-
שם בפורום : לוקאס
שם במשחק : לוקאס
מראה : שיער חום בהיר ארוך (לא ממש ארוך אבל לא קצוץ) לא שרירי במיוחד עם צלקת שחורה על האצבע שבריונים שרפו לו אותה יש לו חולצה שחורה ומכנסי ג'ינס כחולים.
רקע : לוקאס הוא נער בן 19 שאוהב מאוד כלבים יום אחד הוא טייל עם כמה כלבים מתנו לחיות לחיות ופגש כמה בריונים והם אמרו לו לעזוב את הכלבים ולהשאיר להם אותם לוקאס לא הסכים וברח (מזל שרוב הכלבים היו רועי גרמני :)) אחד הכלבים שהיה אלסקן מלמוט תקף את אחד מהם ופצע אותו קלות, הוא ברח את השני הבריחו כמה כלבי גולדן והשלישי תפס את לוקאס האלסקן הנאמן ש לוקאס החזיר את הכלבים לבית המחסה. הבריון שרף ללוקאס את האצבע ומאז יש לו שם צלקת. כיום הוא מתנהג כמו כל ילד רגיל גר בביתו (לבד) יושן 5 שעות בצוהריים וגם הולך לבית המחסהב כל יום ומטפל בכלבים שהצילו את חייו (לא נורמאלי).
חיה : תנחש (כלב :))
איזה מעפן יצאתי מול כולם :(
-
תיקנתי...אל תדאג תקרא את השורה האחרונה ותבין שאין סיכוי שאני חוזר לפשע..
-
טוב אני ערכתי..
אני יודע שאתה תחשוב שמה שהוספתי ושהשארתי יכול להיות פירוט יתר אך אני רוצה לתת לך משהו לעבוד איתו בהמשך המשחק חוץ מקו העלילה שאתה מצפה לו...
בהצלחה לי.
-
[b][center]האק ~
זה מעולה , אבל לא כתבת מה הוא עושה בחיים עכשיו .. במה הוא עובד
אם הוא עובד , מה הוא עושה והיכן הוא מתגורר אחרי שהשתחרר מהכלא ?
לוקאס ~
מצטער אבל אני לא יכול לקבל אותך , הרקע שלך לא מובן ..
יש הרבה שגיאות כתיב ולא סיפרת על החיים שלך סיפרת רק על
מקרה מתוך החיים שלך , בנוסף אני יודע שאתם 2 באותו משתמש ,
ולכן יהיה לי קשה לדעת מי זה מי .
ריו ~
זה בסדר אבל עדיין לא הקשבת למה שאמרתי ,
לא כתבת מה אתה עושה עכשיו אחרי שהשתחררת מהכלא , ואיפה אתה גר ..[/center][/b]
-
אחי...
לא כתבתי בכלל שאני בכלא ><"
ובנוסף על כך כתבתי שבינתיים הוא עוסק בתחרויות סייף בעירו וכך הוא משיג כסף...
-
אוקיי מצטער התבלבלתי בינך לבין מישהו אחר , אתה רשום חכה להתחלה .
-
-
אוקיי 3 רשומים ! פורסמו ההתחלות שלכם בעמוד הראשי הודעה מס' 3.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]הרחוב ריק , רק אתה ושינזי , ראש חבורת הפשע , אתה לא מבין מה אתה עושה שם ולמה אתה נפגש איתו בחושך ?
הוא מוציא רובה , טוען אותה ... ו.."טררררררררררררררררר" מצלצל השעון המעורר ומעיר אותך לעוד יום חדש
בחנות הבגדים . החדר שלך מאוד מבולגן ואתה לא אוהב לראות את זה על הבוקר .[/color][/b]
[/quote]אקום ממיטתי לרגע שכאני חושב על החלום מהלילה 'מה החלום הזה רוצה להגיד לי?'אחשוב כשאני בוהה בבגדים שעל הריצפה.
"ברברבררר"אומר כשאני מנער את ראשי,זאת הדרך היחידה שלי להתעורר באמת.
אסדר את בגדיי חולצה אחר חולצה כשאני חושב לעצמי 'רגע ,רגע ,רגע!מי הפך את החדר?זה בטח לא הרוח!'אמשיך לקפל כשמבט חושדני בעיניים.
"קדימה אני מאחר!"אומר לעצמי כשאני מצחצח שיניים כמו כל בוקר רק בלחץ וארוץ לעבודה כדיי לא לאחר.
