-
[QUOTE=Barney Stinson;1011427]
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה טס אל פריזה במהירות, אתה רץ אליו ומנסה לתקוף אותו, אך אתה רואה על פניו הבעת פנים שונה. הבעה של זעם, עצבים גדולים, הוא הפסיק לשחק איתכם. "אתם שניכם... שני לוחמים מדרגה נמוכה! בחיים לא תצליחו לנצח לוחם נעלה כמוני!" הוא צורח ומתחיל לעוף אל יוקיטו, אתה רואה אותו בועט ותוקף אותו באגרופים. יוקיטו פשוט חסר אונים נגדו.
[/QUOTE]
אני מרגיש זעם עצום, לא רק שהוא הורג את האישה שגידלה אותי, הוא גם מתחיל להרביץ לחברי לאימונים, וקורא לנו דרגה נמוכה של לוחמים? "אני אולי דרגה נמוכה, אבל מה שתמיד יש לי, זה, זה הגאווה שלי!" אני צועק לו ועף לעברו בכוח עם אגרוף מושט
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011427]כולכם רשומים D:
[U][I]סל[/I][/U]
אתה בתוך המבחנה הזו כבר המון שנים, אך סוף סוף הניסוי הסתיים. היא נפתחת ואתה יוצא כחרק גדול, חסר אונים. לאחר כשעה אתה מרגיש יכולת להפוך לצורה אחרת, אתה הופך לחרק גדול, חזק, אתה מרגיש את הכוח זורם בגוף שלך. אתה שומע בראש שלך קולות "שלום סל, תזכור, המטרה שלך היא לשאוב את אנדרואידים 37 ו38, אתה תזהה אותם כשתראה אותם לראשונה", זה היה קול לא מוכר.
[/QUOTE]
"הא? רגע, מה זה הקול הזה?" אני חושב לעצמי בזמן שאני מסתכל על הידיים שלי ובוחן אותן. אני מנסה ללכת, למרות שאני לא רגיל לזה כיוון שהייתי במבחנה מס' שנים, ומנסה לחפש מקור אור כלשהו בשביל לדעת איפה היציאה מהמעבדה נמצאת, או מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ולהדריך אותי כאן.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011427]כולכם רשומים D:
27, אתה מדבר עם אחיך 25
"רק רגע?! אז אתה מת?! שיט, איך אני אסביר את זה ל26? טוב שיהיה... אגב תיזהר כשאתה חוזר לחיים, אין לי מושג מי זה היה, אבל הוא פשוט שחט את כולם בטורניר העולמי, שמו היה נאפה אני חושב... קיצר, בהצלחה שם!" אומר לך אחיך ברגשות מעורבים. "אז? אתה מוכן לרדוף אחרי באבלס? תזכור, בלי משחקים, תרדוף אחריו!" אומר לך קינג קאי ואתה מרגיש את הקשר עם 25 מנותק. אתה רואה את באבלס שואג ומתחיל לרוץ.
[/QUOTE]
"באבאלס אני אתפוס אותך!"אומר ואז ארוץ בספרינט כדי לתפוס אותו.
-
[quote]בו
אתה בתוך חלל גדול וריק, כדור, אתם שם כבר מאות שנים... סוף סוף, הוא מתחיל להיפתח, אתה מרגיש את הדם זורם בעורקים שלך, את הכוח, הכל. אתה רואה מולך יצור אדום, גבוה "אני לא מאמין! הצלחתי להחיות אותו! אני! ביבאדי! הצלחתי להחיות את מאג'ין בו האגדי!" אתה שומע צרחות שמחה. אתה רואה מולך אבן גדולה מאוד, אתה מרגיש רצון עז לתקוף אותה.[/quote]
אני לוקח את האבן ומנפץ אותה
-
מצטער ליאור, תומר ואלכסיי, אתם צריכים להתחיל מההתחלה
[i][u]מלפיאן[/u][/i]
"מעולה..." אומר לך האיש ואז מתחיל לצעוק "כולם להיכנס לחללית!".
מולך נפתחת דלת ענקית ובתוכה אתה רואה חללית, כולם רצים פנימה. אתה רץ יחד איתם, אתה רואה שלחדר שלה אין גג כדי שהיא תוכל להמריא, אתה נכנס לחללית עם כל חבריך ומחכה להמראה, אתה מרגיש קצת פחד בגופך.
