כדורגל..אבל אם כבר משחקי כדור אז טניס...
Printable View
כדורגל..אבל אם כבר משחקי כדור אז טניס...
כדורגל בהרבה
אני אישית מעדיף לשחק ולראות כדורסל.
בכדורסל, הידיעה שכל רגע המשחק יכול להשתנות ואי אפשר להיות בטוח איזו קבוצה תנצח עד הרגע האחרון, הופכת את המשחק למותח ומעניין.
לעומת כדורגל, שבו לפעמים אחרי מחצית, אפשר לדעת איזו קבוצה תנצח.
בנוסף, במשחק כדורגל, יכול לקרות מצב שמשחקים 90 דקות (ולפעמים יותר) בלי שיכנס אף גול, ובכדורסל, משחקים נגמרים בתוצאות של 70+ לקבוצה בדרך כלל (מה שאומר שנכנסו בערך 30 סלים ל[b]כל קבוצה[/b]).
[QUOTE=מיכאל 357;926666]אני אישית מעדיף לשחק ולראות כדורסל.
בכדורסל, הידיעה שכל רגע המשחק יכול להשתנות ואי אפשר להיות בטוח איזו קבוצה תנצח עד הרגע האחרון, הופכת את המשחק למותח ומעניין.
בנוסף, במשחק כדורגל, יכול לקרות מצב שמשחקים 90 דקות (ולפעמים יותר) בלי שיכנס אף גול, ובכדורסל, משחקים נגמרים בתוצאות של 70+ לקבוצה בדרך כלל (מה שאומר שנכנסו בערך 30 סלים ל[b]כל קבוצה[/b]).[/QUOTE]
אני לא מבין למה לעזאזל אתם ממשיכים להגיד את זה ?
זה תלוי במשחק זה תלוי בהכל \:
מילאן ליברפול 0-3 במחצית מישהו חשב שליברפול תנצח ?
מכבי ביתרון עשרים ברבע הראשון מישהו באמת חושב שהזה ישתנה ?
Why ? cause this is sport any thing can happen .
"כל רגע משהו יכול להשתנות "אתה ידוע כמה פעמים אני עוד שנייה השתנתי בדקות סיום בכדורגל שזה 1-0 וצריך עוד גול אחד בשביל לעלות ?
[quote=מיכאל 357;926666]אני אישית מעדיף לשחק ולראות כדורסל.
בנוסף, במשחק כדורגל, יכול לקרות מצב שמשחקים 90 דקות (ולפעמים יותר) בלי שיכנס אף גול, ובכדורסל, משחקים נגמרים בתוצאות של 70+ לקבוצה בדרך כלל (מה שאומר שנכנסו בערך 30 סלים ל[B]כל קבוצה[/B]).[/quote]
ממש לא נכון
במשחק של מילאן-ריאל ריאל הובילה במחצית
פתאום מחצית שניה מילאן עלתה ליתרון 2-1
ןרק בדקה 93 בתוך תוספת הזמן אחרי שכולם היו בטוחים שמילאן לוקחת זה נגמר בתיקו מגול של פדרו לאון
[QUOTE=The Flupy;926678]אני לא מבין למה לעזאזל אתם ממשיכים להגיד את זה ?
"כל רגע משהו יכול להשתנות "אתה ידוע כמה פעמים אני עוד שנייה השתנתי בדקות סיום בכדורגל שזה 1-0 וצריך עוד גול אחד בשביל לעלות ?[/QUOTE]
דוגמה מצויינת! עכשיו אסביר לך למה כדורסל הרבה יותר מותח מכדורגל... לקחת דוגמה מ2005 שזה היה לפני 5.5 שנים, ביום חמישי האחרון ביורוליג היו 2 סלי ניצחון (בלו ופישר) ומשחקים מותחים עם יתרון שמתנדנד
כדורגל אצלי בלב ומזה קשה להתנתק , כדורסל זה עמוק במכנסיים עוד סתם זיוף של ספורט.!
