-
[QUOTE=LordAbizi;961486]פיבאס הוא, כמעט ללא תחרות, הפוקימון הקשה ביותר לתפיסה. יש דרך אחת, שהיא אנכית כזאת ,ויש בה מים, נראה לי לפני העיר עם מכון התעופה, והוא מופיע שם, בשש משבצות קבועות מראש, ואפשר לדוג אותו עם GOOD ROD. אם אני לא תועה, בנעוץ יש את אגדן המדריכים של Pichu Chan בו זה מופיע בהרחבה.[/QUOTE]
המדריך שם לא עובד ...
אם תוכל לכוון אותי למדריך שעובד זה יעזור .
[QUOTE=INV;961639]Feebas הוא הפוקימון שהכי קשה לתפוס,אני ישבתי בערך שעה עד שעה וחצי בשביל להשיג אותו
צריך להשתמש בOld Rod או Good Rod עד כמה שאני זוכר,פשוט תעבור קובייה קובייה בים הזה שהוא בין הדרך הימנית מהעיר מאוויל לבין הבית הזה שאחרי הדשא הגדול שם,משמאל לבית יש אגם קטן כזה,תעבור שם ככה עם החכה ובסופו של דבר תמצא אותו(מוטב לשמור ברגע שרואים אותו)[/QUOTE]
אני התייאשתי , ולפי מה שהבנתי יש רק 6 משבצות , אז אני צריך לדעת מה הם ה6 משבצות האלו .
-
מאנצלקס הוא הרבה יותר קשה לתפיסה מאשר פיבאס!
קח גרידוס במקום יותר חזק אבל יותר קל למצוא (התפתחות של מגיקארפ)
-
[QUOTE=Guille;961655]מאנצלקס הוא הרבה יותר קשה לתפיסה מאשר פיבאס!
קח גרידוס במקום יותר חזק אבל יותר קל למצוא (התפתחות של מגיקארפ)[/QUOTE]
אני יודע , אבל אני רוצה לתפוס את כולם :-)
כמובן בלי קודים .
-
[quote=Yakov4;961647]המדריך שם לא עובד ...
אם תוכל לכוון אותי למדריך שעובד זה יעזור .
אני התייאשתי , ולפי מה שהבנתי יש רק 6 משבצות , אז אני צריך לדעת מה הם ה6 משבצות האלו .[/quote]
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=282780&postcount=14"]הנה[/URL], זוהי ההודעה הרלוונטית מהמדריך שהזכרתי קודם, ולי זה עובד.
-
[quote=Guille;961655]מאנצלקס הוא הרבה יותר קשה לתפיסה מאשר פיבאס!
קח גרידוס במקום יותר חזק אבל יותר קל למצוא (התפתחות של מגיקארפ)[/quote]
כן אבל אנחנו מדברים על R\S\E שבהם אין מנצ'לאקס
ד"א זה לא 6 משבצות מסויימות אלא כל האגם או מיני ים הזה,כל הקטע בו זה סתם פוקס
פשוט תעשה החלפה למיילוטיק שיש בשמירה שהבאתי לך
-
אני מציע לך לשתף אותו בשתחרויות לתת לו פירות וויטמינים לשם אותו ראשון בשישיה וללכת 38000 צעדים או 19000 עם Soothe Bell
על כל 256 צעדים יש נקודת שמחה שאתה מעלה אותו רמה בלי ריר קנדי הוא שמח ותשתף איתו בהרבה קרבות ותחרויות
-
שכחת להוסיף שגם כדי ללכת איתו באופניים,ושילחם איתו נגד היריבה או נגד מאמני מכון
-
כבר אמרו לו את מה שאמרתם
זה לא ממש משנה הוא כבר פיתו תגולבאט ואת הפיבאס הוא עוד לא הצליח לתפוס