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה עומד באולם של הטורניר האולמי.
"זאק נגד ג'ורג'!" אתה שומע את הכרוז צועק.
[U][I]סל[/I][/U]
אתה מתחיל ללכת, אתה נופל אך למזלך הצלחת להחזיק במעקה בולט. ההליכה מתחילה להיות חלקה, אתה מתחיל ללכת יותר בקלות. אתה מתחיל לראות אור בקצה של החדר.
[U][I]27[/I][/U]
אתה עומד באולם של התחרות האולמית "27 נגד ג'ק!" אתה שומע את צעקתו החזקה של הכרוז.
[U][I]מאג'ין בו[/I][/U]
אתה מנסה להרים אותה אך אתה לא מספיק חזק. "בו?! מה אתה עושה?!" אתה שומע עוד פעם את האיש המסתורי צועק. אתה מסתובב ורואה מולך איש אדום, גדול גבוה. "נו! בוא לפה!" הוא צורח.
[U][I]לי[/I][/U]
אתה עומד באולם של התחרות העולמית.
"לי נגד ג'יימס!" אתה שומע את צעקתו של הכרוז.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011451][U][I]27[/I][/U]
אתה עומד באולם של התחרות האולמית "27 נגד ג'ק!" אתה שומע את צעקתו החזקה של הכרוז.
[/QUOTE]
אני אעלה לזירה ואגיד לג'יק:"בוא נעשה קרב טוב"ואז אתן לו אגרוף לבטן ואם אני לא אצליח אתן לו בעיטה לבטן ואז לראש.
---
כוח:15
הגנה:15
מהירות:10
אנרגיה:10
דיוק:15
-
[quote=Barney Stinson;1011451]מצטער ליאור, תומר ואלכסיי, אתם צריכים להתחיל מההתחלה
[I][U]מלפיאן[/U][/I]
"מעולה..." אומר לך האיש ואז מתחיל לצעוק "כולם להיכנס לחללית!".
מולך נפתחת דלת ענקית ובתוכה אתה רואה חללית, כולם רצים פנימה. אתה רץ יחד איתם, אתה רואה שלחדר שלה אין גג כדי שהיא תוכל להמריא, אתה נכנס לחללית עם כל חבריך ומחכה להמראה, אתה מרגיש קצת פחד בגופך.[/quote]
כדי להפיג את הפחד, תחילה אוודא שאני פועל לפי כל הוראות הבטיחות של החללית. ברגע שאוודא זאת, אסקור סביבי ואנסה למצוא מישהו אותו אני מכיר מקבוצת האימונים. (במידה וכשכתבת "חבריך" התכוונת שכולם אנשים שאני מכיר, אז אפתח בשיחה באמצעות "שלום" עם הנאמקי הקרוב ביותר.)
-
[quote]מאג'ין בו
אתה מנסה להרים אותה אך אתה לא מספיק חזק. "בו?! מה אתה עושה?!" אתה שומע עוד פעם את האיש המסתורי צועק. אתה מסתובב ורואה מולך איש אדום, גדול גבוה. "נו! בוא לפה!" הוא צורח.[/quote]
אני עושה קול תינוק והולך אל האיש.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011451][U][I]זאק[/I][/U]
אתה עומד באולם של הטורניר האולמי.
"זאק נגד ג'ורג'!" אתה שומע את הכרוז צועק.
[/QUOTE]
אני יעלה לבמה ואסתכל על היריב ואז יחשוב,"עדיף שלא אקח אותו בקלות" וברגע שהכרוז יגיד "צא!" אני יעוף אליו בשיא המהירות ואתן לו אגרוף הכי חזק שלי
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011451]מצטער ליאור, תומר ואלכסיי, אתם צריכים להתחיל מההתחלה
[U][I]סל[/I][/U]
אתה מתחיל ללכת, אתה נופל אך למזלך הצלחת להחזיק במעקה בולט. ההליכה מתחילה להיות חלקה, אתה מתחיל ללכת יותר בקלות. אתה מתחיל לראות אור בקצה של החדר.
