דבר ראשון אם הייתי אש הייתי מתאבד
דבר שני אני חושב שאש מפסיד כדי שתהיה לו סיבה להמשיך את המסע...
דבר שלישי טוען אקדח ויורה ברקה (כי אני אש כפי שאמרתם)
Printable View
דבר ראשון אם הייתי אש הייתי מתאבד
דבר שני אני חושב שאש מפסיד כדי שתהיה לו סיבה להמשיך את המסע...
דבר שלישי טוען אקדח ויורה ברקה (כי אני אש כפי שאמרתם)
מעיף את פיקאצ'ו לכל הרוחות,תופס מטאנג,מפתח למטאגרוס,ולוכד סאלאמנס,אלקטוויר,ובלאסטויז.
הייתי מעיף את הטורטרה הנוכחי ותופס אחד אחר יותר חזק,וגם תופס גאלייד
אני לא עוקב אחרי הסידרה מאז הפרקים של ג'וטו(כלומר ראיתי חלקים פה ושם אבל אין לי שמץ מה יש לו)
אני חושב שהוא מאמן גרוע,היו לו פוקימונים מטורפים
הקרב שלו בליגת תפוז היה ברמה ממש גבוהה עם ביצועים טובים-והנה,בום טראח,אין לביצועים הללו זכר
יותר מזה-ראיתי את הפרק הראשון של העונה שהתחילה לצאת לפני חודשיים נראה לי או חודש שבו אש נלחם מול מאמן מתחיל(הרגע קיבל את הפוקמיון הראשון שלו)
ואמנם היה לפיקאצו שלו בעיה עם החשמל שלו,אבל גם ללא חשמל פיקאצו אמור לחסל כל פוקימון ברמה 5
[QUOTE=barak302;1034262]אני לא עוקב אחרי הסידרה מאז הפרקים של ג'וטו(כלומר ראיתי חלקים פה ושם אבל אין לי שמץ מה יש לו)
אני חושב שהוא מאמן גרוע,היו לו פוקימונים מטורפים
הקרב שלו בליגת תפוז היה ברמה ממש גבוהה עם ביצועים טובים-והנה,בום טראח,אין לביצועים הללו זכר
יותר מזה-ראיתי את הפרק הראשון של העונה שהתחילה לצאת לפני חודשיים נראה לי או חודש שבו אש נלחם מול מאמן מתחיל(הרגע קיבל את הפוקמיון הראשון שלו)
ואמנם היה לפיקאצו שלו בעיה עם החשמל שלו,אבל גם ללא חשמל פיקאצו אמור לחסל כל פוקימון ברמה 5[/QUOTE]
קודם כל ברוך הבא לפורום, גם אני נכנסתי לפורום כדי להגיד שאש הוא נוב...
הוא באמת מאמן אחד הגרועים ועם זה 90% מהפורום מסכים (10% פאן בויז) למרות שאש עלוב בעונה החדשה BW שבה הוא מפסיד למאמן מתחיל העונה החדשה הרבה יותר טובה מעונות DP וAG , וכן זה אידיוטי שהוא הפסיד למרות שאין רמות באנימה זה די מפגר שפיקצ'ו שהתאמן 4 שנים בערך וניצח אגדיים בכלל מפסיד לסניבי מתחיל למרות שסניבי מסוג עשב ולמרות בעית החשמל של פיקצ'ו הקרב הזה פשוט היה עלוב
אני הייתי מחזיר ומהר את צ'ריזארד,לוקח בחזרה מסברינה את הונטר ומפתח אותו לגנגר,את בוויזל הייתי מפתח,את גיבל גם,הפוקימון אופל החדש של אש מפתח גם,ואת הרקרוס.
מעיף את פיקצ'ו ותופס במקומו את עכביש החשמל ולאחר מכך מפתח אותו.
מפתח סגריץ' (פוקימון המלחמה אופל) ,מחזיר את גיבל ומפתח אותו עד הסוף.
מחזיר את סרפטור,תופס את ליידיקו.ומפתח את קלוויה.
סוגים:חרק,חשמל,אופל,מלחמה,אדמה,דרקון,דשא,מים,מעופף,נורמל,אש.
1. פיקאצ'ו
2. קורפיש לפתח לקראוודונט
3. צ'אריזארד
4. בלבאזור לפתח לוינאזור
5.טאורוס
6. דונפן
1.גאר'צומפ
2.צריזדר
3.סקפטייל
4.מפתח את סקרויטל עד בלסטויז\לפתח קורפיש
5.לוכד אלקיד מפתח לאלקטוויר
6.סייטר\סיזור!
1.צ'אריזארד.
2.ספטייל.
3.סכרפטי.
4.הראקרוס.
5.גארצ'ומפ.
6.בלאסטויז.
1.צ'אריזרד
2.גארצ'טומפ
3.וינאזור/סקפטייל
4.קרודאנט
5.הרקרוס
6.תופס אלקיד ופתח לאלקטיבייר
מהפוקימונים שיש לו!
תקראו טוב את מה שכתבתי.
אש פשוט לא יודע מה הוא עושה. אם היה לו קצת שכל, הוא היה מפתח את גיבל עד הסוף וגם את סניווי {הסניווי שלו חזק ואל תגידו שלא},לוקח את אינפרנייפ ומלמד אותו עוד כמה מתקפות חזקות כמו קרב צמוד,אגרוף רעם וחום יתר,לוקח מסברינה את האנטר ומפתח אותו עד הסוף, לוקח את דונפן,מלמד אותו עוד מתקפות חזקות,
וגם את סנורלקס שהוא חזק
[QUOTE=KoDaK;1015169]אתם רוצים לשמוע על שישיה ?
הנה בשבילו ...
מפתח את קורפיש ...אופל מים
מפתח את בלבאזור לוינאזור ...עשב רעל
צ'אריזרד ...אש מעופף
הרקרוס .....לחימה חרק
וגיבל שיתפתח לגארצ'ומפ ....אדמה ודרקון ..
זוהי שישיה חלומית ! אין פלא אש לא יודע מה הוא עושה ....סתם שטויות ...[/QUOTE]
אחי מה שאמרת זה רק חמישה פוקימונים וגם זה לא שישיה משהו:קורפיש ,גם אם תפתח אותו לקרואדונט הוא יהיה חלש ברמות,באלבאזור וצ'ריזארד הם יחסית חזקים,גיבל גם די חזק יחסית ללא מפותח,הרקרוס הוא לא משהו,וגם חסר פוקימון שישי ואל תגיד לי פיקאצ'ו כי לדעתי פיקאצ'ו לא שווה כלום.אז סך הכול יש לנו רק שלושה חזקים.רוצה לשמוע שישיה טובה?קבל:
סניווי-מפתח לצורה אחרונה-משהו סוסי -סניווי של אש חזקה מאוד
סנורלקס-חזק מאוד
אינפרנייפ-עם כמה מתקפות חזקות הוא יכול להיות משהו סוסי
גיבל-מפתח לגארצ'ומפ-משהו ענק
לוקח חזרה את לרוויטאר-מפתח לטיירניטאר-משהו ענק
אושווט-מפתח לצורה אחרונה-משהו חזק ברמות