-
שם משתמש: Dor_T
שם במשחק: האנדי רייל
אופי: אצמאי, אמיץ ביותר, נחוש ושאפתן, נאמן לחבריו. רצון טוב, לב טוב וייעשה הכל בשביל להגיע ליעדו, חכם מעט מין הממוצע ואצלן יחסית.
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופיקרב:שתק,פורטגו.
שותפים:2
בית:לא לגעת.(אפשר בבקשה גריפינדור?)
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף,עטנוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיביםראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראיהדורות.
רשוםלמועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חיתמחמד:כלב-דרבי
רשום לעיתון:הנביא היומי,
תגיהצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצידוקסי.
מחברתמשימות:לא לגעת.
-
[quote=מאסטר גלסיון;949057]כולכם רשומים,התחלה בקרוב,
הערות:
דור בחר חיה ותן לה שם וגם עיתון.
דארק טיגר תשנה בית כי אי אפשר לבחור.
בוויזל תיתן שם לחיה.
גלואה בהמשכים רשום ~גלואה~ אני מקווה שזה בסדר.
נילסאק לא בוחרים שמות לשותפים.
ובבקשה שאתם אומרים את הכישופים בלי שגיאות כתיב אחרת אכלתם אותה[באופן כישופי,כן?][/quote]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]נפרדתם מין הוריכם ברציף מספר 9 ושלושה רבעים,אתם נכנסים לרכבת האדומה כשני בוהק "הוגוורטס אקספרס",אתם מחפשים תא פנוי ואתם רואים שני ילדים שנה חמישית אחד בעל גלימת גריפינדור ואחד בעל גלימת סלית'רין מוכנים לדו-קרב מכשפים,אתם רואים קהל של מכשפים מתחילים לעודד אותם,אך אתם נערה בערך בגילם גם בגלימת גריפינדור אומר בזעם:"אלבוס סוורוס פוטר!תפסיקו לריב,אבא שלך ואבא של סקורפיו מאלפוי אומנם לא החברים הכי טובים אבל מאז הקרב על הוגוורטס בשנתם השביעית והאחרונה הם ידידים ודי בסדר זה אם זה אז אולי תפסיקו לריב?"...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[quote=מאסטר גלסיון;949059][B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]נפרדתם מין הוריכם ברציף מספר 9 ושלושה רבעים,אתם נכנסים לרכבת האדומה כשני בוהק "הוגוורטס אקספרס",אתם מחפשים תא פנוי ואתם רואים שני ילדים שנה חמישית אחד בעל גלימת גריפינדור ואחד בעל גלימת סלית'רין מוכנים לדו-קרב מכשפים,אתם רואים קהל של מכשפים מתחילים לעודד אותם,אך אתם נערה בערך בגילם גם בגלימת גריפינדור אומר בזעם:"אלבוס סוורוס פוטר!תפסיקו לריב,אבא שלך ואבא של סקורפיו מאלפוי אומנם לא החברים הכי טובים אבל מאז הקרב על הוגוורטס בשנתם השביעית והאחרונה הם ידידים ודי בסדר זה אם זה אז אולי תפסיקו לריב?"...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
אלך לעבר ההתקהלות "תפסיקו לריב בבקשה, תלמידים יכולים להפגע" אני נחלץ לעזרתה. "איך קוראים לך?" אוסיף בשאלה.
