סטיב, ה-Db ייחלשו מאוד
Printable View
סטיב, ה-Db ייחלשו מאוד
מי אמר :o ?!
כל שינויי הסקילים:
[URL]http://www.basilmarket.com/MapleStory-Guide-KMS-Big-Bang-Revamp-333.html[/URL]
בכל מקרה, לפי מה שאני הבנתי, dual blade יתחזקו באופן פחות משמעותי משאר העבודות, אבל זה בסדר כי הם ממילא היו הרבה יותר חזקים קודם לכן. לכן סך הכל זה יוצא מאוזן.
Db לא יתחלשו נכון ?
[quote=Steve;961995]Db לא יתחלשו נכון ?[/quote]
אני די בטוח שלא, אבל הדרך היחידה זה לחכות לסוף הפאץ' ולהתחבר, ולעשות FATAL BLOW, לקחת SCREENSHOT, ואז לחבר.
1.משהו ישתנה אצל הDexless?
יש לי כזה רמה 48.
2. איזה שרתים אתם? אני Bera
וואו מייפל נהיה פסיכי
כששיחקתי פעם בדיוק יצאה העיר לודי עם הפארטי קווסט החדש
מישהו יכול להגיד לי מה השתנה מאז? Xd
[quote=TheChosenOne;962305]וואו מייפל נהיה פסיכי
כששיחקתי פעם בדיוק יצאה העיר לודי עם הפארטי קווסט החדש
מישהו יכול להגיד לי מה השתנה מאז? Xd[/quote]
ארמ.... הכל!
מייפל שאתה שיחקת בו.... השתנה לאין ערוך. הייתי ממליץ לך לקרוא קצת באתרים כמו באסיל מארקט, סטראטג'י ויקי, סאות' פרי, וכו'.
@זה שמעליך:
אף אני בברה, ויש יותר מעבודה אחת שהיא דקסלס. על מה אתה מדבר? על אססין?
כשהייתי היו ארבעה עבודות, ואנשים חרשו על הפארטי קווסט של לודי, זה עם המפלצת-זמן הזאת בסוף
היו זמנים ם:::::::::
הייתי חוזר, אבל אני לא זוכר לא את האיידי ולא את הפאסוורד של אף אחד מהדמויות שלי Xd
[quote=TheChosenOne;962313]כשהייתי היו ארבעה עבודות, ואנשים חרשו על הפארטי קווסט של לודי, זה עם המפלצת-זמן הזאת בסוף
היו זמנים ם:::::::::
הייתי חוזר, אבל אני לא זוכר לא את האיידי ולא את הפאסוורד של אף אחד מהדמויות שלי Xd[/quote]
עכשיו לעלות רמות זה שטויות. אתה תמיד יכול לפתוח שחקן חדש. (לפי הגרף, ה-EXP של רמה 30 אחרי הפאץ' יהיה שווה ל-EXP של רמה 19 לפני הפאץ')
וואי להעלות רמות היה קוץ בתחת אז
יש למישהו אולי הורדה לפאטץ' האחרון או משהו?
[quote=TheChosenOne;962317]וואי להעלות רמות היה קוץ בתחת אז
יש למישהו אולי הורדה לפאטץ' האחרון או משהו?[/quote]
הוא עדיין לא הסתיים. העדכון מתרחש כעת.
[quote=חייך מחר יהיה גרוע יותר;962302]1.משהו ישתנה אצל הDexless?
יש לי כזה רמה 48.
2. איזה שרתים אתם? אני Bera[/quote]
הדקסלסים קצת ייחלשו בגלל שהמתקפות המיוחדות לנורמל(TT)ממש יתחזקו אז דקסלסים לא יהיו כל כך חזקים מעל לנורמל
DB לא יחלשו הם רק ייתחזקו אבל לעומת שאר העבודות הם לא כל כך מתחזקים מה שיעשה אותם שווים לשאר העבודות(כמו שסופסוף צריך להיות)
העדכון של החלק הראשון מסתיים היום ב9 בערב,מה שישתנה הוא המפות,הEXP והמפלצות וגם הסקילים של העבודות המוכרות.
בחלק השני ייצאו שני עבודות חדשות שבכלליות נקראות Resistance והעבודות שיצאו הם WildHunter שהוא קשת שמשתמש בCrossbow ורוכב על יגואר וBattleMage שהוא קוסם שתוקף מקרוב.
בחלק השלישי שייצא עוד מלא זמן תצא עוד עבודה חדשה שנקראת Mechanic שזהו שחקן שרוכב על מכונה גדולה כזאת והוא משתמש ברובים ובכדורים(צריכה להיות העבודה הכי חזקה במייפל)
נראה לי אני פשוט יוריד הכול מההתחלה
יש עבודות חדשות חוץ מגנב-קוסם-לוחם-קשת?
[quote=TheChosenOne;962328]נראה לי אני פשוט יוריד הכול מההתחלה
יש עבודות חדשות חוץ מגנב-קוסם-לוחם-קשת?[/quote]
המון.
קודם כל, יש פיראט, שזוהי עבודה בפני עצמה. יש לה שתי עבודות שניות: Gunslinger שיורה בדברים, וBrawler שמרביץ לדברים עם אגרופנים.
דבר נוסף, אחרי עבודה שלישית, יש גם עבודה רביעית, ונראה לי שבתקופה שלך לא היה את זה.
יש חמש עבודות שקוראים להם Knights of Cygnus, שזה אחת לכל עבודה רגילה. יש Dawn Warrior, שזה לוחם שמשתמש אך ורק בחרב, Wind Archer שזה קשת שמשתמש אך ורק בקשת, Blaze Wizard שזה קוסם שיש לו אך ורק כח אש, Night Walker שזה גנב שמשתמש רק בכוכבים, ויש Thunder Breaker שזה פיראט שמשתמש רק באגרופנים. כל עבודה כזו דומה לעבודה המקורית שלה, יש לה בערך אותם סקילים, אבל Knight of Cygnus עולה עד רמה 120, וזהו, וחלק מהסקילים שלו שונים מהמקור.
יש אראן, שזה לוחם שמשתמש רק בPole arm, והוא מבצע קומבואים כאלה על ידי לחיצה על התקפה הרבה פעמים.
יש אוון, שזה קוסם שיש לו דרקון, שתוקף בשבילו.
בנוסף, יש עוד תת עבודה לגנב, שקוראים לה Dual Blader, והוא משתמש בסכין, ובKatara (סכין נוספת). בקרוב יצאו עוד 3 עבודות חדשות, כפי שכתבתי, קוסם קרבי, קשת פראי, ומכונאי.