-
השמות האלה כן אמיתיים!
עובדה שהשמות אלומומולה,אקסודרייל וסווידל היו חלק מהרשימה,ואחרי שהרשימה נחשפה,שלושת השמות האלה אושרו,וזה אומר שהשמות כן אמיתיים!זה אומנם לא במאה אחוז,אבל יש רק שני החוזים שהרשימה לא אמיתית!שני אחוזים!אני אישית חושב שיש ברשימה הזאת כמה שמות למשל,אני קיוויתי שלקירקיזאן יקראו דארקנייט,אבל הם קראו לו בשם גרוע כמו בישארפ!בי-שארפ!גם קיוויתי שלצ'ארבור ישאירו את השם,אבל במקום זה הם צריכים לקרוא פיגאניט!לפחות לאימבואר הם משיאירים את השם..............
-
[quote=היומן המיומן;1011998]השמות האלה כן אמיתיים!
עובדה שהשמות אלומומולה,אקסודרייל וסווידל היו חלק מהרשימה,ואחרי שהרשימה נחשפה,שלושת השמות האלה אושרו,וזה אומר שהשמות כן אמיתיים!זה אומנם לא במאה אחוז,אבל יש רק שני החוזים שהרשימה לא אמיתית!שני אחוזים!אני אישית חושב שיש ברשימה הזאת כמה שמות למשל,אני קיוויתי שלקירקיזאן יקראו דארקנייט,אבל הם קראו לו בשם גרוע כמו בישארפ!בי-שארפ!גם קיוויתי שלצ'ארבור ישאירו את השם,אבל במקום זה הם צריכים לקרוא פיגאניט!לפחות לאימבואר הם משיאירים את השם..............[/quote]
זה לא אמיתי כי עדיין לא שיחררו רישמית חוץ מזה הם בטח מעדכנים באופן קבוע לפי האמיתיים ויש להם גם את המזויפים אז זה לא אמיתי בכל מקרה נינטנדו עד שהם לא משחררים את המשחק השמות לא סופיים
-
הם לא עדכנו את זה אחרי!שלושת השמות שנחשפו הופיעו לפני זה!
-
[quote=היומן המיומן;1012009]הם לא עדכנו את זה אחרי!שלושת השמות שנחשפו הופיעו לפני זה![/quote]
את שאר 98% הם לא אישרו.
אני ביקשתי חזור ואמור לנעול את האשכול ולא נענו לי!
-
רוב הסיכויים שהרשימה הזו כן אמיתית, היות והיא כבר נחשפה לפני יותר משבוע, לפני חשיפתם של אלומומולה ושל האחרים. ונינטנדו בכלל לא פירסמה את הרשימה הזו.
-
עמית פשוט תערוך ותמחק את הקישור ..כך אף אחד לא יתבלבל ...
-
-
אבל אלו חרא שמות ,אפילו היפניים יותר טובים