[I][/I][/QUOTE]
"טוב, אין מישהו בתוך המעבדה. כנראה שאני אצטרך לצאת" אני ממלמל לעצמי תוך כדי שאני הולך אל כיוון האור בעודי מניח את הזרוע מעל עיניי בשביל למנוע ממני להסתנוור מהאור בהתחלה. אחרי שאני מגיע אל האור אני סורק את האיזור שאליו הגעתי.
-
[u][i]27[/i][/u]
אתה עף אליו עם בעיטה אך הוא תופס אותה ומחזיר לך באגרוף. אתה מצליח לחסום אותו אך אתה עף אחורה 2 מטרים, יש מרחק של 5 מטרים בינך לבין סוף הזירה.
[u][i]מלפיאן[/i][/u]
אתה מתיישב במקומך וחוגר חגורת בטיחות. לידך מתיישב נאמק חבר שלך, קאי שמו. "היי מלפיאן, מה חדש? לחוץ?" הוא שואל אותך וצוחק.
[u][i]בו[/i][/u]
"שלום לך, אני מהיום האדון שלך, אתה תעשה כל מה שאני אומר לך אחרת אתה תיכלא בכדור מחדש, מובן?!" אתה שומע את קולו העמוק והמאיים, אתה מרגיש צורך להאמין לו ובאמת לעשות מה שהוא אומר.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה שומע את צעקת הפתיחה ואתה רץ אליו במהירות. הוא תופס באגרופך ומכניס לך בעיטה בבטן. אתה מתקפל מכאבים. "תצטרך לנסות קצת יותר טוב..." הוא מתגרה בך.
[U][I]סל[/I][/U]
אתה הולך לכיוון האור ומולך מתגלה נוף של צמחייה יפה. השמש מסנוורת את עיניך אך אתה מצליח לעשות צל על עיניך. אתה ממצמץ קצת ומתרגל לאור השמש. אתה שומע ציפורים מצייצות ורואה חיות בר. "אלה איילים" אתה שומע את אותו קול בתוך ראשך "הם לא נגד התוכניות שלי, אך יהיה מאוד יפה אם תהרוג אותם" הקול ממשיך, אתה מרגיש צורך לעשות מה שהוא אומר.
-
[quote]בו
"שלום לך, אני מהיום האדון שלך, אתה תעשה כל מה שאני אומר לך אחרת אתה תיכלא בכדור מחדש, מובן?!" אתה שומע את קולו העמוק והמאיים, אתה מרגיש צורך להאמין לו ובאמת לעשות מה שהוא אומר.[/quote]
"אדוני מצטער" אגיד בקול תינוקי בעודי אחשוב לאן ארצה ללכת ואיפה יש חללית. אפנה אל האדון של בו ואגיד לו: "אדון של בו, מה פה אתה רוצה ממני?"
-
[quote=Barney Stinson;1011513]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מתיישב במקומך וחוגר חגורת בטיחות. לידך מתיישב נאמק חבר שלך, קאי שמו. "היי מלפיאן, מה חדש? לחוץ?" הוא שואל אותך וצוחק.
[/quote]
הכל בדרגול בול נסוב סביב "קאי", לא? קי, קאיו, ועכשיו עוד דמות שקוראים לה קאי? לול
--
"קצת. ממה שאני זוכר,בכדור הארץ יש אנשים ורודים. זה נראה לי קצת חולני, הרי רק לנמק חולה יהיה צבע ורוד. תמיד פחדתי מהם קצת..." אומר לו. "מה איתך?"
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011513][u][i]27[/i][/u]
אתה עף אליו עם בעיטה אך הוא תופס אותה ומחזיר לך באגרוף. אתה מצליח לחסום אותו אך אתה עף אחורה 2 מטרים, יש מרחק של 5 מטרים בינך לבין סוף הזירה.
[/QUOTE]
"נו נו ג'יק!"אומר לג'יק בהתצבנות ואז ארוץ אליו עם אגרוף ימין בשביל לפוגע לו בבטן ואז אפגע בו עם הרגל בראש.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1011513]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה שומע את צעקת הפתיחה ואתה רץ אליו במהירות. הוא תופס באגרופך ומכניס לך בעיטה בבטן. אתה מתקפל מכאבים. "תצטרך לנסות קצת יותר טוב..." הוא מתגרה בך.
[/QUOTE]
אני מתעצבן עליו ומנסה לתת לו כמה אגרופים וכמה בעיטות ואומר לו,"אל תעצבן אותי"