-
סוף סוף שינית סיגנון.
אבל אני חייב להגיד שלכל דבר יש התחלה וגם לזה.
תצטרך לעבוד על זה. לא הבנתי כמעט כלום.
לדוגמא, במקום לרשום 'בלה!'אמרתי, אתה יכול לכתוב 'בלה!' צעקתי ורצתי אלייה.
כך היה גם בשאלה. 'איך יש לך אותו?' אמרתי וזה צריך להיות שאלתי.
גם אל תרשום עוד פרק, זה מעמיס מאוד עלייך ורואים שלא רשמת מרצון את הפרק הזה.
הצעה שלי:תערוך אותו ותחזיר לנו אותו אחרי שבוע, אם אתה צריך עזרה אתה יודע למי לפנות.
-
בהחלט ניתן לראות סיגנון חדש ומרענן.
התחלתי לעקוב שוב ומאוד נהניתי.
אני ממליץ לך במיוחד כי עלילתך מקורית למדי, להרחיב בתיאורם של הדמויות וההתרחשויות.
המשך!!!
-
תודה לכם על התגובות סוף סוף.שימח אותי לראות עוד מישהו מגיב,ואגב יש לי כמה דברים להגיד לכל מי שהגיב לי:
אדם-תודה שאתה מגיב.עוד מישהו שמגיב חוץ מליר יכול מאוד לעזור לפרסם את הסיפור.מקווה שתגיב בקביעות.
ליר-מי אמר שלא פרסמתי את הפרק הזה מרצון?הסיבה שאני מנסה שיגיבו כל הזמן היא שבא לי כבר לפרסם פרק!
פרק 23:גשם פלזמה,גשם דרמה!במה הגורל יבחור?:
''ואוו,ממש יפה כאן''אמרתי.
''כן,באמת יפה כאן''אמרה קארה.
''קארה!הבהלת אותי!''אמרתי.
''כן,מצטערת על זה,אבל..........''אמרה קארה,שפתאום סופה חזקה עבר מעל שנינו.
''אוי לא.שוב פעם לירוי וקלין אם השטויות האלה!''אמרתי.
''היי לכם!איך אתם תגיעו לעיר האבל?''שאל קלין.
''בקלות!נשתמש באופנועים!''אמרתי.
''רק בעיה אחת-נגמר לנו הדלק.........''אמרה קארה.
''אין בעיה!אני יתקשר לג'רי!''אמרתי.
''הלו?ג'רי מדבר!''אמר ג'רי.
''ג'רי?אנחנו צריכים דלק לאופנוע!''אמרתי.
''מה הבעיה?פשוט תלחץ על גנרטור החירום,עד שמספיק כוח יטען כדי ליצור דלק אלקטראסול.אתה גם יכול לטעון את האופנוע מהר יותר בעזרת פוקימון חשמל!''אמר ג'רי.
''או!נכון!איך שכחתי את גנרטור החירום!''אמרתי,ואני וקארה התחלנו לנסוע ליר האבל.
''ג'רי?מתי תספר להם כבר?''אמר ארת'ור.
''לספר מה?''שאל ג'רי.
''לספר לילדים האלה על הכוחות האמיתיים שלהם!''אמר ארת'ור.
''עדיף שהם יגלו לבד שהכוח שלהם הוא לא רק כמה מתקפות,אלא יותר מזה-זה כוח אגדי.זו הסיבה שאני כל הזמן שולח להם מישהו אחר שישמור אליהם-ג'ייק,קלין,מיכאל או אפילו אתה,ארת'י...........''אמר ג'רי.
''אתה גם לא תגלה להם שאתה לא רק מנהיג הסוכנות,אלא גם מנהיג העולם.........''אמר ארת'ור.
''אל תדאג.אני כבר יודע שהם מתחילים לחשוד שאני בעצם מי שהם פוגשים במימד האחר תמיד.........''אמר ג'רי.
''טוב.אני צריך ללכת.בעיר האבל יש''ישיבת ליגה'',ואחר כך אני צריך ללכת לסאניו(אם אתם רוצים לדעת מה קרה בסאניו,אתם יכולים לקרוא את''ביגאלית' ועיר החרקים!'')''אמר ארת'ור.
''זיקרום!ראשיראמה!קיינורם!בואו לכאן!''אמר ג'רי.
''כן ג'רי.מה רצונך?''אמה ראשיראמה.
