-
שם משתמש: Avi (בקרוב אולי ישנה, עדיין לא בטוח).
שם במשחק: ג'ון
תיאור: גובה 1.67, רזה מאוד משקל 59, עם כוכב אדום בחולצה שלו בגלל שהוא אוהב מאוד פוקימוני אש כי הוא בא ממחוז האש, חולצה ירוקה כהה כזאת ומכנסיים שחורים קצרים, שיער שחור קצר אך לא קצר מידי.
רקע: ג'ון אוהב מאוד את הפוקימוני האש שיש במחוז האש וחלם פעם שיהיה לו פוקאבו קטן שיעזור לו במסע כי זה הפוקימון התחלתי הכי אוהב עליו במחוז האש ובכלל במחוז שורטי. בהתחלה שהוא שמע שהמחוז שורטי חולק ל3 מחוזות הוא שמח בגלל שאז הוא יוכל לעשות 3 מסעות רצופים וגם להשתתף במכונים שונים. ג'ון חלם גם לתפוס את הפוקימון האגדי של מחוז אש בגלל שיחד עם פוקאבו זה הפוקימון הכי אהוב עליו ושהוא קיבל את המעטפה הוא שמח מאוד שהוא יוכל לתפוס את הפוקימון הזה. ההורים שלו לא שמחו שהוא רוצה לתפוס אותו ולא נתנו לו ללכת אבל לאחר שהוא שיכנע אותם הם נתנו אותו ללכת. אז ג'ון אסף את דבריו ויצא אל האגדי כדי שיוכל לתפוס אותו.
פוקימון התחלתי: פוקאבו
מחוז: אש
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:לא
אם כן
הפוקימון שלו:לא משנה מצב התפחות אך אסור אגדים ופסאדו אגדים.
ציוד: 5 פוכדורים, פוקידע כמובן, אוהל ושק שינה, חבל, מזון שיספיק לי לאורך המסע
בערות/בקשות: אפשר זוראק אם הוא לא אגדי, אם לא אז אני ישמח לפיקאצ'ו.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943127]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו? [/quote]
אני יגיד לקול המוזר:"אני תומר ובאתי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי שהוא צראמנדר"
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943127]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
[/quote]
אחשוב על אמי ואבי כליל ואסתכל במשך דקה על דלת המעבדה.
לאחר זאת אני אומר לפרופסור: "זה אני, ניר. באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי, הוא אצלך." ואפתח את הדלת באיטיות
-
ג'ון רשום תגיב להתחלה שבעמ' הקודם
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943127]כול מי שרשום שיגיב להתחלה הזאת.עוד מעט מוסיף אותככם[/quote]
אני אומר לו 'זה אני יגאל'' שאני מתרגש שאני מקבל את הפוקימון
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943127]
[I]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו? [/I]
[/quote]
אני אחשוב שניה 'מי זה יכול להיות? אולי קרא משהו לפרופסור' ואחליט בצעד אמיץ לענות "זה סטיבן, באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי" ואפנה בנימת שאלה "פרופסור, אתה בסדר?".
-
[quote]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
[/quote]
"זה אני כריס" אני אומר לו בקול ביישני
"קיבלתי את המכתב ובאתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אני אומר ובטיפת חוצפה פותח את הדלת.
-
[B][COLOR="Green"]כריס
אתה פותח את דלת המעבדה.אתה נכנכס אליה ורואה שכול המעבדה הרוסה,כול הדפיפ על הריצפה.אתה מחפש רמז שיגיד לך מה קרה במעבדה.אתה מצא פתק שעליו כתוב"זה אני פרופסור בירץ'.בודאי ראית שהמעבדה הרוסה.זה בגלל הטוטרה שלי הוא למד קרן על ושרף לי את המעבדה.אם אם תרצה לקבל את הפוקימון התחלתי שלך.לך לדרך 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]סטיבן
דלת המעבדה נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'.הוא אומר לך"היכנס" אתה נכנכס למעבדה והוא טורק את הדלת.ואז הוא אומר לך"טוב באיזה פוקימון בחרת להתחיל את המסע שלך?.יש לך 5 פוקימונים לבחור מביניהם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יגאל
אתה נכנס לדלת המעבדה.אתה רואה שבאמצע המעבדה נמצא בור ענק.וממנו קול יוצא"מאמן מתחיל קח פוכדור ותיכנס אל הבור.זה אני פרופסור ליסה אני נמצאת בצרה צרורה.תוקפים אותי בוא תציל אותי מהר.הצילו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]איזניר
אתה נכנכס למעבדה.מולך עומדת פרופסור לינה.היא אומרת לך"שלום שמי פרופסור לינה.הי איזניר.החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביאה לך אותו מיד.תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה נכנכס למעבדה.מולך עומד פרופסור אוק.הוא אומרת לך"שלום שמי פרופסור אוק.הי תומר.החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביא לך אותו מיד.תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;943259][B][COLOR="Green"]כריס