-
[RIGHT][B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]~גלואה~[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*להבא אני מבקש להשקיע בתגובות.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]התלמידה מחייכת אליך והיא אומרת לך[/FONT][FONT=Arial]:[/FONT][FONT=Arial]"שמי הוא רוז וויזלי,אני ביתם של רון וויזלי והרמיוני וויזלי ואני בת דודתו של אלבוס סוורוס פוטר,אלבוס תירגע,טוב אם מישהו אחר לא יעשה את זה אני יעשה את זה,שתק!שתק!" שני קיצים אדומים פוגעים בשני התלמידים שנלחמים זה מול זה,אחרי מספר שניות רוז מלמלת:"שחרר" ושני התלמידים קמים על רצפת הרכבת.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949059][B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]נפרדתם מין הוריכם ברציף מספר 9 ושלושה רבעים,אתם נכנסים לרכבת האדומה כשני בוהק "הוגוורטס אקספרס",אתם מחפשים תא פנוי ואתם רואים שני ילדים שנה חמישית אחד בעל גלימת גריפינדור ואחד בעל גלימת סלית'רין מוכנים לדו-קרב מכשפים,אתם רואים קהל של מכשפים מתחילים לעודד אותם,אך אתם נערה בערך בגילם גם בגלימת גריפינדור אומר בזעם:"אלבוס סוורוס פוטר!תפסיקו לריב,אבא שלך ואבא של סקורפיו מאלפוי אומנם לא החברים הכי טובים אבל מאז הקרב על הוגוורטס בשנתם השביעית והאחרונה הם ידידים ודי בסדר זה אם זה אז אולי תפסיקו לריב?"...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני צופה בקרב של שני הילידים ואז ניגש לנער שמנסה להפסיק את הקרב ואומר"תגיד מה זה אכפת לך אם הם יפגעו.זה לא שאתה תיפגע.גם אתה תלמיד שנה ראשונה?"
-
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]שלושת המחוזות 2[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]*זו בת והיא כנראה בחמישית,ואני מבקש להשקיע.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]התלמידה שולפת לעברך את השרביט שלה והיא אומרת לך:"תקשיב לי טוב-טוב תקווה שלא תצא בגריפינדור אחרת יהיה מפגש איתי כול הזמן וכול פעם שאני אראה אותה תקבל כישוף שתק לפנים המסכנים שלך,איפה הייתי,אהה כן שתק,שתק!" שני קיצים אדומים פוגעים בילדים שנלחמים והם נופלים על רצפת הרכבת.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949059][B][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]נפרדתם מין הוריכם ברציף מספר 9 ושלושה רבעים,אתם נכנסים לרכבת האדומה כשני בוהק "הוגוורטס אקספרס",אתם מחפשים תא פנוי ואתם רואים שני ילדים שנה חמישית אחד בעל גלימת גריפינדור ואחד בעל גלימת סלית'רין מוכנים לדו-קרב מכשפים,אתם רואים קהל של מכשפים מתחילים לעודד אותם,אך אתם נערה בערך בגילם גם בגלימת גריפינדור אומר בזעם:"אלבוס סוורוס פוטר!תפסיקו לריב,אבא שלך ואבא של סקורפיו מאלפוי אומנם לא החברים הכי טובים אבל מאז הקרב על הוגוורטס בשנתם השביעית והאחרונה הם ידידים ודי בסדר זה אם זה אז אולי תפסיקו לריב?"...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני לוקח מהר את השרביט שלי ומכוון אותו לכיוון סקורפיו. אני צועק: "שתק!" ומשגר את הקסם 'שתק' נגד אויבי, לאחר זאת אני מתגלגל ליד שולחן כדי לתפוס הגנה במקרה שישגרו עלי קסם.
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949085][B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]שלושת המחוזות 2[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]*זו בת והיא כנראה בחמישית,ואני מבקש להשקיע.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]התלמידה שולפת לעברך את השרביט שלה והיא אומרת לך:"תקשיב לי טוב-טוב תקווה שלא תצא בגריפינדור אחרת יהיה מפגש איתי כול הזמן וכול פעם שאני אראה אותה תקבל כישוף שתק לפנים המסכנים שלך,איפה הייתי,אהה כן שתק,שתק!" שני קיצים אדומים פוגעים בילדים שנלחמים והם נופלים על רצפת הרכבת.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני נדהם שתלמידים כן נפגעו ואז אומר לבת"טוב נו צדקת אכן אפשר להיפגע מהקרב שלהם.אז ככדי שהקרב שלהם יפסק מיייד.לפי מה שאמרת גם אני מקוה שאני לא יצא בבית גרינפדור.לא בא לי לקבל כישוף שתק כולך פעם שאני אראה אותך." אני אומר לשני הילידים"אולי תפסיקו כול מי שנמצא על הרכבת יכול להיפגע מהקרב שלכם."