''אני צריך שתעקבו אחרי הילדים האלה(אנחנו)במסווה של שלושה מאמנים במסע-זיק,רמה וקיין.קיין-אתה תלחם נגד הילד הזה,ליאם,רמה-את תתשתפי בתחרות שבעיר האבל ואתה,זיק,תאתגר את צ'רן ל''קרב אקס 5(הסבר עליו בסוף הפרק)''אמר ג'רי.
''אין בעיה!''אמרו שלושתם,ויצאו לדרכם.
----------------------------------------------------------------
''פרי!דראקו!מאגבום!צאו!''אמר לוקאס והוציא את פלאנצ'יפוס,גיבל ומגבי.
''צאו שוב כולם!''אמר דין.
''הפעם,הקרב יהיה אחד על אחד,אך עם שלושה פוקימונים לכל אחד,ושוב לאף אחד אסור להחליף פוקימונים בשדה הקרב!''אמר השופט.
''אוקיי!זה הזמן לתת קרב רציני!דראקו,תשלב פעימת דרקון וכוח אדמה!פרי,תשלב גלישה עם אגרוף טיל ומאגבום,תשלב להביור עם אבנים מתגלגלות!''אמר לוקאס.
המהלך הזה עבד,וירד לשלושת פוקימוניו של דין הרבה חיים.
פתאום,פרי קפץ מעל כולם,ותקף את שלושתם באגרוף ממוקד,שמסתבר שהוא למד.אחר כך,מסתבר שמד הרמות שלו עלה כל כך הרבה רמות עד שרמת ההתפתחות של פרי כבר עברה.פרי התחיל לזהור,והוא גדל וגדל וגדל-עד שהוא הפך לפלאפאנץ'.במאגר המתקפות שלו הופיעו מלא מתקפות חדשות,אך לוקאס שסט המתקפות של פרי יהיה:גלישה,אגרוף ממוקד,קרן קרח ואגרוף צל.אחר כך,לוקאס נדהם מאיך שפרי התפתח כל כך מהר,עד שהוא ראה שהרמות של כל הפוקימונים של דין הם מעל לארבעים.
''רמאי אחד!''אמר לוקאס.
''תרגע!מה עשיתי?''שאל דין.
'מה עשית?'אתה העלת את הפוקימונים שלך לרמה ארבעים!אני בקרב המכון הראשון שלי!אסור לעשות דבר כזה!''אמר לוקאס.
''תרגע!!זה רק היה מבחן!''אמר דין.
''מבחן?''שאל ברנדן.
''כן!אני בחנתי את יכולות הקרב שלך,והן מעולות!השתפרת מאוד מהקרב הקודם,ואפילו שניצחת רק פוקימון אחד,אני נותן לך את התג.
פתאום,קרתה תקלה במכון...................
---------------------------------------------
''קדימה,ת'ור!''אמר שותפו של ת'ור.
''אוקיי.שכרתי כמה חיילים מצוות פלזמה בשביל לעקוב אחרי בלייז בזמן הוועידה בהאבל''אמר ת'ור.
''מה נעשה עכשיו''שאל ת'ור.
''מה אתה תעשה-תמות!''אמרה רמה,שעמדה מאחורי שניהם.
''השתנו כולם!''אמרו שלושתם.
''זזזזז......זקרום''אמר ת'ור.
''רררר......ראשירם''אמר שותפו של ת'ור(בוא נקרא לו מעכשיו אל).
''קקק....קאיורם!''צעקו שניהם וברחו.
---------------------------------------------
''שלוום לכיים גביירוותיי ורבוותיי''אמר מר גודשאוו,המנהל של הליגה,במבטא קצת מוזר.
''שלום,מר גודשאוו!''אמרו כולם.
''אנייחניו הייתכנסנו כאיין כיידי ליידבר עייל האייזור החיידש-הוואי''אמר גודשאוו,שוב במבטא מוזר.
''לאחר התפרצות הר הגעש שם בשבוע הקודם,הלבה שנפלה למים הפכה להיות אדמה,וכעת,החלטו ליצור בהוואי את הליגה הכי גדולה בכל הזמנים!''אמרה סינת'יה,שעלתה לבמה.
''הליגה החדשה תכלול 16 מכונים,שכל אזור בהוואי מחזיק בשמונה מהם,ובנוסף לכך,בדרך,תוכלו לפגוש בדרככם במאמני מכון מהאזורים הקודמים!''אמר סטיבן,שגם עלה לבמה.
