת ״יוצרים במקום ״יצורים״ נדמה לי...
העלילה טובה, יש כמה בעיות:
חסרים איזכורים [כמו "הוא" וכו'...]
לפעמים אתה כותב כאילו הפעולה קורה באותו הרגע, וברוב הפעמים כאילו היא כבר קרתה
השפה מעט נמוכה
שגיאות הקלדה וכתיב, תעבור על זה כדי לוודא שאין כאלו לפני הפרסום
"גושים", אתה צריך לעשות אנטרים, ה"גושים" מפריעים לעין וגורמים לסיפור לא להיות מסודר
לא להתעייף ליאור! יאללה עוד פרק!