אני חושב שהוא היה צריך להיות.
אבל מי שיצר את פוקימון כנראה ידע מה הוא עשה והיו לו שיקולים משלו.
ותיקון קטן למה שכתבת: - אם הלהבה של צ'אמריליון, צ'ארמנדר, או צ'ריזארד, הוא אינו יוכל לתפקד- שכחת לכתוב שזה במקרה שהלהבה נכבית...
Printable View
אני חושב שהוא היה צריך להיות.
אבל מי שיצר את פוקימון כנראה ידע מה הוא עשה והיו לו שיקולים משלו.
ותיקון קטן למה שכתבת: - אם הלהבה של צ'אמריליון, צ'ארמנדר, או צ'ריזארד, הוא אינו יוכל לתפקד- שכחת לכתוב שזה במקרה שהלהבה נכבית...
מעופף.
פשוט אף פעם התחלתי לא יהיה סוג דרקון זהו
גרידוס זה סתם אבדורד שהוא מעופף לא יודע מאיפה הוציאו שהוא מעופף זאת אחת הטעויות
למה שהתחלתי חייב להיות רק עשב, אש ומים? למה, בגלל שאלה היסודות (יש ארבעה יסודות דרך אגב)
אם הכוונה היא למשחקים, אז מה הבעיה? סוג דרקון יכול לקבל כל דבר (כמעט - אני חושב שוואטרפול לא)
ברור שיהיה מאוד לעשות את זה הגיוני שכל החמישה דורות היה עשב,אש ומים, אבל זה יהיה הגיוני בהתפתחות.
מה זה משנה צ'אריזארד תמיד ישאר Nu עלוב,בלי או עם סוג דרקון.
לדעתי הוא אש.
הוא אש מעופף ועדיף אותו ככה..
[QUOTE=IcoolLIVES;926340]צאריזרד אמור להיות 3 סוגים..[/QUOTE]
נשמע לך הגיוני?
פוקימון שלושה סוגים?
למה שלא יהיה אגדי וזהו?
[QUOTE=Banette;926813]מה זה משנה צ'אריזארד תמיד ישאר Nu עלוב,בלי או עם סוג דרקון.[/QUOTE]
אתה רציני XD?עם דרקון הוא מוריד את החולשה למים וגם לקרח
הסטאטים שלו תמיד היו טובים, הבעיה היחידה איתו זה החולשה לאבן.
אבל הוא עדיין יהיה חלש לאבן אדמה ודרקון (x2),ואדמה זה סוג נפוץ מאוד,ועם פוקימון רגיל שמשתמש במתקפה כמו רעידת-אדמה לצ'אריזארד אין סיכוי,חוץ מזה שההגנות והחיים שלו לא ממש טובות,-וגם פוקימון רגיל יוכל להוריד אותו.
נראה מה יקרה איתו עכשיו בדור החמישי שאין יותר Stealth Rock
[QUOTE=Banette;929203]אבל הוא עדיין יהיה חלש לאבן אדמה ודרקון (x2),ואדמה זה סוג נפוץ מאוד,ועם פוקימון רגיל שמשתמש במתקפה כמו רעידת-אדמה לצ'אריזארד אין סיכוי,חוץ מזה שההגנות והחיים שלו לא ממש טובות,-וגם פוקימון רגיל יוכל להוריד אותו.[/QUOTE]
LOL אני יכול לנצח אותך עם רטטה אז על מה אתה מדבר XD
זה משחק שאפשר לנצח את כולם עם כולם יש לשני פוקימון אדמה ? תחליף למעופף ~