''כבר היום,התחלנו לשמוע שמועות על אי,שבו גרה משפחה של ויקיטינים,ואם יהיה לכם מזל,אולי תצליחו ללכוד אחד!כבר היום אנחנו מעניקים את''כרטיס החופש''לכל מי שנלחם נגד מאמן מכון אחד לפחות שהוא לא באזור שאתם נמצאים בו,ובעזרת הכרטיס הזה,תוכלו לשוט באס.אס ויקטור,ספינה מיוחדת במינה,שתיקח אתכם עד לאי הניצחון,שם תוכלו ללכוד ויקיטיני!''אמר לאנס,ועלה לבמה.
''ילד אחד כבר,ברנדן,לכד שם ויקיטיני,עוד לפני שהכרטיס חולק בכלל.מי יהיה הבא?''אמר אש,ועלה גם הוא לבמה.
''כאשר הפרויקט ייסתיים,בקיץ 2011,תוכלו סוף סוף לבוא להוואי,ולהשתתף בליגה הגדולה ביותר בכל הזמנים!''אמר אדקו,שגם היה על הבמה.
''רגע?מה עם מי שמייצג את סקיירוס?''שאלתי.
''הנה הוא!''אמר ארת'ור,שישב לידנו בוועידה.
''שלום לכולם.אני בילי,אלוף ליגת סקיירוס!''אמר בילי.
''אממ.......משהו חשוד פה......''חשבתי
''זהירות,פצצה!''צעקתי.
''מאוחר מדי!היציאה נעולה!''אמר בילי.
''אל תעבוד עליי,p,אני יודע שזה אתה שם!''אמר.
''תיקון-שמי הוא עכשיו פיל-שיניתי שם כדי להיות מזוהה באופן שונה,ועכשיו-תגיד ביי ביי לאמן המסכות-אני!''אמר בילי,שבעצם היה P(פיל),וברח משם.
''רגע,בוס,שחכת משהו!''אמר אחד החיילים לפיל.
''נכון!חזרו מיד לוועידה!''אמר פיל.
''עצרו!באתי לקחת את בלייז קריסטון!''אמר פיל.
''למה?מה קרה?''שאלה בלייז.
''לא קרה כלום,אני רק צריך שתגידי לי מידע על ציפור ירוקה,עם עיטורים צהובים ואדומים ופס כחול על המצח!''אמר פיל.
''על מה אתה מדבר?''שאלה שוב בלייז.
''הנה עוד רמז:הוא ציפור אגדית,שמו מתחרז עם סירדוסורוס,הסוג שלו הוא עשב ומעופף,הוא שולט על לוגיה והו-או ושמו מתחיל בבי''ת ונגמר בסמ''ך!''אמר פיל.
''אני נשבעת לך!אני לא יודע כלום על בירדוזולוס!אופס.....''צעקה בלייז.
''מאוחר מדי!ספרי לי את כל מה שאת יודעת עליו!''אמר פיל.
''אוקיי!אני אספר לך,אבל אל תפגע בי.........לפני שאני אפגע בך!''אמרה בלייז ויצאה מהעמדת הפנים המפוחדת.
''צאו כולם!''אמרה בלייז.
תוך שניות עמדו על הזירה ניינטיילס,מקארגו,בלייזיקן(שהתפתח מקומבסקן),אינפרנייפ,צ'אנדלורה ולפיירדס(הצורה המפותחת של טיירובלייז,התחלתי האש מדור שש),ובמרכז עמדה בלייז.
''צוות בלייז מוכן לקרב!ניינטיילס,אש קדושה!מקארגו,סופת מגמה!בלייזיקן,כדור להט!אינפרנייפ,הצלבת להט!צ'אנדלורה, אש כחולה!לפיירדס,להבת ניצחון!''אמרה בלייז,ופוקימוניה שיגרו מתקפות שרק אגדיים לומדים.
בלייז אגרה את המתקפות האלה בעזרת כוח האש שלה,ושיגרה אותם בתור מתקפה אחת.
פתאום,פיל נעלם ואיתו החיילים.האש שנוצרה התחילה לגרום לשריפה.רק אגדי יוכל לכבות את השריפה הזאת.
''לוגיה!עמדי!''אמרה בלייז.
תוך שניות,הופיע בשמיים ענן,וממנו בקע ברק מלווה במסך מים.לוגיה השתמשה במים מיסטיים(כמו אש קדושה,רק מסוג מים)והאש נכבתה תוך שנייה.