כדורגל זה אצלי בלב! ממש קשה לא להתאהב,
לקפוץ מעלה פעם פעמיים כי כדורגל זו מתנה מן שמיים
[QUOTE=The Flupy;926678]אני לא מבין למה לעזאזל אתם ממשיכים להגיד את זה ?
"כל רגע משהו יכול להשתנות "אתה ידוע כמה פעמים אני עוד שנייה השתנתי בדקות סיום בכדורגל שזה 1-0 וצריך עוד גול אחד בשביל לעלות ?[/QUOTE]
זה נכון שאף פעם כלום לא בטוח.. אבל משחק כמו שהיא לליברפול נגד מילאן יש פעם ב-3 שנים.
לאומת זאת משחק שקובצה מובילה 20 הפרש אפילו ברבע האחרון ואז מפסידה-קורא כל שבוע.
וגם למכבי(נגד פרטיזן בשנה שעברה, נגד הפועל ירושלים לפני כמה שנים- 18 הפרש עד 7 דקות לסיום והפסד).
[QUOTE=Captain Charisma;926705]ממש לא נכון
במשחק של מילאן-ריאל ריאל הובילה במחצית
פתאום מחצית שניה מילאן עלתה ליתרון 2-1
ןרק בדקה 93 בתוך תוספת הזמן אחרי שכולם היו בטוחים שמילאן לוקחת זה נגמר בתיקו מגול של פדרו לאון[/QUOTE]
צודקת
חוץ מזה בכדורגל יש משהו שמושך אותך כזה
כל גול מרגש/מעציב (תלוי בקבוצה)
בכדורסל זה כאילו "עוד סל.."
זריקות אונשין בכדורסל יש כל הזמן,זה לא מותח כמו פנדל שקורה אחת לכמה משחקים לעומת זריקת אונשין שקורת אחת לכמה דקות =/
[quote=Captain Charisma;926739]חוץ מזה בכדורגל יש משהו שמושך אותך כזה
זריקות אונשין בכדורסל יש כל הזמן,זה לא מותח כמו פנדל שקורה אחת לכמה משחקים לעומת זריקת אונשין שקורת אחת לכמה דקות =/[/quote]
וולאק כל מי בסלע חוץ מזה שאין דברים כל כך "יפים" בכדורסל ,
מה יפה בלהסתובב 360 ולהכניס את הכדור לסל? דוגרי זה קורה רק ששחקן אחד נמצא לבד ליד הסל נראה אותו עושה את זה שיש עליו 2-3 שחקנים
אני מת על כדורסל
[QUOTE=guylamed;926713]דוגמה מצויינת! עכשיו אסביר לך למה כדורסל הרבה יותר מותח מכדורגל... לקחת דוגמה מ2005 שזה היה לפני 5.5 שנים, ביום חמישי האחרון ביורוליג היו 2 סלי ניצחון (בלו ופישר) ומשחקים מותחים עם יתרון שמתנדנד[/QUOTE]
וניצן נתנה לך משחק מהחודש :S
ידוע מה ?
אני אתן לך עוד הרבה דוגמאות מהשנה
סביליה VS ברצלונה 3-0 משחק ראשון הכל נראה גמור לא ? בארסה משחילה רביעייה זוכה בתואר.
מילאן VS ריאל מדריד, דקה 45 גונזאלו פיפיטה היגוואין מכניס את הראשון, אינזאגי נכנס, דקה 70 1-1 !דקה 78 2-1 למילאן אינזאגי מכניס תשני שלו.
דקה 93 התקפה אחרונה הSUB האולטימטיבי (בנזמה )בזמן האחרון משחיל לפדרו לאון כדור וזה נכנס 2-2 בסיום המשחק ריאל עדיין בלי הפסד .
אוי רגע זה קרה גם אתמול ריאלVS גיחון ריאל במשחק הכי גרוע שלה בזמן האחרון מצליחה להכניס בדקה ה83 (בנזמה :P) נוגח הכדור עובר תשוער ומתגלגל ליד קו השער היגוואין שם בשביל להכניס אותו.