-
-
[quote]ריו
עוד בוקר מבאס התחיל , אתה קם בתוך שק שינה בשטח , ורואה את המאמן שלך עושה מדיטציה ,
'כל בוקר כריס עושה את זה , מה עובר עליו' אתה חושב לעצמך ומסתכל על כריס המאמן ,
הוא מבחין בך ואומר "בוקר טוב , קמת מוקדם היום ..לך להתקלח יש לך יום ארוך היום"[/quote]
*קוראים לו קאי...*
"בסדר גמור קאי!" אני אומר לו בחיוב והולך להתקלח בטבע, מחפש לי איזה אגם קטן או נחל בשביל לעשות זאת, כאשר אני מתקלח אני מרגיש את המים הקרים זולגים על גופי אך זה בעצם כל המטרה, המקלחת היא בעצם האימון הראשוני שלי בבוקר, כאשר אני מסיים את המקלחת אני מתחיל לעבור דרך הצמחייה עד שאני מגיע לקאי "אז נתחיל?" אני שואל אותו בבלבול קל בעוד שאני מסדר את שערי.
-
[quote=Steve;920779][B][SIZE=3]התחלות[/SIZE]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][COLOR=Blue][U]ג'וש[/U][/COLOR][/SIZE][COLOR=Blue]
הרחוב ריק , רק אתה וריי , ראש חבורת הפשע שדקרת בגיל 16 על כך שקילל את הוריך , אתה לא מבין מה אתה עושה שם ולמה אתה נפגש איתו בחושך ?
הוא מוציא רובה , טוען אותה ... ו.."טררררררררררררררררר" מצלצל השעון המעורר ומעיר אותך לעוד יום חדש
בחנות הקונסולות . החדר שלך מאוד מבולגן ואתה לא אוהב לראות את זה על הבוקר .[/COLOR][/COLOR]
[/B][/quote]
אני לא גר בחנות . אני עובד בה , אני גר אצל חבר .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסדר אותו במהירות , לאחר מכן אקח בגדים נקיים מגבת ואלך להיתקלח .
לאחר שאסיים אצחצח שיניים , אתלבש ואלך למטבח , שם אפתח את המקרר והוציא עגבנייה , מלפפון וגבינה צהובה.
אסגור את המקרר ואקח מן המדף 2 פרוסות לחם , אשים הכל בצלחת ואשים אותה על השולחן.
לאחר מכן אקח את העגבניה והמלפפון , אשטוף אותם ואז אחתוך אשים בין 2 פרוסות הלחם ולאחר מכן הוסיף את הגבינה הצהובה ואתחיל לאכול לאחר שאסיים אפעיל את הקומקום ואכין קפה אצא למרפסת אדליק את הרדיו אקח סיגרייה מן קופסאת הוינסטון אדום שלי ואעשן סיגרייה עם קפה.
-
-
[B]שם בפורום : [/B]Dr.Pizza
[B]שם במשחק :[/B] ג'ו(ג'וזף) "האדום" אייבר
[B]מראה :[/B] ג'ו הוא עלם שזוף במעט, גבוה ובעל עיניים חומות בצבע אגוז כהה. שיערו החלק בצבע חום-שחור ומבולגן בצורה שיכולה להציק בעין של רוב בני האדם. הוא אומנם נראה קצת כמו דחליל צנום, אבל הכוח והסיבולת שלו מדהימים. הוא אוהב ללכת בלי חולצה ועם מכנסי עור ארוכים וקרועים, אבל הוא נאלץ רוב הזמן ללבוש גם חולצה מעור על גופו-גם היא קרועה. בנוסף, הוא מומחה לשפת גוף ויכול להיראות מאיים מאוד או סימפטי מאוד, בהתאם לרצונו למרות מראהו. פה ושם יש על גופו צלקות של שריטות ובכתפו יש צלקת של נשיכה- מזכרת מהדו קרב (מתואר ברקע).
[B]רקע : [/B]
ג'ו, אם בכלל קוראים לו כך, לא יודע למי הוא נולד.
הוא לא יודע מי ההורים שלו או אם יש לו בכלל קרובי משפחה. ג'ו אפילו לא בטוח שזה השם שלו, בגלל שהיה קטן מאוד בזמן שנעלם מחברת בני האדם.
הוא לא יודע איך, אבל בילדותו הוא גדל אצל זאבים. הוא לא יודע איך הוא הגיע לשם, הוא לא יכול היה לשאול אותם, אבל זה לא הפריע לו-כי לא ידע שהוא בן אדם. הוא אומנם שם לב כי הוא שונה ממי שהאמין שהם אחיו אבל היות שהם לא שמו לב לזה גם הוא התעלם מזה.
הוא גדל בלהקת הזאבים הרבה זמן, וכשבגר הוא החל לצאת עם שאר הזאבים לציד. כוחו, עורמתו וחוכמתו עזרו לו מאוד להתקדם במעלה הדרגות של להקת הזאבים. הוא עלה במהירות ואמו ואביו, זוג הזאבים שאימצו אותו והיו במעמד נמוך בלהקה הועלו יחד איתו. למעשה, הוא עשה הכל בשבילם. חלק מהזאבים הצעירים בלהקה לעיתים היו מתנכלים להוריהם אחרי שבגרו- גם בזה היה ג'ו שונה, הוא אהב וכיבד את הוריו-והם כיבדו אותו בחזרה.