--------מדורה בדרך 511,השעה 19:00 בערב-----------------------
''אז מה,נראה שבסוף התאחדנו שוב,אבל אחרי מה שקרה היום,עדיף שנתפצל שוב,אז אני רוצה של אחד יסביר מהם השאיפות הבאות שלו להמשך המסע ולאן הוא ממשיך מכאן!''אמרתי.
''אני עומד להמשיך מכאן לעיר פליסקיי,ולהלחם נגד מוח החזית,ואם הוא יציע לי להיות מוח החזית,זה דבר אחר''אמר צ'רן.
''הבא!''אמרתי.
''הא?מה זה?קיבלתי הודעה ממישהו בשם זיק,שהזמין אותי(צ'רן)לקרב אקס חמש בהר אלקטרה,שנמצא מעל מערת החשמל!הוא אומר שהוא האחיין של ג'רי ושאני(צ'רן)מאוד דומה לו,ולכן הוא רוצה להלחם נגדי!''אמר צ'רן.
''טוב.......הבא!'''אמרתי.
''אני רוצה להיות אלופת ליגת הסרטים,ובמקביל גם להגשים את מה שסבא שלי מצפה ממני-להיות סוכנת מוכשרת,ומכאן אני וקארה נשארות בעיר האבל!''אמרה בלה.
''הבא!''אמרתי.
''טוב.....איתי זה קצת שונה.אתם כבר יודעים שלא נולדתי בתור קארה,אלא בתור מליסה אוק.תמיד אהבתי לגדל פוקימונים,והייתי עוזרת לאחות ג'וי הרבה.פעם,הטאביון של האחות ג'וי ברחה,והחלטתי שאני הולכת לחפש אותה.אחר כך,אני והאחות ג'וי החלפנו בין הצ'אנסי שלי לטאביון שלה,ויום לאחר מכן צ'אנסי התפתחה לבליסי.
פעם אחת,מנהל הסוכנות ג'רי,הציע לי להיות סוכנת אצלו,אך לא הסכמתי.
אגב,זוכרים את מה שקרה עם צוות גלקטיק אז?שגרי ופרופ' אוק הגיעו?אז גם אני הייתי שם.לאחר המקרה,זה קרה.המקרה ששינה את חיי לתמיד.אבי ואמי נהרגו בתאונת דרכים.מאז,התחלתי להשתנות.ידעתי שמשהו מסריח כאן,ושהתאונת דרכים היא לא ממש''תאונה''.חידשתי את עבודתי כסוכנת,ובמשימתי גיליתי שהוריי נדרסו בכוונה.מאז,התחלתי לשנות זהות.באותו היום,כשהיה לי יום הולדת,קיבלתי תעודת זהות,אך במקום לרשום את עצמי כפי שהייתי בעבר,ביקשתי להיכתב בתור קארה אוק.בזמן שהגעתי להר,ראיתי את סלבי,ואחר כך,שחזרתם בזמן כדי להציל את ליאם,ראיתי שסלבי עזר לכם,ותוך שנייה ליאם פתאום היה חי.למרות זאת,אני הרגשתי את החזרה בזמן,וזה כי אני בעלת כוח מיוחד,והחלטתי שאם אתם חזרתם בזמן והצלתם את ליאם,אז גם אני יכולה
לחזור בזמן ולהציל את הוריי!''אמרה קארה.
''רגע......זה לא קצת מסובך?אם את תצילי את ההורים שלך,אז את לא תהיי סוכנת,וכך אנחנו לא נכיר בכלל!''אמר צ'רן.
''אל תדאג!עד זה יש עוד הרבה זמן,ואני בטוחה שנצליח ליצור תוכנית שתציל את את הוריי ותשמור אל העבר דומה להיום!''אמרה קארה.
''טוב,עכשיו אני:
אני רוצה להיות,כפי שכולם יודעים,המאסטר של הליגה.אני רוצה להלחם בליגה ולנצח,לעבור את כל רביעיית העלית ולנצח את אלוף אונובה,והדרך שלי מכאן היא למערת החשמל!אמרתי.
''טוב,נראה שכאן אנחנו נפרדים.......אבל תזכרו ש........''אמרתי.
''צוות בעבר וצוות גם מחר..........בלב!''אמרו כולם.