אתה פותח את דלת המעבדה.אתה נכנכס אליה ורואה שכול המעבדה הרוסה,כול הדפיפ על הריצפה.אתה מחפש רמז שיגיד לך מה קרה במעבדה.אתה מצא פתק שעליו כתוב"זה אני פרופסור בירץ'.בודאי ראית שהמעבדה הרוסה.זה בגלל הטוטרה שלי הוא למד קרן על ושרף לי את המעבדה.אם אם תרצה לקבל את הפוקימון התחלתי שלך.לך לדרך 1"[/COLOR][/B]
דלת המעבדה נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'.הוא אומר לך"היכנס" אתה נכנכס למעבדה והוא טורק את הדלת.ואז הוא אומר לך"טוב באיזה פוקימון בחרת להתחיל את המסע שלך?.יש לך 5 פוקימונים לבחור מביניהם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יגאל
אתה נכנס לדלת המעבדה.אתה רואה שבאמצע המעבדה נמצא בור ענק.וממנו קול יוצא"מאמן מתחיל קח פוכדור ותיכנס אל הבור.זה אני פרופסור ליסה אני נמצאת בצרה צרורה.תוקפים אותי בוא תציל אותי מהר.הצילו"[/COLOR][/B]
אתה נכנכס למעבדה.מולך עומדת פרופסור לינה.היא אומרת לך"שלום שמי פרופסור לינה.הי איזניר.החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביאה לך אותו מיד.תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה נכנכס למעבדה.מולך עומד פרופסור אוק.הוא אומרת לך"שלום שמי פרופסור אוק.הי תומר.החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביא לך אותו מיד.תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות."[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקח את הפוכדור וקופץ לבור ואחרי זה אני מוציא את פיפלאפ ושואל אותה מה הבעיה?
-
[B][COLOR="Blue"]יגאל
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה נכנכס למעבדה.מולך עומד פרופסור אוק.הוא אומרת לך"שלום שמי פרופסור אוק.הי תומר.החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביא לך אותו מיד.תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות."[/COLOR][/B][/QUOTE]
קוראים לי ניר.. אולי הייתה טעות.
---------------------------------------
אני מסתכל על פרופסורית לינה ואומר: "אני אשמח לקבל פוקימון מים, כשאני חושב על זה אני רוצה מדקיפ-בגלל שהוא מתפתח לסוופרט גדול וחזק." אני מסתכל על פרופסורית לינה ומחכה שהיא תבוא עם הפוקדור והציוד שלי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;943259]
[B][COLOR=seagreen]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דלת המעבדה נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'.הוא אומר לך"היכנס" אתה נכנכס למעבדה והוא טורק את הדלת.ואז הוא אומר לך"טוב באיזה פוקימון בחרת להתחיל את המסע שלך?.יש לך 5 פוקימונים לבחור מביניהם."[/COLOR][/B]
[/quote]
אני משתמש בשם החדש של ההתחלתי...
------------
אני אומר לו "שלום רב פרופסור, לכבוד הוא לי" ואושיט את ידי השמאלית אל הפרופסור ללחיצה וגם כדי שיראה את הקעקוע שיש לי על גב כף ידי. לאחר מכן אני אגרד מעט בסנטרי במבט חושב ולבסוף אומר לו "אני אבחר בסנייבי פרופסור, פוקימון הנחש.".
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;943259][
[B][COLOR="Red"]תומר
אני אומר לפרוס':"אני רוצה צראמנדר פרופסור אוק"
-
[quote]התחלה לכולם
אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו? [/quote]"שלום פרופסור,זה אני,לוקאס באתי לבקש ממך את הפוקימון ההתחלתי שלי בשביל לצאת למסע שלי אל עולם הפוקימונים,אני יכול לקבל אותו בבקשה?" אענה לקול
-
[/QUOTE]
בלי לחשוב פעמיים אני מניח חזרה את הפתק ויוצא מן המעבדה לכיוון דרך 1,דרוך ומוכן לקבלת הפוקימון הראשון שלי.
-
שם משתמש:לוקאס
שם במשחק: לוק
תיאור: די גבוה שיער חום עם צלקת שחורה על האצבע הוא נוהג ללכת עם ג'ינס שחור ועם טי שירט לבנה עם ציור גולגולת
רקע: לוקאס הוא נער חכם שלמד זמן מה (6 שנים.) על פוקימונים ועל שלושת המחוזות ומי הקים אותם. יום אחד כשהוא הלך בדשא תקף אותו רטטה ולפתע משום מקום צץ טייפלוז'אן עם גלגל להבה והרטטה נפגע ועף למרחקים (עד היום לא ידוע איפה הוא...)
היום לוקאס החליט להפסיק ללמוד ולצאת לחקור את המחוזות וגם לחסל את צוות ניותק הוא החליט לבחור בסינדקוויל!
פוקימון התחלתי: סינדקוויל
מחוז: אש
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן (ושלא ייתחלף כל יום!)
אם כן
הפוקימון שלה (בת): ראלטס
ציוד:סכין, ציוד מחנאות, חבל, מזון (משני הסוגים)
בערות/בקשות: טוטודייל ואלקיד