בלהקה, הוא הכי התחבר עם מי שהוא מכנה אנטוניו. אחד מאחיו,כביכול. אנטוניו היה זאב גדול וחזק, וגם נחשב למאוד חכם- הכל יחסי, כמובן.
כל כך חכם היה אנטוניו, שהוא וג'ו פיתחו לעצמם שפה מיוחדת. שפה שבסיסה בסימנים גופניים וביללות ונהימות.
השפה הוגבלה לרעיונות יחסית פשוטים כמו "הסתתר וארוב לצבי שיבוא" או "חכה לסימן ממני ותקוף", אבל זאת הייתה שפה יותר מתוחכמת מהשפה שרוב הזאבים השתמשו בה.
בסופו של דבר, מנהיג הלהקה ראה בג'ו איום, שכן הוא התחזק והפך חכם יותר מיום ליום.
בסופו של דבר, הוא נלחם במנהיג הלהקה, שאותו כינה ראגי בדו-קרב אכזרי.
ראגי ניצח והותיר את ג'ו עם פצע שנוצר מנשיכה מרושעת בכתף. ג'ו סולק מהלהקה יחד עם אנטוניו, שסירב לעזוב אותו.
ג'ו התחיל ללכת ביער, בלי שום סיבה- רק ללכת. בסופו של דבר התעלף כשאנטוניו לצידו.
כשהתעורר, גילה כי אישה זקנה אחת טיפלה בו. ג'ו היה המום שיש עוד יצורים ממינו, שנראים כמוהו. הוא הוכיר תודה לזקנה והרשה לה ללמד אותו הלכות של בני אדם.
עם הזמן, ג'ו למד לדבר בשפת בני האדם, ולמד להתנהג כמו אחד. הוא גם ניסה להשלים את לימודיו אבל לא ממש הצליח, הוא פשוט לא רגיל לשבת כל היום במקום אחד ולנסות לחשב אורכי צלעות של משולשים.
אחרי שסיים עם לימודיו, ג'ו נשאר בבית הזקנה, שנקראתה ג'וליה והייתה אלמנה, ועזר לה במשק הבית.
כיום, ג'ו עדיין בבית ג'וליה, ה"אמא" שלו (שגם נתנה לו את שמו) ועוזר לה, יחד עם אנטוניו, ומתגעגע לארצות הפרא.
[B]חיה :[/B] זאב-אנטוניו (הסבר ברקע)
[B]גיל :[/B] 19
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]ריו[/U][/SIZE]
*מצטער*
"כן , תתחיל בריצה עד ההר , אני כבר אשיג אותך" הוא אומר ושניכם מתלבשים לקראת הריצה .
עוד לפני שהספקת לראות מה הוא לבש התחלת לרוץ לכיוון ההר , בלי לחשוב פעמיים , פשוט הצבת
לעצמך את נקודת הסיום .
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d12/0957/45eb136.png[/img]
לאחר כמה דקות של ריצה מתמשכת אתה שומע את פסיעות הצעדים של קאי , אתה לא מסתכל אחורה
אבל תוך חצי דקה הוא עקף אותך , לא בהרבה .
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d12/0902/c1f3341.png[/img]
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה עושה את צרכיך , שוטף פנים , אוכל את ארוחת הבוקר הנפלאה , עולה לחדר ומסדר אותו
מתלבש בבגדים שאתה אוהב מאוד את סגנונם
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d12/0811/051d156.png[/img]
ורץ לעבודה , הגעת לעבודה בידיוק בזמן "בוקר טוב" אומרת מנהלת החנות "אני כאן במשך כמה שעות
בנתיים תעזור ללקוחות , שיגיעו" היא אומרת ומיד נכנס לקוח עם בנו הקטן .
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה פותח את הטלוויזיה ומעשן סיגריה יחד עם שטיית הקפה , מסיים את הקפה שלך ושתי סיגריות
מתנקה ומסתכל במראה לפני שאתה יוצא לחנות הקונוסולות
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d12/0930/7c71492.png[/img]
'יותר טוב מזה לא אוכל להיות' אתה חושב לעצמך ומבסוט מיופיך ,
אתה הולך למקום העבודה שלך שנמצא שתי דקות מהדירה שלך , ונכנס לחנות .
"בוקר טוב " אומר בעל החנות ומטפל באחד הלקוחות .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
התקבלת , ההתחלה שלך בעמוד 1 , הודעה 3 .
[/COLOR]
[COLOR="Purple"][SIZE="3"][U]Dr.Pizza[/U][/SIZE]
מצטער אבל הרקע שלך ממש ממש ארוך , אין לי זמן וכוח לקרוא כל כך הרבה
אני אשמח אם תצמצם ותכתוב גם מה אתה עושה בחיים בגיל זה ואיפה אתה גר (אם לא כתבת)
[/COLOR]
[/B]