התקדמתי אל מערת החשמל עם צ'רן,בעוד שבלה וקארה הלכו להאבל.צ'רן לקח את האופנוע שלו ועף(כן,האופנוע גם עף)אל פסגת הר אלקטרה,בעוד שאני נשארתי ליד מערת החשמל,והתחלתי לשיר את אחד השירים שתמיד עזרו לי שקשה לי לי לישון:
חלום בתוך חלום/ליאם אליאס:
אני חולם חלום,
חלום לבן,חלום שחור.
אני חולם חלום,
חלום בצל,חלום באור.
אני חולם חלום בתוך חלום,
אני חולם וגם חי.
אני חולם חלום בתוך חלום,
האם זה קורה?אולי.
אני יודע שמהשהו מוזר,גם היום וגם מחר......
עוד שיר עולה ומתגלה,ואני שר!:
אני חי בתוך חלום,ולא יכול לישון!
כי אני בעצמי נמצא בתוך חלום.
כי אני לא מבין מה משמעות החלום!
חלום מוזר,מלא מסתורין!
בתוכו מתרחש שם,קרב ענקים!
חלום שבא,חלום שמגיע,חלום שנשאר,חלום שהולך!
כל שבע שניות זה קורה,וביחד,כל רצף חלומות....הוא חלום מתהפך.
אני חי ת'חלום,
חלום בבלאק,חלום בוואייט(חלום לבן,חלום שחור).
אני חי ת'חלום,
חלום בדארק חלום בלייט(חלום בצל,חלום באור).
אני חולם חלום בתוך חלום,
אולי אני חולם ואולי אני לא.
אני חולם חלום בתוך חלום,
אולי זה לא יקרה,אם צריך רק לחלום.
אני יודע שמהשהו מוזר,גם היום מחר......
עוד שיר עולה ומתגלה,ואני שר!:
כי אני בעצמי נמצא בתוך חלום.
כי אני לא מבין מה משמעות החלום!
חלום מוזר,מלא מסתורין!
בתוכו מתרחש שם,קרב ענקים!
חלום שבא,חלום שמגיע,חלום שנשאר,חלום שהולך!
כל שבע שניות זה קורה,וביחד,כל רצף חלומות....הוא חלום מתהפך.
זה הזמן לחלום.............
----------------------------------------------------------
תקציר לפרק הבא:
פרק 24-מכת העל,מערת החשמל!:
ליאם,שמרגיש שקשה לו בלי חבריו,פוגש פתאום בקלין,שאומר לו שזאקרום נמצא באזור.ביינתיים,פיל מאתגר את ליאם לקרב,ואם ליאם ינצח,פיל יאמר לו איפה מסתתר זאקרום,בעוד שצ'רן נלחם נגד זיק,שהוא בעצמו זאקרום.ביינתיים,בלה וקארה נלחמות בתחרות בהאבל,בזמן שמתמודד מסתורי שנמצא שם מפריע לבלה וקארה להגיע לניצחון,בזמן שראמה מנסה להשתלב.כמו כן,לוקאס מגיע לאזור ל''ז(לב זהב)שם מתרחשת תחרות מאמנים,שאליה גם לירוי נכנס,וגם עוד שני מאמנים בשם טאמו רידארו וסיקס פייב,ועוד מאמנת בשם ביאנקה,שהיא בעצם בתה של נעמי,דודתה של בלה.
נ.ב-מצטער שהפרק יצא קצת מאוחר.תאמינו לי שאני אפצה אתכם על זה.
-
אוקיי, זה היה ארוך.
תשמע, בכללי, זה היה פרק מעולה, אבל לא התלהבתי מהביצוע. אתה משתמש רק ב"אמר" אפילו אם זה שאלה וזה מוטעה. אתה לא מפרט, אתה לא מוסיף רגש לסיפור ואם כן, זה אלף נקודות שציכות להיות גג שלוש. לא אהבתי את הדמות שנתת לאר'תור, כי כשהוא אמר כשהוא הלך, זה בעצם יצר סתם ביצוע כושל. אתה צריך להוסיף רגש לדברים. הפרק לא ממש מסודר, אם תרצה, אני יכול לעזור לך בסידור הפרקים, אני יכול לעשות לך לוגו אם תרצה. שוב, העלילה פצצה, אבל הביצוע...יש מקום לשיפור. אם תרצה עזרה, אתה יודע אל מי לפנות.
-
כולם-הסיפור יהיה בהקפאה זמנית של שבועיים בעקבות הסיפור החדש.נא להמשיך להגיב.