ליברפול VS צלסי ליברפול באה בשביל לחטוף שישיה וחזרה מנצחת זה נראה לך צפוי ? זה נראה לכם לא מותח ?כל שבוע קורה משחק כזה.
עזבו משחקים, עוד מעט שלבי הנוקאוט, נראה לכם מישהו באמת יכול לא להשתין בפנדלים בסוף המשחק זה קורה כל שנה,DEAL WITH IT
ספרד VS הולנד שני מתרפצות שאמורות להיכנס בעיניים עצומות נעצרות על ידי השוער הטוב בעולם,
בסוף בדקה ה117 אינייסטה כובש.
אני יכול לרשום לך עוד הרבה דוגמאות אבל בוא נודה נראה לי הבנת תעניין.
אתם ידועים למה כדורסל התחיל לשעמם ?IT IS ONE ON ONE GAME
[QUOTE=Captain Charisma;926739]חוץ מזה בכדורגל יש משהו שמושך אותך כזה
זריקות אונשין בכדורסל יש כל הזמן,זה לא מותח כמו פנדל שקורה אחת לכמה משחקים לעומת זריקת אונשין שקורת אחת לכמה דקות =/[/QUOTE]
זה באמת היתרון הכי גדול בכדורגל- שגול הרבה יותר מרגש מסל...
[QUOTE=The Flupy;926769]וניצן נתנה לך משחק מהחודש :S
ידוע מה ?
אני אתן לך עוד הרבה דוגמאות מהשנה
סביליה VS ברצלונה 3-0 משחק ראשון הכל נראה גמור לא ? בארסה משחילה רביעייה זוכה בתואר.
מילאן VS ריאל מדריד, דקה 45 גונזאלו פיפיטה היגוואין מכניס את הראשון, אינזאגי נכנס, דקה 70 1-1 !דקה 78 2-1 למילאן אינזאגי מכניס תשני שלו.
דקה 93 התקפה אחרונה הSUB האולטימטיבי (בנזמה )בזמן האחרון משחיל לפדרו לאון כדור וזה נכנס 2-2 בסיום המשחק ריאל עדיין בלי הפסד .
אוי רגע זה קרה גם אתמול ריאלVS גיחון ריאל במשחק הכי גרוע שלה בזמן האחרון מצליחה להכניס בדקה ה83 (בנזמה :P) נוגח הכדור עובר תשוער ומתגלגל ליד קו השער היגוואין שם בשביל להכניס אותו.
ליברפול VS צלסי ליברפול באה בשביל לחטוף שישיה וחזרה מנצחת זה נראה לך צפוי ? זה נראה לכם לא מותח ?כל שבוע קורה משחק כזה.
עזבו משחקים, עוד מעט שלבי הנוקאוט, נראה לכם מישהו באמת יכול לא להשתין בפנדלים בסוף המשחק זה קורה כל שנה,DEAL WITH IT
ספרד VS הולנד שני מתרפצות שאמורות להיכנס בעיניים עצומות נעצרות על ידי השוער הטוב בעולם,
בסוף בדקה ה117 אינייסטה כובש.
אני יכול לרשום לך עוד הרבה דוגמאות אבל בוא נודה נראה לי הבנת תעניין.
אתם ידועים למה כדורסל התחיל לשעמם ?IT IS ONE ON ONE GAME[/QUOTE]
פיניקס- לייקרס
מכבי- חימקי
ריאל מדריד- באמברג
אשדוד-ברק נתניה
בני השרון- חיפה
משחקים מותחים...
פיניקס ניצחו את הלייקרס ופיניקס זה נאש וחצי (כמו חטאפה בספרד). מכבי ניצחו בפוקס גמור את חימקי פישר מנע הארכה בריאל, אשדוד נגמר בהארכה בני השרון ניצחו בגלל שתי שלשות במאני טיים[B][SIZE="4"] וכל זה מהשבוע האחרון[/SIZE][/B]
כ-ד-ו-ר-ג-ל