-
[QUOTE=TheChosenOne;944875]מה אתה רוצה שהמנהלים יעשו? יתנו באן למי שמספים שם?
מספיק נותנים פה באנים על שטויות, עכשיו גם באנים על דברים שלא עושים פה?[/QUOTE]
שתוק שתוק יא גיי (אני רואה את הבאן מגיע כבר P: )
סתם אני חולה עליך חיימשלי 3>
אופיר (אופיר, נכון? אני לא מתבלבל?), תשמע. זה שאתה בנאדם מוסרי ואתה רודף צדק זה אחלה וזה גורם לי להעריך אותך יותר, אבל תקשיב, ההנהלה כאן היא לא הבייביסיטר של המשתמשים. אם משתמש הולך ועושה משהו מחוץ לפורום אז להנהלה אין מה לעשות בנידון. גם אם היא תדבר עם משתמשים, הם יקשיבו בכלל? ההנהלה לא יכולה לכפות על משתמשים מה לעשות מחוץ לפורום גם ככה, אז כל הנושא הזה הוא די סתמי. אז שוב, אני מסכים איתך שזה באמת היה שפל ודי טיפשי, אבל אף אחד לא יכול לעשות משהו בנוגע לזה.
-
אוקיי אתה צודק
אבל מה שדפוק זה שהם עוד מנסים להוכיח שיש צדק במה שהם עשו
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;944886]שתוק שתוק יא גיי (אני רואה את הבאן מגיע כבר P: )
סתם אני חולה עליך חיימשלי 3>
אופיר (אופיר, נכון? אני לא מתבלבל?), תשמע. זה שאתה בנאדם מוסרי ואתה רודף צדק זה אחלה וזה גורם לי להעריך אותך יותר, אבל תקשיב, ההנהלה כאן היא לא הבייביסיטר של המשתמשים. אם משתמש הולך ועושה משהו מחוץ לפורום אז להנהלה אין מה לעשות בנידון. גם אם היא תדבר עם משתמשים, הם יקשיבו בכלל? ההנהלה לא יכולה לכפות על משתמשים מה לעשות מחוץ לפורום גם ככה, אז כל הנושא הזה הוא די סתמי. אז שוב, אני מסכים איתך שזה באמת היה שפל ודי טיפשי, אבל אף אחד לא יכול לעשות משהו בנוגע לזה.[/QUOTE]
אני לא גיי אני פשוט מבולבל :embarrassed:
בכול מקרה התגובה הזאת מסכמת טוב את הנושא ם:
-
אני לא חושב שזו אחריותך או אחריות ההנהלה מה אנחנו עושים לפורום המתחרה וניסו לקחת אותי לא פעם אליו אבל אני נאמן והם עושים לנו אותו דבר רק בסתר..
-
אז, בעצם אתה אומר שמה שעשו מוצדק לגמרי? מה קרה ל"מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך"?
-
[quote=Shikamaru Nara;944973]אז, בעצם אתה אומר שמה שעשו מוצדק לגמרי? מה קרה ל"מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך"?[/quote]
אל תעשה לחבריך אבל לא לאויביך...
ד"א, הם עשו משהו אז מחזירים להם. אנחנו אף פעם לא נתחיל משהו בלי שהם עשו משהו לפני...
-
תקשיב, אנחנו לא יכולים לעצור אותם להספים שם.
אבל אני כן יכול לומר שנקח את זה בשומת לב.
אני מבקש מכל אלה שמשעמם להם והולכים להציק לפורום המתחרה- תפסיקו את זה מיד.
כמו שאתם לא אוהבים שבאים לפה להספים, אל תעשו את זה לאחרים.
ובזה נגמר הדיון הזה.
ננעל.
-
[QUOTE=Shikamaru Nara;944973]אז, בעצם אתה אומר שמה שעשו מוצדק לגמרי? מה קרה ל"מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך"?[/QUOTE]
אני לא מאמי בזה והם לא חברים שלי וכן זה מוצדק
-
אתם לא רוצים שנחזור לסיפור פוקיבלוק.
כל מי שיפרסם את הפורום שם יקבל הרחקה לכמה שבועות.
ותאמינו לנו מניסיון בעבר שאנחנו מסוגלים לזה.