-
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Nilasak[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]*נא להשקיע בבקשה.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]סקורפיו צועק:"פורטגו מקסימה!" אתה רואה מגן כחול הודף את קסם השתק שלך ועף אליך במהירות רבה מאוד,אתה שומע את אלבוס אומר:"שחרר,סקורפיו מילא תתקיף אותי אבל ילדון שרק עכשיו בא להוגוורטס,נישב את זה באליפות מועדון הקרבות ברור?",סקורפיו הנהן והלך לדרכו.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]שלושת המחוזות 2[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילדה צוחקת צחוק נחמד והיא אומרת לך:"סתם צחקתי,אתה יכול לעזור לי עם בן-דודי אלבוס לקום" אתה תלמידה כנראה גם מסלית'רין מכוונת את שרביטה על הילדה מגריפינדור והיא צועקת:"פטריפיקוס טוטאלוס" אתה רואה הבזק ירוק פוגע בילדה והיא נופלת ואתה רואה שהיא לא יכולה לזוז.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949093][B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Nilasak[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]הילדה צוחקת צחוק נחמד והיא אומרת לך:"סתם צחקתי,אתה יכול לעזור לי עם בן-דודי אלבוס לקום" אתה תלמידה כנראה גם מסלית'רין מכוונת את שרביטה על הילדה מגריפינדור והיא צועקת:"פטריפיקוס טוטאלוס" אתה רואה הבזק ירוק פוגע בילדה והיא נופלת ואתה רואה שהיא לא יכולה לזוז.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מה לעזעל קורה פה" אני מתעצבן על הילדה מסלית'רין ואז מוציא את השריבט שלי אומר"כשף שיתוק".אני אומר לילדה מסלית'רין"למה את פגעת בילדה הזאת?מה היא עשתה לך?שהשתמשת עליה בכישוף שיתוק.אני רוצה לדעת למה?ואיך מבטלים את כישוף השיתוק תגידי לי ואני אבטל את שלך"
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949093][B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Nilasak[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]*נא להשקיע בבקשה.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]סקורפיו צועק:"פורטגו מקסימה!" אתה רואה מגן כחול הודף את קסם השתק שלך ועף אליך במהירות רבה מאוד,אתה שומע את אלבוס אומר:"שחרר,סקורפיו מילא תתקיף אותי אבל ילדון שרק עכשיו בא להוגוורטס,נישב את זה באליפות מועדון הקרבות ברור?",סקורפיו הנהן והלך לדרכו.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני מתגלגל הצידה וצועק: "פורטגו!" כדי לחסום את הגסם שלי שתקף אותי, בתקווה לחסום אותו בחזרה.
לאחר זאת אני מחפש דוכן אחר לשבת בו, רק שהדוכן היה שקט ובלי קרבות, ושם אני מתיישב.
-
[quote=מאסטר גלסיון;949076][RIGHT][B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]~גלואה~[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*להבא אני מבקש להשקיע בתגובות.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]התלמידה מחייכת אליך והיא אומרת לך[/FONT][FONT=Arial]:[/FONT][FONT=Arial]"שמי הוא רוז וויזלי,אני ביתם של רון וויזלי והרמיוני וויזלי ואני בת דודתו של אלבוס סוורוס פוטר,אלבוס תירגע,טוב אם מישהו אחר לא יעשה את זה אני יעשה את זה,שתק!שתק!" שני קיצים אדומים פוגעים בשני התלמידים שנלחמים זה מול זה,אחרי מספר שניות רוז מלמלת:"שחרר" ושני התלמידים קמים על רצפת הרכבת.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
*מספיק מושקע?
