-
טוב, כי הם מתעקשים ולא אכפת להם מאלכס ובצדק.
יש כאן שני צצדים שנפגעים:ההנלה והמשתמשים.
אלכס, עושה מה שאומרים דיקטטוריה, לא הבנתי מה הקטע שלו, אני עכשיו רואה את ההקלטות ב-vod.
משתמשים, רוצים חופשים ביטוי כמו שהם מכנים אותו ואשכרה אני מדבר איתכם כאן על אזרחות.
-
אלכס אני רוצה להראות לך משהו שאמרת לי כשאני הייתי בניהול
[quote]המשתמשים הם השופטים , ופסק הדין הוא זה שתרד מניהול [/quote]
זה מה שאתה רשמת לי , במקרה הזה , מתאים גם לך
-
שיר-סאן. מה שאת אומרת באופן כללי ( כן, קראתי את הכל, אל תהרגו אותי X: ) זה שאלכס צריך לעוף מהניהול.
בתור מישהו שנמצא פה לא מעט זמן, אני חייב להגיד ששמעתי דעות כאלה מהיום שאלכס עלה לניהול בסיבוב הראשון.
[COLOR=darkorchid][B]ובכל זאת אני בוחר להישאר ניטרלי. [/B][/COLOR]
כואב לי לראות שלא עונים לטענות שלכם ושנועלים לכם נושאים. נכון. זה לא בסדר. אבל מה אפשר לעשות? בסה"כ, זה הפורום של רותם ושום דבר שלא תעשו לא ישנה את זה. זה ברור מאליו פה וזה ברירת מחדל. ה"בחירות" של המנהלים פה אף פעם לא היו דמוקרטיות - כבר הצעתי לא מעט לשנות את השם שלהם ל"הבחירה" ללא טעם. זה בלט מאוד באיסור על פרסום מתכונים לא כשרים בפורום אוכל ומתכונים ( פורום שהוא מאוד מיותר לדעתי, כמו גם בית ספר וצבא (שנפתח בדיוק כשרותם התגייס ._. ) או נהיגה ורכב ( שנפתח לבקשות של משתמש בודד בשם ג'וןג'ון..)..). הנקודה שלי היא, שלא משנה כמה אלכסים תעיפו מניהול, ייש רותם אחד שהוא הקובע.
תגובתכם?
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;1017613]שיר-סאן. מה שאת אומרת באופן כללי ( כן, קראתי את הכל, אל תהרגו אותי X: ) זה שאלכס צריך לעוף מהניהול.
בתור מישהו שנמצא פה לא מעט זמן, אני חייב להגיד ששמעתי דעות כאלה מהיום שאלכס עלה לניהול בסיבוב הראשון.
כואב לי לראות שלא עונים לטענות שלכם ושנועלים לכם נושאים. נכון. זה לא בסדר. אבל מה אפשר לעשות? בסה"כ, זה הפורום של רותם ושום דבר שלא תעשו לא ישנה את זה. זה ברור מאליו פה וזה ברירת מחדל. ה"בחירות" של המנהלים פה אף פעם לא היו דמוקרטיות - כבר הצעתי לא מעט לשנות את השם שלהם ל"הבחירה" ללא טעם. זה בלט מאוד באיסור על פרסום מתכונים לא כשרים בפורום אוכל ומתכונים ( פורום שהוא מאוד מיותר לדעתי, כמו גם בית ספר וצבא (שנפתח בדיוק כשרותם התגייס ._. ) או נהיגה ורכב ( שנפתח לבקשות של משתמש בודד בשם ג'וןג'ון..)..). הנקודה שלי היא, שלא משנה כמה אלכסים תעיפו מניהול, ייש רותם אחד שהוא הקובע.
תגובתכם?[/QUOTE]
עם רותם אין לי בעיה, כי רותם איכשהו בסדר והוא מקשיב למשתמשים ואם מציעים לו משהו הוא לא ישר "אתם טועים! אני צודק!" ונשאר אטום ככה כל הזמן. אלכס מצד שני...:peee:
-
נדב, הסכסוכים שלך עם אלכס לא עוזרים לא לך ולא לו להישאר אובייקטיביים בנושא הזה X:
-
[quote=Inuzuka Kiba;1017613]שיר-סאן. מה שאת אומרת באופן כללי ( כן, קראתי את הכל, אל תהרגו אותי X: ) זה שאלכס צריך לעוף מהניהול.
תגובתכם?[/quote]
פורום בית ספר מיותר? תראה כמה שאלות שואלים שם ואז תגיד שהוא מיותר...
-
[QUOTE=Inuzuka Kiba;1017621]נדב, הסכסוכים שלך עם אלכס לא עוזרים לא לך ולא לו להישאר אובייקטיביים בנושא הזה X:[/QUOTE]
אובייקטיבי שמובייקטיבי, הבנאדם מצנזר את כולם, חוסם גישות למשתמשים שמתנגדים לו ומחלק באנים על ימין ועל שמאל. איך מישהו יכול להישאר אובייקטיבי בעניין הזה?
-
קודם כל,עניתי שאסור לפרסם תמונות שכוללות התעללות כלשהית מפני שהן מגעילות ואכזריות...
שנית,אני לא ארד מניהול רק בגלל שאתם אומרים לי לרדת...אני אשאר בניהול ואשגיח על הנעשה בפורום ולא אכפת לי מה דעתכם על הדרך שבה אני מנהל.
אני עושה את עבודתי בצורה הנאמנה ביותר.
כמובן שאתם תמשיכו בשלכם למרות כל זה וזה אפילו לא מזיז לי..
-
[quote=Inuzuka Kiba;1017613]שיר-סאן. מה שאת אומרת באופן כללי ( כן, קראתי את הכל, אל תהרגו אותי X: ) זה שאלכס צריך לעוף מהניהול.
תגובתכם?[/quote]
אינני טוענת שהוא צריך לעוף מניהול. רק שינסה לחשוב בהיגיון ושיפסיק להיות אטום לדבריהם של המשתמשים.
-
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=36469[/url]
אסור לפתוח נושאים כאלה,תשלחו אליי ה"פ בפרטי ונדבר...