אם זה יהיה ורום כללי אז גם תיפתר מהטופ 10?
Printable View
אם זה יהיה ורום כללי אז גם תיפתר מהטופ 10?
אילן-מאיפה הבאת את זה?
הוא אמר שינוי בעיצוב
וגם תראה רוב משחקי חת"ם פוקימון אותו דבר בספרות , ציור ממוחשב וכאלה
אבל אם נהפוך לכללי יבואו כאלה שלא קשורים לפוקימון!והם ישקיעו!והפורום יתמאו בעוד הרבה דברים!
אבל הבעיה היא שהם לא יבואו הרי רוב אנשים פה מילא מתעניינים בפוקימון
[quote=Ilan;998386]אבל הבעיה היא שהם לא יבואו הרי רוב אנשים פה מילא מתעניינים בפוקימון[/quote]
XD
איזה שטות.
הפורום כבר צורח לאנשים חדשים.
תראו מה ניהיה פה.
כולם רק בנו"ד וזהו. וגם הוא משעמם!
חייבים אנשים חדשים ולהרחיב קצת את הקהילה הבוגרת פה שבתכלס מתחילה להיעלם.
המעבר לכללי, הוא יותר ממתבקש ורצוי.
אני תלבטתי אבל חושב כמו אלן כאילו הרוב פה זה היה פוקימון וכדאי גם להישאר כך .
.וגם רוב הפורמים הם על פוקימון ...
רע...
זה יוריד את האיכות ואת הייחודיות שלנו כקהילת פוקימונס..
לא חושב שכדאי
יודעים מה אני חושב שצריכים להיות עם ראש פתוח מה הבעיה שרותם יהפוך את הפורום לכללי הוא לא מוריד אף פורום(חוץ מסיקורי סרטים כי אני שונא אותו) אני חושב שזה שזה יגדיל את הקהילה שלנו וגם במפגשים שנעשה בעתיד אולי יהיו בנות ולא בת אחת><xd
אני משנה את הדעה שלי לבעד
נגד.
יש לי את F**,a****,forum M*x
יש מלא פורומים כללים,ויש רק פורום אחד שהוא פוקימון.
[QUOTE=Itai.;998439]יודעים מה אני חושב שצריכים להיות עם ראש פתוח מה הבעיה שרותם יהפוך את הפורום לכללי הוא לא מוריד אף פורום(חוץ מסיקורי סרטים כי אני שונא אותו) אני חושב שזה שזה יגדיל את הקהילה שלנו וגם במפגשים שנעשה בעתיד אולי יהיו בנות ולא בת אחת><xd
אני משנה את הדעה שלי לבעד[/QUOTE]
אבל זה יהרוס את הייחוד שלנו תחשוב.. ולמה שיבואו אליינו כשייש פורומים כלליים הרבה יותר מתקדמים.. זה לא ינה כלום חוץ מהז'אנר ומכמות האנשים שתפרוש
פעם הייתי בעד השינוי.
היום לא,מה שהכי טוב בפורום זה שהוא של פוקימון
בעד השינוי, אין לי זמן לפרט...
הצעה מעולה!
לכל מי שאומר שכולם כאן רוצים על פוקימון יש לי 2 דברים להגיד.
1) עדיין תישאר קטגורית פוקימון.
2)כיום רק הנו"ד פעיל, אם "היי, ביי, שלום, תלחצו לי, ליאור תגיב, משעמם לי, הלכתי" נחשב נו"ד...
יעזור להביא הרבה אנשים, ונצליח ליצור לעצמנו קהילה טובה ומגובשת.
אם לא נתקדם הלאה, כמו שהיט מן אמר, אנחנו פשוט נצנח.
אני מסכים עם היטמן ודביר,ומוסיף כי לדעתי זה דבר חשוב מאוד ולא תאבד שום ייחודיות,להפך עצם זה שנתרחב יפתח לנו אפשרות לעולמות אחרים,לקהל יעד שונה ואחר
הרי ממילא רוב ההודעות שנכתבות כיום הן בנו''דים והן קצת על פוקימון,כל השאר זניח,אז במקום להעניש את הנו''ד המסכן על חוסר השקעה בדברים אחרים תרחיבו אופקים...
תפתחו ת'עינייים 80% מהפורומים והתתי פורומים שיש כעת בפוקימונס הם של כלליים,במיוחד החדשים שהוקמו אם לא שמתם לב,כל מה שצריך זה לשנות שם,לוגו ועוד קצת אז די..
ממש בעד השינוי :)