[SIZE=2]"שמעתי על רון והרמיוני, הם היו חברים טובים של הארי פוטר, לא?" אשאל בצורה רטורית בתשובה. "טוב עשית" אומר כשאראה את התגובה שלה למהומה. אעזור לה לתלמידים לקום, "שמי סטיבן ארמדילוס, נעים מאוד" אומר לה בנימוס "אני מקווה שמצנםת המיון תבחר אותי לגריפינדור, משם יוצאים האמיצים ביותר" אוסיף בשמחה.[/SIZE]
-
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Nilasak[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה קרון אחד פנוי,ריק מאדם ואו חיה,אתה מתיישב בו ואתה רואה ילד בגילך ואתה שומע אותו אומר לך:"תגיד ילד אני יכול להיכנס לפה עכשיו או שאני צריך להשתמש בקללת תלייה חזקה למדי,נו בחר אפשרות".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]~גלואה~[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]רוז מהנהנת בהסכמה והיא אומרת לך:"טוב סטיבן רק שתדע צריך מאוד להקפיד על שמו הטוב של גריפינדור,אלבוס הוא קפטן קבוצת הקווידיץ' של הבית שלי ושלו,אנחנו גם מתאמנים בקללות חזקות בצבא דמבלדור החדש,שמו הוא על שמו של אלבוס דמבלדור שמת במלחמה כנגד הלורד וולדרמורט".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אלבוס מתרומם על רגליו והוא אומר לך בקול מעוצבן:"זוהי קללת נעילת גוף מלאה,שלא נותנת לקורבן שלה לזוז,תן לי לשחרר אותה,פיניטו אינקנטאטם" אתה רואה את הילדה מתרוממת על רגליה במהירות רבה והיא אומרת עצבנית:"ראלשיו!" אלבוס צועק:"לא!" מין שרביטה של הילדה יוצאת קרן שחורה שמדגדגת אותה,אלבוס אומר לה:"מבטאים את זה רלאשיו ולא ראלשיו הבנת?".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]הודעות[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אין יותר מקום להרשמה,בינתיים כולם שחורים ושאתם בבתים הצבע שלכם משתנה לפי זה.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=מאסטר גלסיון;949123][B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]Nilasak
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אלבוס מתרומם על רגליו והוא אומר לך בקול מעוצבן:"זוהי קללת נעילת גוף מלאה,שלא נותנת לקורבן שלה לזוז,תן לי לשחרר אותה,פיניטו אינקנטאטם" אתה רואה את הילדה מתרוממת על רגליה במהירות רבה והיא אומרת עצבנית:"ראלשיו!" אלבוס צועק:"לא!" מין שרביטה של הילדה יוצאת קרן שחורה שמדגדגת אותה,אלבוס אומר לה:"מבטאים את זה רלאשיו ולא ראלשיו הבנת?".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני אומר לילדה"טוב שחזרת אלינו.אבל מה שמך?שמי הוא לי.כפי שאת יודעת בן דודך אלבוס החזיר אותך מן כישוף השיתוק שהילדה מבית סלית'רין הטילה עליך.דרך אגב את יודעת בעוד כמה זמן נגיע לבית הספר הורגוסט?אני רוצה כבר להגיע לשם" אני אומר לאלבוס"תודה על העזרה"
-
[quote=מאסטר גלסיון;949123]
[B][U][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#000000]~גלואה~[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]רוז מהנהנת בהסכמה והיא אומרת לך:"טוב סטיבן רק שתדע צריך מאוד להקפיד על שמו הטוב של גריפינדור,אלבוס הוא קפטן קבוצת הקווידיץ' של הבית שלי ושלו,אנחנו גם מתאמנים בקללות חזקות בצבא דמבלדור החדש,שמו הוא על שמו של אלבוס דמבלדור שמת במלחמה כנגד הלורד וולדרמורט".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]
"אל תדאגי, אני אשמור על שמו הטוב בצורה הטובה ביותר שאני יכול" אומר לרוז כדי להוריד עד דאגתה "אני מכיר את הסיפור של אלבוס דמבלדור שמת על ידי סנייפ אשר כביכול עבר לכוחות הרשע של הלורד וולדמורט ולחם לצידו אבל כל אותו הזמן הוא עזר להארי להביס את הלורד וולדמורט. אני אהיה יותר משמח להיות בבית אחד עם אלבוס" אוסיף. "אני כל כך רוצה כבר לראות את בית הספר ששמעתי עליו רבות מהורי" אסיים ואחכה לתשובתה.